Buitenaards

Eerlijke wetenschappers die buitenaards leven hebben gevonden

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is nog niemand geweest die iedereen in de wetenschappelijke gemeenschap ervan heeft overtuigd dat buitenaards leven bestaat.

Toch zijn er sinds het begin van het ruimtetijdperk al onderzoeken verschenen waaruit blijkt dat leven is gevonden op meteorieten of op planeten zoals Mars.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verschillende astrobiologen van NASA en andere onderzoekers hebben naar eigen zeggen bewijs gevonden voor het bestaan van buitenaards leven.

Blauwalgen

NASA-wetenschapper Richard Hoover (foto) ontdekte fossiele resten van blauwalgen in meteorieten. In 2007 schreef hij op de website van NASA over zijn bevindingen. Sceptici zetten vraagtekens bij de studie van Hoover aangezien ‘blauwalgen in water leven en zonlicht nodig hebben om te kunnen overleven, omstandigheden die op kometen onwaarschijnlijk zijn’.

In 1996 kondigde hoofdastrobioloog van de NASA David McKay aan dat er microben waren ontdekt op Mars. President Bill Clinton juichte te ontdekking toe en McKay kreeg veel media-aandacht. In 2011 werden de resultaten met behulp van nieuwe technologie nog eens bekrachtigd. “We zijn zekerder dan ooit dat op Mars ooit leven was. Misschien kan er nog steeds leven worden gevonden,” zei hij tijdens een conferentie in 2011.

McKay stelde dat methaan en andere stoffen in een meteoriet waren geproduceerd door micro-organismen. Hij stierf afgelopen jaar op 77-jarige leeftijd.

Ballon

In 1976 leken de Viking-landers micro-organismen te hebben gevonden op Mars. Astrobioloog Gilbert Levin concludeerde op basis van experimenten dat de bodem van Mars levensvormen bevatte. NASA herhaalde het experiment met een alternatieve methode en kon geen organische verbindingen vinden. Levin bleef er echter van overtuigd dat de landers in 1976 leven hebben gevonden op Mars.

In juli 2013 zeiden Britse wetenschappers in de atmosfeer van onze planeet buitenaards leven te hebben aangetroffen. Een onderzoeksteam stuurde een ballon naar de stratosfeer, waar op 27 kilometer hoogte kleine biologische organismen zijn opgevangen.

Toen de ballon was teruggekeerd op aarde, troffen de wetenschappers microscopische algen aan. De organismen konden volgens het team alleen uit de ruimte komen.

Rode regen

Tussen 25 juli en 23 september 2001 viel in de Indiase deelstaat Kerala vreemde roodgekleurde regen. Natuurkundige Godfrey Louis analyseerde de regendruppels en dacht eerst dat de vreemde kleur werd veroorzaakt door stofdeeltjes. Dat bleek niet het geval.

Onderzoekers van Stintec, een laboratorium in Sri Lanka, zagen dat de cellen zich bleven vermenigvuldigen, zonder ook maar een spoor van DNA achter te laten. Volgens astrobioloog Chandra Wickramasinghe is het goed mogelijk dat we hier te maken hebben met buitenaards regen.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
10 jaren geleden

“Verschillende astrobiologen van NASA en andere onderzoekers hebben naar eigen zeggen bewijs gevonden voor het bestaan van buitenaards leven.”

“NASA-wetenschapper Richard Hoover (foto) ontdekte fossiele resten van blauwalgen in meteorieten. In 2007 schreef hij op de website van NASA over zijn bevindingen. “

“In 1996 kondigde hoofdastrobioloog van de NASA David McKay aan dat er microben waren ontdekt op Mars. “

en toch is de gemiddelde bezoeker van deze website er heilig van overtuigd dat Nasa betrokken is bij een denkbeeldig complot waarbij voor het normale volk verborgen moet worden gehouden dat er buitenaards leven is.

Laurens
Laurens
10 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]”en toch is de gemiddelde bezoeker van deze website er heilig van overtuigd dat Nasa betrokken is bij een denkbeeldig complot waarbij voor het normale volk verborgen moet worden gehouden dat er buitenaards leven is.”[/quote]

Spijker, kop. Het is inderdaad maar net wat de boodschap is. Bevalt ie niet, wordt NASA als dekmantel weggezet. Past ie wel in het straatje dan hoor je ze niet.

Rei
Rei
10 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]”Verschillende astrobiologen van NASA en andere onderzoekers hebben naar eigen zeggen bewijs gevonden voor het bestaan van buitenaards leven.”

“NASA-wetenschapper Richard Hoover (foto) ontdekte fossiele resten van blauwalgen in meteorieten. In 2007 schreef hij op de website van NASA over zijn bevindingen. “

“In 1996 kondigde hoofdastrobioloog van de NASA David McKay aan dat er microben waren ontdekt op Mars. “

en toch is de gemiddelde bezoeker van deze website er heilig van overtuigd dat Nasa betrokken is bij een denkbeeldig complot waarbij voor het normale volk verborgen moet worden gehouden dat er buitenaards leven is.[/quote]

Dus als je bij een bedrijf werkt. Weet je ook automatisch alles wat in het bedrijf plaats vindt? Niet alleen dat, de informatie die ze met jouw delen. Is ook gelijk aan alle info, die ze in hun bezit hebben. Beetje naïef, vind je niet?

kenn
kenn
10 jaren geleden

Het is allang een oude verhaal en nog steeds:
Geloven in buitenaards of aliens is een streefpunt van de illuminatie.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x