Mens en Dier

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen politiegeweld. Er is niet ingegrepen, want daarvoor ‘was de demonstratie te belangrijk’, zo zei burgemeester Femke Halsema tegen AT5. “Ik begrijp dat 1,5 meter afstand houden niet altijd in acht gehouden wordt, maar demonstratievrijheid is een groot goed.”

De burgemeester ging zelf ook naar de Dam, zonder mondkapje. FvD-fractievoorzitter in Amsterdam Annabel Nanninga zei hierover:

Aftreden

Halsema krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. Mensen reageren erg verontwaardigd.

PVV-leiders Geert Wilders zegt: “Ben je horecaondernemer dan moet je met een meetlat 1,5 meter afstand tussen de tafeltjes op de terrassen realiseren op straffe van €4000 boete, maar ben je een linkse demonstrant dan geldt de anderhalve meter ineens niet meer. Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt.”

Hij voegde toe: “Niemand in Nederland kan nu nog worden verplicht zich aan de anderhalvemeterregel te houden. Halsema moet aftreden.”

Wilders krijgt bijval van journalist Lucas Hartong: “De rechtsstaat is volledig stuk, zeker in Amsterdam. De burgemeester heeft lak aan landelijke regelgeving en moet wegens grof plichtsverzuim uit functie gezet worden.”

Politiek verslaggever van De Telegraaf Mike Muller merkt op dat er ook op het Nationaal Monument op de Dam geklommen wordt. “Bij eerdere demonstraties zijn dit soort acties verboden door Halsema vanwege gevoeligheid bij nabestaanden. Nu is er geen agent of boa te zien.”

Zombies

Over nabestaanden gesproken. Op 4 mei was de Dam zo goed als leeg tijdens de dodenherdenking in verband met de ‘coronacrisis’. Dat een linkse demonstratie nu wel gewoon doorgang vindt, is een klap in het gezicht van de nabestaanden van oorlogsslachtoffers, maar ook van mensen die niet bij ouderen op bezoek mogen of die in de zorg werken.

Publicist Sietske Bergsma: “We hoeven de doden niet te herdenken, ze wandelen rond als zombies.”


Oud-Tweede Kamerlid Jacques Monasch voegt hieraan toe: “Nog minder dan 1 maand geleden stond de Koning hier zo’n beetje in z’n eentje. En nu dit!! Flikker het hele beleid in de sloot of laat een paar gezagsdragers per direct aftreden!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mark
Mark
2 jaren geleden

Ze zitten tijdens hun debatten toch ook naast elkaar en hebben geen maskers op .
Heb je Rutte al op een foto gezien met een masker op, lachwekkend hoe blind mensen kunnen zijn..
Mensen worden blind van angst.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit moet voor Halsema einde oefening zijn.

Weg met die Linkse Tante.

Ruttup en Nexit, dan kunnen we van Nederland weer een democratie maken.

Peter
Peter
2 jaren geleden

Hierbij wens Ik een pijnlijk karma aan alle linkse varkens die denken boven de wet te staan.
Ooit zal er een tribunaal komen dat (bekende) aanwezigen hun straf zal geven.
Die Deug fascisten denken dat ze een status aparte hebben, smerige schoften.
Mochten ze oorlog willen, kunnen ze het krijgen, ik ben er klaar mee..
Eric Corton, vuile hypocriete schoft, wel zijn zakken op een inhalige manier vullen om dan even de salon socialist te spelen tijden deze schofterige demonstratie, echt wat een vuile rat is deze zak….
En die Femke Valsema? Ontslaan, op staande voet, met pek en veren de stad uit schoppen..

rop
rop
2 jaren geleden

En ze zij ook, mensen zijn zelf verantwoordelijk om afstand te houden ?????
Nu op eens wel , met dit of deze protest is het van groot belang om te mogen protesteren, dus nu mag het wel, de regel overtreden, en is men zelf verantwoordelijk , volkomen tegenstrijdig van de regel van de lockdown, krom ,krom en nog eens Krom..konden ze dat niet eerder invoeren net als in zweden daar waren de mensen zelf verantwoordelijk om afstand te houden, [en hier delen ze tal van boetes uit] en mocht men dat niet,die verantwoording niet uitvoeren , Ik moet toch zeggen er heerst toch veel idioterie
onder het beleid die alleen nog meer idioten gedrag laat zien van de beleidsmakers.ze spreken zichzelf op alle fronten tegen,vind je het dan gek dat het een chaos word omtrent dit hele lockdown gedoe, maar ja dat kan dan ook alleen maar door gekken worden gevormd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x