Homepagina » Gezondheid » Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin
vaccin
Foto: Het coronavaccin van AstraZeneca (Whispyhistory CC BY-SA 4.0)

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ontwikkeld tegen corona! Het is een volstrekt veilig, niet-experimenteel, messenger-RNA-vaccin dat je cellen leert om een eiwit aan te maken dat een immuunrespons uitlokt, net zoals je eigen immuunsysteem dat doet, maar dan beter, want het is gemaakt door corporaties!

Ok, vooruit, het is niet goedgekeurd – dat proces neemt normaal gesproken jaren in beslag – dus het is wel een beetje ‘experimenteel’, maar het Europees Geneesmiddelenbureau heeft het wel goedgekeurd voor noodgebruik en daarnaast is het ‘uitvoerig getest op veiligheid en effectiviteit’, zo beweren de anonieme ‘factcheckers’ op Facebook, dus er is he-le-maal niets om je zorgen over te maken.

Of zoals Hugo de Jonge zegt: het is uit-en-te-na onderzocht en vergelijkbaar met het eten van een frikandel.

De ontwikkeling van dit niet-experimentele experimentele vaccin is echt een historische prestatie. Het redt de wereld van een virus dat milde tot matige griepachtige klachten veroorzaakt (in de meeste gevallen zelfs helemaal geen klachten) en dat voor meer dan 99 procent van de mensen die besmet raken niet dodelijk is. De mogelijkheden om mensen met behulp van deze messenger-RNA-technologie genetisch te modificeren zijn eindeloos.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om. We hebben te maken met een griepachtig virus dat geen significant effect heeft op het sterftecijfer gecorrigeerd voor leeftijd en waarvan het sterfteprofiel vrijwel identiek is aan het normale sterfteprofiel. En toch moest de hele planeet in lockdown, moest iedereen mondmaskers dragen en werden woningen binnengevallen door de politie omdat mensen te veel gasten op bezoek hadden.

En de enige manier om de mensheid te redden van een griepachtig virus is mensen dwingen om zich te laten vaccineren! Je denkt misschien dat dat geen zin heeft, deze kruistocht om ieder mens op aarde te vaccineren, maar dat komt omdat je kritisch denkt. Stop daarmee! De New York Times schrijft dat ‘kritisch denken niet helpt’.

Kritisch denken leidt tot ‘vaccintwijfel’, wat de reden is dat corporaties nauw samenwerken met overheden om alle inhoud die afwijkt van het corona-narratief meteen te censureren en auteurs van dergelijke content te verwijderen van social media.

Volgens de ‘factcheckers’ van Reuters bevatten berichten over bijwerkingen van coronavaccins mogelijk informatie die ‘onvolledig, onjuist en oncontroleerbaar’ is!

Maar hoe zit het dan met die 23 Noorse ouderen die overleden vlak nadat ze het Pfizer-vaccin toegediend hadden gekregen? Volgens de ‘factcheckers’ van Reuters sterven oudere mensen nu eenmaal, tenzij ze gevaccineerd zijn natuurlijk. En als ze sterven, dan sterven ze aan corona, ongeacht waar ze aan zijn gestorven.

Zo werd een 99-jarige man die leed aan dementie en emfyseem, en die negatief was getest op corona, geteld als coronadode omdat een arts ‘aannam’ dat het corona was.

In Duitsland stierven 13 van de 40 bewoners van een verzorgingstehuis nadat ze waren gevaccineerd, maar dit was ‘tragisch toeval’ en had helemaal niets te maken met het experimentele vaccin.

Ook in Spanje sloeg het toeval toe. Daar overleden 46 bewoners van een verzorgingstehuis binnen een maand nadat ze het vaccin van Pfizer hadden gekregen. Nog eens 28 bewoners en 12 medewerkers testten positief.

In Florida overleed een gezonde arts van middelbare leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame bloedaandoening. Dat gebeurde twee weken nadat hij was ingeënt tegen corona, maar volgens experts moet deze zeldzame immunologische bloedaandoening ‘niet worden gelinkt aan het vaccin’ en was er waarschijnlijk sprake van toeval.

In Californië kreeg een 60-jarige zorgmedewerker een tweede dosis van het Pfizer-vaccin. Enkele uren later kreeg hij last van ademhalingsproblemen. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en stierf vier dagen later. Zijn weduwe zei dat ze ‘Pfizer niet de schuld geeft’ van de dood van haar man. Ook toeval natuurlijk.

Een 78-jarige vrouw uit Californië viel nadat ze was gevaccineerd dood neer, maar gezondheidsfunctionarissen zeiden dat haar dood geen verband hield met het vaccin. Ondanks de plotselinge dood van de vrouw is haar man van plan om nog een tweede dosis te halen.

Een voormalige nieuwslezeres uit Detroit overleed een dag na het vaccin, maar ze kreeg waarschijnlijk ‘toevallig’ een beroerte.

In Michigan stierf een 90-jarige man de dag nadat hij was ingeënt, maar ook dit is natuurlijk een gevalletje puur toeval. Er sterven nu eenmaal veel 90-jarigen omdat ze 90 jaar oud zijn, legde dr. David Gorski uit. Dit is heel erg logisch, tenzij ze sterven aan corona, want dan spelen leeftijd en onderliggende aandoeningen natuurlijk geen enkele rol.

