Archeologie

DNA-analyse: “Vervormde Peruaanse schedels niet van mensen”

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1928 ontdekte Julio Tello in een graftombe in het zuiden van Peru vreemde vervormde schedels die naar schatting 3000 jaar oud zijn. Sommigen hebben beweerd dat de schedels toebehoren aan buitenaardse bezoekers.

Brien Foerster zegt nu wetenschappelijk bewijs te hebben voor deze bewering. De meeste wetenschappers zijn van mening dat het gaat om een bizar ritueel van schedelvervorming waarbij de schedel werd vastgebonden om zijn vorm te veranderen en te verlengen. De schedels die op het Peruaanse schiereiland Paracas zijn gevonden, zijn echter 60 procent zwaarder dan normale schedels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Foerster, directeur van het Historisch Museum te Paracas, claimt dat het DNA van de schedels niet afkomstig is van mensen. Hij stuurde vijf monsters van het mitochondriaal DNA van de schedels naar een geneticus. Die concludeerde dat het DNA onbekende mutaties bevat. De paar fragmenten die hij wist te sequencen wezen op een nieuwe mensachtige soort die in niets lijkt op de Homo sapiens, neanderthaler of Denisovamens.

De geneticus zei zelfs dat de schedels uit Paracas zo anders waren dat de soort waar ze aan toebehoren zich niet met mensen kon voortplanten. “Ik weet niet zeker of ze wel in de huidige evolutionaire stamboom passen,” zei hij.

Sommigen zeggen nu dat de schedels afkomstig moeten zijn van aliens die lang geleden de aarde bezochten en ons misschien zelfs de technologie gaven om piramides en Atlantis te bouwen.

Het is alleen onbekend welke geneticus het DNA-onderzoek heeft uitgevoerd. Volgens Foerster wil de man anoniem blijven, terwijl anderen speculeren dat het een pseudowetenschapper moet zijn geweest.

Daarnaast kan het zijn dat het onderzochte DNA dusdanig gedegradeerd was, dat het eigenlijk niet meer kon worden getest. De gegevens zullen eerst moeten worden gepubliceerd zodat het onderzoek kan worden herhaald door wetenschappers.

[Moviepilot]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikke
ikke
9 jaren geleden

Het word toch is tijd dat ze dit soort zaken goed aanpakken, en geen half onderzoek.
De trollen (Telegraaflezers) zullen wel weer hard tegen dit onderwerp gaan schoppen om de waarheid te ontkrachten.

Jolanda
Jolanda
9 jaren geleden

…ik heb ook m’n twijfels hoor, waarom springt niet de hele wetenschappelijke wereld incl. het grootkapitaal erop om dit uit te zoeken? Zou je ook best een centje mee kunnen verdienen tenslotte,
Als dat een drijfveer mocht zijn…

rop
rop
9 jaren geleden

Schedels met een verhoging ,zijn ontstaan door dat ze als kind bij de geboorte hun schedels werden verbonden een knelling veroorzaakte deze stand van de schedel om de verhoging te verkrijgen [te laten groeien], het waren kinderen waarvan hun plaats hoger stonden dan de gemiddelde mens, het is een uiting van een hooggeplaatste persoon ze waren familie van elkaar en ze lagen bij elkaar in het graf Ze hadden meer kennis dan de gemiddelde mens, het waren regeerders over het volk het dat werd geuit in de vorm van schedel verhoging van een status, een beeld waarin men respect kon verkrijgen, zo konden zij deze mensen [leiders] die een aanzien hadden in kennis een belangrijke rol spelen van de tijd waarin ze leefde, deze leiders voelde zich hoger dan de gemiddelde mens en dan uitten zich in schedel verhoging,, later veranderde dit, mensen met meer kennis uitten zich met sieraden en met kleding zo verschaft men een status, [dat is nu ook zo] in de religie ziet men ook op tegen hooggeplaatste personen die meer kennis had dan de gemiddelde mens wat zich uitten in gewaden en sieraden, zie maar dat gebeurt ook in elke religie vorming alleen ze laten NU hun schedel niet meer Verhogen, dat heeft nu een ander BEELD, Wel uitend het zich tegenover het volk door gewaden en sieraden waarin hun kennis en status word uit gebeeld. men kan het zien in hun bouwwerken ,een pastoor huis hier in Nederland waren huizen waarvan dit huis hoger is dan een gemiddelde woning van de gewone mens , dat kan je goed zien in de woonkamers waarin ze woonde ,die zijn hoger dan de gemiddelde woonkamer van de gewone mens, dat is al een soort schedelverhoging , maar dan in de vorm van een woonhuis werd dat als aanzien GEZIEN, een hoger geplaatste die meer kennis had dan de gemiddelde mens, het heeft te maken met status die samen gaan met kennis , hoe meer kennis hoe meer sieraden en hoe hoger ze het in hun bol kregen , mensen met meer kennis dan het gemiddelde,[volk] kregen goud en sieraden mee in hun graf,, als beloning van hun kennis die ze hadden ,
zo ontfutselde ze veel goud toe waarin volk arm bleef en kunnen ze zich baden in het goud, dat zie je ook NU in het katholieke kerk, wat eigenlijk een schedelverhoging is met meer kennis kan men zo de macht met die kennis daarin zich verrijken.. DE Religie vorming kreeg ook een beeld die zich afspeelde tussen hun oren waar een schedel zit, een plaats waar allen status en aanzien belangrijk zijn voor hun EGO, [[die word en nu nog behangen met sieraden,]] Nu is er geen Zichtbare schedel verhoging dat kan niet meer in deze tijd, dat uit zich nu in een ander gedrag, met een status die in hun bouwwerken gezien word, en gebouwd zijn,,deze gevonden schedels zijn de fundamenten van mensen met wat meer kennis dan de gemiddelde wat zich uitbeelden in schedelverhoging.. ze zijn nu geëvolueerd naar in deze tijd waarin het gedrag er heel anders uit ziet, maar de fundamenten zijn duidelijk aanwezig in deze tijd alleen het heeft alleen een ander GEZICHT EEN ANDER BEELD. Een ander gedrag niet in schedel verhoging maar meer met kennis van weten hoe het nu zit, en veel mensen hebben er toegang in
maar het word ook complexer ,, zo complex dat er veel word bij Verzonnen, omdat het beeld niet correspondeert ,zal beelden altijd worden vermengt met een ander beeld, andere zienswijze en daardoor krijgt men beeld vervorming, ook dit beeld wat hier staat zal Anderen het proberen te vervormen. en dat mag.. want beelden moeten nu eenmaal bestormd worden.. onderuit gehaald , en dat is wat we met ze allen doen,, er komt een beeld en deze word bestormd.. ook in elk religie is dat aanwezig, kapot maken de anders denkende..

Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Als er miljoenen wordt geïnvesteerd in het DNA onderzoek van fruitvliegjes dan is er vast wel wat geld over om onze eigen roots te bestuderen.
Kan mij wel voorstellen dat de mens zijn bot groei kan beïnvloeden door in zijn leven knevels te hanteren, maar vind dit wel uitzonderlijk en zeker de moeite waard om officieel via alle universiteiten wereldwijd te onderzoeken en de te delen.

Daar dit niet is gebeurd in de bijna honderd jaar van de vermeende ontdekking van deze schedels kan je met zekerheid vast stellen dat deze niet bestaan.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x