Homepagina » Buitenland » Grote Egyptische krant publiceert controversieel artikel over Holocaust als bedrog
Grote Egyptische krant publiceert controversieel artikel over Holocaust als bedrog

Grote Egyptische krant publiceert controversieel artikel over Holocaust als bedrog

Op 1 februari 2019, enkele dagen na de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, schreef columnist Osama Al-Alfi van de grote Egptische krant Al-Ahram een artikel met de titel ‘De waarheid over de Holocaust’. Dat bericht de Israëlische website MEMRI.

In het artikel beweert Al-Alfi dat de Holocaust door de zionisten is gebruikt om Palestina over te nemen, en van daaruit de hulpbronnen en politiek in de rest van de wereld.

Hij verwees naar het werk van de Franse filosoof en denker Roger Garaudy, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als verzetsstrijder tegen de nazi’s vocht.

Excuus

Volgens Garaudy gebruiken de zionisten de Holocaust als excuus voor hun barbaarse misdaden tegen de Palestijnen.

Hij wijst in zijn werk op wetenschappelijke en historische feiten waaruit volgens Al-Alfi blijkt dat het getal van zes miljoen slachtoffers overdreven is.

Vervolgens haalt de columnist de Franse historicus Paul Rassinier aan, die zelf in één van de concentratiekampen van de nazi’s zat opgesloten.

Gemarteld

In zijn getuigenis ontkent Rassinier dat de kampen werden gebruikt om mensen te vergassen.

Volgens de historicus werden er mensen gemarteld, ‘net zoals dat gebeurde in Franse kampen in Marokko en Algerije’.

Vervolgd

Al-Alfi wees tot besluit op het onderzoek van historicus Elmer Barnes van de Colombia University in New York. “Ook hij zette er vraagtekens bij,” klonk het.

Barnes werd vervolgd, net als Garaudy en de Britse historicus David Irving, die in 2006 in Oostenrijk een gevangenisstraf van drie jaar kreeg opgelegd wegens het ontkennen van de Holocaust.

[MEMRI]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikzelfzelf
ikzelfzelf
1 jaar geleden

Die bewering zal zeer zeker waar zijn, want die Zionisten waren onderdeel van de Nazi’s [na = een afkorting voor nationaal socialisten van Hitlers partij; nsdap, en zi = is een afkorting voor Zionisten].

Kijk maar eens wat het ha’avara-abkommen betekent.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ha%27avara-Abkommen

Het was dus al in 1933 een afspraak, tussen de NSDAP en de Zionistische vereniging voor Duitsland,
dat de Zionisten het huidige Israël zouden krijgen, ten koste van de Palestijnen.

Dat ze het uiteindelijk van de Amerikanen hebben gehad, heeft te maken met het werkelijke einde van de oorlog.
Hitler en de top van de Duitse elite konden hun leven in vrijheid uitleven in Zuid Amerika en daarvoor kregen de Amerikanen en Russen de Duitse technologie en de bijbehorende Duitse geleerden.

Zie operation paperclip [= de overname van de geleerden].
Zie operation sea horse [ = de overname van de technologie].

Operation highjump = een Amerikaanse oorlogsoperatie, waarbij ze naar de Duitse basis op de Zuidpool gaan [Neuschwabenland].

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  ikzelfzelf
1 jaar geleden

@ikzelfzelf,

Nazi is een afkorting voor NAtional soZIalismus, een beweging die na WO.I in Duitsland ontstond uit christenen die Duitsland wilden behoeden voor het communisme. (Oktoberrevolutie 1917, uitgevoerd door, bedacht door en gefinancierd door Zionisten)

Veel communisten waren (joodse) zionisten, die van Duitsland (en heel Europa) een 2e Sovjet-Unie wilden maken. Fascisme en Nationaal-Socialisme waren een ANTWOORD, een REACTIE van de Europese bevolking om dit tegen te gaan. De term Nazi werd door de Joodse Communist Karl Liebknecht geherintroduceerd om het Nationaal-Socialisme in het belachelijke te trekken. In de jaren ’30 is dit overgenomen door de Zionistische propaganda. (De Duitsers waren misschien goed in (haat)propaganda, de Zionisten hebben dit geperfectioneerd)

De term Nazi is trouwens al veel ouder. Dit woord is zo’n 2000 jaar geleden bedacht door Griekse joden om iemand uit En-Nasir (Nazareth) te benoemen.
Sla je een Engelse bijbel uit de 19e eeuw open, dan vind je te term Nazirite (Een leraar in de leer van Jesus Christus)

Verder heeft deze Al-Aifa in mijn ogen gelijk. Zou jij het volgende in een vernietigingskamp plaatsen?

– Een zwembad,
– Een bioscoop
– Een Universiteit
– Een hospitaal
– Een postkantoor waar 2x per week alle post werd bezorgd
– gratis tandheelkunde
– een bordeel
– een cultuurhuis
– Een voetbalveld met een volledige competitie

– Zou jij kampgeld nodig hebben?
– Zou jij het rode kruis onbeperkt toegang geven, zowel aangekondigd als ONaangekondigd?

