Homepagina » Mens en Dier » ‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’
halsema
Foto: CC0

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen politiegeweld. Er is niet ingegrepen, want daarvoor ‘was de demonstratie te belangrijk’, zo zei burgemeester Femke Halsema tegen AT5. “Ik begrijp dat 1,5 meter afstand houden niet altijd in acht gehouden wordt, maar demonstratievrijheid is een groot goed.”

De burgemeester ging zelf ook naar de Dam, zonder mondkapje. FvD-fractievoorzitter in Amsterdam Annabel Nanninga zei hierover:

Aftreden

Halsema krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. Mensen reageren erg verontwaardigd.

PVV-leiders Geert Wilders zegt: “Ben je horecaondernemer dan moet je met een meetlat 1,5 meter afstand tussen de tafeltjes op de terrassen realiseren op straffe van €4000 boete, maar ben je een linkse demonstrant dan geldt de anderhalve meter ineens niet meer. Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt.”

Hij voegde toe: “Niemand in Nederland kan nu nog worden verplicht zich aan de anderhalvemeterregel te houden. Halsema moet aftreden.”

Wilders krijgt bijval van journalist Lucas Hartong: “De rechtsstaat is volledig stuk, zeker in Amsterdam. De burgemeester heeft lak aan landelijke regelgeving en moet wegens grof plichtsverzuim uit functie gezet worden.”

Politiek verslaggever van De Telegraaf Mike Muller merkt op dat er ook op het Nationaal Monument op de Dam geklommen wordt. “Bij eerdere demonstraties zijn dit soort acties verboden door Halsema vanwege gevoeligheid bij nabestaanden. Nu is er geen agent of boa te zien.”

Zombies

Over nabestaanden gesproken. Op 4 mei was de Dam zo goed als leeg tijdens de dodenherdenking in verband met de ‘coronacrisis’. Dat een linkse demonstratie nu wel gewoon doorgang vindt, is een klap in het gezicht van de nabestaanden van oorlogsslachtoffers, maar ook van mensen die niet bij ouderen op bezoek mogen of die in de zorg werken.

Publicist Sietske Bergsma: “We hoeven de doden niet te herdenken, ze wandelen rond als zombies.”


Oud-Tweede Kamerlid Jacques Monasch voegt hieraan toe: “Nog minder dan 1 maand geleden stond de Koning hier zo’n beetje in z’n eentje. En nu dit!! Flikker het hele beleid in de sloot of laat een paar gezagsdragers per direct aftreden!”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Bij de demonstraties tegen de lockdown werden in Nederland de demonstranten bruut weggeveegd door het priveleger van onze tecnocratische politiestaat in wording. Dit terwijl alkes op het spel staat: vrijheid, lichamelijke integriteit, zelfbeschikking. Dit gold uiteraard niet voor deze ongetwijfeld door Black Lives Matter oprichter George Soros gesponsorde demo. U weet wel, de man die ook het false flag politiegeweld toneelstukje in the USA in scene heeft gezet met bijbehorende georganiseerde protesten ( bakstenen stonden klaar). Vraagje aan Femke: wat krijg jij van jouw broodheren? Wat is jou beloofd als beloning na het volk zo op te lichten en op te hitsen met verdeeldheidstechnieken? Niet alleen Femke moet aftreden, het gehele kabinet moet berecht worden voor het verloochenen van de rechtsstaat en de grondwet. Tip voor alle mensen: verval niet in haat naar elkaar toe, dit is het doel van Soros en consorten. Geef hen niet de destabiliserende onrust die ze willen. Verspreid de juiste boodschap over corona, dan doe je meer positiefs dan protesteren voor Soros:

  http://www.viruswaanzin.nl

  71 likes
 2. Ze zitten tijdens hun debatten toch ook naast elkaar en hebben geen maskers op .
  Heb je Rutte al op een foto gezien met een masker op, lachwekkend hoe blind mensen kunnen zijn..
  Mensen worden blind van angst.

  50 likes
 3. Links loopt in de pas met de NWO agenda DAAROM lijkt het alsof links boven de wet staat.
  Wat feitelijk boven de wet staat is de NWO.
  Dit houd dus in feite in dat er geen democratie is , NWO kan doen wat het wil.

