CoronaMens en Dier

Storm van kritiek op Marion Koopmans na tweets: ‘Het gaat u niet meer lukken om de mensen bang te maken’

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

We zien dat bewoners [van verpleeghuizen] aanzienlijk minder ziek zijn dan in andere golven, zei voorzitter Marita de Kleijne van beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland tegenover NU.nl.

Volgens OMT-lid en viroloog Marion Koopmans is het een ‘hardnekkig misverstand’ dat omikron minder ziekmakend is. “Hoog percentage gevaccineerd hier, that’s why,” schrijft Koopmans op Twitter. “Omikron in Hongkong met veel lagere vaccinatiegraad onder ouderen was een drama.”

Wie probeer je voor de gek te houden?

Ze krijgt vanuit alle hoeken kritiek. “Wie probeer je voor de gek te houden? Behalve vaccinatie heeft een heel groot deel van de bevolking de infectie zelf doorgemaakt. Zou dat wellicht ook van invloed kunnen zijn op de virulentie? Dat leerden wij namelijk in de geneeskundige oudheid,” zegt neuroloog Jan Bonte.

“En het spijt me reuze voor je, maar de sterfte daalt nu eenmaal met toenemende immuniteit, of die nu door vaccinatie of door het doormaken van de infectie zelf wordt veroorzaakt. En zoals het er nu uitziet, is de bescherming door de laatste krachtiger en langer durend,” vervolgt Bonte.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen zegt: “Laat gaan, mevrouw Koopmans, laat gaan. Het gaat u niet meer lukken om de mensen bang te maken.”

Wat ben jij in en in slecht

De viroloog plaatste daarnaast een foto op Twitter van een oudere vrouw die haar hand op die van haar man legt. Ze schreef erbij: “Precious moments.”

Oud-Kamerlid Gabrielle Popken haalt hard uit naar het OMT-lid: “Ga je schamen, Koopmans! Jij hebt ervoor gezorgd dat duizenden mensen eenzaam en alleen moesten sterven omdat hun familie er niet bij mocht zijn! Wat ben jij in en in slecht.”

Wat zou haar bezielen?

“Koopmans is medeschuldig aan het eenzaam sterven van bejaarden, hun partner de toegang geweigerd ook al waren ze decennialang getrouwd. En vervolgens dit twitteren. Wat intens kwaadaardig ben je dan. Ik hoop op gerechtigheid voor dit intense verdriet,” schrijft FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff, die pleit voor tribunalen.

“De reacties op deze tweet… Too much, Twitter. Wat een riool zeg,” reageert Koopmans. Waarop plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zegt: “Dat mens zoekt gewoon negativiteit op. Wat zou haar bezielen?”

4.8 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
3 maanden geleden

Ik krijg paniekaanvallen als ik haar kapsel zie.

Beval Behari
Beval Behari
3 maanden geleden

Eng duivels regenboogwijf

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Wanneer wordt deze Man/Vrouw Koopman opgepakt voor medeplichtig aan GENOCIDE ??

Heinz
Heinz
3 maanden geleden

Zulks een dwaas vrouwmensch!
Ik kan me nog herinneren dat Omikron in Zuid-Afrika als eerste als een zegen werd gezien vanwege de meevallende ziekteverschijnselen.
Maar wat gebeurde hier vervolgens? Maatregelen weer voor een maand aangescherpt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x