Homepagina » Buitenland » Europese volk staat op tegen lockdown: ‘Geef Bill Gates geen kans’
europese
Foto: https://www.flickr.com/photos/mmmswan/ CC0 1.0

Europese volk staat op tegen lockdown: ‘Geef Bill Gates geen kans’

In talloze Europese steden gingen mensen afgelopen weekend de straat op om te protesteren tegen de strenge coronamaatregelen. In Warschau gebruikte de politie traangas om de menigte uit elkaar te drijven en in Londen werden 19 betogers gearresteerd.

Zo’n 1500 mensen verzamelden zich in Frankfurt om te demonstreren tegen de overheidsmaatregelen. In Stuttgart waren 5000 mensen op de been. Eén van de betogers hield een bord omhoog met daarop de tekst ‘coronavirus is nep’. Een ander claimde dat de Amerikaanse miljardair Bill Gates de pandemie gebruikt om de wereld onder zijn controle te brengen. “Geef Bill Gates geen kans.”

In Warschau werd oppositiesenator Jacek Bury opgepakt. De politie claimde echter dat hij zelf in een politiewagen was gaan zitten en er niet meer uit wilde.

Niet langer nodig

Veel van de betogers zijn tegen een coronavaccin en zien in de pandemie een complot. Anderen zeggen dat de Europese Unie mensenrechten inperkt onder het mom van virusbestrijding.

In München zei een betoger dat het dragen van mondkapjes en afstand houden ‘niet langer nodig is’.

“We moeten Covid-19 serieus nemen, maar de gevolgen van de ziekte moeten worden afgewogen tegen de negatieve gevolgen die deze maatregelen hebben,” zei Markus Windebrandt. “Er is geen bewijs dat het dragen van mondkapjes helpt.”

In de oostelijke stad Halle keerden demonstranten zich tegen een cameraploeg van de publieke omroep ZDF.


[DW]Vind je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ja dit, maar dan nog veeeeel groter, veeeel massaler en veeel overweldigender ! Maar het is een begin, zegt het voort, zegt het voort. Er is nog hoop !

  47 likes
 2. Kijk als deze gecreëerde Corona-hype, geen reden is om de gesettelde Rutte-clan op non actief te zetten, is het over met mijn Nederland.

  Leugens en bedrog moeten verdwijnen, dus Rutte vertrek met je Linkse Rutte Kartel.
  En kom nooit meer terug, in welke hoedanigheid dan ook.

  RUTTUP en NEXIT.

  46 likes
  • @H.J. volledig mee eens !

   15 likes
  • @H.J. Denk je dat Rutte jouw reactie hier leest en vervolgens tegen de clan zegt dat ze er met zijn allen mee moeten stoppen? Dan heb je het nog niet helemaal door. Het volk reageert zich af op de politiek maar de politici zijn slechts de puppets. Je zult de puppetmasters eerst plat moeten krijgen. Die hebben immers alles in hun macht, de politiek, de banken, de MSM enz. Ook de politie, justitie etc maakt er deel van uit. Er zal dan iets veel groters moeten gebeuren waarmee de hele macht structuur ten val komt. Het volk komt ui zichzelf niet massaal in beweging. Dan zullen er zaken geopenbaard lijken te worden waar ze allemaal bij betrokken zijn en die het daglicht niet kunnen verdragen. Veel mensen zijn er al mee bekend maar het zou dan openbaar moeten worden zodat iedereen het te zien krijgt. Dat betreft ook bepaalde politici die er bij betrokken zijn. Denk bv maar aan Demmink en die was nota bene secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het verhaal over hem is bij lange na nog niet wat er verder allemaal nog voor smerigheid gaande is. Het gaat nog veel verder. In Europa staat Nederland daar volgens sommigen zelfs centraal in. Dat soort zaken zouden openbaar moeten worden om de hele macht structuur ten van te brengen. Dat zal een schok zijn die de wereld over zou gaan. Veel mensen hebben nog geen idee hoe ver dat gaat en anderen ontkennen het omdat ze van mening zijn dat het niet kan. Maar omdat zij menen dat het niet kan, betekent nog niet dat het niet werkelijk gebeurt. Zo’n schok zal de mens waarschijnlijk in één keer wakker porren, net als wanneer je met een schok uit een nachtmerrie komt. Als iets dergelijks zou gebeuren dan zal het gros een aardige tijd nodig hebben om het te verwerken, vooral omdat degenen die zij als betrouwbaar achtten bij de meest duistere zaken betrokken blijken te zijn. De vraag is alleen OF zo’n gebeurtenis ooit zal plaats vinden. Aan de MSM zal het niet liggen want die worden zelf door de heersende macht gecontroleerd. De alternatieve media hebben ook niet zo’n grote invloed. Dan zou het op de één of andere manier wereldwijd ineens moeten gebeuren maar hoe dat mogelijk is is de vraag.

