BuitenlandCorona

Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 28 juni plaatste de Duitse student Sebastian een video op YouTube waarin hij gehakt maakt van de hype rond de ‘coronapandemie’. Hij laat ook zien hoe gevaarlijk en autoritair de corona-aanpak van de overheid is. De video is in enkele dagen tijd al dik 300.000 keer bekeken. Het zal dus waarschijnlijk niet lang meer duren voordat YouTube ‘m eraf gooit.

De basis voor de lockdown was ‘zeer onwetenschappelijk’ en de cijfers werden aangedikt om angst en paniek aan te wakkeren onder de bevolking, stelt Sebastian. Hij vertelt dat de WHO in 2009 de definitie van pandemie heeft gewijzigd. Zo hoefde er niet langer sprake te zijn van hoge sterftecijfers. “Het is onduidelijk waarom deze wijziging is doorgevoerd,” zegt Sebastian.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij legt ook uit dat de media en overheden allerlei trucjes gebruiken om de cijfers erger te laten lijken dan ze zijn. Zo zijn er veel meer besmette personen dan mensen die positief getest zijn. Op basis van het aantal besmette personen zou het sterftecijfer veel lager uitvallen, maar dat verbergen de autoriteiten.

De student laat verder zien dat het aantal besmettingsgevallen eind maart niet steeg omdat het virus zich verspreidde, maar omdat er meer werd getest. Meer tests = meer gevallen. De media en autoriteiten lieten mensen geloven dat het virus zich sneller verspreidde terwijl dat niet het geval was.

Ongelooflijk!

Er is nooit sprake geweest van exponentiële groei, aldus Sebastian. Er is nooit onderscheid gemaakt tussen het aantal besmette personen en het aantal mensen dat daadwerkelijk ziek was. “Dat is zeer onwetenschappelijk.”

De jonge Duitser heeft ook felle kritiek op de manier waarop het aantal coronadoden is geteld. Zo kwam elke patiënt die positief was getest op Covid-19 in de statistieken terecht als coronadode, ongeacht de echte doodsoorzaak.

“Met andere woorden: als ik vandaag positief ben getest op corona en geen symptomen heb, en morgen uit het raam spring, dan zou corona de officiële doodsoorzaak zijn,” zegt Sebastian. “Dat is ongelooflijk! Dat is vervalsing van wetenschappelijke data. Het is het ergste wat een wetenschapper kan doen.”

Nooit voor mogelijk gehouden

De coronasterfte was dus in werkelijkheid veel lager. En zelfs met al deze ‘coronadoden’ viel de sterfte in Duitsland dit jaar niet hoger uit dan gemiddeld. Hoe anders was de situatie in 2018, toen het land gebukt ging onder een zware griepepidemie. “We zijn nog lang niet in de buurt van 2017 en 2018,” merkt Sebastian op. “De maatregelen waren zwaar overdreven.”

De Duitse student toont aan dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de griep. Hij verwijst naar onderzoek van de Duitse viroloog Hendrik Streeck, die uitkwam op een sterftecijfer van 0,36 procent.

Uit de documentaire blijkt verder dat de coronatests onbetrouwbaar zijn en dat de lockdowns juist meer schade hebben veroorzaakt. Een vooraanstaande Duitse politicus, Petra Köpping, stelde voor om mensen die weigeren in quarantaine te gaan, op te nemen in een psychiatrische inrichting. Dit deed Sebastian denken aan ‘een heel duister hoofdstuk uit de Duitse geschiedenis’.

“Ik had dat nooit voor mogelijk gehouden.”

Bekijk de film hieronder:

Of bekijk hier een versie met Engelse ondertiteling.

[NoTricksZone]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Je zou verwachten dat juist het Duitse Volk massaal in opstand komt tegen het totalitaire regiem dat over hen wordt uitgestort.

Maar het blijft stil.

Aan de andere kant, als je niet beter weet, je wordt telkenmale onjuist en onvolledig geïnformeerd door de reguliere media, dan wordt het lastig.
De conclusie is dat de reguliere media hier een schandelijke en zelfs een criminele rol in spelen.

salvar
salvar
3 jaren geleden

het gekke is ze gaan gewoon door zolang de burger niet massaal in opstand komt.
ze zo lang door tot ze de tweede golf kunnen melden en hoppa daar gaan we weer.

Christgalactic
Christgalactic
3 jaren geleden

Als je eventjes doorloopt wat de reguliere media bericht, is het de ganse tijd over corona. Dit is echt niet normaal! De echte discussie komt niet op gang en blijkbaar gaan zij die doelbewust uit de weg. In mijn omgeving ervaar ik, dat vele mensen meegaan met deze “coronahype”. Maar ja voor velen geldt het spreekwoord: uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt!

Peter
Peter
3 jaren geleden

Die zielige schijtbakken met hun mondkapjes laten zich gewillig muilkorfen door de overheden zonder ook maar even na te denken over de gevaren die die krengen met zich meebrengen.
Je zuurstofgehalte daalt met dik 50 procent en de meeste gebruikte mondkapjes zitten vol bacterien.
Bovendien zie je er gewoon belachelijk uit…

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x