Homepagina » Het Complot » Ambtenaar Justitie: “ISIS is complot van zionisten”
Ambtenaar Justitie: "ISIS is complot van zionisten"

Ambtenaar Justitie: “ISIS is complot van zionisten”

In de Tweede Kamer is ophef ontstaan over een Twitterbericht van een ambtenaar van het ministerie van Justitie. Yasmina Haifi, projectleider van het Nationaal Cyber Security Centrum, twitterde dat ISIS helemaal niet bestaat uit radicale moslims. Volgens haar is de organisatie, die inmiddels door het leven gaat als IS, opgericht door zionisten om moslims zwart te maken. Verder wijt ze de rellen in de Schilderswijk dit weekend aan bevooroordeelde media die moslims in een hoek proberen te duwen.

Haifi heeft haar tweet inmiddels verwijderd en twitterde later: ‘realiseer mij de politieke gevoeligheid in relatie tot mijn werk. Dit was nimmer mijn bedoeling’. Ze wilde alleen duidelijk maken dat ISIS onmogelijk uit naam van de islam kan handelen, omdat volgens haar de organisatie dingen doet die de islam niet goedkeurt.

“Het is in het licht van mijn functie bij het ministerie van Veiligheid en Justitie misschien niet zo verstandig geweest mijn mening als privépersoon te geven. Dat wil ik wel toegeven,” zegt Haifi in een toelichting. “Ik dacht dat Twitter gewoon een plek was om je mening te geven, na het plaatsen van deze tweet zie je ineens wat er gebeurt.”

Hoewel Haifi erkent dat het bericht op Twitter in het licht van haar werkzaamheden niet verstandig is, benadrukt ze dat haar mening niets over haar inhoudelijke werkzaamheden zegt. Bovendien zou haar afdeling op het ministerie ‘niets met politiek’ te maken hebben.

Haifi zegt haar mening te baseren op documenten die de Amerikaanse klokkenluider Edward Snowden over ISIS naar buiten bracht. Daaruit blijkt dat ISIS een vooropgezet plan van zionisten in de VS en Israël is, aldus Haifi. De herkomst van de documenten wil ze niet toelichten. “Ik heb geciteerd wat ik heb gelezen op internet, het is op verschillende websites te vinden.”

Haifi stond bij de vorige verkiezingen voor de Tweede Kamer op de kandidatenlijst voor de PvdA als regionale lijstduwer in Den Haag. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft Haifi woensdag geschorst. Ook is haar detachering bij het Nationaal Cyber Security Centrum beëindigd.

De ambtenaar van Justitie neemt haar woorden niet terug. Op Radio1 zei ze vandaag dat de vrijheid van meningsuiting kennelijk maar voor bepaalde groepen telt in Nederland. “Ik heb de vrijheid genomen me te uiten en kennelijk moet ik daar voor boeten. Ik zou niet weten waarom ik er afstand van zou moeten nemen. Dit is wat ik vind.”

Verder zei ze: “Kennelijk mogen bepaalde zaken niet worden gezegd. Ik heb geen mening gegeven. Ik heb dat over het zionisme niet zelf verzonnen, maar er talloze artikelen over gelezen.” 


[NOS, ND]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ferrimassi
Ferrimassi
6 jaren geleden

Trojaans paard 2.0.. Vraag me af of ambtenaren fatsoenlijk gescreened worden. Nederland begint steeds meer op een bananen republiek te lijken.

Chesterfield
Chesterfield
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Ze heeft Anders wel gewoon gelijk Isis is opgezet door de vs Engeland en Israël

Ferrimassi
Ferrimassi
Reactie op  Chesterfield
6 jaren geleden

Bron? Ik ken het groter Israel sprookje. Klassiek antisemitisme. Israel heeft 15% moslim populatie. Ze zitten er zelfs in de politiek. Ze zullen ze wapens hebben geleverd hebben vast en zeker. Maar hoe wil je de 1400 jaar durende moordpartijen verklaren? Laat me niet lachen. Dit is een exscuus/hoax van arabische landen zodat ze niet hoeven te handelen.

indewar
indewar
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

ben jij een trol of J…??

Maar wat is jou bron?? albron catering of wat..?

