Homepagina » UFO » VIDEO: Aliens? 10 raadselachtige objecten zwermen boven Japanse stad
VIDEO: Aliens? 10 raadselachtige objecten zwermen boven Japanse stad

VIDEO: Aliens? 10 raadselachtige objecten zwermen boven Japanse stad

Een video die in de Japanse havenstad Osaka is gemaakt toont een zwerm witte bolvormige objecten boven de stad. De beelden, die momenteel het internet rondgaan, veroorzaken speculatie over buitenaards leven en UFO’s.

In het filmpje van twee minuten is te zien hoe de mysterieuze cirkelvormige objecten al dansend door de lucht bewegen. Veel kijkers staan voor een raadsel. Volgens sommige berichten doet deze Japanse UFO-waarneming denken aan de witte lichten die in juni boven Londen zijn gezien. De objecten die in Londen zijn gezien verdwenen al na een paar tellen, waardoor de twee cases moeilijk zijn te vergelijken.

Ufologen die NASA-beelden bestuderen zeiden onlangs nog een reusachtig ‘buitenaards schip’ bij de zon te hebben gespot. In een video van YouTube-gebruiker Streetcap1 wordt één en ander toegelicht. Help deze informatie te verspreiden door te delen op Facebook.

[RT]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. chinese lampions

  6 likes
 2. Lampions blijven niet stil staan en vliegen na enkele secondens verder. En een lampion staat zeker vast in een onzichtbare boom in de lucht hahah.. We zijn in 2016 vast nog steeds blind. Mensen aub kijk goed en open je derde oog De waarheid staart ons al eeuwen midden in ons gezicht aan. Maar we zien alleen wat we mogen zien en geloven wat ze ons willen laten geloven. De Tele-visie heeft zijn werkgoed gedaan en ons visie vertroepelt

  23 likes
 3. Ik wil mensen er nog even op attenderen, dat de technologie al heel ver is. Dus men kan van alles projecteren. In de ruimte(satellieten) werkt men met spiegels. Dus dit kan het sterrenstelsel slang wel eens zijn. Dat verklaart dan ook dat lichtsterkte hetzelfde blijft. Waar we meer bezig mee moeten zijn is het openbaren van de free masons. Zij verzieken op dit moment alles op aarde. Orde uit chaos systeem.
  Er zullen steeds meer dingen in de lucht worden gezien. Blijf in je achterhoofd houden, dat het nep is. Blijf dichtbij aarde/jezelf, want dat is de waarheid.

  4 likes
  • Wat een sukkelig en zweverig gedrag zeg…
   En wat een diepe kennis…maar niet heus.

   Kletsen vanuit een infantiele “wij tegen zij” -houding zorgt er al direct voor dat de rest van jouw opmerkingen niet meer serieus kunnen worden genomen..

   “Orde uit Chaos Systeem”…?

   Tja…zo’n zinnetje zegt al genoeg over hoe oppervlakkig jouw inzicht in metafysische zaken is

   Jammer hoor…..

   2 likes
   • jouw reactie laat zien hoe jij in het leven staat.
    meteen kleineren..

    elise49 kaart dingen aan waar ze wel gelijk in heeft.
    free masons verpesten inderdaad de wereld en dat doen ze door geordend chaos te creëren.

    divide and conquer.

    als jij denkt dat je met jouw houding een betere wereld kan creëren
    mag je je metafysische, sociale en algemene kennis ook aardig wat opkrikken.

    3 likes
    • Ze praat vanuit een “wij tegen zij” perspectief….

