Homepagina » Paranormaal » Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel
Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Het Russische ministerie van Defensie heeft onlangs een artikel gepubliceerd over het onderzoek naar parapsychologie door het Russische leger.

In het artikel wordt uitgelegd hoe bepaalde technieken worden (en werden) gebruikt om de gedachten van de vijand te lezen en vijandige computersystemen te hacken.

Het artikel is getiteld ‘Supersoldaten voor toekomstige oorlogen’ en gepubliceerd in het magazine van het leger.

Dolfijnen

Kolonel Nikolai Poroskov legt in het stuk uit dat men technieken zoals telepathie toepast om geheimen en locaties te onthullen.

Hij claimt dat Russische specialisten zich telepathie hebben eigen gemaakt door te werken met dolfijnen.

“Ze gaven de dieren via hun gedachten commando’s, die ook daadwerkelijk werden uitgevoerd,” schrijft Poroskov.

Afluisteren

“De techniek kan ook bij mensen worden toegepast,” vervolgt hij.

Met behulp van de kracht van je gedachten kun je bijvoorbeeld computerprogramma’s laten crashen, gesprekken afluisteren of tv- en radio-uitzendingen verstoren, klinkt het.

Onbekende taal

Tijdens experimenten slaagden soldaten erin om een document te lezen dat lag opgeborgen in een kluis, zelfs als het in een onbekende taal was geschreven.

Poroskov zegt dat op deze manier ook kan worden ontdekt welke individuen lid zijn van een terroristisch netwerk.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje schreef:

  veel mensen met een huisdier weten dat al lang

  17 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Dan zullen ze maar graag alle smartphones in brand zetten met hun techniek. En ook alle zendmasten. Dan is rust op aarde.

  En in deze daarop volgende stilte kan dan ook iedereen opnieuw paranormale vermogens ontplooien. Maar er is nog een handicap, zegt David Icke, want de Maan is precies daarvoor als rem geïnstalleerd. Dus deze functie van de Maan moeten de Russen dan ook nog verwijderen.

  5 likes
 • Elise schreef:

  Deze technologie kan ook tegen ons gebruikt worden. Sterker nog, dat doet het al.
  Neem een hond. Die ziet/voelt kwade energieën en jaagt ze weg.

  4 likes
 • Rob schreef:

  Een doorgedraaide kolonel, mensen hebben prachtige eigenschappen , deze eigen schappen kunnen als een geneesmiddel of als een heilzaam middel worden beschouwt ten dienste aan de mens , maar deze zelfde eigenschappen worden vaak misbruikt, om te dienen als Macht over de Ander om er over te Heersen,zo word deze prachtige gave misbruikt, met als gevolg als men het misbruikt er juist kwade energieën er mee worden gewekt, dan word deze energie roofzuchtig en dan heeft het de mens in zijn macht ,omdat de mens ook deze heeft opgeroepen kan het niet anders dan aan deze oproep te beantwoorden.. want de mens is zelf de schepper ervan..gedachte is een energie, men zendt ze uit en ontvangt deze,dat ziet men ook bij dieren die kwade energie kunnen zien ,, mensen zien ze ook maar de mens gaat er mee speculeren ten dienste om te overheersen.over de ander, deze energie kunnen niets anders van een gedachten volgen en men kan er kwade en goede mee opwekken..vele weten niet wat er dan kan gebeuren, als deze energie worden gewekt kan het alleen de kracht volgen die het sterkste is in kracht, met gevolg dat deze kracht niet te beheersen is en een eigen leven gaat leiden, waarin de recht van de sterkste beantwoord word..zo word energie een doorgedraaide beweging en brengt het uiteindelijk vernietiging voort, alleen door gedraaide mensen doen deze dingen,maar ze weten niet echt waar ze mee bezig zijn ..zo word deze prachtige gave misbruikt om te heersen over de ander..alleen de mens is tot zoiets in staat en misbruikt eigenlijk zijn mooie gave..

  3 likes
 • Elles schreef:

  Kijk op Farsight Institute (youtube) heeft interessante items

  1 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  hogere synchronische synchroniciteit, acausaal verbindend principe als toeval niet bestaat..
  ook wel telepathie of o ja dat wist ik..

  1 likes
 • Straalmans schreef:

  Blijkbaar kan de mens zoveel en toch is hij de meest gevaarlijke soort voor de planeet.
  Kunnen de Russen met hun paranormale gaven ook rijkdom creëren? Zo niet, wat heb je dan eraan wanneer het land allerlei tekorten heeft? De meeste van deze gaven komen overeen met wat dieven doen of wat inlichtingendiensten doen: inbreken, afluisteren, beïnvloeden, moorden, vergiftigen.
  Jammer dat men zoveel geld heeft gestoken erin, maar de mensheid niet verder kan helpen.

  0 likes
 • M. schreef:

  Doet mij denken aan verhalen uit Amerika over MKUltra en remote viewing. Schijnt programma van cia te zijn. Kwam ook als onderwerp in Xfiles langs. D’r is meer mogelijk als wij burgervolk weten of kennen.

  0 likes
 • mike schreef:

  Hier kun je een document downloaden om telepathie te leren:

  https://www.officialfirstcontact.com/documents/

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >