Homepagina » UFO » Ruimtevaartingenieur vertelt hoe UFO’s worden aangedreven
Wereldwijde inspanning voor bekendmaking buitenaards contact

Ruimtevaartingenieur vertelt hoe UFO’s worden aangedreven

Verhalen over vliegende schotels rond de geheime legerbasis Area 51 in Nevada gaan sinds 1989 de hele wereld over.

In twee nieuwe boeken wordt uitgelegd wat er in de afgelopen 24 jaar is veranderd en of de beweringen van oud-overheidswetenschapper Bob Lazar, die naar eigen zeggen op een geheime basis bij Groom Lake werkte, op waarheid berusten.

De Canadese onderzoeker Grant Cameron (foto) stelt dat Area 51 onderdeel vormde van een geplande, maar geleidelijke openbaring van informatie over het UFO-onderwerp. In zijn boek zegt Cameron dat een openlijke bekendmaking door de overheid onwaarschijnlijk is, maar volgens hem loopt er wel een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.

Tentoonstelling

Volgens Cameron wordt veel gebruikgemaakt van fictie om geheim materiaal te beschermen. De schrijver van UFOs, Area 51 and Government Informants denkt daarbij aan de manier waarop de UFO’s zich voortbewegen en waarom ze vele malen sneller zijn dan de toestellen van de luchtmacht. “Ze willen die informatie beschermen, maar tegelijkertijd voorkomen dat het volk blijft vastzitten in 1947.”

Cameron spreekt later dit jaar in een Smithsonian-museum over zijn bevindingen. Ruimtevaartingenieur T.L. Keller spreekt vandaag in het Atomic Testing Museum over zijn boek waarin de UFO-technologie uit de doeken wordt gedaan. In het museum is een tentoonstelling te zien over Area 51.

Keller werkte onder meer in het Jet Propulsion Laboratory van NASA, waar hij een computersysteem ontwikkelde voor interplanetaire missies. Daarnaast werkte hij voor de voormalige vliegtuigfabriek Douglas Aircraft en de Britse vliegtuigfabrikant British Aerospace. 

Bron: 8newsnow.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Niemand staat er natuurlijk bij stil dat deze Grant Cameron zelf ook bij het plan hoort om ons te vergiftigen met desinformatie? Man man man, mensen geloven echt alles wat de media naar buiten brengt. Kijk en lees eens een maand geen journaal of andere media. Ervaar dan eens hoe rustig je het van binnen gaat krijgen. Het is niets anders dan het beheersen van onze gedachten. Propaganda. Daar horen UFO’tjes en dergelijke ook bij.

  0 likes
 2. Dus wij moeten hieruit begrijpen dat wij er zelf langzamerhand via de media achter moeten komen dat UFO,s en het buitenaards contact bestaat??DAT WIST IK AL, VOOR DAT DE MEDIA AAN HET WOORD KWAM, ANDERS ZOU IK HIER NIET ZO FANATIEK RONDHANGEN OP DEZE SITE!!!!!!!!!!!!!!!

  0 likes
 3. “een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.” Vaag verhaal. Wie runt dat programma en met welk doel? Als je info wil overbrengen, doe je dat. Iets naar buiten brengen, maar zo verhuld dat het nauwelijks iemand bereikt is vrij zinloos. En dat ‘programma’ duurt dan wel heel erg lang. Dit klinkt als de uitlatingen van een fantast. Die zitten er natuurlijk ook tussen, laten we eerlijk zijn.

  0 likes
 4. 1947 de technologie stond in de kinderschoenen. Terwel in geheimen projecten de waarheid werd achter gehouden voor de gewonnen man/vrouw. In 1971 presenterende de Russische astronaut, Alexei Leonov, dit concept model voor een Earth orbit station. Ze waren al veel verder net super technologie maar dit soort als in deze pres foto werden gepresentaties om het volk zoet te houden.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/75-1971-04-21-earth-orbit-space-station-idea-by-russian-astronauts

  0 likes
 5. 1963 “The Gulliver” een systeem dat leven op de maan en mars moet detecteren, concept bedacht in 1952 door Dr. Gilbert V. Levin. Wie denkt dat dit concept alleen op papier is uitgewerkt heeft het mis. De Gulliver is onder meer gebruikt voor de Viking missie naar Mars in 1967 (onder een andere naam). Vandaag hebben we Curiosity, ze weet al meer dan 40 jaar dat er leven op Mars en op de maan is. Wanneer mensen dit debat aan willen gaan graag maar wel serieus graag.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/188

  0 likes
 6. [quote name=”Coeus”]”een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.” Vaag verhaal. Wie runt dat programma en met welk doel? Als je info wil overbrengen, doe je dat. Iets naar buiten brengen, maar zo verhuld dat het nauwelijks iemand bereikt is vrij zinloos. En dat ‘programma’ duurt dan wel heel erg lang. Dit klinkt als de uitlatingen van een fantast. Die zitten er natuurlijk ook tussen, laten we eerlijk zijn.[/quote]

  Nou tis wel duidelijk dat je niets maar dan ook helemaal niets van het ufo phenomeen begrepen hebt en ook niet weet wat compartmentilized projects zijn, het onion layer concept. Jouw comment klinkt als uitlatingen van iemand die zich er nooit in verdiept heeft laten we eerlijk zijn !

  0 likes
 7. De technische werking van UFO technologie heeft werkelijk helemaal niets met buitenaardse entiteiten te maken!