  Wilders kan zeggen wat ie wil , gecontroleerde oppositie is hij.
  Wat ik verwerpelijk is dat blijkbaar de nederlandse kudde 4 mei niet echt meer belangrijk vind.

  Zoals het blijkt nederlanders worden niet echt wakker maar bespeeld als een harp. Als de elite/NWO het wil mag je demoNstreren voor hun agenda als niet dan 1.5 meter van elkaar en maximaal 30 mensen. En iedereen (bijna) vind het ok.

  Vrijheid is er niet , wetten zijn er niet en politieke flapdrollen zijn niet meer dan nieuwslezers. Niet alleen de democratie maar ook Nederland is dood.
  Met een Corona mes op de keel kun je heel Nederland manipuleren bah..

  43 likes
 4. Dit moet voor Halsema einde oefening zijn.

  Weg met die Linkse Tante.

  Ruttup en Nexit, dan kunnen we van Nederland weer een democratie maken.

  35 likes
  • Die blijft gewoon zitten, die krijg je niet weg en dat is ook niet de opzet, anders was ze allang weg geweest maar ze lullen recht wat krom is en er zal niks veranderen. Net als die indianenverhalen dat de Clintons en de paus en weet ik wie nog meer gearresteerd zouden zijn en dat de pedo netwerken opgerold werden en tunnels werden opgeblazen en Q en weet ik wat nog meer, allemaal flauwekul. Het moet van de mensen zelf komen, zelf met de waanzin stoppen, dan pas zal er iets veranderen.

   20 likes
 5. Hierbij wens Ik een pijnlijk karma aan alle linkse varkens die denken boven de wet te staan.
  Ooit zal er een tribunaal komen dat (bekende) aanwezigen hun straf zal geven.
  Die Deug fascisten denken dat ze een status aparte hebben, smerige schoften.
  Mochten ze oorlog willen, kunnen ze het krijgen, ik ben er klaar mee..
  Eric Corton, vuile hypocriete schoft, wel zijn zakken op een inhalige manier vullen om dan even de salon socialist te spelen tijden deze schofterige demonstratie, echt wat een vuile rat is deze zak….
  En die Femke Valsema? Ontslaan, op staande voet, met pek en veren de stad uit schoppen..

  29 likes
  • Die Black Lives Matter is ook zo’n Soros gefinancierde club om bij gebeurtenissen rond Afrikanen de boel op stelten te zetten. Dat mag gewoon en je ziet ook geen enkele politie agent ingrijpen of bekeuringen uitdelen. Maar als Nederlanders protesteren dan is de politie en de ME massaal aanwezig om ze als vee op te drijven. Als dat niet genoeg zegt dan weet ik het ook niet meer. Het is echter duidelijk aan welke kant de politie staat. Ze voeren oorlog tegen eigen volk en laten het gefinancierde gaaies hun gang gaan.

   19 likes
 6. Nou de narcistische ratten zijn al snel uit hun holen, schijt aan iedere Corona regel.
  Wat aangeeft wat een selectieve zooi we weer hadden met dat Corona theater………
  Halsema hoort bij de zelfde kliek, soros facisten…….Gaat lekker allemaal …….Agressie en geweld gaat voor alles bij die lui, als ze maar aandacht krijgen de zielepoten ……..

  25 likes
  • Ik vind het een mooi statement van Halsema. Eigenlijk.had beaudet er moeten staan. Een daad van verzet. Ik ben niet links maar neem nu.mijn hoed af voor Halsema. Leve de rechtstaat weg met de 1.5 meter maatschappij

   8 likes
  • Overigens valt Wilders mij zwaar tegen. Een beetje schreeuwen om een lockdown, waarom niet toegeven dat je fout zat en opkomen voor onze burgerrechten. Halsema wel.

   Overigens, ik ben rechts en heb op 30 mei gedemonstreerd in den haag met een groen linkser. Misschien dat we op dit punt iets gemeenschappelijks hebben.

