Homepagina » UFO » Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?
ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over UFO’s. Toen bleek ineens dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek had gedaan naar UFO’s en daarover had gelogen.

Politiek journalist Tom Rogan denkt te weten waarom de overheid al die tijd heeft gelogen.

Deze objecten worden namelijk niet gemaakt door mensen.

Antizwaartekracht

“Ze bereiken snelheden van honderden knopen onderwater en halen in een oogwenk hypersonische snelheden,” zei hij op Fox News.

Daarnaast maken ze gebruik van antizwaartekracht.

We hebben het hier over technologieën waar de Verenigde Staten, China of Rusland niet over beschikken, zei Rogan.

Staan voor een raadsel

“De mensen in het Pentagon weten niet precies waar ze mee te maken hebben,” vervolgde hij.

“Ze hebben geconcludeerd dat ze hier niet vandaan komen,” zei de journalist.

Ze staan dus voor een raadsel, benadrukte hij.

Andere dimensie

Er zijn volgens Rogan twee mogelijkheden: ze zijn buitenaards of komen uit een andere dimensie.

Hij wees erop dat dezelfde soort objecten tijdens de Koude Oorlog een aantal Amerikaanse en Russische intercontinentale raketten hebben uitgeschakeld.

Intelligente machines

“Het zijn hoe dan ook intelligente machines,” besloot hij.

Onlangs schreef Rogan voor de Washington Examiner een opiniestuk over de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Fox News]
5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Ze doen er zo geheim over omdat het niet bestaat, maar ze graag willen dat iedereen erin geloofd.
Er is geen buitenaarde, er zijn geen buitenaardse wezens. Er zijn misschien andere mensen of mensachtigen in andere rijken voorbij wat wij kennen misschien. Maar geen Aliens uit UFO’s van een ander ‘sterrenstelsel’ omdat die plekken geen fysieke realiteit zijn, maar ons aangepraat via school.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Pfffft !!!!!

John Doe
John Doe
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Kortzichtig en vaag, ik lees **misschien** sterrenstelsels die niet fysiek zijn ? hoe kom je daarbij, andere zonnen en planeten bestaan dat is een FEIT.
En het universum is oneindig, dus de kans dat andere *bezoekers* hier komen is zo goed als 99.9999999%.
Wij komen met moeite bij de maan, wat denk je dat andere *intelligente* ehhh *wezens* zeg maar kunnen die 1000 of 10,000 of 1 Miljoen jaar verder zijn als de mens?.
Denk daar maar even over na, maar om voluit te zeggen “ze betaan niet” is een beetje als een struisvogel het hooft in het zand steken.

Jonh C
Jonh C
Reactie op  John Doe
1 jaar geleden

ik denk er ook zo over, mensen willen gewoon niet geloven al land er een ufo in hun achtertuin, maar in god of allah ze geloven het gewoon uit een stom sprookjesboek wat al 100keer is herschreven door de mens, en god is ook door de mens verzonnen , om de grote massa weg te houden , over de vraag zijn we echt alleen, en wat doen al die sterren daar. maar over ufo,s en Alien,s praten is gewoon een taboe. ze kijken of je gek bent. nee ik geloof in dat we 1000% niet alleen zijn. Omdat eigenlijk heel simpel uit de box denkend. 1>er is hier al 2x leven ontstaan, wat we zijn de dino,al weer vergeten ze hebben 240 miljoen jaar hier op aarde geheerst, tot 65 miljoen jaar geleden. de moderne mens bestaat pas 30,000 jaar tot wie we nu zijn , de laatste 400 jaar en met name de laatste 100 jaar hebben we pas echt omwikkeld, dat is niks in ruimte tijd, de halve aarde is al vervuild door onze ontwikkeling.2> 30 jaar geleden maakte de hubble telescope een deep space image en woww daar waren al 10,000de melkwegstelsels op te zijn. dus maakte ze een minimale schatting van 200 miljard melkwegstelsel , nu denken ze 10x zo veel. en ieder stelsel heefd minimaal 200/tot 800 miljard sterren en ja de meeste hebben minimaal 1 planeet, dus echt meer dan alle zand korels op de gehele aarde ook 70% van de zeebodem mee geteld. en dan gaan we nog uit van een Universe. Het is voor mijn onmogelijk dat we in deze getallen alleen zijn. onze buurman ster ligt op 4,5 licht jaar van ons vandaan voor ons onmogelijk om 4,5 jaar te reizen met een snelheid van 300,000 km per seconde. ook de licht jaren afstanden zijn voor ons ook niet te bevatten.3> vraag waarom komen ze niet hier om ons te begroeten. antwoord de mens dood al van het begin zijn eigen soort en de laatste jaren zelfs voor een mobieltelefoon kan je vermoord worden de mens is ook een zelfvernietigend ras, ook ik als goed persoon kan makkelijk doden ,kom maar aan mijn kind en ik dood je, het zit gewoon in onze grenen. we maken zelfs een atoom bom wat ons huis de aarde kan vernietigen, en wel 10keer achter elkaar, wij stappen ook niet een leeuwen kooi naar binnen en zeggen hallo we komen jullie gedag zeggen, dan zijn we dead meat. ik denk dat er beschavingen zijn die gewoon miljoenen jaren voor liggen op ons en dat stelt ook niks voor in ruimte tijd. ik kan hier uren over door gaan. ik geloof heilig. en de grote kudde steek maar lekker je hoofd in het zand en blijf lekker in de box denk , maar ik ben wakker. je bent echt super dom als je niet geloofd. het is gewoon een simpele reken som van aantallen afstanden en tijd. ik ben al heel blij dat ik niet alleen ben in mijn denken. ik wil weten wie ik ben als mens in die grote oneindige massa van leven, het universe

