Mens en Dier

Ex-vicepresident Pfizer: ‘Goed mogelijk dat dit gebruikt gaat worden voor grootschalige ontvolking’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er worden op dit moment misdaden tegen de menselijkheid gepleegd tegen grote delen van de wereldbevolking. Het kwaad is onder ons, zei Mike Yeadon – een voormalige vicepresident van farmareus Pfizer – in gesprek met America’s Frontline Doctors. Hij voegde toe dat hij deze bewoordingen nog nooit eerder heeft gebruikt in zijn lange carrière.

Yeadon wees erop dat inmiddels wel duidelijk is dat de autoriteiten erop gebrand zijn om zoveel mogelijk ‘vaccins’ toe te dienen aan zoveel mogelijk mensen. “Dit is krankzinnig,” zei hij. “Gezonde mensen en mensen jonger dan 60 sterven niet aan het virus. Het is volstrekt onethisch om iets nieuws toe te dienen aan deze grote groep.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Men wil uiteindelijk ook kleine kinderen en zelfs baby’s gaan vaccineren. Dat is volgens dr. Yeadon een ‘kwaadaardige daad’. Voor de mensen die een behandeling nodig hebben, met name de ouderen en kwetsbaren, zijn er volgens hem meer dan genoeg mogelijkheden. Hij noemde hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide en natuurlijk vitamine D, zink en azitromycine.

Ze negeerden ons

Deze middelen verminderen de ernst van het verloop dusdanig dat dit nooit een volksgezondheidscrisis hoefde te worden, benadrukte Yeadon.

Hij zei dat hij tot voor kort veel respect had voor geneesmiddelenautoriteiten zoals de EMA en de MHRA in Groot-Brittannië. Toen kwam hij recentelijk tot de ontdekking dat de MHRA geld had aangenomen van de Bill & Melinda Gates Foundation. “Dat is belangenverstrengeling. De toezichthouders zijn niet langer in staat om ons te beschermen.” Volgens Yeadon is een ‘goedkeuring’ van een medicijn of vaccin om die reden nietszeggend.

Hij schreef samen met de Duitse longarts Wolfgang Wodarg een brief aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) waarin zij de waakhond waarschuwden voor bloedproppen door de coronavaccins. “Ze negeerden ons. Toen we naar buiten traden met onze brief werden we gecensureerd. Dagen later drukten meer dan 10 landen op de pauzeknop vanwege bloedproppen.”

Geen ‘nee’

Volgens Yeadon kunnen toezichthouders simpelweg geen ‘nee’ zeggen omdat ze veel geld krijgen van farmaceuten en de stichting van Bill Gates.

De Britse regering wil zijn inwoners binnenkort voor de derde keer gaan inenten tegen corona. Dit om de bevolking ‘te beschermen tegen nieuwe varianten’ van het coronavirus. Al in september zouden 70-plussers en zorgmedewerkers zo’n ‘boostervaccin’ kunnen krijgen.

Grootschalige ontvolking

Yeadon waarschuwt iedereen zo ver mogelijk uit de buurt te blijven van deze boostervaccins. Je hebt ze ‘absoluut niet nodig’. Toch worden ze gemaakt en grijpen toezichthouders niet in. Dat kan volgens hem maar één ding betekenen: ze worden ingezet voor misdadige doeleinden.

“Als iemand de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking schade wil toebrengen of wil uitmoorden, dan kan dat met behulp van de systemen die nu worden opgetuigd,” zei hij. “Het is heel goed mogelijk dat dit zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking.”

[America’s Frontline Doctors]

4.6 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar ja, Rutte is wel met 2,5 miljoen stemmers herkozen.
Als deze gekkigheid beperkt blijft tot hen, dan kan ik er wel mee leven maar helaas zal het totalitarisme iedereen treffen.
Sterker nog, als je het bovenstaande verhaal leest dan overtreffen ze met gemak Hitler en Mengele waar de reguliere media maar al te graag aan meewerkt.

Maarten
Maarten
3 jaren geleden

Voor genocide is pokken of pest toch beter geschikt, of bestaan die ook niet?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Het wordt tijd dat doctoren, in de hele wereld, dus ook Mike Yeadon, eens gaan begrijpen dat virussen in de zin van het woord niet bestaan en dat mensen vergiftigd zijn. Daarnaast zijn de vaccinaties er op gericht om de vergiftiging (eliminatie) voort te zetten en nog veel meer mensen te elimineren.

Ik als leek, kan dat nog begrijpen, waarom al die mensen die vele decennia hun brood daarmee verdienen, niet. Het is niet te begrijpen. Het is dan ook geen wonder dat het zo ver is gekomen. Wat een stel slaapkoppen lopen er op deze wereld rond en dat noemt zich doctoren.

Wim bierman
Wim bierman
3 jaren geleden

Ultime vrijheid voor een prikkie, u gaat naar de eeuwige jachtvelden. Vaarwel.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x