Homepagina » Buitenland » Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken
duitse
Foto: YouTube/Teil der Lösung

Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken

Op 28 juni plaatste de Duitse student Sebastian een video op YouTube waarin hij gehakt maakt van de hype rond de ‘coronapandemie’. Hij laat ook zien hoe gevaarlijk en autoritair de corona-aanpak van de overheid is. De video is in enkele dagen tijd al dik 300.000 keer bekeken. Het zal dus waarschijnlijk niet lang meer duren voordat YouTube ‘m eraf gooit.

De basis voor de lockdown was ‘zeer onwetenschappelijk’ en de cijfers werden aangedikt om angst en paniek aan te wakkeren onder de bevolking, stelt Sebastian. Hij vertelt dat de WHO in 2009 de definitie van pandemie heeft gewijzigd. Zo hoefde er niet langer sprake te zijn van hoge sterftecijfers. “Het is onduidelijk waarom deze wijziging is doorgevoerd,” zegt Sebastian.

Hij legt ook uit dat de media en overheden allerlei trucjes gebruiken om de cijfers erger te laten lijken dan ze zijn. Zo zijn er veel meer besmette personen dan mensen die positief getest zijn. Op basis van het aantal besmette personen zou het sterftecijfer veel lager uitvallen, maar dat verbergen de autoriteiten.

De student laat verder zien dat het aantal besmettingsgevallen eind maart niet steeg omdat het virus zich verspreidde, maar omdat er meer werd getest. Meer tests = meer gevallen. De media en autoriteiten lieten mensen geloven dat het virus zich sneller verspreidde terwijl dat niet het geval was.

Ongelooflijk!

Er is nooit sprake geweest van exponentiële groei, aldus Sebastian. Er is nooit onderscheid gemaakt tussen het aantal besmette personen en het aantal mensen dat daadwerkelijk ziek was. “Dat is zeer onwetenschappelijk.”

De jonge Duitser heeft ook felle kritiek op de manier waarop het aantal coronadoden is geteld. Zo kwam elke patiënt die positief was getest op Covid-19 in de statistieken terecht als coronadode, ongeacht de echte doodsoorzaak.

“Met andere woorden: als ik vandaag positief ben getest op corona en geen symptomen heb, en morgen uit het raam spring, dan zou corona de officiële doodsoorzaak zijn,” zegt Sebastian. “Dat is ongelooflijk! Dat is vervalsing van wetenschappelijke data. Het is het ergste wat een wetenschapper kan doen.”

Nooit voor mogelijk gehouden

De coronasterfte was dus in werkelijkheid veel lager. En zelfs met al deze ‘coronadoden’ viel de sterfte in Duitsland dit jaar niet hoger uit dan gemiddeld. Hoe anders was de situatie in 2018, toen het land gebukt ging onder een zware griepepidemie. “We zijn nog lang niet in de buurt van 2017 en 2018,” merkt Sebastian op. “De maatregelen waren zwaar overdreven.”

De Duitse student toont aan dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de griep. Hij verwijst naar onderzoek van de Duitse viroloog Hendrik Streeck, die uitkwam op een sterftecijfer van 0,36 procent.

Uit de documentaire blijkt verder dat de coronatests onbetrouwbaar zijn en dat de lockdowns juist meer schade hebben veroorzaakt. Een vooraanstaande Duitse politicus, Petra Köpping, stelde voor om mensen die weigeren in quarantaine te gaan, op te nemen in een psychiatrische inrichting. Dit deed Sebastian denken aan ‘een heel duister hoofdstuk uit de Duitse geschiedenis’.

“Ik had dat nooit voor mogelijk gehouden.”

Bekijk de film hieronder:

Of bekijk hier een versie met Engelse ondertiteling.

[NoTricksZone]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ProAsfalt schreef:

  Je zou verwachten dat juist het Duitse Volk massaal in opstand komt tegen het totalitaire regiem dat over hen wordt uitgestort.

  Maar het blijft stil.

  Aan de andere kant, als je niet beter weet, je wordt telkenmale onjuist en onvolledig geïnformeerd door de reguliere media, dan wordt het lastig.
  De conclusie is dat de reguliere media hier een schandelijke en zelfs een criminele rol in spelen.

  39 likes
  • Casper schreef:

   En toch is wat je zegt over onze buren niet helemaal waar. Ik heb al verscheidene demonstraties gezien. Dat je dit op de mainstream media niet ziet, wel dat hoef ik gezien je opmekingen niet uit te leggen. Kijk b.v. op bitchute, daar ziet je er aardig wat. In mijn beleving kan dit alles alleen maar weggaan als we, in ons geval, de regering afzetten, en een burger tribunaal opzetten waar deze mensen, inclusief de mainstream media berecht worden. Gezien ook rechters, politie, en burgemeesters zich niet achter ons willen scharen, zie ik zelf geen andere oplossing. Een nieuw politiek systeem is nodig, want dit systeem werkt niet meer (voor ons burgers)

   9 likes
 • Peter schreef:

  Die zielige schijtbakken met hun mondkapjes laten zich gewillig muilkorfen door de overheden zonder ook maar even na te denken over de gevaren die die krengen met zich meebrengen.
  Je zuurstofgehalte daalt met dik 50 procent en de meeste gebruikte mondkapjes zitten vol bacterien.
  Bovendien zie je er gewoon belachelijk uit…

  33 likes
  • John schreef:

   Peter,
   ik ben het met je eens, maar 50% zuurstofdaling dat kan niet, wij leven in een zuurstof gemiddelde van
   min 18% tot max 21%. Onder de 18% ga je dood en boven de 21% idem. maar ook van mijn een duimpje.