Jeff
Jeff
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Alhoewel ik redenen heb om aan te nemen dat er zeker meer is, ook in het heelal, vind ik je hypothese best wel redelijk. Of je dat als overtuigde waarheid moet verkondigen is echter een ander verhaal. Alles voor mogelijk houden is volgens mij veel lichter als ontkennen. Fijne dagen allemaal!

KaAsLijF
KaAsLijF
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Euh ? Wat was dat ? Andere rijken ? Iets teveel LOTR voor jouw mijn cannabis rokende kameraad? Dus alle getuigenissen van Jan met de pet, agenten, militairen ( en yours truly) : allemaal onzin ?

Marc
Marc
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

@Arwijn: koop eens een telescoop en kijk zelf eens nr boven ipv enkel nr beneden op je schermpje.

Hijo de Dios
Hijo de Dios
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Ik vroeg me af waarom de derde optie, ‘Ze zijn van de aarde, maar leven onder het aardoppervlak, afgezonderd van de mensheid’, niet genoemd werd in dit stuk. Het is zeker een aannemelijke theorie, aangezien er diverse waarnemingen zijn van UFO’s die bergen of vulkanen de aarde in gingen. Ook zijn er onnoemelijk waarnemingen van USO’s.. Een gerechtvaardigde vraag waarom ze regelmatig door het oppervlak van de aarde heen gaan. En aangezien er meer potentiële oppervlakt onder dan op het aardoppervlak is, is het niet vreemd om daar vragen over te stellen. Vandaar dat ik het ook vreemd vind dat Tom Rogan de optie niet noemt.

Ik zou me kunnen voorstellen dat t ook een prima reden is om kernraketten en ICBM’s onschadelijk te maken, als het mogelijk hun leefomgeving zou kunnen schaden.

Dat overheden alleen maar de buitenaardse optie publiekelijk uit verbaast me niet. Er is meer aan de hand, dan men doet laten vermoeden.

Hidde
Hidde
Reactie op  Arwijn
5 maanden geleden

. . . Wat de boer niet lust dat eet hij niet, maar dan anders!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Nou Arwijn op school werd dit juist niet aangepraat. Het tegenovergestelde zelfs, als je in UFO’s gelooft werd en word je belachelijk gemaakt. Daarom is een overheid per definitie (zeer) onbetrouwbaar omdat iedere overheid mensen die wel geloven tegenwerkt en afdoet als mensen die niet goed wijs zijn. Believers worden gedemoniseerd door overheidsdiensten.
Piloten die melding maken, beroepspiloten welteverstaan, worden ontslagen.
Wetenschappers die dit durven behandelen worden van de universiteit gestuurd.
Laffe politici durven alleen na nu pensioen of het veilig stellen van wachtgeld iets te zeggen.
Leerkrachten die het onderwerp ‘buitenaards leven’ in een les brengen worden ontslagen.
En dit allemaal in (zg democratisch) Nederland, laat staan andere landen.
Het tegenovergestelde is dus waar wat je schrijft.

Jeffrey Lucas
Jeffrey Lucas
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Juist, terwijl de dreiging van buitenaards leven reëel is. Er is een zeer goede reden waarom dit zeer geheim wordt gehouden. Dit is het grootste wereldgeheim dat er is. Disclosure dat nu gaande is sinds december 2017 (harry reid, aatip), is omdat ze zich nu kunnen bewapenen tegen de dreiging van buitenaards leven. Er is technologie ontwikkeld waarmee zij stoten kunnen uitdelen. Ik geloof dat TTSE en het ruimteleger van Trump hier iets mee te maken hebben, maar ik kan het niet bewijzen. TTSE gaat een vliegmachine ontwikkelen dat net zo geavanceerd is als de klassieke vliegende schotels. Zij proberen zoveel mogelijk mensen te werven die hierin willen investeren. Niet zozeer voor het geld, maar zodat allerlei burgers over de hele wereld aandelen hebben in de vliegmachine. Dit is handig, want de USA overheid gaat TTSE proberen te stoppen met het ontwikkelen van zo’n zeer geavanceerde vliegmachine. Maar de overheid kan dit niet van ze afpakken, want allemaal wereldburgers hebben erin geïnvesteerd. Wat er dan gebeurt is dat de overheid een compromis gaat sluiten met TTSE, en dat gaat interessant worden. Al zal het mij niks verbazen als dit een manier is van de USA overheid, om nieuwe technologie de wereld in te helpen. Zodat dat aandrijvingssysteem in grotere systemen verwerkt kan worden. De USA heeft mogelijk geen andere manier om dit soort technologie de wereld in te helpen, omdat het is verkregen op een manier dat ingaat op wat heel veel mensen geloven. Namelijk, via buitenaardse schepen die gevonden zijn. De nazi’s hadden een aantal vliegende schotels gevonden en zijn hier heel ver in gekomen in het begrijpen ervan. De blauwdrukken zijn in handen gekomen van de Russen en de Amerikanen. Zij hebben in oktober 1954 een grote doorbraak gehad in het verstaan van “gravity control”. Sindsdien zijn er allemaal schepen gebouwd, met al hoogtepunt de tictac ufo van het nemitz incident uit 2004. Ik geloof ook dat de ufo’s uit de jaren 80 die in België wekenlang werden gezien, dat die ook van mensen afstammen. Zo ook de phoenix ufo en de hudson valley ufos. Alles waar antennes uit steekt, alles dat driehoekig is en van die stalen pijpen aan de onderkant hebben zitten; dat is manmade. En nu zijn ze zover dat er een prototype is dat mogelijk nog geavanceerder is dan de tictac ufo, en dat willen zij vrijgeven. Mogelijk via TTSE. Ik vertrouwen TTSE namelijk niet helemaal. Luis Elizondo is goed bevriend met MadDog en die is weer bevriend met Trump. Er zijn meer redenen om TTSE te wantrouwen, maar ook om ze wel te vertrouwen. Ik geef ze een kans…

