Buitenland

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen moest dinsdag noodgedwongen de deuren sluiten. Het personeel had zich laten inenten tegen corona en meldde zich massaal ziek. Twee derde van de medewerkers klaagde over bijwerkingen van de coronavaccinatie, schrijft de krant Rheinische Post.

Patiënten stonden voor een dichte deur. Op het raam van de praktijk was een briefje geplakt: “Let op: de praktijk is vanmiddag gesloten. We zijn gisteravond allemaal ingeënt tegen corona. Twee derde van het team heeft last van bijwerkingen, waardoor er geen consulten kunnen plaatsvinden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png


Sinds 12 februari krijgen mensen in het vaccinatiecentrum van Viersen de coronaprik van AstraZeneca toegediend. Uit het vaccinonderzoek van de farmaceut blijkt dat een derde van de gevaccineerden last kreeg van rillingen na de prik en klaagde over pijn op de injectieplaats, evenals vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijn. Velen voelden zich na de vaccinatie ziek.

Ook in Zweden uitval na vaccinatie

In Zweden gebeurde twee weken geleden iets soortgelijks. Een kwart van het personeel van twee ziekenhuizen in Stockholm meldde zich na toediening van het coronavaccin ziek, waarna het inenten tijdelijk werden opgeschort. In het Oostenrijkse Linz viel het ambulancepersoneel uit na de vaccinatie.

Het coronavaccin van AstraZeneca is een zogenoemd vector-vaccin. Aan een bestaand verkoudheidsvirus (een adenovirus) wordt een klein stukje van de genetische code van het coronavirus toegevoegd. Vervolgens maakt het afweersysteem antistoffen aan tegen het spike-eiwit van het coronavirus.

[Wochenblick]

Mis niets en volg ons ook op Telegram.

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
3 jaren geleden

In Nederland precies hetzelfde hoor. Personeel van verzorgingshuis massaal thuis na vaccinatie.
Die oudjes moeten maar voor zichzelf zorgen.
Totdat zij ook gevaccineerd worden. Dan kan het personeel permanent thuisblijven.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Zolang je immuunsysteem in orde is, kan je lichaam de meeste, zo niet alle, virale indringers overwinnen. Dr. David Brownstein heeft met succes meer dan 230 COVID-19-patiënten behandeld met behulp van strategieën voor het stimuleren van het immuunsysteem, zoals intraveneuze of vernevelde peroxide, jodium, orale vitamine A, C en D en intramusculaire ozon. Niemand is overleden aan de infectie Beta-caroteen is een in water oplosbare vorm van vitamine A die geen immuniteit versterkende voordelen biedt. Daarvoor heb je de in vet oplosbare vorm nodig, dus zorg ervoor dat je geëmulgeerde vitamine A inneemt. Bij de eerste tekenen van ziekte raadt Brownstein aan om gedurende vier dagen 100.000 eenheden vitamine A en 50.000 eenheden vitamine D3 per dag in te nemen, samen met 1.000 milligram vitamine C per uur tijdens de dag uren en 25 mg jodium totdat de symptomen verdwijnen. Het vernevelen van peroxide met jodium wordt ook aanbevolen.
Waterstofperoxide is een actueel ontsmettingsmiddel dat virussen bij contact doodt. Het is ook een oxidatieve therapie die de redox-route stimuleert, waardoor de energieproductie en reparatiecellen worden gestimuleerd. Het verbetert ook de zuurstofvoorziening en kan een ontgiftend effect hebben op uw longen.Een patiënt die ik in het weekend belde, vertelde me: ‘Er zijn twee dingen aan wat je me gaf waarvan ik kon zien dat ik me echt beter voelde.’ Ik gaf hem het hele protocol van orale vitamine A, C, D en jodium en vernevelde peroxide en jodium.
Hij zei: ‘Ik ben de eerste twee dagen vergeten het jodium te gebruiken. Toen je me ernaar vroeg, heb ik het opnieuw mondeling toegevoegd. Dat maakte het verschil. Mijn slijm verdunde, mijn ademhaling was beter. Ik vergat [ook] het jodium in de vernevelaar te doen, en [toen] deed ik het allebei tegelijkertijd – het orale jodium en het vernevelde waterstofperoxide met jodium – alles klaarde op … ‘
Zijn ademhaling was 80%, 90% beter kort na de eerste of tweede dosis jodium. Hij is een ander succesverhaal dat we hebben gehad, namelijk het ondersteunen van het immuunsysteem van mensen tijdens deze virale ziektetijden … Ik zou mijn collega’s willen smeken om jodium toe te voegen aan welk regime dan ook dat je gebruikt om patiënten te behandelen die ziek zijn met griepachtige ziekten, zoals COVID-19.”
 Al in maart 2020 pochte Dr.Vladimir Zelenko een succespercentage van bijna 100% bij het behandelen van COVID-19-patiënten met hydroxychloroquine (HCQ), azithromycine en zinksulfaat gedurende vijf dagen.

ernst
ernst
3 jaren geleden

ik krijg een beetje de indruk dat ze zo maar wat in zo,n vaccin stoppen.

Dries
Dries
3 jaren geleden

Wat een massaslachting!!
Is er niemand die wakker schrikt?
Ik begrijp de artsen sowieso niet, ze zien toch elke keer weer zieken en doden vallen door die achterlijke zooi in spuitjes !?
En dan nog zich laten vergiftigen….

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x