– Zou jij trouwerijen toestaan?
– Zou jij een geneesmiddel vinden voor de gevreesde ziekte Noma?
– Zou jij ELKE baby onder je bewind weten te vrijwaren van tyfus en hongersnoden a.g.v. een volledig ingestorte infrastructuur?
– Zou jij een (totaal ineffectieve) insectenverdelger gebruiken om mensen te vergassen
– Zou jij daar een volledig kampement voor maken terwijl het volstaat om een veld te omringen met prikkeldraad, zonder sanitaire voorzieningen, voedsel en water om miljoenen mensen in een zeer korte tijd om te brengen? (Zie de Rhein meadow camps van de Zionisitische Eisenhower)
– Zou jij gaskamers bouwen NAAST een hospitaal?
– Zou jij gaskamers bouwen op nog geen 60 meter van de officiersmess?

In Auschwitz is dit namelijk allemaal gebeurd.

Ja er is veel leed geweest. Er is zééér veel leed geweest aan beide kanten. Echter ELK FORENSISCH BEWIJS spreekt de holocaust tegen. (In treblinka, waar zo’n 750.000 mensen zouden zijn vergast is eind jaren ’90 de grond minitieus m.b.v. grondradar onderzocht. Er is niets gevonden, sterker nog, de grond was al meer dan een eeuw niet aangetast)
Wat als gaskamers is aangemerkt is NA w.o.II in opdracht van Stalin gebouwd, David Cole heeft in 1992 (3 jaar na de val van de muur) Auschwitz bezocht en de toenmalige directeur van het Auschwitz museum heeft VOOR DE CAMERA TOEGEGEVEN dat deze na W.O.II zijn gebouwd.

In de jaren ’80 heeft in Canada een rechtszaak van Ernst Zúndel plaatsgevonden. Het rode kruis moest de cijfers van de concentratiekampen voorleggen. deze spraken van 270.000 doden OVER ALLE KAMPEN

Begin jaren ’90 zijn de kampboeken door Rusland vrijgegeven. Deze lieten eenzelfde getal zien als het rode kruis.

maar ja. Er is no business like shoah business.

eksegese
eksegese
Reactie op  ikzelfzelf
1 jaar geleden

Vooral operation highjump in Nieuw-Zwabenland is uiterst interessant. Door een zweem van mystiek en geheimen omgeven. Zelfs een braaf medium als wikipedia ziet zich genoodzaakt er iets over te vermelden :

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuw-Zwabenland

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@Exegese,

In 1947 is admiraal Byrd naar Antarctica gereisd onder het mom van een weerexpeditie. Operation High Jump was een poging van de Amerikanen om toegang te krijgen tot de zgn. VRIL en Haunebu projecten die naar Neuschwabenland zouden zijn gebracht. Met een vliegdekschip, 18 kruisers en 5000 mariniers is gepoogd dit gebied met geweld in te nemen. BINNEN 3 MAANDEN was de volledige expeditie met de staart tussen benen terug in de V.S., met verlies van meer dan 70% van manschappen en materieel.

Wat daar is gebeurd weet tot op de dag van vandaag eigenlijk niemand. Echter de weinige getuigenverklaringen spreken van UFO technologie.

De Haunebu V zou een kruissnelheid hebben van 9000 km/h en een topsnelheid van 20.000 km/h en plaats bieden aan 40 mensen met een 15-koppige bemanning.
Kijk je naar de vortex technologie van Viktor Schauberger – de drijvende kracht achter de Haunebu projecten – dan zie je waarom UFO’s rond worden afgebeeld. Middels het creëren van een vacuüm wordt alle (lucht)weerstand weggewerkt. (Zoiets als forellen die tegen een stroom in kunnen zwemmen en sprongen van 14 meter hoog kunnen maken)

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

Een getuigenis werkt altijd verhelderend, ook in nederland was men bewust van het communisme.
De echte titel is, Een Nederlander bij de waffen-ss
https://www.youtube.com/watch?v=Nup4H0XfMJk

Het verbaast me dat de video nog op youtube staat.

Heldopwittesokken
Heldopwittesokken
1 jaar geleden

National socialistisch Duitsland was alleen “zionistisch” uit raciale redenen. Ze wilden de joden die hun raciale top beschreef als voornamelijk hoorden bij de Hither-Asiatic en Oriental Kaukasisch rassen simpelweg volledig uit hun rijk hebben (ook doordat ze zo inteelt zijn en een lichte Negro plus Aziatische raciale strains hebben ook). Daarom mochten ze met hun waarden intact verhuizen naar het Midden Oosten voor de oorlog in ieder geval van NS-Duitsland. Tijdens de oorlog vocht NS-Duitsland met de Palestijnse staat, ze waren echt niet onderdeel van Zion in zijn geheel laat staan Jewry in zijn geheel (terwijl ze zo geheel anti-Joods waren).

De Holocaust is de zin dat veel joden zijn omgekomen (zeker in Oost-Europa) klopt wel. Honderdduizenden
afgeschoten, honderdduizenden gestorven door ziektes en hongernood & bombardementen en ook aardig wat mannen zijn omgekomen terwijl ze in de oorlog vochten voor de geallieerden. Niet alleen door Duitsers natuurlijk al waren zij wel vaak het lijdende onderwerp van hun lijden.
De Holocaust in de zin dat vele miljoenen mensen systematisch zijn afgemaakt in die kampen in Oost-Europa & een redelijk groot deel door gaskamers klopt niet. Joden hebben volgens mij maar circa 900.000 geregistreerde doden. 11 Miljoen doden daar waarvan 6 miljoen Joden is elite Joods en anti-NS propaganda van het Westen en de communisten na de oorlog. Het nummer 6 miljoen heb je vaker in hun propaganda gehoord, ook lang voor WW2.

x

Check Also

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

de jonge

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x