Homepagina » Buitenland » Publicist Udo Ulfkotte overleden: “Onze kwaliteitsmedia zijn corrupt en liegen het volk voor”
Publicist Udo Ulfkotte overleden: "Onze kwaliteitsmedia zijn corrupt en liegen het volk voor"

Publicist Udo Ulfkotte overleden: “Onze kwaliteitsmedia zijn corrupt en liegen het volk voor”

Voormalig redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) en auteur Udo Ulfkotte is vrijdag overleden aan de gevolgen van een hartinfarct. Hij is 56 jaar oud geworden, schrijft het Duitse weekblad Der Spiegel.

In juni 2015 verklaarde hij ‘de laatste tijd’ al meerdere hartinfarcten te hebben gehad.

Na 17 jaar voor de FAZ te hebben gewerkt, besloot hij aan de slag te gaan als onafhankelijk publicist.

Hij waarschuwde zijn lezers voor geheime plannen van de Duitse overheid. Ook onthulde hij in zijn boek Gekochte journalisten dat de zogenoemde kwaliteitsmedia corrupt zijn en de burger bewust voorliegen.

CIA

Journalisten worden in het geheim ingehuurd door de CIA en Wall Street om de Verenigde Staten in een positief daglicht te stellen, beweerde hij.

Volgens Ulfkotte, die sympathiseerde met de anti-islambeweging Pegida, gebruikt de Amerikaanse financiële elite de geheime diensten om de publieke opinie te beïnvloeden.

Ondanks de fundamentele kritiek op de media bracht het boek Ulfkotte in alle grote media in Duitsland en ver daarbuiten.

Door en door corrupt

De media blijken volstrekt niet neutraal te zijn en hun eenzijdige positie wordt op vele manieren gekocht, aldus Ulfkotte.

Zelf werd hij veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en politici. Hij was door en door corrupt en zag het bij vele anderen ook gebeuren.

De geheime diensten hebben de grote media in Duitsland volledig in handen, verklaarde hij.

Elite-organisaties

Ze zijn stuk voor stuk opgenomen in de netwerken van Amerikaanse elite-organisaties, zoals bijvoorbeeld de Trilaterale Commissie.

Ook verschillende Nederlandse topjournalisten zijn volgens hem lid van deze netwerken.

Aan de hand van vele voorbeelden liet hij zien hoe politici en media een wel heel eenzijdige en pro-Amerikaanse visie op de wereld in de media verkondigen.

Heel dun

De lijn tussen journalisten en propagandisten blijkt maar heel dun te zijn, zo liet Ulfkotte zien.

Vanwege zijn ‘politiek incorrecte boodschappen’ werd zijn Facebookpagina vorig jaar tijdelijk geblokkeerd.

Leestip: Gekochte journalisten

[Spiegel]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Alweer een pizzagate slachtoffer. Alweer zwijgt de media.
  Wie inhoudelijk over de waarheid schrijft wordt niet oud.
  Zelfmoord, ongeluk, plotseling ziek, vergiftigd, agressieve kanker of hartaanval de natuurlijke doodsoorzaken waarmee de CIA en Mossad werken.

  rust zacht UDO

  22 likes
  • RIP Udo Ulfkotte. Zijn werk Gekochte Journalisten is niet voor niets geweest!

   @Lehcim.
   Dat zal dan wel eerst bewezen moeten worden en lijkt mij al lastig genoeg.

   Neemt niet weg dat de CIA inderdaad in het verleden vaker in opspraak is gekomen wanneer klokkenluiders spoedig stierven. Het was zo erg dat in menig Hollywood film over de CIA werd gegrapt dat als er eentje op de zwarte lijst plotseling overleed degene waarschijnlijk aan een heart attack gestorven was.

   https://www.youtube.com/watch?v=BSEnurBApdM

   3 likes
   • @Gezinusk,

    Natuurlijke dood of moord, vind ik zelf niet zo belangrijk en is vaak giswerk.
    Echter statestieken liegen niet en de laatste weken zijn er wel erg veel overleden…

    UDO’s collega’s zien dit zeker als een waarschuwing, slapen nog slechter en denken nu tweemaal na voordat ze iets zeggen en driemaal voordat ze iets schrijven.

