CoronaBuitenland

Balsemer spreekt zich voor het eerst uit: 93% overlijdens het gevolg van vaccin

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Anna Foster uit Carrollton in de Amerikaanse staat Missouri is 11 jaar werkzaam als balsemer. In een exclusief interview met techondernemer Steve Kirsch onthult ze dat 93 procent van de laatste 30 mensen die ze heeft gebalsemd, is gestorven als gevolg van bloedproppen door het vaccin.

Niet alle balsemers zullen bij 93 procent van de mensen bloedproppen aantreffen. Richard Hirschman ontdekte ze bijvoorbeeld bij 65 procent van de overledenen. Hoe dan ook is dit momenteel doodsoorzaak nummer één, in ieder geval in Amerika.

Nog nooit zoiets meegemaakt

We hebben hier te maken met een enorm gezondheidsprobleem, aangezien heel veel mensen sterven aan de gevolgen van bloedproppen, schrijft Kirsch op Substack. Ook collega’s van Foster worden ermee geconfronteerd en zij hebben in hun carrière nog nooit zoiets meegemaakt.

De bloedproppen begonnen op te duiken na de uitrol van de coronavaccins. De stolsels zijn levensbedreigend en zijn in al deze gevallen vrijwel zeker de doodsoorzaak, aldus Kirsch.

Geen idee

De artsen en lijkschouwers hebben geen idee wat er speelt. Kirsch is er zeker van dat het CDC, het Amerikaanse RIVM, en de media dit blijven negeren. Hij laat weten dat hij van plan is om meer balsemers te interviewen.

Als 100 balsemers hetzelfde verhaal vertellen, kunnen politici er niet langer omheen, stelt hij.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
4 maanden geleden

Ze gaan er wel omheen. Al twee jaar. Rutte zei ook ‘onze macht kunnen jullie niet meer wegnemen’.

Hollewijn
Hollewijn
4 maanden geleden

Mogelijk waar, echter maar eaarom horen we dat niet in Europa Nl.? Is dat omdat doden gelijk gecremeerd worden of begraven zonder verder onderzoek? Is er een verschil tussen anglo- Amerikaanse gebruiken op dit gebied als in bv NL?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Dat ligt wel aardig in lijn met de doelstellingen van Bill Gates of Hell & Co…..die willen immers 93,7% van alle Goyim ruimen omdat 500 Miljoen intens gelukkige Slaven meer dan genoeg is om ze van alle geneugten te voorzien….De “Useless-Eaters” zijn als eerste aan de beurt…

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
4 maanden geleden

Als 100 balsemers hetzelfde verhaal vertellen, kunnen politici er niet langer omheen, stelt hij.
Ik zou zeggen, meteen doen.
En hoe krijgen wij het hier in Nederland/Europa voor elkaar?
Zorg dat familie van verdacht overleden personen, eisen dat deze personen onafhankelijk worden onderzocht.
Dit moeten we toch kunnen organiseren??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x