Buitenland

Duitse hoofdpatholoog voert 40 autopsies uit op gevaccineerden en slaat alarm

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft 40 autopsies uitgevoerd op gevaccineerden en luidt de noodklok. De hoofdpatholoog schat dat 30 tot 40 procent van de mensen dóór de vaccinatie is gestorven.

Hij stelt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties wordt onderschat en waarschuwt dat veel vaccindoden niet worden gemeld, schrijft Die Welt.

Een reactie van het establishment liet niet lang op zich wachten. Het Paul Ehrlich-Institut, een medische toezichthouder, noemde de uitspraken van Schirmacher ‘onbegrijpelijk’.

Veel meer autopsies

Hij kreeg steun van de Duitse Vereniging voor Pathologie, die stelde dat er veel meer autopsies uitgevoerd moeten worden op gevaccineerden. Dit is de enige manier om het verband tussen sterfgevallen en vaccinaties te kunnen uitsluiten of bewijzen, aldus de vereniging.

Ze roept artsen op om een verzoek tot autopsie in te dienen als een patiënt binnen enkele dagen of weken na vaccinatie overlijdt.

Gezondheidsminister reageert niet op brief

De vereniging eiste in maart in een brief aan gezondheidsminister Jens Spahn dat ter plaatse autopsies worden verricht na een overlijden. De brief bleef onbeantwoord. De bevindingen van Schirmacher kunnen de farmaceutische bedrijven veel geld kosten. De bereidheid onder de mensen die nog geen prik hebben gehaald, is al laag.

Schirmacher leidt een door de overheid gefinancierd project waarbij onderzoek wordt gedaan naar coronadoden. Hij besloot om ook autopsies te doen op gevaccineerden. De patholoog wil ernstige bijwerkingen van vaccinatie, zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziektes, tot op de bodem uitzoeken.

[Reitschuster]

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

De facto zitten wij met zijn allen in één grote concentratiekamp alleen het juridisch doodmaken en de ziel eruit slaan mankeert er nog aan, hoewel het daar ook niet ver meer vanaf zit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik zit hier nu met allemaal mensen te praten over de PROBLEMEN met Bloedplaatjes die ze hebben! En hun huisarts zegt dat er NIKS aan de Hand is…Het komt niet door de VACCINAZIS MEVROUWTJE…Het LAREB wil graag ALLES ONDER HET TAPIJT VEGEN!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Alle RODE BLOEDLICHAAMPJES die er NORMAAL gesproken uit horen te zien als mooie DONUTS…zijn verandert in KRUIMELCAKE!!!

Quibus
Quibus
1 jaar geleden

Soort grapje, al deze verhalen zijn allang achterhaald, wij en zij weten wat er aan de hand is, en het ergste de echte afrekening komt later +/- 2 jaar zegt men, het is een verwoestende genocide lichamelijk plus de geest wordt aangetast, bewezen feite !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x