   6 likes
 7. Een van de weinige keren het eens met Femke Halsema.
  Femke Halsema for President!
  Zij komt op voor het demonstratierecht in Nederland waar kennelijk ook de PVV afscheid van wil nemen.
  Het demonstratierecht is wat mij betreft een absoluut recht.

  Verder, diegene die zich echt laat informeren en dan bedoel ik de onderzoeken van Maurice de Hond (en ondertussen ook anderen) weet dat er met dit soort demonstraties in de buitenlucht niets aan de hand is.
  Helemaal niets.

  Ik kan alleen maar schrijven dat diegene met de verontwaardigde koppen zich beter moeten laten informeren.

  Gelet op het feit dat die verontwaardige koppen de reguliere media halen en de regulieren media dit ten voeteneind berichten, spreekt boekdelen over de komende maanden hetgeen betekent dat de lockdown nog lang niet voorbij is en dat de zogenaamde versoepelingen totaal niets voorstelt.

  De reguliere media moeten zich de ogen uit de kop schamen.

  20 likes
  • De kritiek op Halsema is wel terecht, omdat zij zelf doet wat zij anderen verbiedt. Zij doet keihard mee met de waanzinnige regels uit Den Haag. In Amsterdam mag, net als in de rest van het land, bijna niets meer want killervirus. Een anti-lockdowndemonsteatie zou van haar nooit mogen. Nu betrof het een demonstratie met een linkse agenda en dat mag wel. Ze komt zelfs persoonlijk meedoen om duidelijk in beeld te zijn. Halsema is zwaar corrupt en niet voor het eerst. All animals are equal, but some animals are more equal than others….

   26 likes
  • de media is het echte virus!!!

   19 likes
  • Het gaat er om dat de mensen in Den Haag beboet en opgepakt worden, als jij aan de waterkant zit met iemand er 2 handhavers in je nek staan te hijgen en dat de regels voor irritante en strontvervelende raddraaiers zoals Kozp en klimaardrammers de regels schijnbaar niet gelden. Dit geeft weer eens duidelijk aan dat dat dit hele corona gedoe een grote hoax en farce is en als er mensen zijn die dat nu nog niet zien zien ze het nooit meer.

   18 likes
  • Het hele gebeuren speelde zich af in een bepaalde dynamiek en Femke legde dat haarfijn uit. Wat begrijpen we daaraan niet of willen we het niet begrijpen en kunnen we de wereld alleen vanuit ons eigen beperkte gezichtsveld zien? De wereld is zoveel mooier in kleur. 🤩

   2 likes
 8. Als dit geen grote gevolgen heeft klopt er niks meer in dit land Rutte nu ben jij aan zet.

  19 likes
  • Rutte kan beter zijn bek houden en oprotten. Zet hem maar in de Efteling met zijn lange neus(Pinokkio). En nee, ik sta ook niet achter deze black matters. Het is black en white matters en alle kleuren ertussen in te samen. We zijn allemaal mensen.

   12 likes
   • Ja het is een domme slogan, zelfs all lives matter slaat eigenlijk nergens op want we zijn er nu eenmaal, we leven en daar hebben we geen bevstiging of toestemming voor nodig.

    8 likes
 9. En ze zij ook, mensen zijn zelf verantwoordelijk om afstand te houden ?????
  Nu op eens wel , met dit of deze protest is het van groot belang om te mogen protesteren, dus nu mag het wel, de regel overtreden, en is men zelf verantwoordelijk , volkomen tegenstrijdig van de regel van de lockdown, krom ,krom en nog eens Krom..konden ze dat niet eerder invoeren net als in zweden daar waren de mensen zelf verantwoordelijk om afstand te houden, [en hier delen ze tal van boetes uit] en mocht men dat niet,die verantwoording niet uitvoeren , Ik moet toch zeggen er heerst toch veel idioterie
  onder het beleid die alleen nog meer idioten gedrag laat zien van de beleidsmakers.ze spreken zichzelf op alle fronten tegen,vind je het dan gek dat het een chaos word omtrent dit hele lockdown gedoe, maar ja dat kan dan ook alleen maar door gekken worden gevormd.