In Kentucky overleden twee nonnen in een klooster en testten nog eens bijna 30 positief na een plotse ‘corona-uitbraak’. Twee dagen voor de uitbraak waren ze gevaccineerd. De nonnen waren oud en hadden ‘gezondheidsproblemen’.

In Virginia overleed een 58-jarige oma binnen enkele uren nadat ze het vaccin had gekregen, maar ook dit móet wel toeval zijn omdat de vaccins volgens de anonieme ‘factcheckers’ van Facebook uitvoerig zijn onderzocht. Daar kan het dus niet aan liggen.


En dan zijn er nog de massa’s berichten op Facebook over mensen die kort na het coronavaccin zijn overleden en waar de ‘factcheckers’ van Facebook meteen stempels op plakken.

Het is misschien niet fijn om te horen dat Facebook beweert dat al deze mensen liegen, vooral als je je netjes aan de regeltjes probeert te houden en overheidspropaganda napapegaait, maar er woedt een informatieoorlog, mensen!

[OffGuardian]
4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pipojipo
Pipojipo
1 maand geleden

Als we in 2016 al soortgelijke symptomen hadden wat ze gewoon griep noemde en mensen die nooit ziek waren opeens ernstige longproblemen kregen waarbij de longen kapot gingen en ze aan de machines gelegd moesten worden, en waar verder totaal gene ruchtbaarheid aan is gegeven en dus ook gene paniek gezaaid is, zouden we nu opeens een middel moeten laten injecteren dat nog steeds experimenteel is terwijl er niet meer mensen aan sterven dan doorgaans aan een heftige griep? Hoe achterlijk denkt men dat ik ben?
Ik zal NOOIT toestemming geven mij in te enten! Bovendien is de experimentele gen therapie injectie géén vaccinatie!

De overheid geeft al jaren niet de juiste en te weinig informatie maar daar hebben ze hun redenen voor! Als men dat namelijk wél heeft dan zegt bijna iedereen NEE tegen hun regeltjes en vrije wil om zich vol te laten spuiten met troep! Zo werkt dat óók bij orgaandonatie en zo werkt het ook met die hele coronahoax!

Jean-Marie
Jean-Marie
Reactie op  Pipojipo
1 maand geleden

“Wij willen u graag voorstellen om een genetisch modificeerbaar middel (geen therapie want het is niet effectief) in te nemen via een naald omdat dit de enige manier is om het u toe te dienen. De risico’s zijn enorm, vooral op de lange termijn. Bovendien verbieden we u een cocktail dat 100 % effectief is gebleken (hydroxichloquinine, zinc, vitamine D en azytromicine)”.
Hoe meer psychopaat kan men zijn?

densie
densie
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

Zinc is oke…
D3 is oké…liefst samen met K2(!) én Quercetine daarbij!
laat alle alle “medicijnen” uit de kolen/teerstof sfeer maar buiten beschouwing…grapje van de Rockefellers en aanverwanten…

namaste

densie
densie
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

nóg effectiever is Quercetine…
en daarnaast Zinc én D3/K2…je kunt beter alle middelen uit de kolenteerstofsfeer vermijden… hcq belast het hart teveel…en azytromicine is een antibiotica…gebruik zilver colloidaal!!! instead!

namaste

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Een informatie oorlog, ja.
Maar ook gaslighting, een interessant woord. Gebruik maar eens als zoekterm en je zal nog stijl achterover slaan

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Slinks sluipend worden goedgelovige mensen gek gemaakt. David Groot legt een soortgelijk proces uit:
https://www.youtube.com/watch?v=hMmNJAl1VPA

andré
andré
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

gaslighting…ja zeker de ouderwetse technieken lijken nog te werken , maar schijn bedriegt we zijn wijzer geworden !

Ertje
Ertje
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

dus als Rutte steeds maar weer zou zeggen dat God bestaat, geloven mensen dat na een jaar?

Johan
Johan
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Gelukkig maar dat God bestaat!!!! Zeker weten, anders leefde ik al niet meer

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Advertenties bevatten de enige waarheden in een krant (MSM) waar men eventueel van op aan kan. (Thomas Jefferson)

Pipojipo
Pipojipo
1 maand geleden

Het blijft een experimenteel middel dat géén vaccin is( is in de rechtszaak van Viruswaarheid vastgesteld! )!
Bovendien is het helemaal geen nieuw virus want we hebben dit al eerder aan de hand gehad alleen hoorde je er niets over!

Griepgolf treft veel mensen die anders nooit ziek zijn | Gezond | AD.nl

Schrander
Schrander
Reactie op  Pipojipo
1 maand geleden

Een operating system is het vaccin. Niets anders

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Schrander
1 maand geleden

Dan kan het niet anders dan dat er een nano chip wordt ingespoten want die past in tegenstelling tot de microchip door de naald die er overigens ook stomp uitziet en niet zo scherp als naalden voor de gewone griep.

