UFO

Ruimtevaartingenieur vertelt hoe UFO’s worden aangedreven

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verhalen over vliegende schotels rond de geheime legerbasis Area 51 in Nevada gaan sinds 1989 de hele wereld over.

In twee nieuwe boeken wordt uitgelegd wat er in de afgelopen 24 jaar is veranderd en of de beweringen van oud-overheidswetenschapper Bob Lazar, die naar eigen zeggen op een geheime basis bij Groom Lake werkte, op waarheid berusten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Canadese onderzoeker Grant Cameron (foto) stelt dat Area 51 onderdeel vormde van een geplande, maar geleidelijke openbaring van informatie over het UFO-onderwerp. In zijn boek zegt Cameron dat een openlijke bekendmaking door de overheid onwaarschijnlijk is, maar volgens hem loopt er wel een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.

Tentoonstelling

Volgens Cameron wordt veel gebruikgemaakt van fictie om geheim materiaal te beschermen. De schrijver van UFOs, Area 51 and Government Informants denkt daarbij aan de manier waarop de UFO’s zich voortbewegen en waarom ze vele malen sneller zijn dan de toestellen van de luchtmacht. “Ze willen die informatie beschermen, maar tegelijkertijd voorkomen dat het volk blijft vastzitten in 1947.”

Cameron spreekt later dit jaar in een Smithsonian-museum over zijn bevindingen. Ruimtevaartingenieur T.L. Keller spreekt vandaag in het Atomic Testing Museum over zijn boek waarin de UFO-technologie uit de doeken wordt gedaan. In het museum is een tentoonstelling te zien over Area 51.

Keller werkte onder meer in het Jet Propulsion Laboratory van NASA, waar hij een computersysteem ontwikkelde voor interplanetaire missies. Daarnaast werkte hij voor de voormalige vliegtuigfabriek Douglas Aircraft en de Britse vliegtuigfabrikant British Aerospace. 

Bron: 8newsnow.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Draco
Draco
11 jaren geleden

Niemand staat er natuurlijk bij stil dat deze Grant Cameron zelf ook bij het plan hoort om ons te vergiftigen met desinformatie? Man man man, mensen geloven echt alles wat de media naar buiten brengt. Kijk en lees eens een maand geen journaal of andere media. Ervaar dan eens hoe rustig je het van binnen gaat krijgen. Het is niets anders dan het beheersen van onze gedachten. Propaganda. Daar horen UFO’tjes en dergelijke ook bij.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dus wij moeten hieruit begrijpen dat wij er zelf langzamerhand via de media achter moeten komen dat UFO,s en het buitenaards contact bestaat??DAT WIST IK AL, VOOR DAT DE MEDIA AAN HET WOORD KWAM, ANDERS ZOU IK HIER NIET ZO FANATIEK RONDHANGEN OP DEZE SITE!!!!!!!!!!!!!!!

Coeus
Coeus
11 jaren geleden

“een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.” Vaag verhaal. Wie runt dat programma en met welk doel? Als je info wil overbrengen, doe je dat. Iets naar buiten brengen, maar zo verhuld dat het nauwelijks iemand bereikt is vrij zinloos. En dat ‘programma’ duurt dan wel heel erg lang. Dit klinkt als de uitlatingen van een fantast. Die zitten er natuurlijk ook tussen, laten we eerlijk zijn.

AwE130
AwE130
11 jaren geleden

1947 de technologie stond in de kinderschoenen. Terwel in geheimen projecten de waarheid werd achter gehouden voor de gewonnen man/vrouw. In 1971 presenterende de Russische astronaut, Alexei Leonov, dit concept model voor een Earth orbit station. Ze waren al veel verder net super technologie maar dit soort als in deze pres foto werden gepresentaties om het volk zoet te houden.
http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/75-1971-04-21-earth-orbit-space-station-idea-by-russian-astronauts

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x