Ook jij weet niet hoe t zit, en je weet niet als jou bron waarheid spreekt!
Mss kijk je teveel televisie..

televisie programmering.. jou visie word geprogrammeerd

Einde bericht

Ferrimassi
Ferrimassi
Reactie op  indewar
6 jaren geleden

Ah ok nu moet ik wel een trol zijn niet? Ik ga af op eigen waarneming, ben er ook op vakantie geweest. En ik heb nog een oude beeldbuis (die nooit aanstaat). Je denkt wel veel over me te weten, beetje in de war?

Chesterfield
Chesterfield
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Mijn bron is snowden die heeft et bekend gemaakt

Roy
Roy
Reactie op  Chesterfield
6 jaren geleden

Check je bronnen, het is al officieel ontkend dat Snowden dat ooit naar buiten heeft gebracht.

Robbedoes
Robbedoes
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Dit land is GEEN bananenrepubliek.
Hooguit een bananenkoninkrijk.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Ze heeft het met een schorsing moeten bekopen en is haar detachering beeindigd; vrijheid van meningsuiting kent men dus niet echt in dit land.

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Ze gaf niet haar mening, maar bracht een (reeds ontkracht) gerucht als feit (vergelijk “ik denk dat…” met “het is…”). Zeker als je in haar geval een hoge functie had die onder de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid valt, mag je dergelijke loze kreten niet doen.

Keesoe
Keesoe
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Ben het niet altijd met je eens hier maar hier kan ik niks tegenin brengen.

Mensen snappen gewoon niet wat haar functie inhield en wat mening uiten is.

Een mening uiten begint met “ik vind dat” en niet ” het IS” .

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Keesoe
6 jaren geleden

Klopt… Volgens mij zou iedereen het met elkaar eens moeten kunnen zijn dat ze niet haar mening heeft geuit, maar een statement. Als een minister een dergelijke uitspraak zou doen, zal deze ongetwijfeld moeten aftreden. Ze is dus nog beter af.

Deze mevrouw zal overigens niet zo snel ontslagen worden (een ambtenaar ontslaan kost veel te veel geld), ze wordt gewoon herplaatst op een andere functie waar haar ideeën over dit soort zaken geen kwaad kunnen.

Roy
Roy
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Helemaal mee eens Days, het heeft verder ook niets met vrijheid van meningsuiting te maken. Iemand die bij een kinderdagverblijf werkt moet ook niet gaan verkondigen dat hij vindt dat de pedopartij een fijne club is. Het is meer een kwestie wat kan je wel zeggen als je een bepaalde functie bekleed en wat niet.

Buiten dat moet ze haar bronnen checken aangezien het nooit geroepen is door Edward Snowden, maar ja dat zijn weer die bekende aannames waar veel mensen zich schuldig aan maken. Alles wat op het internet staat is waar, behalve de MSM dan 🙂

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Het geldt eigenlijk voor iedere ambtenaar, hoe hoog of laag je functie ook is: als je publiekelijk gevoelige of domme uitspraken over jouw werkgebied doet begeef je je op glad ijs. Ik heb verschillende vrienden die werkzaam zijn bij de rijksoverheid en die hebben dit allemaal wel eens op hun werk voorbij zien komen. Het ambtenarenreglement is er heel duidelijk over wanneer de grens wordt overschreden.

Maar een punt van kritiek op Justitie: deze dame heeft de afgelopen tijd een kruistocht gevoerd tegen de politie in de Schilderswijk, heeft ook op een vrij ordinaire manier modder lopen gooien bij demonstraties. Dat werd allemaal al getolereerd, maar ik vind dat ze die grens toen al was gepasseerd. Ze zijn dus te laat geweest met ingrijpen.

Willem
Willem
6 jaren geleden

eindelijk een ambtenaar met een eigen mening… dit moet kunnen, ongeacht waar je werkt. Jammer dat zij geschorst is….. schande!!

Ferrimassi
Ferrimassi
Reactie op  Willem
6 jaren geleden

Nee hoor. Dit is gewoon smaad en laster. Niet bewezen en niet onderbouwd. Mening geven is prima. Maar een volk valselijk beschuldigen van genocide plaats ik in de categorie oproepen tot geweld..
De bewijslast ligt bij haar.