    De mainstream media hoeft niet te denken, ze doen wat ze wordt gezegd.

    Hier een reactie van UDO’s collega, kijk en huiver:
    https://www.youtube.com/watch?v=QQK8Lxe2dQo

    6 likes
 2. Valt me op dat bij iedereen die sterft binnen de alternatieve club meteen de moord kaart gespeeld wordt. Iedere dag sterven mensen aan een hartinfarct, soms zijn deze mensen links, soms recht, soms zijn ze voor de MSM en soms zijn ze tegen de MSM. Het is niet zo dat deze mensen onsterfelijk zijn of allemaal netjes 97 jaar oud worden. Het leven is een loterij waar je het beste uit moet halen. Dat gezegd hebbende blijft het te jong, maar ook leeftijd is helaas geen zekerheid.

  7 likes
  • als het jou opvalt dan zal deze man wel een ‘natuurlijke’ dood ondervonden hebben.

   roy…onze thruther.

   fff

   4 likes
   • Dat jij denkt dat hij vermoord is verbaasd me niets, waarschijnlijk ook nog eens door nano robotjes die in zijn hamburger waren geplant door de CIA die vervolgens een weg baande richting zijn hart en deze stop zette. Vervolgens hebben ze het lichaam weer verlaten om het bewijs te vernietigen. Het kan bij jou niet gek genoeg..

    4 likes
    • Roy, hoe weet jij zo zeker dat hij niet is vermoord? Door een kinderachtige en heel belachelijke reactie te geven?

     Met de/zijn inside kennis en het verspreiden van het nieuws of anders gezegd “het verkondigen van de waarheid” heeft deze man zich natuurlijk niet geliefd gemaakt en de kans dat hem het zwijgen is opgelegd om te voorkomen dat hij nog meer ‘schade’ zal aanrichten is groot. Of hij is vermoord? Zijn dood kwam de gevestigde macht in ieder geval meer dan goed uit.

     Vaak is het de natuur, maar heel soms helpt men de natuur een handje.

     1 likes
     • “Roy, hoe weet jij zo zeker dat hij niet is vermoord? Door een kinderachtige en heel belachelijke reactie te geven? ”

      Zie antwoord onderaan.. Een van de redenen dat hij zich niet druk maakte over de reacties op zijn boek was omdat hij toch niet lang meer te leven had..

      Echte klokkenluiders zijn mensen zoals Snowden of Daniel Ellsberg (die overigens beide nog leven) en zij zijn niet te verwarren met een Udo Ulfkotte.

      1 likes
    • zou zomaar kunnen wat je brabbeld.

     fff

     0 likes
  • Als je het statistisch bekijkt 95-98 van iedereen die uit de school klapt gaat spoedig erna of juist net voor publicatie dood. Als je dan kijkt naar leeftijdgenoten dan zie je dat de kans op dood veel lager is.

   Behalve dit, zijn er veel gevallen waarbij in het innitiele polititie rapport verdachte omstandigheden genoemd worden. En na een tijdje zijn ze niet onderzocht en verdwenen uit het eind rapport.

   Ook is het algemeen bekend dat overheids diensten met name CIA achtigen, niet schuw zijn om “tegenstanders” uit de weg te ruimen. Als dat niet het geval was dan ben ik overtuigt dat de wereld nu beter zou uitzien.

   Een dood is natuurlijk ook een afschrik middel om andere school klappers te waarschuwen en die weten heus wel wat er aan de hand is.

   1 likes
   • “Als je het statistisch bekijkt 95-98 van iedereen die uit de school klapt gaat spoedig erna of juist net voor publicatie dood.”

    Hoe kom je aan deze statistieken als ik vragen mag. Ik noemde net al twee van de grootste klokkenluiders en deze zijn beide nog in leven, ze worden/zijn wel aangeklaagd wegens spionage, maar dat is dan weer een ander verhaal..