  Dit komt gewoon allemaal vanaf deze aarde. De duitse Vril organisatie heeft naar zeggen door spiritueel contact met aliens de benodigde kennis ontvangen (rond ww2). Alleen zij waren geen aliens, maar demonen vanuit het wereldse domein.
  Allemaal onderdeel van de komende new world order en de grote deceptie die gaat komen. The greatest trick the devil ever pulled was making the world believe he did not excist!

  Hij (Lucifer) bestaat wel degelijk, is dan ook de grote god voor de illuminatie en hun bazen de jezuiten. Inderdaad de nieuwe paus is een jezuit. Verdiep u eens wat breder in het UFO fenomeen en u zult ontdekken dat deze entiteiten door de eeuwen heen rond om ons hen aanwezig zijn geweest en bezig zijn met de laatste stappen van hun masterplan. NWO en totale wereld dominatie. Don’t be fooled. Connect the dots!

  0 likes
 8. een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.”

  Volgens mij heette dat programma “StarTrek”

  0 likes
 9. AwE130 interview’s tijdens de Leeds Exopolitics Expo 5-7 August 2011, held at the University of Leeds.
  Nike Pope,
  Sluit niet uit dat enig foto materiaal van de maan landingen is veranderd.
  http://www.awe130.nl/index.php/interviews/17
  Richard Dolan,
  Heeft een aantal vragen over het Apollo project in een interessant interview.
  http://www.awe130.nl/index.php/interviews/146
  Andrew Johnson,
  Is ervan overtuigd dat de maan landing fake zijn.
  http://www.awe130.nl/index.php/interviews/145
  Robbie Graham,
  Hollywood en de maan landingen, echt of niet.
  http://www.awe130.nl/index.php/interviews/144
  Steven Jones,
  Hij communiceert met aliens, een powerful interview.
  http://www.awe130.nl/index.php/interviews/143

  Oordeel zelf wat je ervan denkt, het zijn mensen met verschillende achtergronden, maar ze hebben een ding gemeen. Ze zijn niet 100% zeker van het Apollo foto materiaal.

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting Wolf”]Dus wij moeten hieruit begrijpen dat wij er zelf langzamerhand via de media achter moeten komen dat UFO,s en het buitenaards contact bestaat??DAT WIST IK AL, VOOR DAT DE MEDIA AAN HET WOORD KWAM, ANDERS ZOU IK HIER NIET ZO FANATIEK RONDHANGEN OP DEZE SITE!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

  Wordt het niet tijd voor een jointje?
  Je klinkt wat over spannen.

  0 likes
 11. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Coeus”]”een programma om via de massamedia langzaam maar zeker informatie naar buiten te brengen.” Vaag verhaal. Wie runt dat programma en met welk doel? Als je info wil overbrengen, doe je dat. Iets naar buiten brengen, maar zo verhuld dat het nauwelijks iemand bereikt is vrij zinloos. En dat ‘programma’ duurt dan wel heel erg lang. Dit klinkt als de uitlatingen van een fantast. Die zitten er natuurlijk ook tussen, laten we eerlijk zijn.[/quote]

  Nou tis wel duidelijk dat je niets maar dan ook helemaal niets van het ufo phenomeen begrepen hebt en ook niet weet wat compartmentilized projects zijn, het onion layer concept. Jouw comment klinkt als uitlatingen van iemand die zich er nooit in verdiept heeft laten we eerlijk zijn ![/quote]

  Integendeel. Maar lagen op elkaar stapelen om iets te verhullen is iets heel anders dan een programma om informatie naar buiten te brengen. En ‘phenomeen’ is met een ‘f’.

  0 likes
 12. Ja. Hoeveel kost dat wel niet, fors mediabudget als het waar is, mocht het waar zijn, ben ik benieuwd naar de investeerders en het verdien-model.

  Het moet dan toch wel lucratief genoeg zijn allemaal, voor een simpele olie oorlog is dit teveel en macht om de wereld: wie wil hier nou zijn vingers nog aan branden anno 2013

  Dan moet er wel iets groters in het spel zijn…

  [quote name=”Hunting Wolf”]Dus wij moeten hieruit begrijpen dat wij er zelf langzamerhand via de media achter moeten komen dat UFO,s en het buitenaards contact bestaat??DAT WIST IK AL, VOOR DAT DE MEDIA AAN HET WOORD KWAM, ANDERS ZOU IK HIER NIET ZO FANATIEK RONDHANGEN OP DEZE SITE!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

  0 likes
 13. Ruimtevaartingenieur vertelt hoe ufo’s worden aangedreven: hij weet er niets van, of: evenveel als ik; anders zouden de astronauten niet gewichtsloos zweven in hun cabines. Stel je voor, de technologie die ons meer dan 10.000 jaar vóór is, wordt zomaar blootgelegd door een, gewichtsloos rond de aarde slingerende man. Bob Lazar ook heeft alleen maar kunnen constateren dát het werkt. Wanneer gaat men beseffen dat ruimtereizen niet mogelijk zijn met ons huidig concept. Testen hoe lang een mens het kan uithouden in gewichtsloze toestand heeft geen zin. De buitenaardse tuigen kunnen gravitatie op atomair vlak uitschakelen en toch een kunstmatige zwaartekracht opwekken in het tuig. Je hoeft maar Professor De Aquino’s theorie te lezen, zelfs als je het niet kunt begrijpen, moet je aanvaarden dat zijn formules juist zijn vermits de getuigen, ontvoerden en contactees, hetzelfde vertellen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

windparken

Windparken krijgen miljoenen per dag om géén stroom te produceren. En wie betaalt de rekening?

Windparken hebben afgelopen week omgerekend 3,5 miljoen ...

biomassa

Goed voor het klimaat? Waarom biomassa het allergrootste schandaal van de eeuw is

Het kabinet is ervan overtuigd dat de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.