Homepagina » Buitenland » Duitse hoofdpatholoog voert 40 autopsies uit op gevaccineerden en slaat alarm
patholo
Foto: Pfizer-vaccins (Agência Brasília CC BY 2.0)

Duitse hoofdpatholoog voert 40 autopsies uit op gevaccineerden en slaat alarm

De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft 40 autopsies uitgevoerd op gevaccineerden en luidt de noodklok. De hoofdpatholoog schat dat 30 tot 40 procent van de mensen dóór de vaccinatie is gestorven.

Hij stelt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties wordt onderschat en waarschuwt dat veel vaccindoden niet worden gemeld, schrijft Die Welt.

Een reactie van het establishment liet niet lang op zich wachten. Het Paul Ehrlich-Institut, een medische toezichthouder, noemde de uitspraken van Schirmacher ‘onbegrijpelijk’.

Veel meer autopsies

Hij kreeg steun van de Duitse Vereniging voor Pathologie, die stelde dat er veel meer autopsies uitgevoerd moeten worden op gevaccineerden. Dit is de enige manier om het verband tussen sterfgevallen en vaccinaties te kunnen uitsluiten of bewijzen, aldus de vereniging.

Ze roept artsen op om een verzoek tot autopsie in te dienen als een patiënt binnen enkele dagen of weken na vaccinatie overlijdt.

Gezondheidsminister reageert niet op brief

De vereniging eiste in maart in een brief aan gezondheidsminister Jens Spahn dat ter plaatse autopsies worden verricht na een overlijden. De brief bleef onbeantwoord. De bevindingen van Schirmacher kunnen de farmaceutische bedrijven veel geld kosten. De bereidheid onder de mensen die nog geen prik hebben gehaald, is al laag.

Schirmacher leidt een door de overheid gefinancierd project waarbij onderzoek wordt gedaan naar coronadoden. Hij besloot om ook autopsies te doen op gevaccineerden. De patholoog wil ernstige bijwerkingen van vaccinatie, zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziektes, tot op de bodem uitzoeken.

[Reitschuster]
4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

De facto zitten wij met zijn allen in één grote concentratiekamp alleen het juridisch doodmaken en de ziel eruit slaan mankeert er nog aan, hoewel het daar ook niet ver meer vanaf zit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Ik zit hier nu met allemaal mensen te praten over de PROBLEMEN met Bloedplaatjes die ze hebben! En hun huisarts zegt dat er NIKS aan de Hand is…Het komt niet door de VACCINAZIS MEVROUWTJE…Het LAREB wil graag ALLES ONDER HET TAPIJT VEGEN!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Alle RODE BLOEDLICHAAMPJES die er NORMAAL gesproken uit horen te zien als mooie DONUTS…zijn verandert in KRUIMELCAKE!!!

Quibus
Quibus
1 maand geleden

Soort grapje, al deze verhalen zijn allang achterhaald, wij en zij weten wat er aan de hand is, en het ergste de echte afrekening komt later +/- 2 jaar zegt men, het is een verwoestende genocide lichamelijk plus de geest wordt aangetast, bewezen feite !

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x