Artist
Artist
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Nou vals beschuldigen was de orde van de dag de afgelopen maanden door hooggeplaatste heren die allemaal nog steeds hun positie uitvoeren…Dus…

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Goh, wat een tweet al niet teweeg brengt ; smaad en laster. In welk opzicht heeft deze groepering hier last van? Worden ze ernstig benadeeld in hun handelen, of in het verkrijgen van financieën ? Of krijgen zij het zwaar te verduren van Jan Publiek.
Denk je werkelijk dat ze weten dat een Ambtenaar in het prutlandje Nederland een belastende uitspraak heeft gedaan? Zouden ze nu een prijs op haar hoofd hebben gezet?
Wat een ONZIN ! Dit is weer zo’n befaamd rookgordijn, om de aandacht van de mensen van het belangrijkste spel af te halen. BAH ! Let op UW ZAAK Nederlanders !

Ferrimassi
Ferrimassi
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

We weten allemaal toch wel wat er met “zionist” bedoelt word uit die hoek… dat woord word hier uit je comments ge-edit het J woord.

GS88
GS88
Reactie op  Ferrimassi
6 jaren geleden

Je bedoelt joden? Van iemand met zo’n functie mag je toch wel verwachten dat ze dondersgoed het verschil weet tussen zionisten (hoeft niet persee joods te zijn) en joden (hoeft niet perse zionist te zijn).

Beetje zwak van je om te insinueren dat ze hiermee indirect een antisemitische uitspraak heeft gedaan, lees gewoon zoals het er stond en niet wat je ervan maken wilt.

herman de graaf
herman de graaf
6 jaren geleden

Zo wordt het ambtenarenkorps in een maatwerkkostuum gewikkeld.
Dit geldt ook voor leveranciers van de overheid, inclusief de pers (advertentie inkomsten).
De overheid is een grote opdrachtgever voor diverse bedrijven.
Wie niet aan het stramien voldoet, die gaat eruit.
Net zolang totdat het lijkt dat we allemaal dezelfde mening hebben.
Dan durf niemand meer een afwijkende mening te hebben, uit angst voor represailles.
Dit alles á la het boek 1984 van George Orwell.

Het begin van de vernietiging van het hebben van een eigen mening !
We staan erbij en kijken ernaar.

gthijsse
gthijsse
Reactie op  herman de graaf
6 jaren geleden

Dit proces is al ca 15 jaar gaande hoor ! Geen eigen mening !

Meestaliserweleenverklaring
Meestaliserweleenverklaring
6 jaren geleden

Ongelofelijk, en dat werkt dan bij “het ministerie van Veiligheid en Justitie” en is gedetacheerd bij het “Nationaal Cyber Security Centrum”. Meteen ontslaan en nergens meer in een publieke functie.

indewar
indewar
Reactie op  Meestaliserweleenverklaring
6 jaren geleden

laat me raden.. jij bent een Wilders aanhanger..

die zijn meestal allemaal bang,
Wilders aanhanger of niet.. je bent bang (is toch geweldig dat er iemand de waarheid spreekt in zo n functie en de andere zijde belicht) maar door jou angst (dat iemand met een eigen mening zegt wat ze denkt op haar positie) en die van vele anderen komen dr nog meer controle middelen.. want die beschermen jou wel.. toch? das nou precies het plan! totale controle door de elite.. de tijd zal het leren

Einde bericht

Ferrimassi
Ferrimassi
Reactie op  indewar
6 jaren geleden

Met die logica ben jij zeker een isis aanhanger… en dan ben ik de troll… joker!

Meestaliserweleenverklaring
Meestaliserweleenverklaring
Reactie op  indewar
6 jaren geleden

Wat weet je toch veel over mij………. en toch loop je zomaar achter een hoax aan. Ben ik nou wel of niet een Wilders aanhanger?
Volgens mij ben je een beetje in de war, dat weet ik dan weer over jou.

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Meestaliserweleenverklaring
6 jaren geleden

Kan ook een geval zijn die het snapt, en het nog zegt ook.

6 mannen met toepasselijk profiel de straat op sturen om leuzen te roepen is niet duur voor wereldnieuws a la carte.
Ze lachen zich een hoedje.
Dat heeft nog geen 10,000 Euro gekost.

