CoronaMens en Dier

Prof. Capel legt uit hoe het prikkie kan leiden tot tumoren: ‘Dit is een zeer belangrijke bevinding’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

De laatste tijd hoor je heel vaak dat er spontaan vrij agressieve tumoren optreden. De grote vraag is: gebeurt dat altijd of is er iets waardoor het vaker optreedt?

Hoe ontstaan tumoren? Alles draait om het DNA, de drager van onze genetische code waarop alle lichaamsfuncties verankerd liggen, ook of een cel gaat groeien of niet gaat groeien, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in een nieuwe videocolumn.

Wel degelijk invloed

Beschadigd DNA dat niet meer gerepareerd wordt, kan leiden tot een ongecontroleerde groei en tumorvorming. Het eiwit P53, de onderhoudsmonteur van ons DNA, herkent beschadigingen en repareert ze. Bij lage P53-activiteit vormen zich tumoren.

Capel verwijst naar een studie waaruit blijkt dat het spike-eiwit, dat in het prikkie zit, de reparatie van DNA-schade blokkeert. Het spike-eiwit heeft dus wel degelijk invloed op het hele DNA-reparatiesysteem, benadrukt hij. “Dit is een zeer belangrijke bevinding.”

Allerlei vreemde tumoren

De emeritus hoogleraar heeft in het verleden in zijn laboratorium samen met het RIVM proeven gedaan met het uitschakelen van DNA-reparatie. “Dan zie je dat een kleine dosis ultraviolet licht die normaal gesproken geen kwaad kan, werkelijk direct aanleiding geeft tot tumoren.”

“Dit is een hele serieuze zaak. Wat ik – en velen met mij – zien in de omgeving: een hoge frequentie van allerlei vreemde tumoren,” zegt Capel.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
CountryBob
CountryBob
1 maand geleden

“Capel verwijst naar een studie waaruit blijkt dat het spike-eiwit, dat in het prikkie zit, de reparatie van DNA-schade blokkeert.”

Misschien zit ik ernaast, maar bij mijn weten zit er geen spike-eiwit in ‘het prikkie’. Het bevat mRNA wat cellen aanstuurt om spike-eiwit aan te maken. Klein verschil, maar het is wel weer het soort verschil waar die rottige ‘fact-checkers’ gelijk bovenop springen.

Piet puk
Piet puk
1 maand geleden

Daar moet niet aan mee doen
Dan houd het van zelf op
Die mannen heb geen hersens ze hebben te lang door geleerd
Ze zijn nog dommer als het achterste
Van een varken

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Dat is dan de efficiëntie van de spuit op middellange termijn en lange termijn, wanneer de proefkonijnen al lang niet meer het verband leggen. Ik houdt mijn hart vast, voor begrafenisondernemers breken wellicht gouden tijden aan.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Ach ja… Ik zie het overal om me heen. Versnelde vorm van kanker, bloedonderzoeken aan de lopende band, copd of astma wat ineens longkanker blijkt, myocarditis ook massaal bij jonge kinderen ineens. Miskramen en toenemende sterfte onder jonge baby’s, waarvan de moeder gevaccineerd was en de zuigeling voedde met haar spike proteïne melk. En niet alleen de notoire hypochonders zijn ineens veel en vaak ziek zwak en misselijk. Maar uiteraard geen enkel verband leggen met de gifspuit. Het ego is namelijk nog groter dan arrogantie. Ik zou zo zeggen bestel de kist maar vast. Bezint eer ge begint want het wordt een hete zomer met een torenhoge oversterfte zoals die nog nooit hiervoor is geweest in Nederland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x