Homepagina » Buitenland » Einde in zicht? Syrische leger rukt op alle fronten op en boekt flinke terreinwinst
Einde in zicht? Syrische leger rukt op alle fronten op en boekt flinke terreinwinst

Einde in zicht? Syrische leger rukt op alle fronten op en boekt flinke terreinwinst

Het Syrische leger, dat gesteund wordt door Russische luchtaanvallen, rukt steeds verder op en brengt de terreurgroepen in de belangrijkste provincies van het land zware verliezen toe. Dat melden Iraanse media.

In de afgelopen dagen heeft de Syrische luchtmacht posities van de terroristen in de provincies Latakia, Homs, Damascus, Deir ez-Zor, Aleppo, Daraa en Hama aangevallen en vernietigd.

Zwaar beschadigd

Op dinsdag bestormden overheidstroepen een centrum van de terroristen in Daraa. Veel militanten kwamen bij de aanval om het leven en ook werd hun militair materieel zwaar beschadigd.

In de provincie Hama vielen Syrische soldaten een aantal bolwerken van de vijand aan, zo melden legerbronnen. Het leger nam onder meer centra van terreurgroep Ahrar al-Sham bij het dorp Atshan in het noordelijke deel van de provincie Hama onder vuur.

Flinke terreinwinst

In de provincie Aleppo bombardeerden Syrische gevechtstoestellen een aantal centra van de terroristen in de plaats Manbaj. De artillerie van het Syrische leger bestookte ondertussen militaire doelen van de terroristen in het dorp Mansoura in het oostelijke deel van de stad Aleppo.

Syrische overheidstroepen hebben in verschillende delen van het land flinke terreinwinst geboekt in de strijd tegen de terroristen van Islamitische Staat en andere groepen. Ze worden daarbij gesteund door Rusland, dat sinds 30 september op verzoek van de regering in Damascus luchtsteun biedt.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Ik betwijfel dat America en ISUS het daarbij gaat laten…

  • exegese schreef:

   ;ik denk dat Poetin en Assad zich binnenkort wel moeten verantwoorden voor één of ander westers tribunaal voor het tegenwerken en uitschakelen van zorgvuldig gepland terrorisme.

  • Rini schreef:

   Gek he Putin is de wereld aan het redden,zonder Putin waaren we aan d gode over geleverd,en bijna niemand op deze plate schijf de aarde heeft er erg in,dat vind ik SUPER raar,bijna iedereen zit met zijn verstand en zijn koppie alleen maar achter geld aan,en kijken hoe we elkaar op kunnen lichten.
   Ja dat is de mens van tegen woordig,poen poen poen en niets voor de medemens doen.
   Nee we moeten onze Putin op onze blote knieen danken,deze GOEDE man brengd de hoop voor de helle wereld.
   Dus gewoon 100 hoeratjes voor deze persoon,SUPER PERSON MET HET HART ECHT OP EEN SUPER GOEDE PLAATS,hij is de HOOP voor ons en de geheele wereld,mijn grote pet af voor die man PUTIN!!!!!!!!!! HOERA!!!!!! HOERA!!!!! HOERA!!!!!!!
   En de grtjes aan iedereen ook met het hart op de zelfde plaats als hem 🙂 🙂 🙂 god is met hem!

   • AngelWarrior schreef:

    Je juigt voor Putin? Begrijp je dan niet dat hij de oppositie leid?
    Met andere woorden: hij is ook een poppetje vn illuminati.
    er is niemand die je gaat redden….. Dus mijn advies red je zelf” nobody gonna save you here but You!

 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Jaja een zure appel voor Turkije / USA / NATO / Golf Staten / Saoedi Arabië / Israël / etc. etc. En Bilderberg Bea niet te vergeten

 • Caesar Lion Cachet schreef:

  PS…

  Het vluchtelingen probleem zal spoedig opgelost zijn. Werk genoeg voor de Syrische vluchtelingen om hun land weer op te bouwen

  • Arwijn schreef:

   Ik denk dat het nog te vroeg is om daar zekerheid over te hebben. Het moet wel vredig blijven. Aan de andere kant zie ik nu Israel wederopbouw contracten pakken. Die zijn inmiddels zo bedreven in het from scratch bebouwen van dat soort terrein. Het zou heel erg typisch zijn als ze dat zouden doen.

