Homepagina » Natuur en Milieu » CO2 is een zegen voor de mensheid! Duitse professor doorprikt hardnekkige mythes
co2

CO2 is een zegen voor de mensheid! Duitse professor doorprikt hardnekkige mythes

CO2 is een zegen voor de mensheid. Dat heeft de Duitse professor Ulrich Kutschera gezegd in een interview met het Duitse weekblad Junge Freiheit.

Verder is het helemaal niet waar dat 97 procent van de klimaatwetenschappers het eens is dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering, zei dr. Kutschera, die meer dan 300 wetenschappelijke artikelen en 12 boeken op zijn naam heeft staan.

Hij is één van de honderden academici die een verklaring hebben ondertekend waarin zij stellen dat er geen sprake is van een klimaatcrisis.

Religieuze sekte

Kutschera heeft genoeg van de ‘klimaatalarmisten’ die het einde van de wereld prediken.

Deze mensen maken volgens hem deel uit van een religieuze sekte.

“Planten hebben CO2 nodig,” zei dr. Kutschera. “Zonder dit spoorgas zou er geen leven op aarde zijn.”

Zegen

“CO2 is dus een zegen voor de mensheid!” benadrukte hij.

Sinds 1850 is de CO2-concentratie in de atmosfeer gestegen van 280 ppm naar 410 ppm, merkte de professor op.

Dit heeft geleid tot een toename van de fotosynthese-activiteit.

Onzinnig

“Met andere woorden: we hebben de aarde groener gemaakt!” zei de evolutiebioloog.

Hij zei ook dat de geplande CO2-taks ‘onzinnig’ is.

Ongeveer een derde van de hoeveelheid CO2 die we uitstoten wordt opgenomen door planten, die hierdoor groter worden, aldus dr. Kutschera.

Niet weet

Het gevolg is dat boeren betere oogsten halen, waar met name arme landen – die in grote mate afhankelijk zijn van landbouw – baat bij hebben.

Over de mensen die demonstreren voor het klimaat zei hij: “Ik ben bang dat meer dan 97 procent van de activisten niet weet wat de term ‘klimaat’ inhoudt.”

[Junge Freiheit]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjotr De Snotter
Pjotr De Snotter
11 maanden geleden

De man heeft overschot van gelijk.
Vooral in dat laatste zinnetje…

Barry
Barry
11 maanden geleden

Het gaat helemaal niet over co2, dit is het stokpaardje van links. Aangezien er geen winst meer te behalen valt met het opkomen voor de onderdrukte en arme arbeiders is dit het middel om macht te verkrijgen. Verder is dit bij uitstek geschikt om iedereen, maar dan ook iedereen financieel uit te kleden ten behoeve van uitbreiding van de macht. En dan kun je weer opkomen voor de uitgeklede arbeider die hier weer natuurlijk met ogen open intrapt.

Matt
Matt
11 maanden geleden

Ik heb het ook al vaker gezegd: verwar klimaat niet met milieu.
Aan het klimaat kunnen wij niets veranderen maar aan het milieu wel. Maar omdat dit de elites (multicriminals) geld kost verzonnen ze de klimaat krisis om de gewone man kaal te plukken en nog meer afhankelijk van de grootbanken te maken. Want daar gaat het straks om, een electrische auto word onbetaalbaar, want ook de tweedehandsmarkt stort in als er om de paar jaar een duur nieuw accupakket gekocht moet worden, gecombineerd met een dure warmptepomt en zonnepanelen en natuurlijk de fors gestegen klimaatbelasting dus moet er meer geleend worden. Zo kan de ECB het uit de lucht geplukte fiat geld netjes witwassen als de leningen met echt geld worden terug betaald. De grootste witwaspraktijk van de eeuw dus.
En het wordt trouwens eens tijd dat die klimaatkids eens aan het denken worden gezet om de grootste klimaatvervuiler ter wereld, defensie aan te pakken. Wat denk je dat 1 raket al aan vervuiling veroorzaakt, en al die tanks met hun superzware vuile diesels.

Bas
Bas
Reactie op  Matt
11 maanden geleden

de 50 grootste cargoschepen zijn even vervuilend als alle auto’s ter wereld. Deze lopen op ongeraffineerde olie die zo dik is dat je er bijna overheen kan lopen. van deze jongens varen er ongeveer 500 rond. Dus 10% van de grote zeevaart eruitgooien of voor mij part laat ze op kernenergie lopen of iets dergelijks en je hebt bijna alle uitstoot van voertuigen gecompenseert. Maar nee laat Maersk maar met rust pak die burger maar. Ondertussen gooien ze onze waddeneilanden ook nog vol met plastic korrels maar dat word niet opgeruimd omdat de kosten te hoog zijn.

PREDATOR
PREDATOR
11 maanden geleden

Wat is het volgende collum voor deze arme man?
“Duitse professor wat beweerde dat co2 een zegen
is voor de mensheid is onder misterieuze omstandigheden overleden.”..?.
Ben er bang voor.Dat ie maar onderduikt, dat is toch fijner voor de man en collum….

Bas
Bas
11 maanden geleden

Co2 slecht voor het mileu 😂
Ik breng 1000den drukcilinders met co2 weg per jaar naar (kas)tuinders omdat planten er beter van gaan groeien want de Co2 op 1 meter boven zeeniveau zakt met grote getalen naar beneden en de opbrengsten kleiner worden. Planten groeien van co2 en zetten het om in zuurstof.
Waarom zijn Nederlanders in vergelijking met andere volken in de wereld toch grote mensen? Ook in Scandinavische landen trouwens . Omdat wij laag bij de grond veel zuurstof hebben door natuur EN land en tuinbouw. Zelfs Darwin zei al dat zuurstof gehalte en grootte van mensen en dieren een direct verband hebben met de zuurstof in de atmosfeer.
Daarom waren in de tijd van de dino’s de dieren planten en insecten ook zo groot.
Veel vulkaanuitbarstingen dus Co2 veel natuur, planten bomen enz. dus veel zuurstof.

Soms kruipt me echt het gevoel dat dit alles een plan is om de wereldbevolking te decimeren. Dit druist tegen alles in wat ik 25 jaar geleden met biologie en natuurkunde heb geleerd. WTF???

Estelle
Estelle
11 maanden geleden

Lees het boek” de macht van de onzichtbare bankiers” het was voor mij een eye opener

x

Check Also

bill gates

Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

De coronapandemie laat ons zien dat het ...

corona

Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

Als we stoppen met testen, merken we ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x