Natuur en Milieu

Eetbare stad: revolutie in San Francisco (video)

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Eetbare Stad wordt de Good Food Movement gevolgd in de San Francisco Bay Area, een grootstedelijke agglomeratie in Noord-Californië.

De beweging beperkt zich niet alleen tot San Francisco, maar verspreidt zich inmiddels over de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

In de film komen buitengewone en excentrieke individuen voorbij die geen heil meer zien in het paradigma van ons kapotte voedselsysteem. In Eetbare Stad worden hun unieke kijk en inspanningen om oplossingen te vinden voor omvangrijke problemen in beeld gebracht.

Eetbare Stad laat een revolutionaire beweging zien die echte verandering brengt en een model vormt voor een gezond en duurzaam lokaal voedselsysteem.

Bron: Ediblecity.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

In met name Rotterdam zijn er ook projecten van permacultuur.

Chris
Chris
10 jaren geleden

Heel interessante film! Ik denk ook dat we die kant op moeten uiteindelijk.

Ton
Ton
10 jaren geleden

duur van de film is wel mooi.1:11:11

cc
cc
10 jaren geleden

Sowieso zijn we te afhanelijk gemaakt, de kinderen van regenwoordig weten alles van computer i phone etc maar hebben geen kaas gegeten van voedsel verbouwen bv
Maar als we massaal voedsel gaan verbouwen dan sproeien ze er wel een chemtrail over of er zijn vandalen die het vernielen je kan nog niet eens je fiets veilig voor jehuis zetten , laat staan voedsel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x