  • albertina schreef:

   Helaas zal het vluchtelingenprobleem niet afnemen en ik kan je aanbevelen om de video te beluisteren op Beforeitsnews:
   The Last Election?!! Clinton Insider Spills Scary Secrets About What’s To Come! It’ll Rattle Your Bones!
   Friday, January 15, 2016 10:18

   Daarin vertelt Larry Nichols wat in Amerika zal plaatsvinden, Obama wordt de secretaris van de VN, de opvolger van Banki Moon, dat betekent dat moslim Obama de islam over de gehele wereld zal verspreiden als een ziekte, luister en huiver wat deze man weet. Ook over de verkiezingen doet hij een bijzondere uitspraak, de kans bestaat dat Joe Biden president kan worden. Hij roept de bevolking op om toch te gaan stemmen, roept vrijwilligers op toezicht te houden op het tellen van de stemmen, roept de bevolking op om WEL te gaan stemmen, zo niet, dan gaat hun stem naar een kandidaat die men niet in het witte huis wil hebben. We weten inmiddels dat overal fraude wordt gepleegd met het stemmen, dat zal ook gebeuren als hier verkiezingen zullen komen, waarom dat weten we inmiddels wel.
   Larry heeft ooit gewerkt voor de Clintons en heeft later een boekje open gedaan hoe verschrikkelijk deze mensen zijn, hij noemt ze duivels, ook kent hij de islam goed en noemt het een duivelse ideologie.
   Als dit de plannen zijn van de NWO, dan heeft dit ook grote gevolgen voor Europa en voor ons land, dan zullen de gevolgen nog angstwekkender zijn, dan wat het nu al is.
   Dus luister naar het interview van Lisa Haven met Larry Nichols, vergeet daarnaast ook niet de komende ineenstorting van de dollar, Martial Law, de Fema kampen, de slachtpartijen van de oprukkende jihadisten vanuit Mexico, de jihadisten die zich met duizenden bevinden in Amerika en Canada, ik vrees voor een enorme genocide en ook in Europa zal de chaos uitbreken.
   Een artikel waarvan mij de mond openviel, maar het zou zomaar kunnen, gezien de ontwikkelingen nu in Europa, het huurleger van de jihadstrijders die massaal zich nu vergrijpen aan vrouwen, kinderen en later aan de mannen.
   Dit is de agenda van de Nieuwe Wereld Orde, we moeten waakzaam zijn, we zullen straks ook genoodzaakt zijn om ons massaal te gaan bewapenen, anders gaan we naar de slachtbank.
   De militairen hebben ook in dit land zware militaire trainingen gevoerd, vorig jaar, in 2014 operatie Bizon in het noorden van het land.
   Als de chaos uitbreekt en de staat van beleg wordt uitgevoerd dan kunnen we geen kant meer op en zitten als ratten in de val.
   Hitler heeft zijn klus niet kunnen afmaken, heeft zijn eigen dood in scène gezet en is gevlucht naar Brazilië, het leek alsof er vrede was, maar als een kankergezwel zijn de nazi’s bezig om hun klus af te maken, kortom de nazi’s zijn ondergronds doorgegaan met hun smerige plannen en die steken nu in alle hevigheid de kop weer op, met dank aan het monster Dorros, de grootste griezel en psychopaat van de elite, met als trekpoppen nazi Merkel en de rest van gehele kliek en ook pinokkio Rutte leidt ons naar een ramp en ook hij zal onze grenzen nooit sluiten, het blijft een open grenzen beleid!! Lees ook EJBron ivm de islam!
   Helaas zien de mensen het niet, willen het niet zien, de propaganda heeft zijn vruchten voortgebracht en de mind control vertroebelt het denken, de hersenen. We houden ons liever bezig met de I-phone, de brood en spelen televisie, het veilige wereldje van huisje-boompje-beestje-baantje en denken dat het leven maakbaar is, daar mag niet aan getornd worden, velen zijn ziende blind, horen, zien en zwijgen en het egoïsme, solisme viert hoogtij, we zijn er niet meer voor elkaar, ieder leeft zijn leven als een zombie, overleven, het zal mijn tijd wel duren, na mij de zondvloed en ja misschien komt die wel, wie weet staat er straks een poolshift voor de deur. Dit kan zo niet langer doorgaan, de planeet is inmiddels al verwoest, geplunderd en vergiftigd (fukushima), moeder aarde zucht en kreunt, vreemde geluiden, trompetgeschal, wat zou het kunnen zijn?
   Misschien vinden jullie mij een complotdenker, geeft niets, ik ben heldervoelend en helderwetend en mijn gevoel laat me niet zo snel in de steek, maar we zullen zien wat de komende tijd ons zal brengen, het gouden tijdperk zit er niet in, dat is bedacht door de elite, zij wachten op hun Golden Age, vele lichtwerkers denken/dachten dat het gouden tijdperk na 21-12-2012 zou aanbreken, maar dat was een valstrik van de elite, zij hopen op hun Golden Age, wanneer zij volledige controle hebben over de mensheid die dusdanig gedepopuleerd zal zijn, mocht dit alles gebeuren, controle over 500 miljoen, die dan als slaaf voor hen zullen moeten werken, chip geïmplanteerd, geen cash geld meer, wie geen chip wil zal niet kunnen kopen/verkopen.
   Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te informeren, ook al geloven ze je niet, er wordt ergens toch een zaadje geplant en hopelijk gaat men toch nadenken??
   We zullen zien wat zich gaat manifesteren in het chaotische jaar 2016! Sterkte allen!

