UFO

VIDEO: Aliens? 10 raadselachtige objecten zwermen boven Japanse stad

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een video die in de Japanse havenstad Osaka is gemaakt toont een zwerm witte bolvormige objecten boven de stad. De beelden, die momenteel het internet rondgaan, veroorzaken speculatie over buitenaards leven en UFO’s.

In het filmpje van twee minuten is te zien hoe de mysterieuze cirkelvormige objecten al dansend door de lucht bewegen. Veel kijkers staan voor een raadsel. Volgens sommige berichten doet deze Japanse UFO-waarneming denken aan de witte lichten die in juni boven Londen zijn gezien. De objecten die in Londen zijn gezien verdwenen al na een paar tellen, waardoor de twee cases moeilijk zijn te vergelijken.

Ufologen die NASA-beelden bestuderen zeiden onlangs nog een reusachtig ‘buitenaards schip’ bij de zon te hebben gespot. In een video van YouTube-gebruiker Streetcap1 wordt één en ander toegelicht. Help deze informatie te verspreiden door te delen op Facebook.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

chinese lampions

Danny
Danny
7 jaren geleden

Grote, extra felle, in turbulente wind bewegende Chinese Lampions…

Sina
Sina
7 jaren geleden

De witte bollen doen mij telkens denken aan The Green Beautiful…

konjoblind
konjoblind
7 jaren geleden

Lampions blijven niet stil staan en vliegen na enkele secondens verder. En een lampion staat zeker vast in een onzichtbare boom in de lucht hahah.. We zijn in 2016 vast nog steeds blind. Mensen aub kijk goed en open je derde oog De waarheid staart ons al eeuwen midden in ons gezicht aan. Maar we zien alleen wat we mogen zien en geloven wat ze ons willen laten geloven. De Tele-visie heeft zijn werkgoed gedaan en ons visie vertroepelt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x