S0M30N3
S0M30N3
6 jaren geleden

Beetje jammer dat ze het bericht weer heeft verwijderd, want ze heeft groot gelijk. Gemaakt door de overheid… Bang dat ze haar baantje zeker kwijt raakt, vindt dat wel een beetje zwak maja wie ben ik.

rik
rik
6 jaren geleden

Ontegenzeggelijk zijn het islamieten die de ISIS bemannen, dit is een voldongen feit. Dus daarmee zegt Yasmina Haifi indirect dat deze ISIS islamieten enorme wandaden begaan tegen anders gelovigen en zich laten betalen door de zionisten om dit te doen. En die jochies die in de schilderswijk ‘Allah is de baas in NL’ lopen te reopen en het ISIS geweld verheerlijken, kun je toch onmogelijk serieus nemen.
In ieder geval een ontwikkeling waartegen de overheid moet optreden ter handhaving van de openbare orde en de NL rechtstaat zoals deze is ingericht.

exegese
exegese
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik schreef : Ontegenzeggelijk zijn het islamieten die de ISIS bemannen, dit is een voldongen feit. Dus daarmee zegt Yasmina Haifi indirect dat deze ISIS islamieten enorme wandaden begaan tegen anders gelovigen en zich laten betalen door de zionisten om dit te doen.

Je laat je misleiden doordat leugens en tegenstrijdigheden zo groot zijn dat je ze niet meer als zodanig herkend.
laat ik je een soortgelijk voorbeeld geven welk onmogelijk te ontkennen valt.
Iedereen weet dat het wereld-bankenkartel volledig in handen is van de Rotschild’s. Een ander vaststaand feit is dat de Rotschild’s van Joodse komaf zijn. Om een grote oorlog te ontketenen zijn een aantal dingen nodig : goed gemaskeerde leugens om kwaad bloed te zetten en haat aan te wakkeren, geld, heel veel geld om tegenstanders aan flarden te schieten of anderszins uit te schakelen en politici en media die precies doen wat er van ze verlangd wordt zodat de smerige plannen niet in de war gestuurd worden.

En nu komt het : om Hitlers vernietigende stormloop op de wereld (en joden in het bijzonder) aanvankelijk zo succesvol te laten zijn is hij aantoonbaar en ZONDER TWIJFEL gefinancierd door ROTSCHILD een joodse familie die de genocide op het eigen volk financierde totdat de plannen gewijzigd werden en ze de kraan dicht draaiden om hem alsnog te laten verliezen. Sterker nog, zijn kanonnenvlees aan het front werd voorzien van cocaïne van de Nederlandse cocaïnefabriek die hier in Nederland stond en leverde aan alle oorlogvoerende landen. http://www.youtube.com/watch?v=TZ5_MOmWc2I http://www.youtube.com/watch?v=315PQTwiI-0 Daar is gigantisch veel geld aan verdiend en niet in de laatste plaats door ons koningshuis Alle oorlogen draaien niet alleen op geld maar ook om geld, niets anders dan dat. Het heeft niets te maken met nationalisme, nazisme of welk -isme dan ook. Het gaat om de knaken en de joden beheren de knaken nou eenmaal. Dus reken nou niet op integriteit of welke vorm van redelijkheid of eerlijkheid dan ook als er veel knaken in het spel zijn. Als het om veel geld gaat is de mens klaarblijkelijk OVERAL toe in staat.

rik
rik
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

@exegese
Feit blijft nog steeds dat het islamieten zijn die NU enorme wandaden began tegen anders gelovigen. Dit hoeven ze niet te doen en uberhaupt geen enkel mens op de wereld hoeft zich bezig te houden met Geld en Macht, dit is een keuze.

Nu ben ik geen verdediger van het koningshuis en haar verleden, maar als je het NU zo slecht vindt in Nederland en hoe ze haar welvaart heeft opgebouwd, waarom blijf je dan in Nederland meegenieten van deze welvaart.

Vele op deze site aanwezige commentatoren reageren ook erg eenzijdig, net zoals de door hen verfoeide mainstream media. Een wakker mens toetst alle informatie, zowel van MSM als alternatief. Misschien beter nog is het om je vooral te richten op positief nieuws dat bijdraagt aan verbetering van de maatschappij.

exegese
exegese
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik, als je geen zinnige argumenten ter beschikking hebt schrijf dan niets en droom lekker verder

geen enkel mens op de wereld hoeft zich bezig te houden met Geld en Macht, dit is een keuze.

Haha onder welke steen kom jij uit gekropen ?????

Welcome in the real world !

