CoronaMens en Dier

Chris Stoffer: ‘Omikron legt bom onder coronapas, 2G de prullenbak in’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het OMT geeft zelf toe dat de modellen voor ziekenhuisopnames te pessimistisch waren. Spanje beschouwt corona voortaan als een griepvirus en in het Verenigd Koninkrijk wordt de coronapas afgeschaft, net als de mondkapjesplicht en de thuiswerkplicht. “Mijn vraag is: wanneer gaan we in Nederland ook dergelijke stappen zetten?” zei SGP-Kamerlid Chris Stoffer donderdag in de Kamer.

Minister Kuipers zei in één van zijn eerste interviews dat hij niet alleen maar wil kijken naar de modellen van het RIVM over de verwachte aantallen besmettingen en ziektegevallen, maar dat hij ook wil luisteren naar andere adviezen en geluiden in de samenleving, merkte hij op.

“Hij wordt op zijn wenken bediend, want vandaag luiden 30 burgemeesters de noodklok. Zij zeggen: de crisisaanpak is onhoudbaar, dus herzie het coronabeleid fundamenteel,” sprak Stoffer.

Is dat nog wel houdbaar?

Afgelopen maandag ontvingen we het onderzoek naar de effectiviteit van de coronapas. De conclusie is glashelder: omikron legt een bom onder de coronapas. Ik neem aan dat de plannen voor de coronapas in het onderwijs en op de werkvloer, en de 2G-wet, nu in de prullenbak verdwijnen, zei het Kamerlid.

“Op dit moment is de coronapas op verschillende plaatsen nog verplicht. Is dat na dit onderzoek nog wel houdbaar?” vroeg Stoffer.

Hij merkte daarnaast op dat de begeleidingscommissie Digitale Ondersteuning Covid-19 – die kritisch adviseerde over de coronapas, vaccinatiedwang en 2G – nu alleen nog maar mag adviseren als VWS daarom vraagt.

Slecht besluit

“Ik lees dat als ‘jullie worden bedankt voor bewezen diensten’. Een slecht besluit, wat mij betreft, van de vorige minister. Mijn vraag aan de nieuwe minister, die aangeeft dat hij zich breed wil laten adviseren, is: draait u dit besluit alstublieft terug,” aldus Stoffer.

Vorige week waarschuwde het Europese medicijnagentschap in een persconferentie voor herhaalde boosterprikken, want dat zou de immuunrespons verzwakken. “Wat betekent dit voor het Nederlandse prikplan?” wilde hij weten.

Zorgminister Kuipers antwoordde dat dit ‘nadrukkelijk wordt bekeken’ en dat hij de Gezondheidsraad heeft gevraagd ‘daarover mee te denken’.

5 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

En 3G dan? Elke dag je laten verkrachten door een stok in de neus?

Maar goed, in een Totalitaire Staat is alles mogelijk.

Loire
Loire
1 jaar geleden

Ik vrees er verandert niets!

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Och jé, de gezondheidsraad laten meedenken??? Dat belooft niet veel goeds, die dienen immers ook het WEF.

Frits Lourens
Frits Lourens
1 jaar geleden

Helder

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x