   Donderdag, 29 oktober 2015 13:46

   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Alles is energie ! Ook jou ( vermeende) heldervoelen en helderweten is een energie die jij toelaat om de goegemeente te vertellen dat het nooit meer goed komt. In opdracht van wie ?! Bedenk even goed dat wat jij omschrijft al eeuwenlang aan de gang is. Een natte droom van Satanisten van alle gezindten uit alle windstreken. Het is nooit gelukt en he zal ok nooit lukken. De Zionisten / Fascisten / Ashkenazi Khazaren behoren tot een soort die niet menselijk is en waardoor wij allen zijn besmet. Ik zou zeggen kijk in de spiegel en zie wie je bent en verlos je zelf van die smet en wordt mens. De mens zal zegevieren voor nu en voor altijd !

    • Caesar Lion Cachet schreef:

     PS…

     En het zal ook nooit lukken !

    • albertina schreef:

     En welk licht denk jij dat je bent? Het zal ze nooit lukken? Uit welke bron spreek jij en waar komt jouw wijsheid vandaan. Zolang de mensheid bestaat is er oorlog en ellende en het wordt alleen maar erger.
     Maar misschien ben jij een wereldverbeteraar die ons gaat redden.
     Heb je het licht al gezien? Ook zo’n zweverige newe age denker die er nog teveel rondlopen met hun roze bril op. Wordt toch een wakker, de economieën staan op het punt om in te storten, wegkijken helpt niet meer.
     Dit is de bedoeling van de elite, vanuit chaos een oplossing bieden en velen trappen in hun val. De eindtijden en openbaringen spreken waarheid.
     En nee, Putin gaat ons ook niet redden, die behoort tot dezelfde elitaire kliek als de rest van de wereldleiders, onderzoek en gij vindt alles!!
     Sweet dreams verder!

     • Caesar Lion Cachet schreef:

      LS…

      Waar komt dat geraas toch vandaan… Oh ja het is Albertina die daverend door de mand valt… Op je pikkie getrapt ? Typerend ! Maar blijven lezen hoor dan lijkt het net of je helder weet ik wat bent. Over New Age gesproken… HAHAHA !

     • Jer schreef:

      Een ding: Toekomst staat nooit vast. Wat jij beweerd, betekend niet dat het perse hoeft te gebeuren, met name op jouw eerdere reactie van 16 januari 2016 00:35 op 00:35

     • Anybody schreef:

      @albertine

      De economie staat in opstorten? Mooi toch. Zijn we eindelijk van dat slaven-systeem af. Geweldig.
      Je spreekt graag over eindtijden maar waarom zoek je Edgar Cayce niet op?
      Hij is juist positief over de toekomst.

      Ook zijn er heel veel positieve verranderingen die plaats vinden op dit moment.
      Velen gaan off-gridd wonen. Steeds meer mensen zien in dat et gezondsheidzorg niet is wat het zou moeten zijn. Er komt steeds meer disclosure naar buiten over van alles en nog wat, en nu bekend is gemaakt dat Meditatie, wetenschappelijk gezien het geweld weldegelijk kan beinvloeden en zelfs kan stoppen (zo beweren experts) – gaan mensen wereldwijd op FB elke zondag mediteren.