IIS
IIS
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

exegese
14 augustus 2014 13:42 at 13:42

Wil één kanttekening plaatsen bij je reactie en dat is namelijk dat ik niet denk dat we verder komen als mensen elkaar aanvallen of proberen te ridiculiseren. Het is nu kunst om juist NIET mensen persoonlijk slecht te bejegenen maar is het kunst om aan elkaar uit te leggen wat waar is of wat een leugen is en dat het heel moeilijk is de goede kant op te -LEREN- kijken.

rik
rik
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

@exegese

Dat is onder een steen waar jij ook van vandaan bent gekomen en waar je (ooit) ook weer naar zult terugkeren.

Blijkbaar heb jij nog een leercurve te doorgaan om te begrijpen dat liefde, vergeving, inspiratie de enige weg is in een wereld die ook erg real is maar jij nog niet ziet.

IIS
IIS
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

@exegese
14 augustus 2014 08:25 at 08:25

Wat je zegt is een herhaling van dat wat zoveel mensen ons hebben voorgehouden en wat we niet wilden geloven omdat de macht van de gevestigde orde telkens tegengas weet/wist te geven en als de massa eenmaal in een bepaalde richting is gestuurd en geconditioneerd of gehersenspoeld dan is het heel moeilijk uitleggen dat de kudde der slaven richting afgrond rent.

Je hebt het heel goed maar vooral strak verwoord en slaat wat het ‘geld’ betreft helemaal de spijker op de kop.

Hopelijk komen er meer en meer duidelijke mensen zoals jij. Mijn complimenten voor je wakkere geest.

exegese
exegese
6 jaren geleden

Iemand die de waarheid spreekt wordt aan de schandpaal genageld en een leugenaar en bedrieger wordt beloond. Zo werkt dat nou eenmaal. Als je alles wat de mainstream media uitbraakt 180 graden draait ben je dicht bij de waarheid.

IIS
IIS
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

@exegese

Ben het weer helemaal met je eens.

IIS
IIS
6 jaren geleden

Wat deze dame vertelt is toch algemeen bekend en zou iedere slaaf/slaper/schaap moeten weten, dus waarom reageert men zo geschokt? Omdat de waarheid nu eens uit een ander hoek komt? En is de islam niet meer dan een vehikel die wordt gebruikt om stennis te schoppen en te kunnen moorden, net als het verhaal rond de Russen, zoals op scholen ooit is geleerd dat Russen en ergens ook Chinezen (het gele gevaar) allemaal heel slechte mensen zijn die allen maar uit zijn op oorlog en macht. De VS heeft in alles altijd zijn handen in onschuld gewassen en doet nooit iets fout. VS staat tevens synoniem voor zionisme, want wie anders is of was daar de baas? En verwar alsjeblieft nu niet zionisme met antisemitisme, want dat is toch ook een totaal uitgemolken koe. Zelfs joden protesteren tegen het geweld en de doortraptheid van de zionisten. Daar is genoeg over te vinden.

Eerst fabriceerde en presenteerde de VS/EU Al Qaida als het grote kwaad, maar doordat men moest toegeven dat Al Qaida meevocht in Libië en Syrië en ze werd gefinancierd door de VS/EU werd het tijd voor een naamsverandering, De borden van Al Qaida werden van de gevel gehaald en er nieuwe ophangen, namelijk die van ISIS. Weer later bedacht men de Islamitische Staat of IS.

Verder is het heel duidelijk dat wie de macht over geld heeft en wie deze macht heeft is toch ook bekend, heeft macht over vrede en oorlog, over gezondheid en dood, over leven of sterven.

De wereld staat en valt met (macht over) geld en je hoeft niet eens zo diep te graven om te begrijpen wie of welke psychopaten/moordenaars/judassen of alles vernietigende ziekelijke macht aan de touwtjes trekken van het grote geld via banken, de centrale bank vooral en natuurlijk de BIS bank of de Wereldbank.

rik
rik
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Dus jij gelooft werkelijk dat de islamieten van de ISIS zich willens en wetens laten bewapenen en betalen door de zionisten om vervolgens op allerlei barbaarse manieren anders gelovigen de nek om te draaien?

De “Macht over het Geld” is alleen een issue voor mensen die Geld, Macht en Materiele zaken zelf heel belangrijk vinden. Met andere woorden er is geen wezenlijk verschil tussen al dit type mensen.

IIS
IIS
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik

Geld laat de duivel dansen. Er zijn echter ook huurmoordenaars en busladingen zwakbegaafden die je als idealisten mag zien en geloven en die denken uit naam van één of ander religie te moorden, deze lui weten uiteraard niet eens voor wie ze moorden of welk doel werkelijk wordt beoogd. De echt grote jongens die dichtbij het vuur zitten en weten voor wie ze werken en hoe of wat ze hebben te doen sturen hele groepen niet nader geïnformeerde mensen aan.

