Buitenland

Einde in zicht? Syrische leger rukt op alle fronten op en boekt flinke terreinwinst

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Syrische leger, dat gesteund wordt door Russische luchtaanvallen, rukt steeds verder op en brengt de terreurgroepen in de belangrijkste provincies van het land zware verliezen toe. Dat melden Iraanse media.

In de afgelopen dagen heeft de Syrische luchtmacht posities van de terroristen in de provincies Latakia, Homs, Damascus, Deir ez-Zor, Aleppo, Daraa en Hama aangevallen en vernietigd.

Zwaar beschadigd

Op dinsdag bestormden overheidstroepen een centrum van de terroristen in Daraa. Veel militanten kwamen bij de aanval om het leven en ook werd hun militair materieel zwaar beschadigd.

In de provincie Hama vielen Syrische soldaten een aantal bolwerken van de vijand aan, zo melden legerbronnen. Het leger nam onder meer centra van terreurgroep Ahrar al-Sham bij het dorp Atshan in het noordelijke deel van de provincie Hama onder vuur.

Flinke terreinwinst

In de provincie Aleppo bombardeerden Syrische gevechtstoestellen een aantal centra van de terroristen in de plaats Manbaj. De artillerie van het Syrische leger bestookte ondertussen militaire doelen van de terroristen in het dorp Mansoura in het oostelijke deel van de stad Aleppo.

Syrische overheidstroepen hebben in verschillende delen van het land flinke terreinwinst geboekt in de strijd tegen de terroristen van Islamitische Staat en andere groepen. Ze worden daarbij gesteund door Rusland, dat sinds 30 september op verzoek van de regering in Damascus luchtsteun biedt.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik betwijfel dat America en ISUS het daarbij gaat laten…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Jaja een zure appel voor Turkije / USA / NATO / Golf Staten / Saoedi Arabië / Israël / etc. etc. En Bilderberg Bea niet te vergeten

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

PS…

Het vluchtelingen probleem zal spoedig opgelost zijn. Werk genoeg voor de Syrische vluchtelingen om hun land weer op te bouwen

Wim
Wim
6 jaren geleden

Go Poetin!!!!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x