      Dat Puitn de wereld niet gaat redden is ook niet van teoepassing. Maar het feit dat hij nu teminste iets goeds doet in het midden oosten en opstaat tegen het westerse beleid betreft olie-oorlogen is iets wat wel eerder vanuit ons had mogen gebeuren! Maar hopelijk gebeurt dat nog in NL zelf. Ik blijf hoopvol dat we als Mensheid er uiteindelijk wel samen uitkomen!

      De elite willen juist verdeeldheid. Daarom moeten we samenkomen.
      Doen wat zij niet willen. Geen angst voor Islam. Geen angst voor Rusland en Christenen. Of voor wie dan ook. Samen zijn we 1.

      Divided we fall, United we stand AND WIN! It’s that simple.

   • ludo schreef:

    Beste Albertina , nu in deze tijd ben je en wordt je wat je denkt en bij jou is dat overduidelijk angst. Door de energieen van de nieuwe aarde word dit vanaf nu elke dag sterker en duidelijker. Concentreer je je op vreugde vrijheid liefde wordt je dat, concentreer je je op angst wordt je angst. En de opvolger van Ban ki Moon wordt een rus.
    Met vele groetjes.

  • Oskaar schreef:

   Wat fijn om zulke “verlichtte” pvv geesten hier aan te treffen ..

  • bert s schreef:

   er is geen vluchtelingen probleem maar een migranten golf en die
   zal alleen maar gaan toenemen. Volgend jaar circa 4 miljoen MIGRANTEN.

 • Wim schreef:

  Go Poetin!!!!!!!!!!!

  • Elise49 schreef:

   Waarom hopen op een leider? In elk land zitten hoogpriesters.(die werken samen en hebben alle kennis) In elk land zit een centrale bank, die al overgenomen is. Behalve die van Noord-Korea. De gewone man/vrouw(alle kleurtjes) wordt bedreigd.
   De wereld kun je in 3 groepen verdelen: 1. elite/hoogpriesters(hoogste van geloof/vrijmetselarij)/bloedlijnen/leiders enz.(1%) 2. de krijgsmacht/oorlogvoerende, die werkt voor 1. 3. de boeren(het gewone volk).(99%)
   Ik leg mijn hoop bij het gewone volk en bij de natuur. Wij hebben ook wapens. Gezond verstand. Geloven in de mensheid ipv. meer in technologie. Alles werkt op stroom en als die niet meer werkt, dan heb je niks meer aan menselijke chips, controle, wifi enz. We hebben een medestander: de natuur(waar de mens zelf onderdeel van is) Zij, die kosmische orde altijd in balans laat komen. Zij, die al regelmatig verstoringen brengt aan de stroomvoorziening. Zij, die niet kijkt of je geld, de goede bloedlijn enz. hebt. Zonder de satellieten/zendmasten/datacentra maakt de elite(1%)geen kans. Er hoeft maar 1 mens, die voor de mensheid staat, te infiltreren in die kliek/ruimte en het hele systeem ligt plat. In de oudheid/geloven spreekt men over goede goden en 1 daarvan was slecht. En die is de boel nu over aan het nemen. Dan is er nog zeker hoop. Moeten we wel proberen om elkaar(gewone man) niet af te maken, want groep 1 wordt daar alleen maar beter van, zolang het systeem nog werkt.
   Tip: vergeet niet dat er in Rusland een verandering plaatsvond ivm geloof. Tijdje terug op een alternatief site was er een vrouw(oude,als enige nog levende) in Rusland die met haar familie gevlucht was, omdat zij het oude geloof nog aanhangt. Diep in de bossen leeft ze een eenvoudig bestaan. Hoe gaat het eigenlijk met haar?
   Dit was min of meer hetzelfde verhaal als bij het Vaticaan. Die is ook overgenomen door het slechte, volgens ene paus.
   Mijn conclusie: leg je hoop niet bij Rusland enz., maar begin bij jezelf. Maak andere wakker door mijn verhaal.

 • Richard schreef:

  Arme mensen!
  Er zullen maar bommen op je hoofd vallen!

 • Richard schreef:

  Ik WEIGER mee te doen aan geile ophitserige oorlogspraat!