Flivo
Flivo
1 maand geleden

Inderdaad, het is ernstig! Het zal je vader of moeder maar zijn!

Flivo
Flivo
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

ik bedoel natuurlijk de desinformatie. Er zijn zelfs ouderen tegen hun zin ingeënt.

Ikke
Ikke
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Haha, de hele bubs hier begreep je verkeerd. Om de -6 te compenseren heb ik er een like bij gedaan… 😉

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Zou het niet handig zijn om te zeggen wat je bedoeld ?

Gevel
Gevel
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Oh , je bedoelt als ze sterven door het vaccineren , toch !!!

Flivo
Flivo
Reactie op  Gevel
1 maand geleden

Precies

Haggis
Haggis
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Daarvoor moeten mensen in een leeftijdscategorie die nooit hieraan zullen sterven, kinderen en jongeren deze troep ook verplicht laten inspuiten? princes amalia neemt hem gegarandeerd niet

Tom
Tom
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Niet handig zo neer te schrijven omdat de coronafoben steeds dat roepen over Covid-19.

Earthlady
Earthlady
1 maand geleden

Heel triest. Deze mensen moeten zich heel snel ‘vrijwillig’ op laten nemen. En snel ook, anders zie ik het somber voor hen in. Het lijkt erop dat de verstand- verbijstering reeds in werking is getreden 🤦‍♀️

d1rty7
d1rty7
1 maand geleden

Keer op keer ben ik weer verbaasd dat er zoveel luie mensen zijn die zelf niet meer nadenken en klakkeloos alles aannemen van de gecontroleerde media. Echt bizar

Densie
Densie
Reactie op  d1rty7
1 maand geleden

vergiftigd…reeds, door verkeerde voeding e.d.
Afgestomd door voor tv hangen….and so on…………

namaste

Piet
Piet
1 maand geleden

Voor het virus moet heel de economie plat,muilkorf op,1.5m samenleving,21:00 uur netjes binnen zitten,1 persoon als visite,alles in het werk stellen om die “3e” golf weg te houden.je kan tenslotte niet voorzichtig genoeg zijn!maar hoe zit dat nou met dat vaccine?!🤔begint steeds lachwekkender te worden!!

Schrander
Schrander
Reactie op  Piet
1 maand geleden

Besmettingen dat kan onmogelijk.
Ten eerste om dat virussen NIET bestaan

Johan
Johan
Reactie op  Schrander
1 maand geleden

Nooit opgelet op school? Barst van de virussen overal

Ikke
Ikke
Reactie op  Piet
1 maand geleden

We krijgen straks ook een dagklok als de horeca (terecht!) opengaat op 2 maart. Want we weten inmiddels hoe vals Rutte is, die MOET zijn zin doordrijven dus dan sluit ie het volk gewoon op zodat de horeca alsnog geen klanten heeft. Maar dan komen we toch gewoon. Ik ben helemaal klaar met deze onderdrukking, ik doe er niet meer aan mee man.

Flip fluitketel
Flip fluitketel
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Precies, gewoon niet aan houden, wat ze ons ook opleggen.

Miami
Miami
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Kom mee naar buiten allemaal
Dan zoeken wij de wielewaal
En horen wij die muzikant
Dan is zomer weer in ‘t land
Dudeljo, klinkt zijn lied
Dudeljo, klinkt zijn lied
Dudeljo, en anders niet

Johan
Johan
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Dan neergeknuppeld worden door de ME. Staat hier ook filmpje if info op dat ze dat moeten doen ook op je kop slaan

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Piet
1 maand geleden

De derde golf is niets anders dan mensen die het # vaccin # kregen toegediend. Massamoord.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 maand geleden

Waarschijnlijk komt die moord later, zo was het tenminste bij de proefdieren bij Sars Cov1 die stierven allemaal bij besmetting met het echte virus!
Maar dan hebben we vast en zeker geluk, dan ligt het niet aan het vaccin!

Johan
Johan
Reactie op  Piet
1 maand geleden

Er valt niks te lachen, het is afschuwelijk allemaal. Dit virus wordt juist zo in stand gehouden met al die prikken die niet meer reageren op al die varianten. Zo wordt het een killer virus. Dat willen ze.

cobes
cobes
1 maand geleden

doe het in godsnaam niet mensen want er is geen terug meer, als het echt werkte dan had het hele kabinet zich al laten inenten

Danny
Danny
1 maand geleden

Wacht maar rotflikken deze mij vorig jaar april en juni een boete aangesmeerd hebben voor het niet dragen van een muilkorf 😉 waarom heb ik jullie badge gefotograffeerd
we zien ons asap voor de rechtbank

Ikke
Ikke
Reactie op  Danny
1 maand geleden

Goedzo Danny, pak ze. Je mag gewoon vrij ademhalen, de lucht is niet van hun.

J. D.
J. D.
Reactie op  Danny
1 maand geleden

Elke maatregel is er een te veel. Het is gewoon wennen aan onderdtukking.

x

Check Also

vaccinatie

Massa-vaccinatiecentrum sluit deuren nadat slechts 58 mensen komen opdagen

Veruit de meeste leraren uit de Franse ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x