Binnenland

Lange Frans linkt koninklijke familie aan pedonetwerk: ‘Ik ga niets uitleggen’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hiphop-artiest Lange Frans linkt de koninklijke familie in zijn nieuwe nummer Lockdown aan een pedonetwerk. Dat hij hiermee een gevangenisstraf riskeert, lijkt hem niet te deren.

In Lockdown verwijst Lange Frans onder andere naar Janet Ossebaard, die een documentaire maakte over de coronapandemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de documentaire, Fall Cabal genaamd, stelt ze dat Big Pharma en miljardair Bill Gates achter de corona-uitbraak zitten.

‘Ik ga niets uitleggen’

Frans neemt het daarnaast op voor de Amerikaanse president: “Trump werd neergezet om op te kotsen. Maar was je wakker, wist je toen al; hij is de verlosser.”

Even verderop in het nummer noemt de artiest het koninklijk huis: “WikiLeaks wekte al de schijn dat ze kinderen bestelden net als bij de pizzalijn. Een pedonetwerk wereldwijd, vraag niet hoe. Via Hillary Clinton tot de Oranjes aan toe.”

Frans reageert tegenover Story: “Ik ga niets uitleggen over mijn teksten, dat doe ik niet. Heb je de documentaire Fall Cabal gezien, waar de track deels op gebaseerd is? Dan wordt alles vanzelf duidelijk.”

Prins Claus

Mogelijk verwijst Lange Frans met de zin naar een getuigenis enkele jaren geleden in het proces tegen Joris Demmink, de voormalige justitietopman die ervan wordt verdacht minderjarige jongens te hebben misbruikt.

Een getuige noemde wijlen prins Claus tijdens het proces ‘in relatie tot jonge jongens’, zo schreef het AD.

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
3 jaren geleden

Google eens de supergetuige.toen nog door micha kat geüpload.
Dat gaat im t kort over walpurgs nacht en de offers en hoe men eraan kwam.
Klokkenluideronline.

Elske
Elske
3 jaren geleden

Lange Frans is net als Jensen iemand die het volk laat afdwalen, een “puppet” van de macht. Zij wonen in grote huizen, hebben studio ter beschikking en hun geld is niet afgenomen. Dit zou wel gebeuren als ze niet tot “dezelfde club” zouden behoren. Mijn grootste overtuiging is dat Claus tijdens een bezoek aan het Oostblok er bij is gelapt (in een verkeerde club is gestapt, waar verkeerde dingen gebeurden). Men wilde hem chantabel maken. De man is niet voor niets grote perioden van zijn leven depressief geweest. Bernard was verkeerd. Beatrix was niet makkelijk, maar Juliana, Claus en nu ook Willem Alexander zijn mijn inziens niet verkeerd. De Kabal wil echter het huidige Koningshuis in groot diskrediet brengen, omdat ze er vanaf willen (wilt u een Macron, een puppet van de Rotschilds?). Kijk altijd goed naar welke mensen willen VERBINDEN. Mensen die willen verbinden hebben het goed voor met een persoon, met een land. Trump is niet iemand die verbind (Chinese virus > overal worden Chinezen in de USA beschimpt, gediscrimineerd) Trump is geen verlosser. Trump behoort tot de illuminati. Jensen is niet iemand die verbind. Kennedy was de laatste goede president. Hij wilde af van de Illuminati. Wilde de USA weer van de Amerikanen maken i.p.v. de Illumati. Besef dat alles wat zij doen list en bedrog is. Ook bekende Nederlanders worden hiervoor gebruikt, om list en bedrog te communiceren. Wat doet Willem Alexander dan bij Bilderberg vergaderingen; hij kan niet een stap terug doen zonder dat dit opvalt. Hij legt zijn oor te luister. Hij is misschien wel in grote shock. maar weet niet wie hij kan vertrouwen om actie te ondernemen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Frans heeft gewoon een lekker rap nummertje gemaakt met nig eens een ware tekst erin ook. Althans meer waarheid dan de afgelopen 20 jaar NOS en RTL ons wil doen geloven. Daarnaast is hij dus een van de weinige BN ers die zn nek durft uit te steken. Respect.

Elske
Elske
3 jaren geleden

Jezus, Abraham Lincoln, Gandhi, Martin Luther King, veel verzetshelden uit de Tweede Wereldoorlog, gewone mensen in Irak, Syrie en alle landen waar het oorlog is en die we nooit zullen kennen en die hun medemens helpen. Zij zijn helpers, verbinders. Zij zijn de Liefde waar deze wereld behoefte aan heeft. De wereld heeft geen behoefte aan een Lange Frans, Jensen, Janet Ossebaard, Micha Kat. Geloof, Hoop en Liefde. Hand in Hand tegen het kwaad en zelf goed doen. Geen hedonistisch leven, maar een eenvoudig, eerlijk, positief en liefdevol leven van geven. Als we dat gaan doen, zijn we sterker dan het kwaad in deze wereld. Bid…

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x