   11 likes
 3. Zijn deze protesten de aanloop van een lawine die niet meer is te stoppen?

  41 likes
 4. De waanzin waar we nu in leven in betekenis en geen lessen uit het verleden hebben gebruikt,

  Waanzin: Krankzinnigheid of grote onzin,
  Waanidee: Ongegrond idee welke onmogelijk blijkt uit iemands hoofd te praten,
  Hoogmoed: Een te hoge dunk van zichzelf hebben en daardoor anderen bewust schade toebrengen,
  Onkunde: Onwetendheid waar menigeen zich toch niet door laat tegenhouden,
  Sociale vervreemding: Mensen via opgelegde (verplichte) onnatuurlijke gedragingen dwingen tot vervreemding waardoor er ernstige psychische schade kan ontstaan,
  Het Stanford experiment: Waarbij vrijwilligers werden opgesloten en andere vrijwilligers de bewakers speelden, in slechts een paar dagen veranderden deze normale vrijwillige bewakers (studenten) in sadistische bewakers, hierbij ook te omschrijven als Boa’s/handhavers et cetera.
  Het Milgram experiment: Oftewel, wie durft tegen de autoriteiten in te gaan. Het idee achter de experimenten van Stanley Milgram(dat akelig genoeg ook echt zo blijkt te zijn) is dat mensen zeer geneigd zijn om een figuur te volgen dat autoriteit uitstraalt. Wat Rutte hier dan voor invloed heeft is mij een raadsel.
  Zelfoverschatting: Uzelf overschatten. Jezelf overschatten, een te weinig realistisch beeld van uzelf hebben, hiermee doel ik op de Jaap van Dissels, Hugo de Jonge’s, Boa’s, handhavers, veel politieagenten enz.
  Nou zo kan ik nog wel uren doorgaan, wat ik uiteraard niet zal doen. Maar er is niets nieuws onder de zon, over het algemeen wordt er niets geleerd van het verleden, alles blijft zich herhalen ad infinitum.

  27 likes
 5. Tja, “covid19”. Het is niks meer of minder dan een afkorting en de naam van het script lang geleden vervaardigd en op dit moment gevolgd. “Certificate Of Vaccination IDentification Artificial Intelligence”.

  22 likes
 6. Wat ik mezelf vaak afvraag wanneer ik lees over protesten, optreden van de politie en de verslaggeving ervan: zouden die agenten en die verslaggevers nou echt niet snappen dat ze met hun acties alleen maar hun eigen ondergang mee helpen bespoedigen?

  16 likes
 7. Corona is het nieuwe bijgeloof.
  In de middeleeuwen waren het heksen en hekserij.
  Nu Corona.
  Hekserij werd “gepromoot” door de kerk.
  Het Corona virus wordt gepromoot door de “moderne kerk”, de vaccin industrie.

  8 likes
 8. niet getreurd, er komt een plan B van de hoge “raad” des Völkermordes. Wacht maar af.

  5 likes
 9. :adrianus-johannes.

  zo moeilijk is het niet bij betogingen gaat niks mis je wit betogen en weet dat als je andermans spullen sloopt er ingegrepen wordt..
  uitlokking door HUN die willen dat de betogers iets buitenwettelijke-s doen is wel kom om de betogers uit elkaar te slaan.. arresteren en mee nemen wordt altijd gedaan door de niet betogers of niet soms.. wanneer betogers niks of nooit wat buitewettelijk-s doen, zo kan eeuwig door gestreden bekendheid en bewustwoordeing worden geuit en onderhouden.. occupy maliveld de pogingen om daar HUN zooi te schoppen waren bijzonder talrijk, en met ons vaste team vele malen verijdeld soms samenwerking van insiders (want ook die hebben bloedlijn gezamenlijk allen en het team heeft ook gelekt naar systeem ook bloedlijn empathie etc.etc.)..
  corona boetes en demonstratieverboden moeten we met de zelfde psychische trukendoos in de kiem smoren zo wereld wijd de van overheidswegen psychische corona tirannie over bevolking gedwongen wordt..
  dus de pitsboels met gele herkenningsstrepen net zo lang in de psychiche bewerken dat HUN buitenwettelijk bezig gaan net als de nederlandse regeringsleiders nu als doen nietwetende dat steeds meer volk dat ingaat zien hoe dom de ezel ook is als de last te zwaar wordt zal deze zijn bewuste keuze maken.. ik hoop dat we daar van bespaart zullen blijven..
  het zijn op een planeet die we in naam van, ten gronden aan het richten zijn zal ergens ieder, rijk en arm inzien dat niks kan zonder elkaar de rijke kan beslist niet zonder de arme vice versa.. dus is er voor beiden aller tijden lebensraum..
  soms de een wat meer dan de ander weer.. en raad eens wie na corona(de ademgriep) wat meer lucht krijgt!!
  fijne dag allen..

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...