Overigens speelt natuurlijk stille Willie, Saoedi-Arabië, hierin financieel etc. ook een heel grote rol. Waarschijnlijk hebben ze Saoedi-Arabië wijsgemaakt dat er één groot Arabisch rijk zal komen, maar wellicht zal dit als het moorden klaar is een grote illusie blijken.

Er zijn natuurlijk meerdere opties in deze slachtpartij/oorlog mogelijk, maar als je kijkt naar de geschiedenis en wie er werkelijk macht heeft in de wereld dan is verder onderzoeken bijna overbodig. Doel van de hele oorlogsmachinerie is geld en wie geestelijk gestoord van geld is en daar macht over heeft is toch duidelijk.

Als ik de mainstream media neem als bron van oprecht nieuws dan weet ik dat ik helemaal fout zit en in ieder geval dat alles wat ze berichten één vuige leugen is en ik het tegenovergestelde moet denken. Wie de media en politiek bezit kan deze sturen en het wordt van onder naar boven gestuurd en gemanipuleerd. Alleen dan moeten de ambtenaren/omroepers etc. natuurlijk niet hun eigen mening of zelfs de waarheid gaan verkondigen, want dat is natuurlijk weer heel vervelend en zeer ongewenst, dan raken de slaven/slapers/schaper totaal van leg.

rik
rik
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

@IIS

Het zal wel erg fijn voelen dat je zo zeker van je zaak bent en dat je iedereen die er anders tegen aankijkt dan maar wegzet als slaven/slapers die snel van de leg raken. Heb je al eens onderzocht door welke emoties je tot dit soort gedachten komt?

IIS
IIS
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik

Wat moet er zo fijn aan voelen als we eerdaags in een alles vernietigende wereldoorlog terechtkomen? Wat is er zo fijn aan dat we geen baas zijn over onze eigen levens of bezittingen en dat iemand anders, een overheid, een obscure macht bepaald hoe wij moeten leven, denken, voelen en met elkaar hebben om te gaan. Daar is helemaal niets fijn aan, dat is zachtst gezegd een drama en om te huilen.

Het zijn niet mijn emoties amice, het zijn pure constateringen die mijn mening doet vormen. En dat ik mensen slaven of slapers noem is om duidelijk te maken waar ze staan met hun door de macht opgelegde ideeën, want als men domweg accepteert en tolereert dat een handvol dolgedraaide idioten ons mag vernietigen en met judasstreken mag controleren, sturen, onderdrukken, ziek maken of mag uitmoorden dan is het woord slaaf/slaper/schaap voor degene die dit accepteert nog een understatement.

rik
rik
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@IIS

Jammer dat je oordeelt over je medemens die op een zeker niveau onderdeel is van jezelf. En jammer dat je geheel in de modus van negativiteit staat zoals zovelen die hier commentaar leveren en je alleen je “Eigen gelijk” wilt zien. De wakkere mens is ingesteld op licht, liefde en een positieve uitkomst die al bestaat.

Alleen deze wakkere mens is los van de duistere machten die nog op aarde aanwezig zijn. Doordat er steeds meer licht op aarde komt, komt er door de (nog) dualistische aard van de Aarde ook een duistere tegenkracht tot ontwikkeling.

Ik wens eenieder veel vrede, inspiratie en geluk toe om te beginnen binnen in je Eigen geest want alleen daarna ben je in staat extern te beinvloeden.

Dit was mijn laatste bijdrage hier.

GS88
GS88
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Wat mij opvalt.. en het is best wel triest hier in westerse media niks van te vernemen (enkele arabische media hebben hier wél over bericht), is dat zwaargewonde isis-‘strijders’ opgehaald worden en in het Chaim Sheba ziekenhuis (in ISRAEL) worden behandeld.. hoe en waarom (en uberhaupt of het klopt) weet ik niet.

[quote]Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft Haifi woensdag geschorst. Ook is haar detachering bij het Nationaal Cyber Security Centrum beëindigd.

