Homepagina » Buitenland » Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie
praktijk
Foto: Unsplash

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen moest dinsdag noodgedwongen de deuren sluiten. Het personeel had zich laten inenten tegen corona en meldde zich massaal ziek. Twee derde van de medewerkers klaagde over bijwerkingen van de coronavaccinatie, schrijft de krant Rheinische Post.

Patiënten stonden voor een dichte deur. Op het raam van de praktijk was een briefje geplakt: “Let op: de praktijk is vanmiddag gesloten. We zijn gisteravond allemaal ingeënt tegen corona. Twee derde van het team heeft last van bijwerkingen, waardoor er geen consulten kunnen plaatsvinden.”


Sinds 12 februari krijgen mensen in het vaccinatiecentrum van Viersen de coronaprik van AstraZeneca toegediend. Uit het vaccinonderzoek van de farmaceut blijkt dat een derde van de gevaccineerden last kreeg van rillingen na de prik en klaagde over pijn op de injectieplaats, evenals vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijn. Velen voelden zich na de vaccinatie ziek.

Ook in Zweden uitval na vaccinatie

In Zweden gebeurde twee weken geleden iets soortgelijks. Een kwart van het personeel van twee ziekenhuizen in Stockholm meldde zich na toediening van het coronavaccin ziek, waarna het inenten tijdelijk werden opgeschort. In het Oostenrijkse Linz viel het ambulancepersoneel uit na de vaccinatie.

Het coronavaccin van AstraZeneca is een zogenoemd vector-vaccin. Aan een bestaand verkoudheidsvirus (een adenovirus) wordt een klein stukje van de genetische code van het coronavirus toegevoegd. Vervolgens maakt het afweersysteem antistoffen aan tegen het spike-eiwit van het coronavirus.

[Wochenblick]

Mis niets en volg ons ook op Telegram.

4.8 31 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 maand geleden

In Nederland precies hetzelfde hoor. Personeel van verzorgingshuis massaal thuis na vaccinatie.
Die oudjes moeten maar voor zichzelf zorgen.
Totdat zij ook gevaccineerd worden. Dan kan het personeel permanent thuisblijven.

Dolf
Dolf
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Hoezo tot dat zij ook gevaccineerd zijn? Wil jij ze ziek hebben. Vaccin veroorzaakt ziekte, DE reden dat dat het personeel thuis zit.

Rare gedachten kronkel

Net als Rutte. Pas vaccineren als je symptomen krijgt. Zijn woorden!

En waarom vaccineren als er in nl al goedgekeurde medicijnen bestaan?

De waarheid
De waarheid
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

Beter begrijpend lezen Dolf.
Hij wil ze niet ziek hebben hij bedoelt met” tot dat zij ook gevaccineerd zijn?”dat het personeel niet meer hoeft te werken omdat alle oudjes na inenting toch dood gaan .

Ron
Ron
1 maand geleden

Zolang je immuunsysteem in orde is, kan je lichaam de meeste, zo niet alle, virale indringers overwinnen. Dr. David Brownstein heeft met succes meer dan 230 COVID-19-patiënten behandeld met behulp van strategieën voor het stimuleren van het immuunsysteem, zoals intraveneuze of vernevelde peroxide, jodium, orale vitamine A, C en D en intramusculaire ozon. Niemand is overleden aan de infectie Beta-caroteen is een in water oplosbare vorm van vitamine A die geen immuniteit versterkende voordelen biedt. Daarvoor heb je de in vet oplosbare vorm nodig, dus zorg ervoor dat je geëmulgeerde vitamine A inneemt. Bij de eerste tekenen van ziekte raadt Brownstein aan om gedurende vier dagen 100.000 eenheden vitamine A en 50.000 eenheden vitamine D3 per dag in te nemen, samen met 1.000 milligram vitamine C per uur tijdens de dag uren en 25 mg jodium totdat de symptomen verdwijnen. Het vernevelen van peroxide met jodium wordt ook aanbevolen.
Waterstofperoxide is een actueel ontsmettingsmiddel dat virussen bij contact doodt. Het is ook een oxidatieve therapie die de redox-route stimuleert, waardoor de energieproductie en reparatiecellen worden gestimuleerd. Het verbetert ook de zuurstofvoorziening en kan een ontgiftend effect hebben op uw longen.Een patiënt die ik in het weekend belde, vertelde me: ‘Er zijn twee dingen aan wat je me gaf waarvan ik kon zien dat ik me echt beter voelde.’ Ik gaf hem het hele protocol van orale vitamine A, C, D en jodium en vernevelde peroxide en jodium.
Hij zei: ‘Ik ben de eerste twee dagen vergeten het jodium te gebruiken. Toen je me ernaar vroeg, heb ik het opnieuw mondeling toegevoegd. Dat maakte het verschil. Mijn slijm verdunde, mijn ademhaling was beter. Ik vergat [ook] het jodium in de vernevelaar te doen, en [toen] deed ik het allebei tegelijkertijd – het orale jodium en het vernevelde waterstofperoxide met jodium – alles klaarde op … ‘
Zijn ademhaling was 80%, 90% beter kort na de eerste of tweede dosis jodium. Hij is een ander succesverhaal dat we hebben gehad, namelijk het ondersteunen van het immuunsysteem van mensen tijdens deze virale ziektetijden … Ik zou mijn collega’s willen smeken om jodium toe te voegen aan welk regime dan ook dat je gebruikt om patiënten te behandelen die ziek zijn met griepachtige ziekten, zoals COVID-19.”
 Al in maart 2020 pochte Dr.Vladimir Zelenko een succespercentage van bijna 100% bij het behandelen van COVID-19-patiënten met hydroxychloroquine (HCQ), azithromycine en zinksulfaat gedurende vijf dagen.

