Buitenland

Medewerker vaccinatiestraat Wenen: ‘Er zakken elke dag 50 mensen in elkaar’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het district Donaustadt van Wenen worden dagelijks zo’n 5000 mensen gevaccineerd tegen corona. Een medewerker van een vaccinatiestraat zei tegen het Oostenrijkse Heute dat er vorig weekend zo’n 50 mensen per dag in elkaar zijn gezakt. Vrijwel al deze mensen hadden het Janssen-vaccin gekregen. Met name jonge mensen gingen tegen de grond.

De autoriteiten in Wenen hebben dit bevestigd, maar beweerden ‘dat het 30 tot 40 mensen betrof’ en zeiden dat ‘enkelen’ na vaccinatie op de grond vallen. EHBO’ers krijgen de opdracht om na de vaccinatie vooral ‘jonge en slanke’ mensen in de gaten te houden.

De jonge mensen vallen flauw ‘omdat ze te weinig drinken of eten’ voor de vaccinatie, aldus de autoriteiten, die benadrukten ‘dat het niet aan het vaccin ligt’. Mensen krijgen in de vaccinatiestraat water en gummiberen uitgereikt.

Veel flauwvallende jongeren in Nederland en België

Ook Nederlandse GGD’s worden geconfronteerd met flauwvallende jongeren die het vaccin van Janssen krijgen. EHBO’ers in de vaccinatielocaties in Drenthe, Groningen en Friesland hebben het druk met flauwvallende jongvolwassenen. Volgens de GGD gaat het om ‘een normale bijwerking’.

En ook in België vallen veel jongeren flauw bij het vaccineren. Een Belgische arts zei dat het te maken kan hebben met het feit dat jongeren ‘niet ontbeten hebben of te weinig hebben gedronken’.

Verpleegkundige valt flauw na coronavaccin

Eind vorig jaar viel een verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Tennessee 10 minuten na toediening van het coronavaccin flauw voor de camera. IC-verpleegkundige Tiffany Dover werd na haar vaccinatie geïnterviewd en had het zichtbaar zwaar. Ze draaide weg van de camera en zakte vervolgens in elkaar.

4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ach,niks aan de hand toch?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Voor zover ik weet is de pseudovaccin niet verplicht, dus als mensen massaal in de rij staan dan vraag ik mij het een en ander af net zoals in Koninkrijk der Nederlanden.

“Een Belgische arts zei dat het te maken kan hebben met het feit dat jongeren ‘niet ontbeten hebben of te weinig hebben gedronken’.”
Dit is precies de reden dat artsen keihard moeten worden aangepakt. Tuchtrechtelijk, strafrechtelijk en civielrechtelijk. Gewoon ten voorbeeld stellen in de hoop dat andere artsen beseffen dat zij dat niet moeten flikken, maar ja, dit proces zal nog wel enige tijd op zich laten wachten.

Zoekenvind
Zoekenvind
1 jaar geleden

Als je normaal geprikt word voor bloed of ander onderzoek moet je nuchter komen. Dus niets eten en drinken. Soms een klein slokje water.

Marleen
Marleen
1 jaar geleden

Normaal ???
Als je dit niet gelooft maken ze ons wel iets anders wijs !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x