    Dan heb je nog een klokkenluider Bradley Manning, veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, niet vermoord…

    Philip Agee, voormalig medewerker van de C.I.A. schreef het omstreden boek Inside The Company: CIA Diary. Zijn paspoort werd hem in 1979 ontnomen. Hij stierf 30 jaar later op 72 jarige leeftijd in Cuba aan de gevolgen van een Buikvliesontsteking..

    Die mensen waren echte klokkenluiders. Zij worden niet vermoord en iemand die roept dat het nieuws corrupt is wel? Iedereen weet dat er veel nieuws gemanipuleerd wordt, dat is al sinds jaar en dag. Sinds er nieuws bestaat, bestaat er propaganda, vanuit alle kanten overigens..

    4 likes
    • “Dan heb je nog een klokkenluider Bradley Manning, veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, niet vermoord…”

     Leuk om te horen dat hij/zij gratie heeft gekregen vandaag..

     0 likes
 3. hopelijk een natuurlijke dood.

  een spijtige zaak.

  5 likes
 4. nu herinner ik me wel, en dit is vooral relevant voor wie zijn boek ‘gekochte journalisten’ al dan niet gedeeltelijk heeft gelezen, dat hij ernstige gezondheidsproblemen heeft gehad ten gevolge van fysiek, chemisch letsel ten gevolge van oorlogsverslaggeving.
  ik weet niet meer precies wat de oorzaak was, maar hij heeft nog problemen gehad bij de erkenning van dit letsel door de krant waar hij werkte, de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’ – FAZ.

  het bericht verbaast mij in het biezonder omdat ik kortgeleden een email naar hem stuurde met een vraag om info over Belgische journalisten, tot op heden had ik géén antwoord gekregen. was hij al langer ziek?

  1 likes
  • “het bericht verbaast mij in het biezonder omdat ik kortgeleden een email naar hem stuurde met een vraag om info over Belgische journalisten, tot op heden had ik géén antwoord gekregen. was hij al langer ziek? ”

   Dat hij geen mail terug stuurt is niet zo bijzonder, al had hij nog 30 jaar geleefd dan had je waarschijnlijk ook nog geen mail terug gehad 😉

   Maar hij was inderdaad ziek en verwachtte zelf ook dat hij niet lang meer zou leven.
   Hier een quote van hemzelf

   “I’m the sole German survivor from a German poison gas attack. I’m still suffering from this. I’ve had three heart attacks. I don’t expect to live for more than a few years”

   3 likes
 5. Zonder speculeren; het feitenvrij herrieschoppen is het monopolie van de gekochte politiekers.
  Niemand kan ontkennen dat gekochte pers en politiekers de waarheid vermoorden en ons in hun synthetische werkelijkheid persen. – dl. 1, van 3:

  CIA Mossad hadden alle redenen om deze journalist te vrezen en dus te haten – te willen het zwijgen op te leggen. Zijn plotse dood – veel te jong – is slecht voor onze vrijheid, veiligheid en beschaving.

  M.n. de vele journalisten die worden gedood in Oekraïne – met wie Rutte ons dwingt te associëren – zijn voor de gekochte media geen nieuws. Zo ook jacht op journalisten in Turkije. Kamervragen!!

  “Ein CIA Waffenhändler lieferte für die Anschläge in Paris Alex Lantier 21.12.2015
  Mindestens eine der Waffen, die bei den Anschlägen vom 13. November in Paris zum Einsatz kamen, wurde von dem Waffenhändler Century International Arms mit Sitz in Delray Beach in Florida
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/alex-lantier/ein-cia-waffenhaendler-lieferte-fuer-die-anschlaege-in-paris.html

  Ook zijn boeken ‘Die Asylindustrie’, ‘Banenrepublik Deutschland’, en ‘Die Wahrheit über [aanslag C.H.]’ verbranden onze (nazi-)Bilderbergregimes het liefst.

