Buitenland

Einde in zicht? Syrische leger rukt op alle fronten op en boekt flinke terreinwinst

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Syrische leger, dat gesteund wordt door Russische luchtaanvallen, rukt steeds verder op en brengt de terreurgroepen in de belangrijkste provincies van het land zware verliezen toe. Dat melden Iraanse media.

In de afgelopen dagen heeft de Syrische luchtmacht posities van de terroristen in de provincies Latakia, Homs, Damascus, Deir ez-Zor, Aleppo, Daraa en Hama aangevallen en vernietigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Zwaar beschadigd

Op dinsdag bestormden overheidstroepen een centrum van de terroristen in Daraa. Veel militanten kwamen bij de aanval om het leven en ook werd hun militair materieel zwaar beschadigd.

In de provincie Hama vielen Syrische soldaten een aantal bolwerken van de vijand aan, zo melden legerbronnen. Het leger nam onder meer centra van terreurgroep Ahrar al-Sham bij het dorp Atshan in het noordelijke deel van de provincie Hama onder vuur.

Flinke terreinwinst

In de provincie Aleppo bombardeerden Syrische gevechtstoestellen een aantal centra van de terroristen in de plaats Manbaj. De artillerie van het Syrische leger bestookte ondertussen militaire doelen van de terroristen in het dorp Mansoura in het oostelijke deel van de stad Aleppo.

Syrische overheidstroepen hebben in verschillende delen van het land flinke terreinwinst geboekt in de strijd tegen de terroristen van Islamitische Staat en andere groepen. Ze worden daarbij gesteund door Rusland, dat sinds 30 september op verzoek van de regering in Damascus luchtsteun biedt.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Ik betwijfel dat America en ISUS het daarbij gaat laten…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Jaja een zure appel voor Turkije / USA / NATO / Golf Staten / Saoedi Arabië / Israël / etc. etc. En Bilderberg Bea niet te vergeten

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

PS…

Het vluchtelingen probleem zal spoedig opgelost zijn. Werk genoeg voor de Syrische vluchtelingen om hun land weer op te bouwen

Wim
Wim
8 jaren geleden

Go Poetin!!!!!!!!!!!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x