De ambtenaar van Justitie neemt haar woorden niet terug. Op Radio1 zei ze vandaag dat de vrijheid van meningsuiting kennelijk maar voor bepaalde groepen telt in Nederland. “Ik heb de vrijheid genomen me te uiten en kennelijk moet ik daar voor boeten. Ik zou niet weten waarom ik er afstand van zou moeten nemen. Dit is wat ik vind.”[/quote]
Triest dat ze haar meteen de mond snoeren en uit haar functie zetten, lijkt net alsof de zionisten-lobby uit de VS is komen overwaaien, maar des te mooier ik het vind dat ze achter haar woorden blijft staan!

Keesoe
Keesoe
Reactie op  GS88
6 jaren geleden

Wat zeuren jullie nou ze heeft toch der mening kunnen uiten? Ze zit niet opgesloten ofzo !!…. Maar als je zo’n functie hebt dan is die uitspraak niet echt slim en logisch dat ze geschorst word. Als ze vakkenvuller was geweest had ze der baan gewoon gehouden. Nou ophouden dat ze zo zielig is want ze zou naar die landen moeten gaan en horen wat vieze vuile moordenaars daar roepen. Ze roepen niet we moorden voor zionisten maar ze roepen Allah heel vaak kijk maar naar filmpjes op youtube en op de meer duistere sites waar ze ongestoord filmjes kunnen uploaden voor ze worden verwijdert. gruwelijkheden worden er gepleegd en helaas word daar het woord Allah vaak bij geroepen. … Aub niet aankomen met dat het CIA figuren zijn die verkleed zijn als isis aanhangers want die heb ik ook al gehoort.

Nogmaals ze is niet zielig want als vakkenvuller had ze der baan nog gehad maarja der functie heeft iets meer verantwoordelijkheid als schappen vullen vinden jullie niet?

En elk religious person kilt in naam van zijn geloof. Of zijn of haar geloof het nou tegenspreekt of niet. Christenen joden moslims ze doen het allemaal maar zo staat het in hun geloof niet beschreven zoals in geen enkel geloof.

Giorgos
Giorgos
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Ik begrijp dat je je geloof probeert te beschermen ik geef je het recht. De Islam is geen slecht geloof het geloof beeld vrede uit zoals het hoort! niet zoals Isis zich gedraagt, over Amerika en andere landen als israel, engeland, duitsland (Die ook gewoon tussen dat rijtje horen) heb je helemaal gelijk in maar sorry gozer Isis is puur slecht en moet gestopt worden klaar je kan mij niet zeggen dat ik geen gelijk heb!

Huisheks
Huisheks
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Gelde en macht maakt blind. Velen zijn bereidt hiervoor tot ver over hun grenzen te gaan. Iedereen mag dan wel weten hoe de vork in de steel zit. Maar “VRIJE MENINGS-
UITING” is hier verboden. Dan ben je ineens staatsvijand nr 1.
Idd. een bananenkoninkrijk !

Johannes
Johannes
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Iedereen mag roepen wat hij of zij wil er is dus zeker vrijheid van meningsuiting. Dat er niet naar je geluisterd wordt is een andere vraag.

Jij deelt het podium hier in Nederland met 16,800,000 mensen (leeftijd buiten beschouwing gelaten) en in de wereld met bijna 8 miljard mensen. Om de informatie voorziening overzichtelijk te houden en onnodige confrontaties te voorkomen zijn daar normen en waarden aan verbonden. Regels en methodes zijn er ook aan verbonden om de kredietwaardigheid te toetsen (e.g. bronvermelding, eigen aantoonbare onderzoek etc.).

Dit geld ook voor de gebruiker @IIS. Iedereen heeft het recht te geloven wat hij wilt geloven, te lezen wat hij wilt lezen. Dit heb ik al meerdere malen geschreven “mijn waarheid is niet jou waarheid” en ga niet iemand op de persoon aanvallen omdat hij anders denkt. Verder ik ga zomenteen weer gras eten, doe die ketting weer om mijn nek en ga dag dromen want dat is wat ik de hele dag doe als Slaafse aan de ketting gelegde schaap.

