Buitenland

Europese volk staat op tegen lockdown: ‘Geef Bill Gates geen kans’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In talloze Europese steden gingen mensen afgelopen weekend de straat op om te protesteren tegen de strenge coronamaatregelen. In Warschau gebruikte de politie traangas om de menigte uit elkaar te drijven en in Londen werden 19 betogers gearresteerd.

Zo’n 1500 mensen verzamelden zich in Frankfurt om te demonstreren tegen de overheidsmaatregelen. In Stuttgart waren 5000 mensen op de been. Eén van de betogers hield een bord omhoog met daarop de tekst ‘coronavirus is nep’. Een ander claimde dat de Amerikaanse miljardair Bill Gates de pandemie gebruikt om de wereld onder zijn controle te brengen. “Geef Bill Gates geen kans.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In Warschau werd oppositiesenator Jacek Bury opgepakt. De politie claimde echter dat hij zelf in een politiewagen was gaan zitten en er niet meer uit wilde.

Niet langer nodig

Veel van de betogers zijn tegen een coronavaccin en zien in de pandemie een complot. Anderen zeggen dat de Europese Unie mensenrechten inperkt onder het mom van virusbestrijding.

In München zei een betoger dat het dragen van mondkapjes en afstand houden ‘niet langer nodig is’.

“We moeten Covid-19 serieus nemen, maar de gevolgen van de ziekte moeten worden afgewogen tegen de negatieve gevolgen die deze maatregelen hebben,” zei Markus Windebrandt. “Er is geen bewijs dat het dragen van mondkapjes helpt.”

In de oostelijke stad Halle keerden demonstranten zich tegen een cameraploeg van de publieke omroep ZDF.


[DW]

4.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Ja dit, maar dan nog veeeeel groter, veeeel massaler en veeel overweldigender ! Maar het is een begin, zegt het voort, zegt het voort. Er is nog hoop !

Willem
Willem
3 jaren geleden

De waanzin waar we nu in leven in betekenis en geen lessen uit het verleden hebben gebruikt,

Waanzin: Krankzinnigheid of grote onzin,
Waanidee: Ongegrond idee welke onmogelijk blijkt uit iemands hoofd te praten,
Hoogmoed: Een te hoge dunk van zichzelf hebben en daardoor anderen bewust schade toebrengen,
Onkunde: Onwetendheid waar menigeen zich toch niet door laat tegenhouden,
Sociale vervreemding: Mensen via opgelegde (verplichte) onnatuurlijke gedragingen dwingen tot vervreemding waardoor er ernstige psychische schade kan ontstaan,
Het Stanford experiment: Waarbij vrijwilligers werden opgesloten en andere vrijwilligers de bewakers speelden, in slechts een paar dagen veranderden deze normale vrijwillige bewakers (studenten) in sadistische bewakers, hierbij ook te omschrijven als Boa’s/handhavers et cetera.
Het Milgram experiment: Oftewel, wie durft tegen de autoriteiten in te gaan. Het idee achter de experimenten van Stanley Milgram(dat akelig genoeg ook echt zo blijkt te zijn) is dat mensen zeer geneigd zijn om een figuur te volgen dat autoriteit uitstraalt. Wat Rutte hier dan voor invloed heeft is mij een raadsel.
Zelfoverschatting: Uzelf overschatten. Jezelf overschatten, een te weinig realistisch beeld van uzelf hebben, hiermee doel ik op de Jaap van Dissels, Hugo de Jonge’s, Boa’s, handhavers, veel politieagenten enz.
Nou zo kan ik nog wel uren doorgaan, wat ik uiteraard niet zal doen. Maar er is niets nieuws onder de zon, over het algemeen wordt er niets geleerd van het verleden, alles blijft zich herhalen ad infinitum.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Tja, “covid19”. Het is niks meer of minder dan een afkorting en de naam van het script lang geleden vervaardigd en op dit moment gevolgd. “Certificate Of Vaccination IDentification Artificial Intelligence”.

Jos
Jos
3 jaren geleden

Zijn deze protesten de aanloop van een lawine die niet meer is te stoppen?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x