Homepagina » Mens en Dier » ‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’
halsema
Foto: CC0

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen politiegeweld. Er is niet ingegrepen, want daarvoor ‘was de demonstratie te belangrijk’, zo zei burgemeester Femke Halsema tegen AT5. “Ik begrijp dat 1,5 meter afstand houden niet altijd in acht gehouden wordt, maar demonstratievrijheid is een groot goed.”

De burgemeester ging zelf ook naar de Dam, zonder mondkapje. FvD-fractievoorzitter in Amsterdam Annabel Nanninga zei hierover:

Aftreden

Halsema krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. Mensen reageren erg verontwaardigd.

PVV-leiders Geert Wilders zegt: “Ben je horecaondernemer dan moet je met een meetlat 1,5 meter afstand tussen de tafeltjes op de terrassen realiseren op straffe van €4000 boete, maar ben je een linkse demonstrant dan geldt de anderhalve meter ineens niet meer. Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt.”

Hij voegde toe: “Niemand in Nederland kan nu nog worden verplicht zich aan de anderhalvemeterregel te houden. Halsema moet aftreden.”

Wilders krijgt bijval van journalist Lucas Hartong: “De rechtsstaat is volledig stuk, zeker in Amsterdam. De burgemeester heeft lak aan landelijke regelgeving en moet wegens grof plichtsverzuim uit functie gezet worden.”

Politiek verslaggever van De Telegraaf Mike Muller merkt op dat er ook op het Nationaal Monument op de Dam geklommen wordt. “Bij eerdere demonstraties zijn dit soort acties verboden door Halsema vanwege gevoeligheid bij nabestaanden. Nu is er geen agent of boa te zien.”

Zombies

Over nabestaanden gesproken. Op 4 mei was de Dam zo goed als leeg tijdens de dodenherdenking in verband met de ‘coronacrisis’. Dat een linkse demonstratie nu wel gewoon doorgang vindt, is een klap in het gezicht van de nabestaanden van oorlogsslachtoffers, maar ook van mensen die niet bij ouderen op bezoek mogen of die in de zorg werken.

Publicist Sietske Bergsma: “We hoeven de doden niet te herdenken, ze wandelen rond als zombies.”


Oud-Tweede Kamerlid Jacques Monasch voegt hieraan toe: “Nog minder dan 1 maand geleden stond de Koning hier zo’n beetje in z’n eentje. En nu dit!! Flikker het hele beleid in de sloot of laat een paar gezagsdragers per direct aftreden!”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mark
Mark
8 maanden geleden

Ze zitten tijdens hun debatten toch ook naast elkaar en hebben geen maskers op .
Heb je Rutte al op een foto gezien met een masker op, lachwekkend hoe blind mensen kunnen zijn..
Mensen worden blind van angst.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Dit moet voor Halsema einde oefening zijn.

Weg met die Linkse Tante.

Ruttup en Nexit, dan kunnen we van Nederland weer een democratie maken.

Willem
Willem
Reactie op  H.J.
8 maanden geleden

Die blijft gewoon zitten, die krijg je niet weg en dat is ook niet de opzet, anders was ze allang weg geweest maar ze lullen recht wat krom is en er zal niks veranderen. Net als die indianenverhalen dat de Clintons en de paus en weet ik wie nog meer gearresteerd zouden zijn en dat de pedo netwerken opgerold werden en tunnels werden opgeblazen en Q en weet ik wat nog meer, allemaal flauwekul. Het moet van de mensen zelf komen, zelf met de waanzin stoppen, dan pas zal er iets veranderen.

Peter
Peter
8 maanden geleden

Hierbij wens Ik een pijnlijk karma aan alle linkse varkens die denken boven de wet te staan.
Ooit zal er een tribunaal komen dat (bekende) aanwezigen hun straf zal geven.
Die Deug fascisten denken dat ze een status aparte hebben, smerige schoften.
Mochten ze oorlog willen, kunnen ze het krijgen, ik ben er klaar mee..
Eric Corton, vuile hypocriete schoft, wel zijn zakken op een inhalige manier vullen om dan even de salon socialist te spelen tijden deze schofterige demonstratie, echt wat een vuile rat is deze zak….
En die Femke Valsema? Ontslaan, op staande voet, met pek en veren de stad uit schoppen..