   4 likes
 • salvar schreef:

  het gekke is ze gaan gewoon door zolang de burger niet massaal in opstand komt.
  ze zo lang door tot ze de tweede golf kunnen melden en hoppa daar gaan we weer.

  28 likes
  • Gea Breuker schreef:

   tot ze een tweede golf kunnen of gaan veroorzaken bedoel je…?

   18 likes
   • King of Light schreef:

    Als het een beetje tegen zit komt er ook nog een nieuw griepvirus aan genaamd G4 EA H1N1. En waar komt dit weer vandaan ….. China. en wie weet dat weer te melden, jawel de VS. Een virus dat misschien wel over kan springen van mens op mens, dat wordt nu al gemeld.

    5 likes
    • Marc schreef:

     @King of light: niet de VS maar chinese wetenschappers hebben dit ontdekt en bekendgemaakt. Staat er letterlijk bij in het onderzoek dat jijzelf wss helemaal niet hebt gelezen.

     1 likes
 • Geen schaap schreef:

  RIVM zegt zelf dat covid-19 een nieuw corona virus is, en de meesten weinig tot milde klachten hebben. We krijgen alleen die beelden te zien van mensen op de IC, alsof iedereen eraan dood gaat.
  Het is echter niet zo. Het zijn de zieken, zwakken en ouderen die eraan onderdoor gaan.
  De meeste mensen overleven het gewoon, en daarna is hun immuun systeem ook weer sterker omdat het heeft moeten vechten.

  Geen paniek. Niks om voor bang te zijn. Laat je vooral geen angst aanpraten. Heb schijt aan die 1,5 meter en omhels je geliefde nog maar eens flink !

  26 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Duitsers zijn precies zoals wij: totaal gehersenspoeld. Als Merkel zegt: “Wir schafe dass” dan gelooft iedere Duitser dat.
  Nu worden we al bang gemaakt voor het gemuteerde varkensgriepvirus dat in het najaar op zal duiken.
  Corona was en is een fiasco maar ze zullen wel iets nieuws uitvinden of maken waardoor hun macht steeds groter wordt en de burger steeds kleiner en onbenulliger.
  Het is het Kwaad dat langs en op de Aarde komt en 2 maal 1/3 van de mensen moet vermoord worden

  14 likes
  • Rayoflight schreef:

   Duitse staatspropagana aka Media verdraait de zaken en speelt ‘heile welt’ de waarheid is echter anders.

   Er zijn nogal wat duitsers die niet in het beleid van Merkel geloven. Die houden echter hun mond omdat deze dan als rechts radicaal bestempelt worden. Als je als groep vreedzaam demonstreert komt er een infiltrant die brengt hitler groet en dan wordt de hele groep opgepakt. Dit was al in chemnitz zo media had toen een hele stad als racistisch bestempelt. Veel mensen willen gewoon rustig leven en kiezen eieren voor hun geld, dus spelen ze het spel mee. Niet elke ‘Gutmensch’ is een ‘Gutmensch’,

   7 likes
 • rop schreef:

  Er slapen nog vele, maar als de massa echt wakker word, dan word het donder en bliksem.

  14 likes
 • Christgalactic schreef:

  Als je eventjes doorloopt wat de reguliere media bericht, is het de ganse tijd over corona. Dit is echt niet normaal! De echte discussie komt niet op gang en blijkbaar gaan zij die doelbewust uit de weg. In mijn omgeving ervaar ik, dat vele mensen meegaan met deze “coronahype”. Maar ja voor velen geldt het spreekwoord: uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt!

  11 likes
 • mikkie schreef:

  rop. Er slapen er nog vele..minder dan je denkt

  . Zolang je door de media zo verschrikkeljk gehersenspoeld wordt en ook nog een fikse boete krijgt bij de minste overtreding, houdt iedereen zich toch aan de corona-wet.
  En dus LIJKT HET alsof iedereen meegaat in die hype. Nou, hier in Oost Groningen ALLANG niet meer.

  6 likes
 • Fred schreef:

  Corona is een leugen en een rookgordijn.
  Het is een normale seizoen griep maar opgeblazen door de pershoeren. Mensen zijn net schapen, bang en angstig voor iets wat niet bestaat.
  Het is een rookgordijn voor de uitrol van de NWO, daarom moet de angst er ook in blijven tot het uiteindelijke doel, slavernij, verwezenlijkt is. Door 5g en nanochips via vaccinatie

  5 likes
 • Gevel1 schreef:

  Deze docu , is werkelijk 🔝jammer genoeg niet in het nl. Hoop dat nu voor iedereen de ogen open gaan.

  4 likes
 • Rayoflight schreef:

  Ontzettend goede uitleg…

  Vooral schijnend is het dat de het plan wat om de psychiatrie – in deelstaat sachsen — in te zetten tegen mensen die oneens met het corona ‘beleid’ waren. Dit is gelukkig niet van de grond gekomen.
  Deze methode doet mij sterk denken aan de Stazi methodes tijdens de koude oorlog.

  4 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  >