Buitenland

EU gaat nu bepalen wanneer bij u het licht aan mag: ‘Dit was toch een complottheorie? Toch?!’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De Europese Commissie heeft ongekende maatregelen aangekondigd in reactie op de hoge energieprijzen. Commissievoorzitter Ursula von der Leyen sprak van een ‘buitengewone situatie’ waarin Europa geconfronteerd wordt met ‘astronomische prijzen’.

Onderdeel van de voorstellen is een plan om het stroomverbruik in Europa vooral tijdens de piekmomenten stevig terug te dringen en zo ‘de curve af te vlakken’. Waar hebben we dat eerder gehoord?

De plannen worden met argusogen bekeken. “Oh, nu gaat de EU bepalen wanneer bij u het licht aan mag,” schrijft Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verdere controle over ons leven

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn merkt op: “Het verplicht besparen van energie tijdens piekuren. Let ook op de formulering ‘to flatten the curve’. Dit was toch een complottheorie? Toch?!”

“De Europese Commissie komt met een voorstel om elektriciteitsgebruik te beperken tijdens piekuren. Verdere controle over ons leven, vanwege een energietekort dat nota bene volledig te wijten valt aan de EU zelf! Zonder oorlogshitserij en sancties was dit immers nooit gebeurd,” reageert Forum voor Democratie.

Deugfestijn

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle twittert: “De energy lockdowns, uitstootquota en travel bans komen eraan. Het begint weer met ‘flatten the curve’ en het zal weer uitlopen op een deugfestijn van armoede, verloren levensjaren en andere woke boetedoenerij.”

Financieel journalist Arno Wellens vraagt: “Wie denkt er nog dat het slechts over de handel in komkommers gaat?”

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
226 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Ik vraag mij af hoe mensen zo brutaal en arrogant worden.

Omaco
Omaco
3 maanden geleden

Ik denk dat de “White Hats” hier wel een beetje in doordraaft hoor. Voelt voor mij niet echt lekker meer om zo met onze bevolking te spelen in de hoop dat er nog meer mensen wakker worden dan? De meesten zullen niet meer wakker worden. Trump ….. het wordt tijd dat je er mee ophoudt. Doe dit maar in je eigen land dan.

Sven
Sven
3 maanden geleden

Dit is werkelijk niet meer te bevatten. Denk dat we allemaal massaal kaarsen in moeten gaan slaan mensen! En nog belangrijker: ons verenigen!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
3 maanden geleden

Alleen nog licht aan met mondkap en 1,5 meter afstand. Vergeet niet een ampére tester te kopen. Bij meer dan toegestane ampére 14 dagen in quarantaine met licht uit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

226
0
We lezen graag je reactie!x