CoronaBinnenland

Verontwaardiging door nieuw rapport over voorbereiding op coronawinter: ‘Ze zijn echt doorgedraaid’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) schrijft in een nieuw rapport dat de regering de samenleving zo snel mogelijk moet voorbereiden op de volgende fase van de coronapandemie.

Volgens de WRR is het juist nu belangrijk om naar een langetermijnplanning te kijken. Zo zou de overheid nu al moeten investeren in digitale infrastructuur en het creëren van maatschappelijk draagvlak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De WRR adviseert beleidsmakers ook om moeilijke keuzes niet te schuwen, als die echt nodig zijn. Maatregelen die bij een eventuele opleving door het kabinet kunnen worden ingezet – zoals een mondkapjesplicht of een avondklok – moeten wettelijk worden vastgelegd, vindt het adviescollege.

Stelletje morons

Het rapport leidt tot veel verontwaardiging. “Ze zijn echt doorgedraaid bij de WRR. Want dit is géén wetenschap, maar betreft pure dwang ‘zonder onderbouwing’,” schrijft BVNL-bestuurder Hans van Tellingen.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Stelletje morons! In 2,5 jaar iets meer doden per jaar mét corona (niet aan) dan bij de griep.”

Forum voor Democratie waarschuwt dat de geesten rijp worden gemaakt voor een herinvoering van de coronamaatregelen. “Voorkom dat we – voor de derde winter op rij! – te maken krijgen met ingrijpende vrijheidsbeperkingen.”

Knettergek

“Helemaal knettergek zijn ze,” reageert journalist Annelies Strikkers, toevoegende dat geen van de genoemde ‘maatregelen’ een wetenschappelijke onderbouwing heeft en dat deze politieke organisaties en ook de media zich laten gebruiken voor Agenda 2030.

BVNL, de partij van Wybren van Haga, stelt: “Het kabinet vindt het sowieso moeilijk om belangrijke thema’s democratisch te bespreken. Daarom zijn ze ook geen fan van het referendum. Nederland zit volkomen terecht niet te wachten op weer allerlei absurde en niet werkende coronaregels.”

Einde discussies

“Een aantal (niet onafhankelijke) adviesorganen vinden dat discussies over de avondklok, coronapas en vaccinatiedwang niet uitgesteld moeten worden. Maar die discussies zijn al lang en breed gevoerd. Uitkomst: discriminerend, stigmatiserend, geen effect. Einde discussies,” aldus Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Ook data-analist Daniël van der Tuin merkt op dat géén van de maatregelen werkt, blijkens Wob-documenten.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Criminelen! Dat zijn het!
Definitie van een bananenrepubliek: Een land zonder overheid, waardoor criminelen de macht hebben.

Dat is wat Nederland nu intussen wel officieel genoemd kan worden.

Wapke
Wapke
1 jaar geleden

Zowiezo wat zullen er nu veel gaan sterven …..
😔 😔 😔

Wapke
Wapke
1 jaar geleden

Tis niks dan blablablabla tijd voor actie !
Revolutie ✌

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Führer Rüttler & Herr Doktor Ernst Mengele durven niet eens meer een COVID-1984-Staat van Beleg af te kondigen, een steeds groter wordend deel van de Kudde Hersendode Überschapen begint de Leugens door te krijgen of heeft er hun schapenmaagjes vol van…Zelfs bij die Über-MK-Ultra-Goebbels-Propaganda-Fake-Nieuws-Site NU.nl, waar de Hardcore-Pro-Vax-Demonen standaard in groten getale aanwezig waren, gelooft inmiddels geen enkel volgzaam compleet Hersendood Gevaccineerd Überschaap meer in die COVID-1984-Bullshit…Zelfs overvolle IC’s, Triage-Tragedies & Massale sterfte zal ze werkelijk waar een rot-Zorg zijn…Datzelfde geldt overigens ook voor de Speciale Militaire Operatie in OekroNazië, want die laffe Narcistische compleet Hersendode Kudde Nazi-Sympathisanten begint inmiddels te beseffen dat ze langzaam maar zeker Zelf KAPOT gemaakt worden door hun EIGEN Führers…..hahahaha….Het werd een keertje tijd ook, de klappen die al die slaafse Hersendode NSB’ers gaan krijgen zulllen dan ook HARD aankomen…Führer Rüttler & zijn vuile Parasieten van Troje Nazi-Handlangers zijn hélémáál KLÁÁRRR!!! Einde Oefening

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x