  Eer Udo door de Stalinistische Propaganda aan de kaak te stellen; hints:

  2 miljardairs – Rupert Murdoch and Jonathan Harmsworth – bezitten > 50% van de Britse dagbladen.
  Alle media hebben dit onderzoek doodgezwegen,
  alleen Mark Sweney van the Guardian wijdde er een artikel aan.

  “Media in handen van de rijken; geeft hen de macht te krijgen wat zij willen – en zo werkt het dan ook.”

  “Deze nekklem van de journalistiek moet worden doorbroken,
  anders zijn eerlijke verkiezingen en referenda gewoon een illusie, niet meer mogelijk”

  In de VS: 6 enorme concerns bezitten en controleren de massa media in de volle omvang: Time Warner, Walt Disney, Viacom, Rupert Murdoch’s News Corp., CBS Corporation and NBC Universal.

  Hij noemt de media dan ook ‘Propaganda kooplieden’.
  “Google is zonder dat de mensen dit beseffen, bedacht en operationeel gemaakt i/o van de NSA !, aan Stanford University” (opm.: gekende bakermat van fascisme in de VS).
  http://www.mintpressnews.com/how-the-mainstream-media-became-a-neo-stalinist-propaganda-regime-for-wealthy-neocons/214423/

  “Destroying all normality is the goal”,
  The television medias that they control broadcast into almost every home in Britain, all day, every day. https://www.big-lies.org/jews/jews-british-media-control-2002.html

  Kijk eens kritisch het Journaal.
  Het gros van het ‘nieuws’ dat wordt gepresenteerd, behelst in feite ‘echoën’ van wat andere nep-nieuwskanalen de wereld in slingeren.
  (Regelmatig worden wij dan ook overspoeld met nep-nieuws dat tegelijk en wereldwijd uit alle toonaangevende nep-nieuws kanalen komt). Zo wordt het wereldbeeld gefabriceerd, dat de eveneens gekochte politici klakkeloos overnemen – met de rampzalige gevolgen die wij dagelijks ervaren.

  Dus, de Volksvertegenwoordiging laat – willen en wetens – toe dat de vijand (de globalisten-terroristen) onze gesubsidieerde publieke omroep gebruiken voor onze zelfvernietiging.

  6 likes
 6. altijd al zo geweest. met name de politieke journalistiek heeft nooit iets voorgesteld. we eens een journalist horen dóórvragen?

  5 likes
 7. Heb zelf te maken gaat met twee journalisten die zich hebben laten inhuren/ kopen. De eerste was Hans Knoop ronder 2005 en een jaar of 6 geleden misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink.

  2 likes
 8. Hij is vast geprikt door een levensgevaarlijke russische oorlogs-bij met speciaal geprepareerde angel!

  1 likes
 9. Ik twijfel enorm aan dit soort berichten mede omdat er zoveel belangrijke mensen komen te overlijden die geheel nog niet op leeftijd zijn.

  1 likes
 10. Dit soort mensen zien vaak het licht op het moment dat ze doodziek zijn. Als gezonde vent zou hij nooit klokkenluider zijn.
  Op het sterfbed gaat men opeens nadenken en het geweten zuiveren.

  1 likes
 11. Wanneer kranten en audio/video mediabedrijven hun mensen niet kunnen betalen van alleen de verkoop van hun product, wie gelooft er dan nog dat journalisten onpartijdig zijn of kunnen zijn? Welke journalist wil er nou in de bijstand gaan zitten uit principe?

  1 likes
 12. Waarom overlijden er zoveel goede mensen en niet de hond van mijn aso buurvrouw.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronadoden

Waarom je de officiële cijfers over het aantal coronadoden niet moet geloven

Van alle Italiaanse coronadoden is officieel slechts ...

viroloog

Geen bewijs dat coronavirus kan worden verspreid in supermarkt, zegt deze vooraanstaande Duitse viroloog

Er is geen bewijs dat het coronavirus ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.