Buitenland

Elektronische vaccinatiepas komt eerder dan gepland

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oostenrijk lanceert op het moment dat de eerste coronavaccins toegediend worden een elektronische vaccinatiepas. Critici vrezen voor een soort verkapte vaccinatieplicht. De vaccinatiepas komt er overigens eerder dan gepland, meldt zender ServusTV.

De pas is getest in onder meer Wenen, Neder-Oostenrijk en Stiermarken, en wordt binnen enkele dagen in het hele land uitgerold. Iedere Oostenrijker krijgt zo’n e-vaccinatiepas. Gegevens van mensen worden versleuteld en vervolgens opgeslagen in een centraal vaccinatieregister. In de toekomst moet het mogelijk worden om met de vaccinatiepas te reizen of toegang te krijgen tot evenementen.

De FPÖ (Vrijheidspartij van Oostenrijk) ziet de elektronische pas als een verkapte vaccinatieplicht en heeft een petitie gelanceerd getiteld ‘Nee tegen vaccinatiedwang’. De Oostenrijkse regering heeft steeds gezegd dat er nooit sprake zal zijn van een vaccinatieplicht en dat mensen zelf mogen bepalen of ze zich laten vaccineren.

Meer vrijheden

De regering maakte vorige week bekend dat Oostenrijkers die zich laten testen op corona en niet besmet zijn, meer vrijheden krijgen dan andere inwoners. Van 26 december tot 24 januari gaat het Alpenland voor de derde keer grotendeels op slot.

Mensen die zich niet laten testen, moeten zich tot 24 januari aan de lockdownmaatregelen houden. Als je na de test negatief blijkt, mag je vanaf 18 januari weer gaan winkelen en mensen ontmoeten. Ook kun je dan weer naar een restaurant of evenement.

5 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
1 jaar geleden

Fijn dat ze toegeven dat dit allemaal gepland is, ook fijn is dat ze plotseling zo’n haast hebben omdat ze de grip op de zaak verliezen

Pippie
Pippie
1 jaar geleden

Wat een schande… Massaal opstaan. Dit mag nooit verplicht worden. Voor niemand!

Marion
Marion
1 jaar geleden

Drie jaar geleden heeft onze regering een wet aangenomen waarin staat dat je tijdens n crisis geen vaccinatie mag weigeren….

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

De nieuwe wereld is er dus 1 van absolute controle over de mensheid en elk land doet dat op zijn eigen manier, maar wel op basis van de New World Order met een te volgen script, die door de elite en de gladjanussen van deze wereld in het leven is geroepen. Mensen worden ontmenst en een nummer. Dat kan nooit de bedoeling zijn van al het moois op deze wereld.

Het geeft ook aan dat politici die in dit systeem meegaan, geen knip voor de neus waard zijn, en hun ware intenties worden nu steeds duidelijker. Zij minachten de bevolking van hun land en alles gebeurd over de ruggen van de mensen in dat land.

Hoe kun je maatregelen nemen die op een test is gebaseerd, die voor iets heel anders is ontworpen en dus eigenlijk helemaal niet gebruikt mag worden. Het bestaan van een Coronavirus is na een jaar van menselijke en financiële ellende, nog steeds niet wetenschappelijk aangetoond. http://www.projekt-immanuel.de

Hoe ver kun je als premier, minister, staatssecretaris, kamerlid, politicus, burgermeester, dokter, medicus, journalist, etc. zinken om in iets te geloven wat niet bestaat. Hoe kun je, jezelf voor de gek houden en deze onmenselijke voorstelling over de ruggen van de mensen blijven volhouden. Het wordt tijd dat de uitdragers van al deze ellende eens goed in de spiegel gaan kijken en zichzelf recht in de ogen willen kijken en vragen:

WAAR ZIJN WIJ NOU MEE BEZIG?

WAAROM ZIJN WIJ ZO VER AFGEDWAALD?

HOE IS DIT MOGELIJK?

HOE KUNNEN WIJ DIT STOPPEN?

Kerst is een tijd van bezinning en ik hoop dat dit bij iedereen in Nederland doordringt. Ook bij de mensen die bij de politie werken, want jullie zijn toch ook mensen met families, kennissen en vrienden, of is dat door Corona nu in 1 keer niet meer het geval!

http://www.stopworldcontrol.com of .nl

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x