CoronaMens en Dier

BPOC2020 overweegt gerechtelijke stappen tegen Marion Koopmans: ‘U bent een schande voor uw vak’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

In het tijdschrift Nature Reviews Microbiology is een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de PCR-test geen coronabesmettingen kan aantonen. “De waarheid overwint,” schrijft moleculair bioloog Peter Borger op Twitter.

Al op 21 november 2020 getuigde Borger tegenover de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 dat de PCR-test niet geschikt is om besmettingen met het coronavirus aan te tonen.

De BPOC2020 en Borger werden door virologen Marc Van Ranst en Marion Koopmans zwartgemaakt. Borger was volgens deze virologen een ‘pseudowetenschapper’.

De moleculair bioloog heeft de studie op Twitter gedeeld en krijgt opnieuw de wind van voren. Maarten Costerus, medisch redacteur bij het Reformatorisch Dagblad, schrijft: “Dat was al bekend, niets nieuws dus.”

Borger: “Precies! En met de juiste controles, precies zoals we twee jaar geleden hebben geschreven. U was toch ook één van die journalisten die mij als pseudowetenschapper neerzette. Komt u nu uw excuses aanbieden?”

“Waarom zou ik? Ik heb niks misdaan. Alleen bepaalde discutabele uitspraken laten factchecken door Marion Koopmans,” reageert Costerus.

Dat wisten we allemaal

Over Koopmans gesproken: toen Borger verwees naar zijn verhoor bij de BPOC2020, schreef het OMT-lid in een reactie: “Dat wisten we allemaal.”

“Maar jullie waren niet in staat om het te communiceren aan het volk. En jullie waren niet in staat om journalisten en politici aan het verstand te brengen dat positieve tests geen besmettingen zijn,” benadrukt Borger.

De BPOC2020 heeft via Twitter gereageerd op Koopmans: “U bent een schande voor uw vak. Wij hebben het verhoor van dr. Peter Borger al in november 2020 gepubliceerd waarin hij de ondeugdelijkheid van de PCR aantoonde.”

Verbijsterend en een schande

In twee lijvige rapporten, die zowel de regering als de Tweede Kamer hebben ontvangen, toont de BPOC2020 aan dat de PCR-test niet deugt. De rapporten werden genegeerd.

Dit alles is voor de commissie aanleiding om gerechtelijke stappen tegen Koopmans, Van Ranst, de Staat der Nederlanden, minister Hugo de Jonge en premier Rutte te overwegen.

De laconieke reactie van Koopmans – ‘dat wisten we allemaal’ – is verbijsterend en een schande, aldus de BPOC2020.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Vanranzegem en Koopmans kunnen best gaan samenhokken, ergens op een eiland héél ver weg, bah!

joke
joke
3 maanden geleden

“De rapporten werden genegeerd”, Wie had anders verwacht ? Zoals Goebbels ooit al eens aangaf “Objektivität ist Schwäche.”

Ron
Ron
3 maanden geleden

Rioolratten die hun eigen fouten verdoezelen dat zijn viro-logen. Ze spreken onderling af met big pharma. Van Ranst is daarin een monumentaal voorbeeld. Hoe bedrieg ik de politici en media om zoveel als mogelijk onze rommel te verkopen zie zijn congressen op youtube open en bloot. Alle ontwikkelingen in deze tijd laten zien tot wat Pharma geworden is. Een aandelenkoers fabriek niet in het belang van de onwetende burger maar enkel van de aandeelhouders die zich ongeveer een half jaar voor de uitbraak inkopen met een uiteindelijke winst van 20 tegen minstens honderd. Sterven daardoor mensen wie maakt zich daar nu zorgen over? Hun slogan we zijn toch goed ingedekt door onze lobby en goedgelovige(of omgekochte) politici mogen we onze eigen smeerlapperij keuren en de regeringen betalen alle vaccinatieschade.

Locke
Locke
3 maanden geleden

Het doorschuiven is begonnen.
“Waarom zou ik? Ik heb niks misdaan. Alleen bepaalde discutabele uitspraken laten factchecken door Marion Koopmans,” reageert Costerus.

O niks misdaan dat zullen we nog wel eens zien, je hebt je werk niet gedaan, als er iemand van de brug afspringt spring je die dan na.
Jij bent net zo schuldig als alle anderen en medeplichtig aan deze volkerenmoord jij valt bij het Tribunaal onder de categorie Propagandist.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x