  17 likes
 10. Laat je niet beïnvloeden

  Wij werden verboden in Den Haag. 30 personen in een vak en meer niet. We worden daar als. Ratten behandeld. Politie gebruikt geweld tegen ons. Alleen massaal kunnen wij dit aanpakken. We moeten massaal demonstreren. Wij kunnen ook. Vreedzaam demonstreren met duizenden. Dan kunnen ze niks, het is belangrijk. De 30e hadden vele moeten komen. Blijven we erover praten?

  Het is vijf voor twaalf, besef dat!!

  Soros heeft dit weer goed voor mekaar in Nederland. Dit is Soros zijn werkje.

  16 likes
 11. Flikker het hele beleid dan maar in de sloot. Bij afzetten krijgen we rellen.

  10 likes
 12. Voor de reaguurders die ineens pro Halsema zijn…….. Jullie snappen het spel niet..
  Dit is selectieve willekeur van Mevr……….Ieder weldenkend mens is voor Demonstratie recht, echter daar is al jaren geen sprake meer van. Het is mensen tegen elkaar uitspelen , heeft niks te maken met links/ rechts.
  Heeft alleen nog maar te maken met het indoctrinatie spel……( chaos veroorzaken om eigen belang door te drukken)
  Wel bij de les blijven hoor, want men moet t juist hebben van zwalkers…
  Nog even en ze krijgt applaus…….
  In een normale wereld ga je met elkaar in discussie . Maar omdat ze niet meer leren wat dat is,, ga je vooral schreeuwen en stampen, infantielen……..Op dit moment is het allemaal voorop gezet spel ook in Amerika……..En helaas iedereen trapt er weer in…

  10 likes
 13. Onnozel Halsjema of toch erg doortrapt?

  7 likes
  • Joris, beide anders zat ze daar niet,intelligente mensen zitten er niet op die post, anders hadden ze het spel door….Geldt voor alle politici ………

   4 likes
  • Doortrapt tot op het bot en verder! Ik zie dit als een vrijbrief om morgen de straat op te gaan… maarja snurkende en angstige masse wil/kan niet.

   4 likes
 14. gestoord volk.
  zijn dit dezelfde pipos die vorige maand nog voor de zorg stonden te applaudiseren?
  en halsema?
  aftreden.

  7 likes
 15. haha…..halsema moet zo lang mogelijk blijven.stok in eigen wiel.en tja…. geen maskers,het masker van straatvechtertje rutte zal wel vallen hoor!!

  5 likes
 16. Tante Maart Geerink

  Wilders valt Halsema aan maar hij houdt Rutte in het zadel. Je gaat dan al gauw denken dat wij hier met een stuk ongeluk te maken hebben.

  5 likes
 17. Quote uit de protocollen van de “wijzen” van Sion.

  Wij waren de eersten, die het volk eenmaal de woorden vrijheid gelijkheid en broederschap toewierpen, woorden, die sindsdien zoo dikwijls door onwetende papegaaien werden na-gebrabbeld, die, door deze lokstem van overal vandaan werden aangetrokken als de welvaart van de wereld, de ware persoonlijke vrijheid, die eens zo goed tegen de druk van het gepeupel beschermd was, alleen maar verstoorden. Mensen, die zichzelf voor verstandig hielden beseften de verborgen zin van deze woorden niet, voelde niet de tegenstrijdigheid daarin. Zij zagen niet dat er in de natuur geen gelijkheid is, dat de natuur de ongelijkheid van het verstand, van het karakter, van het vernuft in afhankelijkheid van haar wetten heeft geschapen. Deze mensen hebben niet begrepen, dat de massa een blinde macht is, dat de door haar gekozen parvenu’s in de politiek net zoo blind zijn als de massa zelf, dat de ingewijde, ook als hij een domkop is regeren kan, terwijl de niet ingewijde, al is hij een genie, van de politiek niets begrijpt. Dit alles is de niet-ingewijde ontgaan.

  Dit is precies hoe het gaat, nauwkeurig volgens plan en verreweg de meesten ontgaat het volledig !

