Great ResetBuitenland

Dit is waarom het totale chaos is in Sri Lanka

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De premier van Sri Lanka heeft in zijn land per direct de noodtoestand uitgeroepen omdat president Rajapaksa naar het buitenland is gevlucht. Het land heeft te maken met de ergste economische crisis sinds het in 1948 onafhankelijk werd.

Voor de mondiale economische elite was Sri Lanka de parel van Azië. Het World Economic Forum prees het land de hemel in, zei radiopresentator Glenn Beck in zijn show. In 2018 publiceerde het WEF een artikel getiteld: dit is hoe we Sri Lanka tegen 2025 rijk gaan maken. Het artikel is overigens stilletjes verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op zijn kop gezet

Dat was vier jaar geleden en nu is het land failliet, aldus Beck. Wat is er gebeurd? Sri Lanka moest een ‘sociale economie’ nastreven. Er werden miljoenen geïnvesteerd om over te stappen op een nieuwe vorm van kapitalisme. De focus kwam te liggen op groene energie. “Klinkt bekend?”

De autoriteiten verlaagden de belastingen, maar verlaagden de uitgaven niet. Sterker nog: om de Great Reset van hun economie aan te wakkeren, drukten de autoriteiten een ongekende hoeveelheid geld bij.

De landbouwproductie werd op zijn kop gezet. “Klinkt bekend?” Alles moest biologisch zijn en alles moest worden geproduceerd op basis van nieuwe regels.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Denk dan aan Sri Lanka

Volgens het World Economic Forum was alles koek en ei, maar wat zien we vier jaar later: faillissement, inflatie, voedseltekorten, brandstoftekorten en geweld op straat. En nu komt het: de organisaties die de transitie pushten en steunden, waaronder het IMF en het World Economic Forum, vertrokken met stille trom.

“Dus als je Klaus Schwab hoort zeggen dat het nu tijd is voor de Grote Reset, denk dan aan Sri Lanka en wat ze daar hebben aangericht,” zei Beck. “Als je ze hoort zeggen dat we onze landbouw moeten verduurzamen, als je ze hoort zeggen dat Rusland verantwoordelijk is voor de benzineprijzen, denk dan aan Sri Lanka.”

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Steek die Schwab dringend in de psychiatrie vooraleer hij de hele wereld om zeep helpt!

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Smerige leugenaars en parasieten en geldbeluste moordenaars

Paulus
Paulus
1 jaar geleden

Bij ons gaat uiteraard uiteindelijk hetzelfde gebeuren als we niet oppassen! Gelukkig telt een gewaarschuwd mens voor 2 dus dat is weer een meevaller voor de boeren 😉

OttoVB
OttoVB
1 jaar geleden

Een prestatie om een land in vier jaar naar de knoppen te helpen.
Wie gaat Sri Lanka nu sociaal ondersteunen zonder afpersing van hun bezittingen?

International Tribunaal voor de veroorzakers met directe ingang!
Geen UN, geen OSCE, geen EU, want die zijn niet in orde zoals we ervaren.

Ik denk India of Pakistan of Cambodia is een goede candidaat om als organisator en voorzitter op te treden. De rekening wordt gepresenteerd uiteraard aan WEF te Davos in rubles.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x