exegese
exegese
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

@ISS klopt precies.
Alle oorlogen worden altijd ontketend op initiatief van de banken. Zij financieren altijd beide partijen en bepalen daarmee ook altijd wie er uiteindelijk wint. De partij die verliezen moet krijgt simpel weg geen geld meer en zal het onderspit delven. De banken, en de banken alleen hebben met oorlog en wapenhandel ontzettend veel te winnen, het volk betaald het gelag zoals altijd. Ook gaat oorlog altijd over geld, goud en delfstoffen. De Gaza-oorlog gaat gewoon over de rechten op een gigantische gasbel vlak voor de kust aldaar. De opstand en oorlog in Oekraïne gaat alleen maar over de winning van schaliegas op een onverantwoorde manier door onze “koninklijke”Shell die in de rest van de wereld verboden is vanwege de gigantische risico’s voor de bevolking. Om het land dus toch tegen wil en dank van de bevolking te kunnen plunderen regel je een zogenaamde volksopstand en stuur je er een huurlingenleger heen om het land overhoop te halen en de onwillige regering om te ruilen voor tuig dat luistert naar de juiste mensen. Poetin moet gedemoniseerd worden en in een oorlog gelokt omdat hij de federal reserve en de dollar de rug toe wil keren en met de BRICS landen een eigen munt en bank op te richten. Alleen poetin is ze allemaal net even te slim af en laat zich niet provoceren en slaat ze met hun eigen middelen om de oren.

Daar kan ik dan weer enorm van genieten.

@ISS we zijn het wel opvallend vaak eens.

IIS
IIS
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

@exegese

Tof dat we het eens zijn, hopelijk blijft dat zo, maar belangrijker is dat de wereldbevolking er van doordrongen raakt hoe we worden verneukt, uitgekleed en omgebracht indien nodig. De mens moet begrijpen dat ze voor de psychopaten geen enkele waarde heeft en deze psychopaten degene zijn die zonder te knipperen met de ogen levens vernietigen.

Johannes
Johannes
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Dat is de bank zijn goed recht wanneer hij neutraal blijft in het kiezen van klanten. Helaas is de wapenindustrie één van de meest winstgevende industrieën dus als zoon bedrijf aan komt kloppen met een hoge rendement waarde zal een bank geen nee zeggen.

Overigens is hier wel een kromme manier wethandhaving aan de hand aangezien ING bank een boete had ontvangen omdat het wapenhandel financierde met Cuba en Iran onder het motto “opgelegde handelsblokkade”. Terwijl ze rustig door gaan met de westerse wapenhandel.

Jos Ripken
Jos Ripken
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

De vier grootste wereldbanken zijn in handen van 4 families, net zoals de Olie en steenkool giganten,
en dus is de Dollar afhankelijk van de Olieprijzen…machtsbeluste mensen die nergens voor wijken, maar in wezen doodsbang zijn om die macht kwijt te raken.
Nu Amerika op het punt staat om eigenlijk failliet te gaan…wat zie je dan….een bijna burgeroorlog!
Dat lees je wel niet zo duidelijk in de westerse en Amerikaanse media, maar hoor je wel in de vrije media!
Het hele wereldwijde probleem is opgelost op het moment dat de dictatuur in Amerika, want zo ligt dat als de burgers al hun rechten kwijt zijn, een halt word toegeroepen want als je je gehele politiekorps voorziet van legermateriaal en een nieuw draaiboek presenteert waarin, volgens zeggen staat dat men met sluipschutters ongewapende onruststokers mag afschieten , is er verder geen enkele discussie mogelijk en als de westerse regeringen eindelijk een “ballen” zouden tonen zou, om te beginnen, via Internationale druk eerst een hardop NEE gezegd moeten worden tegen een dergelijk beleid…maar zoals gebruikelijk hoor je niets….
De bezem door de politiek en er vakmensen neerzetten die als allereerste het begrip ” menselijkheid” op de agenda hebben staan en geen enkele regering accepteren…uiteraard is dat het buitenland, die zoals Israel, op grote schaal genocide bedrijven en zoals Amerika geen enkele waarde zien in de bevolking…als men praat over een New world Order…..dan is het wegjagen van dictatoren en moordenaars zonder enig Respect een aardige stap in de goede richting…maar ik vrees dat de meerderheid als zoutzakken op de luie bips blijven zitten….en later zullen zeggen “Wir haben es nicht gewust “….aan me hoela !!

m.b
m.b
6 jaren geleden

Zou verklaren waarom de VS de ISIS lekker hun gang hebben laten gaan.

x

Check Also

baudet

Heeft Thierry Baudet juist een slimme zet gedaan?

Een tijdlang ageerde Thierry Baudet namens zijn ...

desinformatie

‘Pas op voor desinformatie verspreid door wappies als Mark Rutte’

Het Nederlandse leger heeft sinds de corona-uitbraak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x