Binnenland

‘Elke club die tegen de boeren ageert, krijgt z’n geld van de Postcode Loterij’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Bij de boerenorganisaties heerst grote teleurstelling na het gesprek vrijdag met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Onder meer LTO sprak in Utrecht met kabinetsleden onder wie premier Rutte en met Remkes.

Marianne Zwagerman zei in haar podcast ‘Op z’n Bek’, die ze samen met Rick van Velthuysen presenteert, dat oud-minister van Landbouw Cees Veerman zich eigenlijk had opgeworpen voor de rol die Remkes nu heeft. “Veerman wilde dat doen, maar Rutte wilde dat het volledige elftal dat op het veld staat van de VVD is. Hij wilde er ook niet iemand bij van het CDA.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet meer, niet minder

Zwagerman voegde toe dat Veerman ook in allerlei Postcode Loterij-knuffelclubjes zit die wél aan tafel zaten bij Remkes. “Daar is-ie adviseur of voorzitter of raad van advies. Die man duikt echt óveral op,” zei ze.

Gast Bart-Jan Oplaat, voorzitter van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders, wees erop dat Veerman in de raad van bestuur zat van de Postcode Loterij.

“Postcode Loterij is feitelijk de grootste tegenstander van de boeren in Nederland,” zei Oplaat. “Elke club die tegen de boeren ageert, krijgt z’n geld van de Postcode Loterij. Niet meer, niet minder.”

Gecoördineerde actie

“Ik word gek,” zei Van Velthuysen tussendoor.

Oplaat vervolgde: “Iedereen die daar lid van is, steunt elke actie tegen de boeren.”

Van Velthuysen: “Lekker dan.” Zwagerman vroeg zich af of we niet eens gecoördineerde actie moeten gaan voeren tegen de Postcode Loterij.

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
201 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hendrik
Hendrik
5 maanden geleden

Ook wel bekend als George Soros.

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
5 maanden geleden

Ben ik even blij dat ik nooit aan de Poscodeloterij heb meegedaan.
Nadat ze mij een tijd lang hebben gestalkt (post met naam en toenaam en adresgegevens die ik hen nooit gegeven heb en zelfs na een paar verhuizen volgden ze me nog, tot ik die gemeente (Oisterwijk) definitief verliet), vertrouwde ik hen al niet meer.

Terecht blijkt nu.

Wendy
Wendy
5 maanden geleden

Ik zeg mijn lot nu op!

Anna
Anna
5 maanden geleden

Niet alleen de boeren ook de anti zwarte Piet.
Dus tegen alles wat Nederland is

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

201
0
We lezen graag je reactie!x