  5 likes
 18. Maar als ik zeg , WHITE LIFE MATTERS BEN JE EEN NAZI? Zo racistisch

  5 likes
 19. Halsema verdient een lintje. En artsen moet gewoon hun kop houden. Die veroorzaken alleen al 1700 doden door missers. Bovendien: wereldwijd zijn er ca 375.000 coronadoden. Op de 8000 miljoen aardlingen. Waar hebben we het over?

  5 likes
 20. Ik zit nog te wachten tot het echte filmpje online komt hoe het werkelijk gegaan is bij de arrestatie.
  toch leuk dat zo een schimmig filmpje in elkaar is geflanst en zoveel mensen weer het recht geeft om te demonstreren in deze moeilijke periode, waarbij zorgemederweker hun leven opofferen om anderen te helpen, en media zombies van elke schimmig filmpje weer een werkelijkheid maken en anderen in gevaar brengen.

  5 likes
 21. Mevr. Halsema vond het ook nodig om een ‘Corona doden herdenking’ te organiseren.
  Hoe hypocriet. Tenzij er nog een ‘Influenza doden herdenking’ volgt binnenkort. Wat laat, maar die bijna 4100 doden in 2018 verdienen ook aandacht, niet?

  We kunnen tenslotte rustig aannemen dat de ongelukkigen welke aan Covid19 zijn overleden dit jaar niet nog eens aan de griep zullen overlijden.

  4 likes
 22. :adrianus-johannes.

  een mens is een mens een mens is alle mensen in kleur gedrag en zijn dus ik ben alles hoe voelt een blinde de andere mens deze ziet geen kleur is niet gekleurd art 1 mens rechten en GW zeggen allen gelijk daar wordt bedoelt mee voor de wet die wij afspreken en na leven dat we leren op onderwijs wan ieder heeft toch rechten onderwijs gehad in nederland net al je verkeersexamen op de school een belevenis was.
  is het zo dat jij de wet kent kan jij hen nooit overtreden dus behoort dit in het verplichte onderwijs stelsel te zitten.. en heb jij wet en rechts onder wijs op school gehad?.. zo niet dan kan de overheid ook niet verwachten dat jij de wet kent.. jij ben daar niet in onder wezen dus zo ik zeg lager gemaakt.. dat is ook de bedoeling de onkunde die jij heb wordt tegen jou gebruikt zonder jou geweten..
  met kennis en zelf jou eigen weismaken kan geen rechter jou veroordelen sterker de waakhonden (lees politie bos en leger) worden aangesproken op ongeoorloofd gedrag.. maar ja hoe is jou kennis over de wetten heb jij niet alle wetboeken gelezen moet jij je broodmolen houden en stil in een hoekje gaan zitten..
  daar tegen over volg je een voorbeeld en dat deed een burgemeester van amsterdam ook niet, net zo ik als ik verteld heb dat ook een burgemeester van delft dat ook niet deed..
  wij burgers van nederland dienen onze dienaren te controleren op het na leven van de wetten..
  strafrecht is er on de burger te beschermen te de overheid en niet dat de overheid dit gebruikte tegen de burger, daar is privaat recht de CETA en TTIP verdragen..
  wie niet weet wat er spelt doe aub niet mee met het spel je verliest vrijheid is niet wat jou voor gehouden wordt.. vrijheid is weten de wet en dan beging met alles te lezen over art.120 GW..

  3 likes
 23. Uiteraard een schande wat die Halsema flikt, een linkse tante en met haar bla,bla, bla probeert ze alles recht te praten wat echt super links is.
  Geen respect voor de Nederlandse burger en ook leuk om dan maar gelijk de zwarte pieten discussie er aan te koppelen dan kan die Simons ook weer haar steentje bijdragen
  Maar het zal wel gesust worden. Aboutaleb maakte ook een inschattingsfout in Hoek van Holland, slechts 1 dode en dat is ook weggepoetst want dat was ook een moeilijk verhaal, de eerste Marokkaanse burgermeester in Nederland en dan kan je zo een linkse rakker niet uit zijn functie zetten
  Wachten hoe dit afloopt, denk op niets.
  Regels zijn er alleen voor de volgzame Nederlanders.

