Homepagina » Gezondheid » Dit zijn 100 wetenschappelijke studies die aantonen dat cannabis kanker bestrijdt
Dit zijn 100 wetenschappelijke studies die aantonen dat cannabis kanker bestrijdt

Dit zijn 100 wetenschappelijke studies die aantonen dat cannabis kanker bestrijdt

Talloze patiënten gebruiken cannabis tegen allerlei verschillende aandoeningen, de Amerikaanse overheid erkent dat cannabis kankercellen doodt en veteranen gebruiken de plant tegen psychische problemen.

Toch staat de cannabisplant in veel landen nog steeds te boek als illegale drug. In de meeste landen op aarde is het verboden om cannabis te gebruiken voor medicinale of recreatieve doeleinden.

Sommige activisten, waaronder Rick Simpson, hebben gesteld dat de plant nog steeds illegaal is omdat je er zoveel mee kunt doen.

Je kunt hennep bijvoorbeeld gebruiken voor kleding, voedsel en industriële producten. Cannabinoïden als THC en CBD kunnen helpen tegen allerlei kwalen.

Waarom hebben mensen geen onbeperkte toegang tot een plant die gewoon in de natuur groeit en die al duizenden jaren wordt gekweekt?

Er zijn tenminste 100 studies die aantonen dat de plant één van de meest voorkomende ziektes kan bestrijden: kanker.

Cannabis doodt tumoren:
Baarmoeder, testikels en alvleesklier:
Hersenkanker:
Mond- en keelkanker:
Borstkanker:
Longkanker:
Prostaatkanker:
Bloedkanker:
Huidkanker:
Leverkanker:
Algemeen:
Rond het hoofd en de nek:
Galwegkanker:
Leukemie:
Cannabis leidt tot de dood van kankercellen:
Rhabdomyosarcomen:
Lymfomen:
Cannabis doodt kankercellen:
Melanomen:
Schildklierkanker:
Darmkanker:
Darmontsteking en kanker:
Cannabinoïden:
Cannabis voorkomt invasie van kankercellen:
[True Activist]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Neeeeeeeeeee, cannabis moet in de verdomhoek blijven ! Hier zijn veel te grote belangen in het spel, het legaal gebruik en verbouwen van cannabis zou de elite zo godvergeten veel geld gaan kosten, dat kan echt niet. alle voordelen ten spijt. Het gaat niet om de mensen of hun gezondheid, niet om het milieu maar om geld, gigantische bergen geld en macht. Dus mensen stik maar, hier geen legale cannabis zolang de elite de touwtjes in handen heeft.

  10 likes
  • Nadat de Nederlandse elite destijds op de hele wereld vooruitliep door cannabis en coffeeshops te gedogen wordt zij nu door de Amerikaanse elite ingehaald die legaal verbouwen en handelen in cannabis geregeld heeft. Daardoor bespaart de elite kapitalen aan opsporingskosten, juridische kosten en gevangeniskosten. Bovendien stromen bij de elite gigantische bergen geld van de omzetbelasting binnen van de nu legale kwekers en handelaren.

   2 likes
 2. Als er nog een lange weg te gaan is beste @Franss met dubbel s, dan is dat voor de farmacie met hun synthetische troep die de natuurlijke stoffen moet nabootsen om er patent op te krijgen wat weer de weg vrij maakt om er grof geld aan te verdienen. Het gaat niet om de mensen, niet om hun gezondheid of welzijn maar altijd weer om het smerige geld en macht. Wel beschouwd echter falen ze op gigantische schaal alleen met behulp van hun macht en gigantisch veel geld weten ze de schijn op te houden dat het anders is. Een hoop gepruts voor veel te veel geld terwijl alles wat een mens nodig heeft om gezond te zijn en te blijven in de natuur aanwezig is. Alleen die kennis is zo snel mogelijk bij de mensen weg gehaald en als slecht en gevaarlijk betiteld. Allemaal voor het grote geld, dat is immers waar het om draait. Ze blunderen aan één stuk door, ten koste van levens en ten koste van gezondheid maar ze hebben de criminele overheid achter zich dus zal het wel goed zijn allemaal.

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/onze-medicijnen-slechts-4-is-totaal-effectief/

  3 likes
 3. Bij True Activist schrijven ze “There are now 100 scientific studies proving cannabis cures cancer”.
  Terecht heeft de vertaler dit afgezwakt tot “studies die aantonen dat cannabis kanker bestrijdt”.
  Want ik heb eens een stuk of 10 links aangeklikt en alleen conclusies gevonden die ongeveer luiden “The present data SUGGEST that ….. MAY have therapeutic POTENTIAL for the treatment of …”.
  Het komt er op neer dat er meestal sprake is van het afremmen van de kanker in een reageerbuisje of proefdier. Er is dus nog een lange weg te gaan.

  [ Je kunt hennep bijvoorbeeld gebruiken voor kleding, voedsel en industriële producten. ]
  Dat gebeurt ook op grote schaal, maar met een THC-vrije variant. In het recente verleden merkten boeren die die hennep verbouwden wel eens dat een deel van hun oogst gestolen was. Hadden die dieven een hoop moeite gedaan om bij het eerste jointje te merken dat er niks in zat.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...