Binnenland

Schokkend betoog: ‘Orgaanroof terwijl je nog leeft’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Na de definitie van ‘mens’ wordt ook de definitie van ‘dood’ stilletjes aangepast in de wet. Annet Wood van het Comité Orgaan Alert schoof aan in de studio van De Blauwe Tijger om te vertellen wat er voorligt aan nieuwe praktijken.

“Uw organen zijn goud waard en als uw bloedcirculatie ook maar vijf minuten stilligt, wordt u opengereten om uw organen te oogsten. Dit is dus iets anders dan de term ‘hersendood’. Wat in Duitsland ten strengste verboden is, is in Nederland de normaalste zaak van de wereld,” aldus De Blauwe Tijger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het Comité houdt een pleidooi tegen uitbreiding van de werkwijze bij orgaandonatie op basis van circulatoire criteria.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet te overzien

Wat is er aan de hand? Transplantatieartsen willen het werkveld met centrale Normotherme Regionale Perfusie (cNRP) uitbreiden. Dit houdt in dat na vaststelling van de dood als de circulatie (bloedsomloop) vijf minuten heeft stilgelegen de circulatie in de donor mechanisch wordt hersteld waarbij de doorstroming naar de hersenen moet worden afgesloten. Bij onvolledige afsluiting worden de hersenen weer van bloed voorzien, ook kan als gevolg van de mechanische opstart het lichaam de functie zelf weer overnemen.

De gevolgen hiervan zijn zowel juridisch als menselijk niet te overzien, stelt het Comité, dat de Gezondheidsraad heeft geadviseerd niet met deze uitbreiding in te stemmen.

Verbieden

In een pleidooi heeft het Comité gevraagd om orgaandonatie op basis van circulatoire criteria in zijn geheel te verbieden, gelijk dit ook in een land als Duitsland verboden is.

“De geschiedenis van orgaandonatie is er één van het overschrijden van grenzen en het verleggen van grenzen. Laten we ervoor zorgen dat de grenzen van wat acceptabel is niet worden overschreden en het primaire belang van een zorgvuldig handelen ten opzichte van de donor niet wordt overschreden.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sherma
Sherma
11 maanden geleden

In Belgie kreeg een agent telefoon van een ambulancier. Hij zei dat de persoon nog leefde, maar dat hij het niet ging halen. Of hij de organen er al uit mocht halen.
De agent stomverbaasd, zei nee. Hij kon er niet van over.

Hamala
Hamala
11 maanden geleden

Satanische machten overspoelen ons zowel in dodelijke vaccinaties en orgaanverwijdering als patiënt nog bij bewustzijn is, hoe krankzinnig deze daad! MOORD? OPSLUITING EN PLATSPUITEN!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Hersens dood = ze zijn de organen aan het afhalen terwijl hij/zij nog leeft voor de GROOT organen handel !!

Hans van Alphen
Hans van Alphen
11 maanden geleden

Dankzij Pia Dijkstra van D66.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x