G van peet
G van peet
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Hou eens op! Van deze hoeveelheid vitamine C heb je in een week nierstenen! En vooral de onzin over jodiun, waterstof peroxide,enz. Dit zijn redelijk sterke oxidatoren en vernietigen alles, dus ook het gezonde weefsel.
Van: een chemisch en microbiologisch analist , sinds 1977….

Pieternella
Pieternella
Reactie op  G van peet
1 maand geleden

Van wat ik heb begrepen van diverse deskundigen is dat je vitamine C moet stoppen als je aan de dunne gaat. Van jodium en waterstofperoxide als geneesmiddel, dat heb ik nog nergens gelezen.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  G van peet
1 maand geleden

Ik weet niet hoor, maar ik heb geleerd dat je alle overtollige vitamine C gewoon weer uit plast.
Dus hoezo heb je dan binnen de kortste keren nierstenen?

**Sterker nog, volgens arts William J. McCormick, veroorzaakt vitamine C geen nierstenen, maar kan het de vorming van nierstenen juist voorkomen. Omdat vitamine C de urinestroom verhoogt en de pH op een gunstige manier verlaagt. Deze dokter McCormick gebruikte vitamine C al sinds de jaren ’40 om nierstenen te voorkomen en te behandelen.
(bron livonlabs.nl )

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  G van peet
1 maand geleden

Spoelen met verdunde waterstofperoxide, wordt vaak ingezet als spoelmiddel na een operatie in je mond.
Maar de meningen over het gebruik zijn nogal verdeeld.
https://leefbewust.nu/waterstofperoxide-een-wondergeneesmiddel/

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ron
1 maand geleden

‘t Is gewoon de griep. We weten al een paar duizend jaar hoe we dat moeten behandelen.

ernst
ernst
1 maand geleden

ik krijg een beetje de indruk dat ze zo maar wat in zo,n vaccin stoppen.

Dolf
Dolf
Reactie op  ernst
1 maand geleden

Doen ze ook, want ze nemen er ook geen verantwoording voor. Wel houden ze hun hand op>

En het gaat ook niet over een niet bestaande pandemie. Ze willen de wereld bevolking in (corona) paspoort zodat je overal naar jouw paspoort gevraagd kan worden. En er vervolgens nog meer restricties in te schrijven. Let maar op

Ikke
Ikke
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

Hoezo paspoort alle grensen zijn tog open!!!

Ikke ook
Ikke ook
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

was dat maar waar.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  ernst
1 maand geleden

Was’t maar waar. Het is een SARS RNA gekoppeld aan een vector zodat het zich in jouw cellen kan nestelen. In feite word je dan een resistent drager. Ik weet van twee mensen die het ‘vaccin’ hebben gehad dat hun huisgenoten binnen twee weken harstikke ziek werden.

