Buitenland

Europarlementariër: ‘Het zijn vreemde en spannende tijden die helaas nog erger zullen worden’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

We zien dat de Nederlandse regering bezig is met voorbereidingen die de regering meer mogelijkheden geeft als we in oorlog raken. De lockdowns, gecontroleerde toegang, het optreden tegen demonstranten zijn oefeningen voor als het zover komt, zegt FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in een videoboodschap.

De Wet verplaatsing bevolking die nu in de Tweede Kamer wordt behandeld, maakt het mogelijk om mensen te deporteren, hun huizen in te vorderen en andere in te kwartieren. Maar ook de kunstmatige schaarste aan gas en voedingsmiddelen bereidt ons voor op een oorlogssituatie. Het zijn vreemde en spannende tijden die helaas nog erger zullen worden, waarschuwt De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dat is niet niks

Hij wijst erop dat China nu economisch even groot is als de Verenigde Staten en dat Rusland de VS in militair opzicht jaren vooruit is. “Rusland, China, Iran, Turkije en India nemen afscheid van de dollar voor hun onderlinge handel en dat betekent dat de dollar sterk in waarde zal dalen.”

Het Europarlementslid verwacht dat Amerika zal strijden om de wereldmacht te houden. “En dit betekent dat we op de rand van een derde wereldoorlog balanceren. Dus worden de berichten steeds heftiger, de propaganda om u mee te krijgen in hun plannen. Het draait tenslotte om de absolute wereldmacht en dat is niet niks.”

Ik wil deze oorlog niet

De Europarlementariër merkt op dat de EU wil meestrijden aan de zijde van de VS. “Maar ik wil deze oorlog niet en daarom roep ik op tot de-escalatie, tot gematigde reacties, tot onderhandelen. En hoe meer mensen dit doen, hoe groter de kans dat onze regering luistert.”

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

Duidelijke boodschap.

moeten we blijven herhalen.

Kijk nog even naar Mattias de Smet bij On gisteren.
De mensen die al bij de gebrainwashte massa horen, zullen helaas niet luisteren.

Mars
Mars
2 jaren geleden

Het zijn vreemd en spannende tijden omdat die uitgelokt worden.
Dat het hersendode volk niet wil begrijpen dat Russen geen raketten in hun achtertuin wensen die hun volk in een keer kunnen treffen, laat goed zien HOE hersendood ze zijn.

Al jaren proberen ze de hersendode bevolkingen van Europa wakker te maken dat het westen op oorlog uit is door bewust afspraken te schenden.

Maar een hersendode kudde steunt liever de oorlogzoekers dan zij die de oorlog willen voorkomen.
Nu staat men de hunger games welkom te heten omdat ze stom zijn om te snappen dat Rusland niet geraakt word door de sancties maar Europa wel.

Zelfs kinderen snappen het maar de hersendode tv kijkende kudde nog niet.
Gillen weer om de eigen ondergang dat achterlijke zooitje.

Zhukov
Zhukov
2 jaren geleden

Ik hoop dat de Marcel de Graaff geen gelijk gaat krijgen
geloof niet dat er een oorlog komt ik ben wel benieuwd of de USofAssholes het aan durft tegen deze groot machten vlak India en China niet uit beide hebben kernwapens en enorme legers en financieel ook behoorlijk sterk zijn geen derde wereld landen meer en hebben hun zaken heus wel op orde
Iran denk ik ook wel onder tussen Turkije durf ik niet zeker te zeggen maar zal ook wel ondertussen en heeft ook een enorm groot leger vlak Turkije niet uit en ja er hoeft er maar een het knopje in te drukken en het is zover
Europa zal hier de dupe van worden de legers van Europa zijn een lachertje vergeleken met deze samen werking en Amerika idem dito financieel zijn de Yankees niks meer waard
we worden gewoon uit gemoord en dat is het gewoon door zeer enge figuren!!!
maar een oorlog ik betwijfel het

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Iedereen blijft maar wachten en hopen op anderen of instituten of advocaten of een groot en heftig moment waardoor iedereen wakker schrikt en alles verandert. NIKS VERANDERT TOT WIJ ZELF VERANDEREN. WIJ moeten onze hele levenshouding 180 graden omgooien, van consumptie naar creatie. Het enige dat ons kan redden zijn wijzelf. We moeten transformeren van angst naar LIEFDE. Dat is niet moeilijk, we moeten 98% loslaten en opnieuw organiseren. Marxisten creëeren OVERAL chaos en conflicten zodat er niet 1 grote overgang is. Ze doen dit in miljoenen kleine stapjes. WIJ moeten stoppen om in hun spel mee te spelen en in hun matrix, obv hun wetten en regels, te leven. WIJ MOETEN WEER KINDEREN VAN LIEFDE WORDEN. DOOR EEN WERELD VAN LIEFDE TE WENSEN, TE DROMEN, TE DENKEN EN TE FANTASEREN… EN DAN DIE WERELD MAKEN! Vergeet de matrix, laat alle angsten los en verdwaal in een wereld waar angst (psychopaten) geen kans meer krijgt omdat LIEFDE REGEERT.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x