Buitenland

Europarlementariër: ‘Niet de acties van Rusland moeten veroordeeld worden, maar die van de EU’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) heeft tegen een resolutie van het Europees Parlement gestemd die oproept tot een hardere aanpak van Rusland. Hij vindt dat Europa moet stoppen met het uitlokken van een nucleaire oorlog met Rusland.

“De EU en NAVO zijn opgerukt tot aan de grenzen van Rusland. Ook Oekraïne, de achtertuin van Rusland, moest en zou in het westerse machtsblok getrokken worden,” zegt De Graaff in een videoboodschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De Verenigde Staten hebben daar inmiddels 12 laboratoria waar biowapens worden ontwikkeld. Indien Oekraïne lid wordt van de NAVO dan staan de atoomraketten op de drempel van Rusland,” waarschuwt het Europarlementslid.

Het Westen heeft deze militaire operatie zelf uitgelokt

President Poetin heeft maandenlang gewaarschuwd dat Rusland dit niet kan toestaan. De veiligheid, het voortbestaan van Rusland, is in het geding. President Poetin heeft ook bij herhaling gezegd dat Rusland met militaire middelen haar veiligheid zou garanderen indien de NAVO dit niet zou doen. Door deze waarschuwingen te negeren en de zorgen van Rusland niet serieus te nemen, heeft het Westen deze militaire operatie in Oekraïne zelf uitgelokt, aldus De Graaff.

“Met deze resolutie gooit de EU weer olie op het vuur vanuit haar blinde machtswellust,” waarschuwt hij. “En nog steeds hebben de incapabele en onverantwoordelijke bestuurders niet begrepen dat ze te ver zijn gegaan.”

Het gaat niet om vrijheid en democratie in Oekraïne, want burgers in de EU-lidstaten hebben zelf geen vrijheid en democratie meer. Dat is nog maar schijn. De elite zegt zelf dat de dictatuur van de coronamaatregelen en de coronanoodwetten het nieuwe normaal is. Het gaat uitsluitend om meer macht, stelt De Graaff.

Het is nog niet te laat

“Niet Rusland moet gestopt worden, niet de acties van Rusland moeten veroordeeld worden, maar die van de EU, met haar onstuitbare drang naar het Oosten, met haar dictatoriale grootheidswaan. De enige uitweg uit deze levensgevaarlijke situatie is de-escaleren, is een stap terug doen door de EU en de NAVO.”

Rusland moet de toezegging krijgen dat Oekraïne nooit lid zal worden van de EU of van de NAVO. Alle sancties moeten worden ingetrokken. Het is nog niet te laat. Alleen zo kunnen we een catastrofe afwenden, besluit de Europarlementariër.

4.8 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Helemaal mee eens.

Mar
Mar
2 jaren geleden

de spijker boven op ze kop hoe duidelijk wil je het hebben maar het westen wil alleen maar oorlog die ze gaan verliezen dit alles sluit naadloos aan bij het covidsprookje niks is toeval alles is gepland

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik moet het toch ff kwijt…Wat een stelletje gehypnotiseerde Hersendode volgzame Laffe Slaven is het Nederlandse Volk toch ook, ik had die indruk al de afgelopen 2 jaar COVID-1984…dat beeld wordt nu nogmaals bevestigt…de Russen zijn de Nazis??!! Bwahahaha…een Volkomen Hopeloze Zaak, die worden helemaal Nóóit meer Wakker…Een héél Decenium Vol met de meest Bizarre Leugens van Führer Rüttler & z’n Haagse Misdaadsyndicaat…en nog geloven de Compleet Hersendode Zombies deze Landverrader…Hier dan nog maar een keertje voor iedere Hollander met het Geheugen van een Goudvis & het IQ van een Amoebe, het Absolute Wanbeleid van Führer Rüttler op een rijtje:

1. Doofpot Demmink
2. 1000 euro voor iedere werkende Nederlander
3. Ik ben niet voor het verhogen van het Eigen-Risico
4. Het Oekraïne Referendum
5. Géén Cent meer naar Griekenland
6. Ik heb géén Media-training gehad
7. Teeven-Deal, Bonnetjes-Affaire
8. Memo’s over de Dividendbelasting
9. Halbe Zijlstra vs. Rusland
10. Bombardement Hawija, Irak
11. Persconferentie Avondklok
12. Affaire “Pieter Omtzigt-Functie elders
13. € 80.000.000,- Steun aan ISIS & al-CIAda
14. MH-17
15. COVID-1984
16. Toeslagen-affaire
17. Groningendebacle
18. Afghaanse medewerkers achtergelaten in Afghanistan
19. Sociale voorzieningen en zekerheid volkomen uitgekleed
20. Zorg & IC-Capaciteit opzettelijk afgeschaald ten gunste van de COVID-1984 Plandemie
21. Onderwijs in Complete Lockdown
22. Ziekenhuizen gesloten
23. Stelselmatig te weinig woningen gebouwd om de huizenprijzen kunstmatig op te drijven
24. Discriminatie/ Racisme
25. Verdeeldheid & Haatzaaien in Nederland
26. Fraude met Miljarden
27. Leegroven Pensioenpotten
28. Het plegen van een Staatsgreep
29. Hoogverraad
30. Onderdrukking van het Nederlandse Volk
31. (Psychologische) Marteling
32. Massamoord
33. Oorlogsmisdaden
34. Misdaden tegen de Menselijkheid
35. Oorlog met Rusland (WOIII)

En dan nu als klap op de Vuurpijl om zijn eigen armzalige Leventje nog wat langer te rekken, gaat ie Ruzie zoeken met de Russische Beer….Ik kan iedereen GARANDEREN dat de Verenigde Staten van Europa c.q. Das Viertes Reich & het AngloZioNazi-Keizerrijk met de Snelheid van 27 x het Geluid in Glas veranderen, als ze op deze voet verder gaan…De Absolute & Chronische Domheid waaraan het Europese Volk leidt gaat hun Definitieve Ondergang betekenen als ze nu niet als de sodemieter wakker worden…tjonge jonge wat een ongelofelijke puinhoop…Als dit Status Quo ongewijzigd blijft emigreer ik in ieder geval naar Rusland…..

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

De NATO en de EU handelen in strijd met de grondbeginselen waarvoor ze zijn opgericht; denazificatie.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x