Gezondheid

Eén van de belangrijkste wetenschappers ter wereld: “Meeste kankeronderzoek berust op fraude”

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedereen moet weten dat het meeste kankeronderzoek grotendeels berust op fraude en dat de vooraanstaande organisaties die onderzoek doen naar kanker nalatig zijn jegens de mensen die hen ondersteunen. Dat is één van de uitspraken geweest van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling (1901-1994). De bron is een presentatie van professor geneeskunde en oncologie John Marshall van de Universiteit van Georgetown.

Pauling wordt gezien als één van de belangrijkste wetenschappers in de geschiedenis. Hij gebruikte de kwantummechanica om vraagstukken over chemische verbindingen op te lossen en deed mee aan het onderzoek naar eiwitten, aminozuren en het DNA. In 1953 stelde hij een drievoudige spiraal voor als DNA-model. Later bleek dat het correcte model te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hem werd gevraagd deel te nemen aan het Manhattanproject, maar hij weigerde. Pauling keerde zich tegen de in zijn ogen gevaarlijke testen die de vijf grootmachten na de Tweede Wereldoorlog meer dan twee decennia lang in de atmosfeer en onder water uitvoerden.

In 1954 won hij de Nobelprijs voor de Scheikunde wegens zijn onderzoek naar de aard van de chemische binding en de toepassing daarvan op het ophelderen van de structuur van complexe verbindingen. In 1962 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede.

Mislukking

Ook dr. Marcia Angell, arts en lange tijd hoofdredacteur van het New England Medical Journal (NEMJ), heeft zich uitgesproken over wetenschapsfraude en manipulatie. “Het is eenvoudigweg niet langer mogelijk om de klinische onderzoeken die worden gepubliceerd te geloven of te vertrouwen op het oordeel van artsen en medische richtlijnen. Ik heb deze conclusie met tegenzin getrokken na meer dan twee decennia redacteur van het New England Journal of Medicine te zijn geweest.”

Dr. John Bailer, die 20 jaar lang werkzaam was voor het Amerikaanse National Cancer Institute, zei tijdens een bijeenkomst van de American Association for the Advancement of Science: “Het nationale kankerprogramma moet worden gezien als een mislukking. Al ons kankeronderzoek van de afgelopen 20 jaar is een totale mislukking geweest.”

Het meeste geld dat wordt gedoneerd voor kankeronderzoek, wordt geïnvesteerd in onderzoek met dieren. Velen zien weinig nut in dergelijk onderzoek. Dr. Irwin Bross, voormalig directeur van Sloan-Kettering, het grootste kankeronderzoeksinstituut ter wereld, zei dat vrijwel alle chemotherapeutische stoffen die worden gebruikt bij de behandeling van kanker bij mensen, zijn ontdekt in een klinische context en niet door middel van dierstudies.

Verzinsels

Dr. Dean Burk (1904-1988), een Amerikaanse biochemicus en hoofdchemicus van het National Cancer Institute, schreef in één van zijn papers: “Als je machtig bent hoef je de waarheid niet te vertellen. Dat is een regel die op deze wereld al generaties lang geldt. En er zijn zeer veel mensen die ervoor kiezen om niet de waarheid te vertellen als ze een hoge positie bekleden.”

In 2009 publiceerde het kankercentrum van de Universiteit van Michigan een analyse waaruit bleek dat populaire kankerstudies zijn gebaseerd op verzinsels en dat de onderzoeksgegevens waren gefabriceerd om de belangen van de medicijnmakers te dienen. Zij financieren immers een groot deel van het onderzoek naar kanker.

Er is buitengewoon veel informatie beschikbaar. Er zijn genoeg mensen met kennis van zaken die ervoor uit durven te komen dat we leven in een wereld van wetenschappelijke fraude en manipulatie.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Alleen een dwaas geeft zijn hele financiele toekomst weg aan het medisch industriële complex, als je hetzelfde vrijwel gratis kan bereiken zonder dat je lichaam compleet overhoop gehaald word (zoals met chemo), en de kans op sterven vele malen vergroot.

Kanker is een bijna een halve eeuw een industrie, en de miljarden die mensen doneren in de hoop dat kanker weg zal gaan kunnen er vanuit gaan dat elk centje in het kanker fonds gespendeerd zal worden aan hoe kanker-behandelingen nog duurder gemaakt kunnen worden.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Caroline
Caroline
8 jaren geleden

Duidelijk is dat wetenschappelijke agenda wordt bepaald door de farmaceutische industrie. Voorbeeld: Merck met het Gardasil vaccin voor jonge meisjes. Angst verkoopt, was hun motto.
Een groot medicijn experiment. Nu komt er een ander vaccin i.p.v. Gardasil en begint het proces opnieuw. En hoe zit het met de jonge meisjes die in de overgang zijn gegaan?
Zembla: http://www.npo.nl/zembla/03-06-2015/VARA_101374316
en
https://www.ninefornews.nl/hpv-vaccin-wordt-het-grootste-medische-schandaal-aller-tijden/

Henk
Henk
8 jaren geleden

Ik was er al bang voor, sterker nog, m’n moeder had dus nog kunnen leven!
Maar omwille de onwilligheid van oa. de “hoge heren” mocht dit niet zo zijn.

Ik neem dagelijks hennep-olie en extracten in.
Want voordat er een ‘geneesmiddel’ op de markt (lees: in apotheek) verschijnt,
is het voor (U en) mij misschien te laat, zolang kan het nog wel duren…

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x