 • Richard schreef:

  DEAD KENNEDYS https://www.youtube.com/watch?v=kiySknl9zs0
  “Halloween”

  So it’s Halloween
  And you feel like dancin’
  And you feel like shinin’
  And you feel like letting loose

  Whatcha gonna be
  Babe, you better know
  And you better plan
  Better plan all day

  Better plan all week
  Better plan all month
  Better plan all year

  You’re dressed up like a clown
  Putting on your act
  It’s the only time all year
  You’ll ever admit that

  I can see your eyes
  I can see your brain
  Baby, nothing’s changed
  [repeat]

  You’re still hiding in a mask
  You take your fun seriously
  No, don’t blow this year’s chance
  Tomorrow your mold goes back on

  After Halloween

  You go to work today
  You’ll go to work tomorrow
  Shitfaced tonight
  You’ll brag about it for months

  Remember what I did
  Remember what I was
  Back on Halloween

  But what’s in between
  Where are your ideas
  You sit around and dream
  For next Halloween

  Why not everyday
  Are you so afraid
  What will people say
  [repeat]

  After Halloween

  Because your role is planned for you
  There’s nothing you can do
  But stop and think it through
  But what will the boss say to you

  And what will your girlfriend say to you
  And the people out on the street they might glare at you
  And whadya know you’re pretty self-conscious too

  So you run back and stuff yourselves in rigid business costumes
  Only at night to score is your leather uniform exhumed
  Why don’t you take your social regulations
  And shove ’em up your ass

 • Ikke schreef:

  Ach ISIS verplaatst zich al naar Libië .
  Dus over 1jaar grote vluchtelingenstromen naar Spanje.
  Onthou deze woorden.

 • albertina schreef:

  Ik ben niet op mijn “pikkkie”getrapt hoor, maar blijkbaar durft Caesar niet naar de waarheid te kijken, man het ontvouwt zich voor je ogen, maar je ziet het gewoon niet.
  Blijf lekker slapen, net zoals de new agers, ja dat gouden tijdperk gaat er vast wel komen, maar dat gaan jij en ik niet meer meemaken.
  Maak je maar op voor hele zware stormen, wakker worden Caesar, gewoon de roze bril afzetten.
  Enne…nee dit heeft niks met PVV of Wilders te maken, als je je ogen opent zie je wat er aan zit te komen, lees nog eens het artikel op Curiales: de collectieve zelfmoord van Europa, deel 1, heel misschien gaan je oogjes dan een beetje open en anders…snel weer de roze bril opzetten, want ja we worden gered en door wie….door Caesar Lion Cachet en nee ik heb geen pik hoor….jammer hè??

 • Catrice schreef:

  @ Anargie, als we jou moeten geloven gaan we dus terug naar de middeleeuwen, we zullen en moeten er aan volgens jou?
  Het is de bedoeling dat we vooruit in de tijd gaan, de tijd is rijp. Aquarius. Er zijn niet voor niets zoveel Indigo’s geincarneerd op aarde maar je gaat het vanzelf wel merken.
  Ze hebben ons lang genoeg in een staat van onnozelheid kunnen houden met leugens en bedrog weliswaar, maar die tijd is voorbij. Het gaat ze niet meer lukken, er kunnen zelfs langzaam vluchtelingen terug, maar dit wil je vast niet weten, raar hoor.
  Achteruit gaan in de tijd is voor achterlijken en die schijnen ook in een andere realiteit terecht te komen dus wie weet, ga jij de ellende waar je zo naar verlangt daadwerkelijk meemaken. Is dat niet fijn? Maar voor normale mensen is de New Age een feit.
  Stock market down -392. Wat denken ze in NY nog klaar te maken? De dollar is niets meer waard.
  We hebben ons lang genoeg laten misleiden door een stel dombo’s die naar nu blijkt, psychisch inferieur zijn aan het grootste deel van de wereldbevolking. Domme jongens, haantjes de voorsten, de grootste bekken, kortzichtig maar desondanks gewoon hoogmoedwaanzin.
  Dan mis je toch een paar hersencellen, laten we eerlijk zijn en dat gaat ze nu opbreken in deze tijd.
  Wij zijn er in elk geval klaar met middeleeuwse barbaren. Ze gaan het ook niet meer redden. Ze hebben de energieen tegen.
  Nogmaals, je gaat het vanzelf merken.

 • Catrice schreef:

  En reken maar dat in die realiteit waar jij zo naar verlangt, de gemiddelde Marrokaan wel raad met types als Blonde Greet weet.

 • x

  Check Also

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  Waarom Pushmeldingen?

  Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

  Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

  Waarom Telegram?

  Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

  Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

  >