Dries
Dries
1 maand geleden

Wat een massaslachting!!
Is er niemand die wakker schrikt?
Ik begrijp de artsen sowieso niet, ze zien toch elke keer weer zieken en doden vallen door die achterlijke zooi in spuitjes !?
En dan nog zich laten vergiftigen….

boze oma
boze oma
Reactie op  Dries
1 maand geleden

waaromtoch

Ikke
Ikke
Reactie op  boze oma
1 maand geleden

O tvolki g vd wef ..500 miljoen.slaven laten werken voor 1% debielen

Ikke
Ikke
Reactie op  Dries
1 maand geleden

Casht goed vooral die meelopers

Rob
Rob
Reactie op  Dries
1 maand geleden

Het vaccineren van zorgpersoneel past alleen wel goed in de agenda om de bevolking te reduceren. Artsen en ander personeel die na de vaccinatie geen ‘zorg’ (wat over ziekte gaat en niet over gezondheid) verlenen. Dus gaan mensen die ‘zorg’ nodig hebben ook sneller dood want die ‘zorg’ is er niet meer. Misschien een goed moment om aan je eigen gezondheid te gaan denken wat het leven inhoudt in plaats van ziekte?

https://pbs.twimg.com/media/EiWZ8UEUwAMUOKR?format=jpg

No worries
No worries
Reactie op  Dries
1 maand geleden

De meeste artsen en verpleegkundigen kunnen niet meer helder nadenken, anders zaten we niet in die corona leugen.

MartinRimas
MartinRimas
1 maand geleden

En dat was ook bedoelt.

James.T.Kirk
James.T.Kirk
1 maand geleden

Iets van 98 procent van de mensen ervaart milde klachten of helemaal niet bij corona, dan zou je toch zeggen het natuurlijke afweersysteem werkt dan toch prima zonder die zooi in te spuiten

Dolf
Dolf
Reactie op  James.T.Kirk
1 maand geleden

Wat ik hierboven al schreef het gaat niet om corona. Het gaat om het (corona) paspoort

Snowball
Snowball
Reactie op  James.T.Kirk
1 maand geleden

DAT IS OOK ZO. Maar daar vslt natuurlijk niks aan te verdienen en er vallen al helemaal niet veel doden door dus moeten we allemaal aan de spuit.

Patrick
Patrick
1 maand geleden

Zo zie je maar:

Ze doen het voor de zorg…
Ze doen het voor de ouderen…

En wie valt er eerst uit…
Zij die zorgen voor de ouderen (anderen).

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Dit soort berichten is de beste reclame voor mensen die de waarschuwingen van de complotdenkers in de wind hebben geslagen. Dit zou mensen tot nadenken moet aanzetten. Wij zijn al vele maanden bezig om mensen op gevaren van vaccinaties te wijzen en zo zijn de mensen die het dichtst bij het vuur zitten in de val gelopen.

Het is een soort bedrijfsblindheid, maar dan ook nog tegen beter weten in. De mensen die zogenaamd verstand van gezondheid hebben zijn in hun eigen val gelopen. Ik kan er geen medelijden met hebben, tenzij deze mensen er toe gedwongen zijn. Maar dat kan ik mij niet vorstellen. Wanneer geld belangrijker is dan je gezondheid of zelfs je leven, dan is dat een bewuste keuze.

Er is genoeg informatie te vinden op het internet m.b.t. de gevaren van de vaccinaties die nu gebruikt worden, dus je kunt alleen maar jezelf de schuld geven wanneer het fout afloopt. Gezien het plan dat hier wordt doorgevoerd, is dat juist de bedoeling. De eeuwige rust loert om de hoek.

Philip
Philip
1 maand geleden

Met het menselijk DNA/RNA moet men niet klooien en dat geld voor alles wat bloeit en groeit.

Virussen manipuleren/modificeren zou zo al niet mogen, stel dat het virus aangepast actief word en gaat reproduceren..het komt vroeg of laat als een boomerang terug.

Het rusthuis waar ik werk is meer dan de helft van het personeel voorbije week uitgevallen, na hun tweede dosis van Pfizer.
De meeste oudjes hebben heel de week met zware diarree, spier en hoofdpijn rondgelopen…plezant is wat anders voor de resterende verpleegster-s/verzorgster-s!!

Anti-Rutte
Anti-Rutte
1 maand geleden

Idioten ook die zich laten vaccineren,als je zo verstandloos en bang bent voor iets waar je niet of nauwlijks last van hebt als normaal mens dan laat ze ook maar lekker ziek worden die mafkezen allemaal.

x

Check Also

wetenschapper

Wetenschapper ontslagen én gecensureerd om coronakritiek: ‘Het wordt me onmogelijk gemaakt’

Sam Brokken werd ontslagen door de PXL ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x