     Dat is OOK “divide and conquer”..werkt vanuit dezelfde emoties

     1 likes
     • Er zit nog altijd een verschil tussen een gestuurde peak veroorzaken en een spontane peak. Bij de eerste wordt iets bereikt wat zij willen en bij een spontane peak ontstaat er balans van ongedwongen delen. Uit liefde/empathie dus.(niet kijkend vanuit de top/financieel systeem). Manipulatie is een duivels middel. Het verwijdert mensen ipv. verbindt mensen. Het systeem is ver over de mensheid aan het heengaan. Dus wij zullen daar de gevolgen van krijgen.(die zijn er nu al) En naar mijn mening kan het ook anders. Tijd en ruimte, dat heeft de mens nodig. Het systeem werkt als een doorgedraaide klok. Erkenning hiervan zal het leven aangenamer maken. Spullen verzamelen/steeds meer echte vrijheid inleveren/onderdrukking niet.
      Bij een natuurlijke spontane peak gaat het allemaal wat langzamer, zodat men het nog kan overzien/begrijpen. Natuurlijk zorgt zelf voor rustpunten. Het aangestuurde systeem zorgt ervoor dat die rustpunten er niet meer zijn. Peaken en dalen worden 1 streep. Een streep op een hartmonitor.
      Waarom is die haast in het systeem? Technologie gaat veel te snel. Wordt opgedrongen. Mensen worden als last gezien, als ze niet meer het systeem dienen?
      We belanden allemaal in een soort van afvalrace. Waar zijn/is de mensenrechten/de beschaving gebleven?
      Ik ben dus ook bezorgd om jou en jij zet(hokt) me neer in wij en zij of maakt weer een wig tussen jou en mij. Waarom doe je dat? Wij moeten juist gaan verenigen. Wij gewone mensen die al buiten het systeem staan. De mensheid wordt bedreigd, begrijp/zie je dat dan niet? En ja, dan moet ik wel iets benoemen wat niet goed gaat.
      Triest, wij maken elkaar wel af. En bij deze: ik hoef geen niks zeggende afzeik reacties meer. Geldt hier voor meerdere. Een aanvulling of meerwaarde reacties zijn welkom.

      3 likes
   • Ken je Georgia guide stones? Daar staat dat de aarde bewoont mag worden voor maar 500 miljoen mensen. Dat is dus genocide tegen de mensheid in geschreven tekst. En dat ding mag er gewoon blijven staan.
    Er is dus een kliek, die zelf god aan het spelen is. Via technologie. Alles is gecodeerd en is dus controleerbaar.
    De enige vraag die bij mij steeds opkomt. Is huidige technologie een middel om Niburu(natuurlijke cyclus) tegen te houden? Of is Niburu(onnatuurlijke cyclus/mensen gemaakt) een middel om de mensheid(grote beschaving) zoveel mogelijk op te ruimen?
    Niburu onzin? Nee, want het komt in elke cultuur/tijdperk voor.
    Niburu heeft vele namen. En het betekent de slang , die zichzelf opeet. Het oude verdwijnt, zodat het nieuwe kan plaatsvinden.

    1 likes
 4. new atheist world order

  wie het weet mag het zeggen.
  wie het denkt te weten mag zwijgen.

  5 likes
 5. InterContinentalMaster

  Buitenaards leven bestaat, geen twijfel over maar dit soort beelden moeten eerst gecontroleerd worden op echtheid. Het kan net zo goed gemonteerd zijn in speciale videosoftware of een speciale vlieger zijn.

  5 likes
 6. UFO’s laten zich opzettelijk zien.
  Als ze willen, kunnen ze compleet onzichtbaar zijn.
  Maar wat het zijn?
  Geen idee.
  Zouden ook demonen kunnen zijn.

  1 likes
 7. Ik heb ooit eens zoiets gefilmd maar dan met 1 zo, n licht. Als ik dit zie, is dit exact hetzelfde, alleen dan met meerdere dan. Wat ik gefilmd heb, ging in een rechte lijn en gaf constant licht af. Het was nog licht. Het gekke was, dat hoever het ook te volgen was (tot ver bij de horizon), het licht wat het ding afgaf, bleef even fel. Voor meer links over dit onderwerp, vond ik een mooie verzameling op deze site: http://ufo.startbewijs.nl

  3 likes
 8. Ach weer zo’n onscherp filmpje. Het zijn gewoon grote witte ballonnen willekeurig door de wind voortbewogen. En zij stralen geen licht uit maar door de grijze achtergrond steken ze fel wit uit.

  2 likes
  • Lijken ook nog groter omdat het filmpje out of focus is, automatisch scherpgesteld i.p.v. handmatig scherpgesteld, jammer.
   Misschien was er wel een trouwfeest, of herdenking…

   1 likes
 9. Grote, extra felle, in turbulente wind bewegende Chinese Lampions…

  2 likes
 10. De witte bollen doen mij telkens denken aan The Green Beautiful…

  2 likes
 11. Eerst gaat er een achterlangs de linkerschoorsteen daarna dezelfde voorlangs de middelste deze schoorstenen staan ook nog aan dat zal wel wat afwijkende luchtstromen genereren denk ik zomaar. Ik ga voor lampionnen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.