Buitenland

Grote Egyptische krant publiceert controversieel artikel over Holocaust als bedrog

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 1 februari 2019, enkele dagen na de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, schreef columnist Osama Al-Alfi van de grote Egptische krant Al-Ahram een artikel met de titel ‘De waarheid over de Holocaust’. Dat bericht de Israëlische website MEMRI.

In het artikel beweert Al-Alfi dat de Holocaust door de zionisten is gebruikt om Palestina over te nemen, en van daaruit de hulpbronnen en politiek in de rest van de wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij verwees naar het werk van de Franse filosoof en denker Roger Garaudy, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als verzetsstrijder tegen de nazi’s vocht.

Excuus

Volgens Garaudy gebruiken de zionisten de Holocaust als excuus voor hun barbaarse misdaden tegen de Palestijnen.

Hij wijst in zijn werk op wetenschappelijke en historische feiten waaruit volgens Al-Alfi blijkt dat het getal van zes miljoen slachtoffers overdreven is.

Vervolgens haalt de columnist de Franse historicus Paul Rassinier aan, die zelf in één van de concentratiekampen van de nazi’s zat opgesloten.

Gemarteld

In zijn getuigenis ontkent Rassinier dat de kampen werden gebruikt om mensen te vergassen.

Volgens de historicus werden er mensen gemarteld, ‘net zoals dat gebeurde in Franse kampen in Marokko en Algerije’.

Vervolgd

Al-Alfi wees tot besluit op het onderzoek van historicus Elmer Barnes van de Colombia University in New York. “Ook hij zette er vraagtekens bij,” klonk het.

Barnes werd vervolgd, net als Garaudy en de Britse historicus David Irving, die in 2006 in Oostenrijk een gevangenisstraf van drie jaar kreeg opgelegd wegens het ontkennen van de Holocaust.

[MEMRI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikzelfzelf
ikzelfzelf
5 jaren geleden

Die bewering zal zeer zeker waar zijn, want die Zionisten waren onderdeel van de Nazi’s [na = een afkorting voor nationaal socialisten van Hitlers partij; nsdap, en zi = is een afkorting voor Zionisten].

Kijk maar eens wat het ha’avara-abkommen betekent.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ha%27avara-Abkommen

Het was dus al in 1933 een afspraak, tussen de NSDAP en de Zionistische vereniging voor Duitsland,
dat de Zionisten het huidige Israël zouden krijgen, ten koste van de Palestijnen.

Dat ze het uiteindelijk van de Amerikanen hebben gehad, heeft te maken met het werkelijke einde van de oorlog.
Hitler en de top van de Duitse elite konden hun leven in vrijheid uitleven in Zuid Amerika en daarvoor kregen de Amerikanen en Russen de Duitse technologie en de bijbehorende Duitse geleerden.

Zie operation paperclip [= de overname van de geleerden].
Zie operation sea horse [ = de overname van de technologie].

Operation highjump = een Amerikaanse oorlogsoperatie, waarbij ze naar de Duitse basis op de Zuidpool gaan [Neuschwabenland].

Heldopwittesokken
Heldopwittesokken
5 jaren geleden

National socialistisch Duitsland was alleen “zionistisch” uit raciale redenen. Ze wilden de joden die hun raciale top beschreef als voornamelijk hoorden bij de Hither-Asiatic en Oriental Kaukasisch rassen simpelweg volledig uit hun rijk hebben (ook doordat ze zo inteelt zijn en een lichte Negro plus Aziatische raciale strains hebben ook). Daarom mochten ze met hun waarden intact verhuizen naar het Midden Oosten voor de oorlog in ieder geval van NS-Duitsland. Tijdens de oorlog vocht NS-Duitsland met de Palestijnse staat, ze waren echt niet onderdeel van Zion in zijn geheel laat staan Jewry in zijn geheel (terwijl ze zo geheel anti-Joods waren).

De Holocaust is de zin dat veel joden zijn omgekomen (zeker in Oost-Europa) klopt wel. Honderdduizenden
afgeschoten, honderdduizenden gestorven door ziektes en hongernood & bombardementen en ook aardig wat mannen zijn omgekomen terwijl ze in de oorlog vochten voor de geallieerden. Niet alleen door Duitsers natuurlijk al waren zij wel vaak het lijdende onderwerp van hun lijden.
De Holocaust in de zin dat vele miljoenen mensen systematisch zijn afgemaakt in die kampen in Oost-Europa & een redelijk groot deel door gaskamers klopt niet. Joden hebben volgens mij maar circa 900.000 geregistreerde doden. 11 Miljoen doden daar waarvan 6 miljoen Joden is elite Joods en anti-NS propaganda van het Westen en de communisten na de oorlog. Het nummer 6 miljoen heb je vaker in hun propaganda gehoord, ook lang voor WW2.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x