Rob
Rob
Reactie op  Peter
8 maanden geleden

Die Black Lives Matter is ook zo’n Soros gefinancierde club om bij gebeurtenissen rond Afrikanen de boel op stelten te zetten. Dat mag gewoon en je ziet ook geen enkele politie agent ingrijpen of bekeuringen uitdelen. Maar als Nederlanders protesteren dan is de politie en de ME massaal aanwezig om ze als vee op te drijven. Als dat niet genoeg zegt dan weet ik het ook niet meer. Het is echter duidelijk aan welke kant de politie staat. Ze voeren oorlog tegen eigen volk en laten het gefinancierde gaaies hun gang gaan.

rop
rop
8 maanden geleden

En ze zij ook, mensen zijn zelf verantwoordelijk om afstand te houden ?????
Nu op eens wel , met dit of deze protest is het van groot belang om te mogen protesteren, dus nu mag het wel, de regel overtreden, en is men zelf verantwoordelijk , volkomen tegenstrijdig van de regel van de lockdown, krom ,krom en nog eens Krom..konden ze dat niet eerder invoeren net als in zweden daar waren de mensen zelf verantwoordelijk om afstand te houden, [en hier delen ze tal van boetes uit] en mocht men dat niet,die verantwoording niet uitvoeren , Ik moet toch zeggen er heerst toch veel idioterie
onder het beleid die alleen nog meer idioten gedrag laat zien van de beleidsmakers.ze spreken zichzelf op alle fronten tegen,vind je het dan gek dat het een chaos word omtrent dit hele lockdown gedoe, maar ja dat kan dan ook alleen maar door gekken worden gevormd.

ster
ster
Reactie op  rop
8 maanden geleden

Ik neem aan dat de cafe’s hun deuren mogen openen zonder die ander halve meter kul in Amsterdam.

Elise
Elise
8 maanden geleden

Flikker het hele beleid dan maar in de sloot. Bij afzetten krijgen we rellen.

Louise
Louise
8 maanden geleden

Nou de narcistische ratten zijn al snel uit hun holen, schijt aan iedere Corona regel.
Wat aangeeft wat een selectieve zooi we weer hadden met dat Corona theater………
Halsema hoort bij de zelfde kliek, soros facisten…….Gaat lekker allemaal …….Agressie en geweld gaat voor alles bij die lui, als ze maar aandacht krijgen de zielepoten ……..

Harry
Harry
Reactie op  Louise
8 maanden geleden

Ik vind het een mooi statement van Halsema. Eigenlijk.had beaudet er moeten staan. Een daad van verzet. Ik ben niet links maar neem nu.mijn hoed af voor Halsema. Leve de rechtstaat weg met de 1.5 meter maatschappij

Harry
Harry
Reactie op  Louise
8 maanden geleden

Overigens valt Wilders mij zwaar tegen. Een beetje schreeuwen om een lockdown, waarom niet toegeven dat je fout zat en opkomen voor onze burgerrechten. Halsema wel.

Overigens, ik ben rechts en heb op 30 mei gedemonstreerd in den haag met een groen linkser. Misschien dat we op dit punt iets gemeenschappelijks hebben.

kuus
kuus
8 maanden geleden

Als dit geen grote gevolgen heeft klopt er niks meer in dit land Rutte nu ben jij aan zet.

Elise
Elise
Reactie op  kuus
8 maanden geleden

Rutte kan beter zijn bek houden en oprotten. Zet hem maar in de Efteling met zijn lange neus(Pinokkio). En nee, ik sta ook niet achter deze black matters. Het is black en white matters en alle kleuren ertussen in te samen. We zijn allemaal mensen.

Willem
Willem
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Ja het is een domme slogan, zelfs all lives matter slaat eigenlijk nergens op want we zijn er nu eenmaal, we leven en daar hebben we geen bevstiging of toestemming voor nodig.

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Een van de weinige keren het eens met Femke Halsema.
Femke Halsema for President!
Zij komt op voor het demonstratierecht in Nederland waar kennelijk ook de PVV afscheid van wil nemen.
Het demonstratierecht is wat mij betreft een absoluut recht.

Verder, diegene die zich echt laat informeren en dan bedoel ik de onderzoeken van Maurice de Hond (en ondertussen ook anderen) weet dat er met dit soort demonstraties in de buitenlucht niets aan de hand is.
Helemaal niets.

Ik kan alleen maar schrijven dat diegene met de verontwaardigde koppen zich beter moeten laten informeren.

