Buitenaards

Russische marine: Buitenaardsen gezien bij onderzeeërs en NAVO-vloot

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In juli 2009 maakte de Russische marine zijn archief over ongeïdentificeerde objecten openbaar. Nieuwssite Svobodnaya Pressa maakte dat bekend.

De documenten zijn opgesteld door een speciale groep die verslagen verzamelde over onverklaarbare incidenten.

De groep werd aangestuurd door commandant-admiraal Nikolay Smirnov en de documenten onthullen dat verschillende onderzeeërs en marineschepen werden geconfronteerd met onbekende objecten.

Oud-marineofficier en ufoloog Vladimir Azhazha zei dat het materiaal van grote waarde is. “De helft van de waarnemingen is gedaan op zee. Nog eens 15 procent bij grote meren,” legde hij uit. “De objecten lijken zich dus voornamelijk bij het water op te houden.”

Kernonderzeeër

In één van de verslagen is te lezen dat een kernonderzeeër voor een missie op weg was naar de Stille Oceaan toen zes onbekende objecten werden gedetecteerd. Nadat de bemanning er niet in slaagde de achtervolgers af te schudden gaf de kapitein opdracht terug te keren naar de oppervlakte. De objecten volgden, stegen op en vlogen weg.

Rond de Bermudadriehoek deden zich vele mysterieuze gebeurtenissen voor, zo herinnerde vice-admiraal Joeri Beketov zich. Instrumenten vielen zonder aanwijsbare reden uit of werden verstoord. Beketov denkt dat de storingen te maken kunnen hebben gehad met de onbekende objecten.

NAVO

“Verschillende keren registreerde men fysieke objecten die zich met ongelooflijke snelheden voortbewogen, tot meer dan 400 kilometer per uur. Zelfs aan het oppervlak zijn dergelijke snelheden een uitdaging. De weerstand onder water is vele malen groter. Het was alsof de objecten zich niets aantrokken van de natuurwetten. Er is slechts één verklaring: de wezens die ze [de schepen] bouwden zijn veel hoger ontwikkeld dan de mens,” zei Beketov.

Kapitein luitenant ter Zee eerste klasse Igor Barklay voegde toe: “Onbekende vliegende objecten duiken steevast op waar onze vloot en die van de NAVO zijn geweest. De Bahama’s, Bermuda en Puerto Rico. Ze worden het vaakst gezien in het diepste deel van de Atlantische Oceaan, in het zuidelijke deel van de Bermudadriehoek en in de Caraïbische Zee.”

Baikalmeer

Mensen nemen ook veel onbekende objecten waar bij het Russische Baikalmeer, het grootste zoetwaterreservoir ter wereld. Vissers spreken van felle lichten die uit de diepte komen en omhoog vliegen uit het water.

In 1982 trainde een groep militaire duikers in het Baikalmeer, toen ze een aantal humanoïde wezens zagen die gekleed waren in zilverkleurige pakken. Het voorval gebeurde op een diepte van 50 meter.

“Ik denk aan onderwaterbases, niets mag worden uitgesloten,” zei Azhazha. “Scepticisme is de makkelijkste manier: geloof niets, doe niets. Mensen komen zelden op grote diepte. Het is dus heel belangrijk om te analyseren wat men daar tegenkomt.”

Het bestaan van de verzameling documenten is formeel ontkend door Russische marinefunctionarissen. Een bron binnen de marine zei dat het ‘waarschijnlijk gaat om illusies als gevolg van grote scholen vissen, drijvend afval of natuurlijke fenomenen’.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
9 jaren geleden

‘In 1982 trainde een groep militaire duikers in het Baikalmeer, toen ze een aantal humanoïde wezens zagen die gekleed waren in zilverkleurige pakken. Het voorval gebeurde op een diepte van 50 meter.’

‘The Abyss’ heeft een soortgelijk scenario, alleen waren het geen humanoiden en was het op kilometers diepte. Kwam uit in 1989.

Wel interessant om over te fantaseren maar waarom nooit een ‘Fourth Kind’ encounter? Jammer.

mood
mood
9 jaren geleden

Jammer, toen ik bij stukje van bermuda driehoek kwam en dat las, ben ik gelijk gestopt!

Het mysterie van de bermuda driehoek is jaren geleden al opgelost. Het betreft hier gas wat uit de bodem opborrelt en hierdoor de soortelijke dichtheid van water, maar ook van de atmosfeer hierboven te verminderen, waardoor het drijfvermogen afneemt en boten, maar ook vliegtuigen kunnen neer zinken/neerstorten. Aangezien onderzeeers gebruik maken van een soortgelijk pitot-static system om voorwaardse snelheid, dan wel diepte te meten. dit systeem maakt gebruik van de natuurwetten van het te meten medium zoals lucht/water. Als de dichtheid van water vermindert, zullen ook afleesfouten het resultaat zijn en dus instrumenten de verkeerde waarden aangeven.

carina
carina
9 jaren geleden

Tja wat als dat nu juist het fabeltje is? belletjes met gas die complete schepen of vliegtuigen laten verdwijnen
ik heb dat verhaal juist nooit geloofd.

[quote name=”mood”]Jammer, toen ik bij stukje van bermuda driehoek kwam en dat las, ben ik gelijk gestopt!

Het mysterie van de bermuda driehoek is jaren geleden al opgelost. Het betreft hier gas wat uit de bodem opborrelt en hierdoor de soortelijke dichtheid van water, maar ook van de atmosfeer hierboven te verminderen, waardoor het drijfvermogen afneemt en boten, maar ook vliegtuigen kunnen neer zinken/neerstorten. Aangezien onderzeeers gebruik maken van een soortgelijk pitot-static system om voorwaardse snelheid, dan wel diepte te meten. dit systeem maakt gebruik van de natuurwetten van het te meten medium zoals lucht/water. Als de dichtheid van water vermindert, zullen ook afleesfouten het resultaat zijn en dus instrumenten de verkeerde waarden aangeven.[/quote]

svartvatten
svartvatten
9 jaren geleden

[quote name=”mood”]Jammer, toen ik bij stukje van bermuda driehoek kwam en dat las, ben ik gelijk gestopt!

Het mysterie van de bermuda driehoek is jaren geleden al opgelost. Het betreft hier gas wat uit de bodem opborrelt en hierdoor de soortelijke dichtheid van water, maar ook van de atmosfeer hierboven te verminderen, waardoor het drijfvermogen afneemt en boten, maar ook vliegtuigen kunnen neer zinken/neerstorten. [/quote]

Ja, en de wind waait om die gasbel heen, vliegtuigen niet. Vandaar natuurlijk dat die vliegtuigen omlaag donderen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x