Marc
Marc
Reactie op  Jeffrey Lucas
1 jaar geleden

@jeffrey lucas: een mooi verhaal maar ik lees er veel te vaak als, misschien, mogelijk, zou, geen bewijs enz in. Het is dus niet meer dan elk ander ‘misschien’ verhaaltje. Misschien of mogelijk zit je er wel compleet naast…

joep
joep
1 jaar geleden

Volgens mij is het ontkennen van buitenaards leven zoeken naar de waarheid ..

joep
joep
Reactie op  joep
1 jaar geleden

Ik vind het kortzichtig om te zeggen dat wij alleen zijn kijk maar naar al die Bouwerken op onze planeet gebouwd door buitenaardse wat wij niet konden en nog steeds niet kunnen . en muur schilderkunsten in grotten en erbuiten etc. wat is waar ???maar het leven op al of bijna alle planeten bestaat !!De overheden moeten zich zelf voor de gek houden dat is ook voor de meeste Elite zo gelukkig zijn ze niet allemaal zo stompzinnig .misschien komt het nog goed voor ze ..!!

dna
dna
1 jaar geleden

And the psycho-show goes on. Vijanden creeëren in de fantasie van de mensheid

Bas
Bas
1 jaar geleden

Er is geen dreiging, 60% van de UFO of UAP zijn van onszelf. Als ze ons wilden vernietigen waren we al weg als je met je ogen knippert. Enkel onze melkweg heeft net zoveel sterren (zonnen) als zandkorrels onze planeet rijk is. Dus met een kansberekening kom je al gauw op 5-10 planeten in onze goldylock zone waar wezens rondlopen duizenden jaren ouder en slimmer dan onszelf.
TTSE en dat soort organisaties zijn er enkel maar om een soft dislosure te geven en een fractie wat er allang gaande is.

sleutelwoorden
Gary McKinnon
Unacknowledged
Bob Lazar

Dit jaar ben ik in Carnac geweest, meerdere malen in mijn leven heb ik al UFO/UAP’s gezien. 2x voor de dood weggetrokken en het volgende dimensionale vlak gezien. (maar ook mezelf in het ziekenhuis zwevend boven mijn eigen lichaam)
We zitten in een leerschool voor ons volledige manifestatie. Ja het is een Matrix, een biologische Matrix maar dat maakt het niet minder echt. Echt is wat je ervaart.

@Arwijn Als wij een compleet Universum kunnen manifesteren wat is dan het nut om een platte aarde te manifesteren? Het gebeurt zoals de meerderheid in ons universum het ziet, dus niet alleen de mens maar ook de andere wezens in deze Matrix.
Ik raad je het boek ‘the Secret’ aan, om aardig te zijn. Maar om eerlijk te zijn denk ik dat je gewoon een troll bent puur on dit soort sites en reaguurders in diskrediet te stellen. Ik sta open voor alle meningen en ik overweeg en onderzoek ze ook om mijn eigen mening bij te schaven/bij te stellen. Het stelt me nog steeds teleur dat je mijn expertise als ex luchtfotograaf nog steeds niet een middag naar Teuge wilt en in gesprek wilt gaan met piloten en digitale luchtfotografie photoshoppers…

Mart
Mart
4 maanden geleden

Als de “anderen” zo slim zijn hebben ze het niet nodig hier te komen. ze kunnen ons misschien wel zien maar dat zou zoiets zijn als naar een actiefilm kijken. Alleen maar ellende. Zij zullen hun planeet zo in orde hebben dat ze niet meer nieuwsgierig zijn naar ons maffe gedoe en blijven lekker in hun paradijs ipv een aantal jaren of eeuwen in een ruimteschip te zitten.

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x