Buitenland

Amerikaanse war on terror georkestreerd door zionistische neocons. Journalist haalt uit

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oorlog tegen terrorisme, die volgens sommige studies al bijna zes biljoen dollar heeft gekost en een half miljoen levens heeft geëist, is georkestreerd door zionistische neoconservatieven in de VS om moslimlanden te vernietigen. Dat heeft een Amerikaanse schrijver en journalist gezegd.

“Het was een neoconservatieve staatsgreep, als gevolg waarvan de VS nu oneindige oorlogen moet voeren waar alleen Israël baat bij heeft,” zei dr. Kevin Barrett in een interview met Press TV.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Deze staatsgreep is georkestreerd door Israel First-neoconservatieven en oorlogshaviken binnen het Amerikaanse militaire establishment,” vervolgde de journalist.

Half miljoen

Recente studies hebben de verwoestende gevolgen van de zogenaamde oorlog tegen terrorisme onderschat, klonk het.

Minstens een half miljoen mensen kwamen om in Afghanistan, Irak en Pakistan als gevolg van de Amerikaanse war on terror, blijkt uit een onderzoek van de Brown University.

De strijd tegen terrorisme werd door oud-president George W. Bush geïntroduceerd als antwoord op de aanslagen van 11 september 2001.

Nog veel meer

De onderzoekers benadrukten dat het cijfer waarschijnlijk niet overeenkomt met het werkelijke dodental, vanwege de grote onzekerheid bij dodentelling tijdens een oorlog.

Ze concluderen dat de war on terror hoogstwaarschijnlijk nog veel meer slachtoffers eiste.

Zelden zo hoog

Zo kwamen tienduizenden burgers om in steden als Mosul, maar hun lichamen werden nooit gevonden.

Daarnaast was het aantal Afghaanse burgers dat in 2018 stierf door de oorlog zelden zo hoog.

Bekijk het filmpje hieronder:

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

ja ja de oorlog is niet te winnen door niemand, deze levert alleen maar verliezers op.. derhalve hen die hem financieren, de derde partij dus is wie zich zelfverrijkt :voor, tijdens en na wat, men oorlog noemt..
volg het verdienmodel (not the money) nu en je ziet hoe geschiedenis zich herhaald herhaald herhaald.. geschiedenis de beste verhaling voor jou betere toekomst als je de slaven cirkel daarin ziet..
al bijna zes biljoen is tien tot de 12e macht, of dus 1.000.000.000.000 dollar heeft gekost ! ja ja en wat zit in de berekening?, alleen het gestoken vermogen om vernietigings-producten te financieren in het aanschaffen daar van (illegaal dus ook nog eens erg kostbaar aan de tegen partij).. hier zijn vast per opzet vergeten de kosten van hen die de vernietigings-producten op scherp stellen en verwerken naar de hun tegen partij..
alles wat vernietigt is zal nooit in deze berekening zitten infrastructuur, hele steden, wijken, huizen, eigendommen en bezittingen.. spreken we nog niet eens over het wel en niet zichtbaar leed de gevolgen in de voort vloeiende generaties etc. etc. ..

nog even een aanhangsel wanneer de hen in elite zo graag oorlogje spelen, kan met de techniek van vandaag en gisteren al alles, op afstand voor de direct betrokkenen.. laat robots met AI op de maan steden bouwen en zet aan beide of drie kanten daarvan het op afstand bestuurbare oorlogstuig en ga lekker spelen.. of beter nog, meen een play station en ga lekker online zitten treiteren wanneer je daar je zin niet krijgt kan je makkelijk de knop reset default in drukken als daar voor standaard waarden zijn OORLOG..
gezien de technische mogelijkheden van vandaag zo ik heb benoemd is het wel duidelijk dat er opzet in het spel is wanneer landen fysiek oorlog met elkaar en anderen maken en niet online of de dichtstbijzijnde planeet.. volg het verdienmodel en zie de onderdrukking van jezelf..

fijne dag van,
:adrianus-johannes.

Sem Abdul Hamid el Ayoubi
Sem Abdul Hamid el Ayoubi
5 jaren geleden

De mentaliteit van de zionistische neocons is overgeerfd van dezelfde massamoordenaars uit het O.T. waar de zgn. Israelieten in naam van YHWH de hun omringende volken op beestachtige wijze afslachtten. Die massamoordenaars denken nog steeds dat zij “het uitverkoren volk” zijn. Ja, die zijn zij beslist, doch om spoedig uitverkoren te worden om door de spoedjg te vormen Moslimlegers totaal vernietigd te worden. Ja, Israel (zionisten) zal totaal vernietigd worden door de door Erdogan voorgestelde Moslimlegers. Ik zou zeggen: Till next year in Al-Quds.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x