Homepagina » Buitenland » Amerikaanse war on terror georkestreerd door zionistische neocons. Journalist haalt uit
Amerikaanse war on terror georkestreerd door zionistische neocons. Journalist haalt uit

Amerikaanse war on terror georkestreerd door zionistische neocons. Journalist haalt uit

De Amerikaanse oorlog tegen terrorisme, die volgens sommige studies al bijna zes biljoen dollar heeft gekost en een half miljoen levens heeft geëist, is georkestreerd door zionistische neoconservatieven in de VS om moslimlanden te vernietigen. Dat heeft een Amerikaanse schrijver en journalist gezegd.

“Het was een neoconservatieve staatsgreep, als gevolg waarvan de VS nu oneindige oorlogen moet voeren waar alleen Israël baat bij heeft,” zei dr. Kevin Barrett in een interview met Press TV.

“Deze staatsgreep is georkestreerd door Israel First-neoconservatieven en oorlogshaviken binnen het Amerikaanse militaire establishment,” vervolgde de journalist.

Half miljoen

Recente studies hebben de verwoestende gevolgen van de zogenaamde oorlog tegen terrorisme onderschat, klonk het.

Minstens een half miljoen mensen kwamen om in Afghanistan, Irak en Pakistan als gevolg van de Amerikaanse war on terror, blijkt uit een onderzoek van de Brown University.

De strijd tegen terrorisme werd door oud-president George W. Bush geïntroduceerd als antwoord op de aanslagen van 11 september 2001.

Nog veel meer

De onderzoekers benadrukten dat het cijfer waarschijnlijk niet overeenkomt met het werkelijke dodental, vanwege de grote onzekerheid bij dodentelling tijdens een oorlog.

Ze concluderen dat de war on terror hoogstwaarschijnlijk nog veel meer slachtoffers eiste.

Zelden zo hoog

Zo kwamen tienduizenden burgers om in steden als Mosul, maar hun lichamen werden nooit gevonden.

Daarnaast was het aantal Afghaanse burgers dat in 2018 stierf door de oorlog zelden zo hoog.

Bekijk het filmpje hieronder:

[PressTV]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. ja ja de oorlog is niet te winnen door niemand, deze levert alleen maar verliezers op.. derhalve hen die hem financieren, de derde partij dus is wie zich zelfverrijkt :voor, tijdens en na wat, men oorlog noemt..
  volg het verdienmodel (not the money) nu en je ziet hoe geschiedenis zich herhaald herhaald herhaald.. geschiedenis de beste verhaling voor jou betere toekomst als je de slaven cirkel daarin ziet..
  al bijna zes biljoen is tien tot de 12e macht, of dus 1.000.000.000.000 dollar heeft gekost ! ja ja en wat zit in de berekening?, alleen het gestoken vermogen om vernietigings-producten te financieren in het aanschaffen daar van (illegaal dus ook nog eens erg kostbaar aan de tegen partij).. hier zijn vast per opzet vergeten de kosten van hen die de vernietigings-producten op scherp stellen en verwerken naar de hun tegen partij..
  alles wat vernietigt is zal nooit in deze berekening zitten infrastructuur, hele steden, wijken, huizen, eigendommen en bezittingen.. spreken we nog niet eens over het wel en niet zichtbaar leed de gevolgen in de voort vloeiende generaties etc. etc. ..

  nog even een aanhangsel wanneer de hen in elite zo graag oorlogje spelen, kan met de techniek van vandaag en gisteren al alles, op afstand voor de direct betrokkenen.. laat robots met AI op de maan steden bouwen en zet aan beide of drie kanten daarvan het op afstand bestuurbare oorlogstuig en ga lekker spelen.. of beter nog, meen een play station en ga lekker online zitten treiteren wanneer je daar je zin niet krijgt kan je makkelijk de knop reset default in drukken als daar voor standaard waarden zijn OORLOG..
  gezien de technische mogelijkheden van vandaag zo ik heb benoemd is het wel duidelijk dat er opzet in het spel is wanneer landen fysiek oorlog met elkaar en anderen maken en niet online of de dichtstbijzijnde planeet.. volg het verdienmodel en zie de onderdrukking van jezelf..

  fijne dag van,
  :adrianus-johannes.

  4 likes
 2. Sem Abdul Hamid el Ayoubi

  De mentaliteit van de zionistische neocons is overgeerfd van dezelfde massamoordenaars uit het O.T. waar de zgn. Israelieten in naam van YHWH de hun omringende volken op beestachtige wijze afslachtten. Die massamoordenaars denken nog steeds dat zij “het uitverkoren volk” zijn. Ja, die zijn zij beslist, doch om spoedig uitverkoren te worden om door de spoedjg te vormen Moslimlegers totaal vernietigd te worden. Ja, Israel (zionisten) zal totaal vernietigd worden door de door Erdogan voorgestelde Moslimlegers. Ik zou zeggen: Till next year in Al-Quds.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

professor

Ik had gelijk, zegt professor die voorspelde dat pandemie in 70 dagen vanzelf uitdooft

Een Israëlische professor beweerde begin april dat ...

netanyahu

Netanyahu wil kinderen microchippen. Zo ziet het ‘nieuwe normaal’ eruit in Israël

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft voorgesteld ...