  0 likes
 24. Naschrift.
  Uiteraard heeft dit bericht mij getriggerd vandaar mijn reactie.
  Mijn roots liggen dan ook niet in Nederland en als import Nederlander ( ben van Pools-Joodse afkomst ) weet ik dat mijn familie zich aangepast heeft aan de Nederlandse cultuur, dat houdt onder meer in investeren in het land waar je woont en aanpassen aan de cultuur waar je jezelf in bevindt.
  Als voorbeeld : mijn zuster is geëmigreerd naar de U.S.A en is misschien wel meer Nederlands dan de meeste van ons, dat blijkt wel uit het feit van de prullaria in haar huis, een souvenirzaak zou er misschien jaloers op zijn en al doet ze thuis de ,, klompendans ” als ze haar huis uitstapt en weggaat en/of naar haar werk gaat is ze een ,,american citizen ” . Wat heb ik/wij dan te maken met al die onzin over racisme van onze Medelanders. De slaventijd is voorbij waarom worden wij er nog steeds op afgerekend, de bauxiet uit Suriname is ook verleden tijd, de zwarte piet is diep in de cultuur verankerd, de gastarbeiders waren gasten en pretenderen nu alle rechten te hebben terwijl het merendeel alleen geld geëxporteerd hebben in plaats van het te investeren in het land waar je het ook verdient
  Jarenlang is er al export kapitaal, bepaalde groepen hebben in het moederland 1 of meerdere huizen en krijgen hier uit de pot van de sociale voorzieningen een toelage, een koning van Marokko is niet aanspreekbaar op controle en naleving/handhaving van de hier geldende wetten.
  Dan vraag ik mij ook af, wat is er in de afgelopen decennia door onze politici gepresteerd of zijn ze in slaap gesukkeld

  0 likes
 25. Maar beste mensen, besef je niet dat dit een mooie experiment was om de oorspronkelijke gedachte, weerstand opbouwen dmv besmetting, te testen?
  Face saving opportunity: of het gaat goed uitpakken, dan kunnen de maatregelen versneld afgebouwd worden of het gaat juist besmettingen opleveren waardoor de maatregelen gerechtvaardigd worden.

  0 likes
 26. Ik hoop dat de rechters in deze coronatijd lankmoedigheid zullen betrachten voor alle mensen die zonder de intentie te hebben gehad beboet zijn geworden vanwege een overtreding van een noodmaatregel. Zoals ik tegen de situatie aan kijk heeft n.l. de burgermoeder een inschattingsfout gemaakt door tijdens de demonstratie de 1,5 meter regel niet toe te passen(en vele anderen met haar). E.e.a omdat demonstreren in de grondwet is opgenomen als een recht waar overigens wel voorwaarden aan verbonden zijn. In diezelfde grondwet staat dat er ook regels zijn m.b.t. de volksgezondheid, dus koos zij ervoor om het recht van demonstratie boven het recht van volksgezondheid te stellen. Ik zou zeggen, mevrouw,verteld u dat maar tegen de mensen die eventueel covid 19 krijgen of heeft u andere informatie dan het volk over corona, dan hebben nog meer een mensen een probleem. Nog niet zolang geleden werden mensen die zich niet aan de regels hielden covidioten of corona moordenaars genoemd.
  Toen het mis dreigde te lopen tijdens de demonstratie (wat ze al wist door de agenten) belde ze de FERD, die zei dat hij begrip had voor de situatie maar als advocaat zeg je dat maar zei niet ga maar door met je illigale bezigheid want u bent verantwoordelijk. Ja en dan kunt u wel om u heen schoppen en allerlei verwijten rond blazen maar u staat aan de top van de driehoek krijgt daarvoor redelijk betaald en heb daardoor ook recht op ontbering. Dus mevrouw wees een stoere dame en gebruik de woorden mea maxima culpa, of ga naar de rechter en betaal de 390 euro boete(plus kosten) en de aantekening die later kan zorgen dat een VOG wat moeilijk is te krijgen net zoals de andere mensen mogelijk kunnen krijgen bij een vergelijkbaar vergrijp.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kaag

Kaag geeft weer honderden miljoenen van ONS belastinggeld weg

D66-minister Sigrid Kaag van Ontwikkelingssamenwerking krijgt eenmalig ...

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...