Gelet op het feit dat die verontwaardige koppen de reguliere media halen en de regulieren media dit ten voeteneind berichten, spreekt boekdelen over de komende maanden hetgeen betekent dat de lockdown nog lang niet voorbij is en dat de zogenaamde versoepelingen totaal niets voorstelt.

De reguliere media moeten zich de ogen uit de kop schamen.

nou en!
nou en!
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

de media is het echte virus!!!

Mikkel
Mikkel
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

De kritiek op Halsema is wel terecht, omdat zij zelf doet wat zij anderen verbiedt. Zij doet keihard mee met de waanzinnige regels uit Den Haag. In Amsterdam mag, net als in de rest van het land, bijna niets meer want killervirus. Een anti-lockdowndemonsteatie zou van haar nooit mogen. Nu betrof het een demonstratie met een linkse agenda en dat mag wel. Ze komt zelfs persoonlijk meedoen om duidelijk in beeld te zijn. Halsema is zwaar corrupt en niet voor het eerst. All animals are equal, but some animals are more equal than others….

Peter
Peter
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Het hele gebeuren speelde zich af in een bepaalde dynamiek en Femke legde dat haarfijn uit. Wat begrijpen we daaraan niet of willen we het niet begrijpen en kunnen we de wereld alleen vanuit ons eigen beperkte gezichtsveld zien? De wereld is zoveel mooier in kleur. 🤩

Willem
Willem
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Het gaat er om dat de mensen in Den Haag beboet en opgepakt worden, als jij aan de waterkant zit met iemand er 2 handhavers in je nek staan te hijgen en dat de regels voor irritante en strontvervelende raddraaiers zoals Kozp en klimaardrammers de regels schijnbaar niet gelden. Dit geeft weer eens duidelijk aan dat dat dit hele corona gedoe een grote hoax en farce is en als er mensen zijn die dat nu nog niet zien zien ze het nooit meer.

Kees
Kees
8 maanden geleden

Bij de demonstraties tegen de lockdown werden in Nederland de demonstranten bruut weggeveegd door het priveleger van onze tecnocratische politiestaat in wording. Dit terwijl alkes op het spel staat: vrijheid, lichamelijke integriteit, zelfbeschikking. Dit gold uiteraard niet voor deze ongetwijfeld door Black Lives Matter oprichter George Soros gesponsorde demo. U weet wel, de man die ook het false flag politiegeweld toneelstukje in the USA in scene heeft gezet met bijbehorende georganiseerde protesten ( bakstenen stonden klaar). Vraagje aan Femke: wat krijg jij van jouw broodheren? Wat is jou beloofd als beloning na het volk zo op te lichten en op te hitsen met verdeeldheidstechnieken? Niet alleen Femke moet aftreden, het gehele kabinet moet berecht worden voor het verloochenen van de rechtsstaat en de grondwet. Tip voor alle mensen: verval niet in haat naar elkaar toe, dit is het doel van Soros en consorten. Geef hen niet de destabiliserende onrust die ze willen. Verspreid de juiste boodschap over corona, dan doe je meer positiefs dan protesteren voor Soros:

http://www.viruswaanzin.nl

rayoflight
rayoflight
8 maanden geleden

Links loopt in de pas met de NWO agenda DAAROM lijkt het alsof links boven de wet staat.
Wat feitelijk boven de wet staat is de NWO.
Dit houd dus in feite in dat er geen democratie is , NWO kan doen wat het wil.

Wilders kan zeggen wat ie wil , gecontroleerde oppositie is hij.
Wat ik verwerpelijk is dat blijkbaar de nederlandse kudde 4 mei niet echt meer belangrijk vind.

Zoals het blijkt nederlanders worden niet echt wakker maar bespeeld als een harp. Als de elite/NWO het wil mag je demoNstreren voor hun agenda als niet dan 1.5 meter van elkaar en maximaal 30 mensen. En iedereen (bijna) vind het ok.

Vrijheid is er niet , wetten zijn er niet en politieke flapdrollen zijn niet meer dan nieuwslezers. Niet alleen de democratie maar ook Nederland is dood.
Met een Corona mes op de keel kun je heel Nederland manipuleren bah..

x

Check Also

verkiezingen

Vlak voor de verkiezingen jast het kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Kort voor de verkiezingen jast het demissionaire ...

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x