Het Complot

Stond de uitslag van de WK-finale van tevoren al vast?

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duitsland heeft voor de vierde keer de wereldtitel veroverd na een 1-0 zege op Argentinië. Mario Götze was de gevierde man door in de verlenging de enige treffer te maken. De Duitsers mochten zich in 1954, 1974 en 1990 ook al de beste van de wereld noemen. Alleen Brazilië werd vaker wereldkampioen: vijf keer.

Op veel websites is aandacht voor het Twitter-account FIFA Corruption, dat het resultaat van de WK-finale uren van tevoren al zou hebben voorspeld. Sinds het doelpunt van Götze heeft het account er vele tienduizenden volgers bij gekregen. Zo’n 14 uur voor de aftrap twitterde FIFA Corruption dat Duitsland in de verlenging met 1-0 zou winnen en dat Götze het winnende doelpunt zou maken. Het account zorgt op Twitter voor nogal wat beroering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mensen zijn massaal beetgenomen, zo blijkt, aanzien FIFA Corruption vlak voor de wedstrijd alle mogelijke scenario’s had getwitterd, om na het laatste fluitsignaal alle onjuiste uitkomsten weer te verwijderen. Eén Twitter-gebruiker maakte een screenshot van de tweets voordat ze grotendeels werden verwijderd:

[ANINews.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andre
andre
9 jaren geleden

Stel dat dit een vooropgezet plan zou zijn geweest.
Dan is het toch weer knap van de Duitsers dat ze in dat plan ook 1e worden.

Patricia van Moffeland
Patricia van Moffeland
9 jaren geleden

Dit verbaasd me helemaal niet! Brot und Spiele, panem et circensis … Het is goedkoper voor Merkel und Co. de wereldkampioenschap voor veel geld te kopen. So kann man den Pöbel ruhig halten. Bei uns arbeiten immer mehr für Hungerlöhne (hunker salarissen) und auch die Montagsdemos kriegen mehr und mehr Pubikum. De mensen zijn woedend.

Maar op lange termijn zal dit niets opleveren. Ook interessant, tenminste voor diegene, die de Duitse taal enigszins verstaat:

http://bewusst.tv/tagesenergie-58/

Een echte aanrader. Aan het einde van het gesprek heeft het Alexander Wagandt ook over de football fake.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

De vraag moet zijn ; WIE zijn hier grandioos beter van geworden ????
Niet Brazilië want die hebben een schuld van heb ik jou daar, dus die bevolking trekt weer aan het kortste eindje .
Het is WEER de TOPlaag die hier het grootste voordeel van heeft en denk je dan nog steeds in je onschuld dat zo iets eerlijk zal gaan ……… zo naïef ben je toch hopelijk niet he ???

Arnold 2
Arnold 2
9 jaren geleden

Drie weken geleden was ik er al van overtuigd dat Duitsland zou gaan winnen, niet vanwege corruptie maar vanwege goed spel en natuurlijk ‘schwein’, het geluk dat die Mannschaft altijd heeft. Trots ben ik ook op het Nederlands elftal met de derde plaats!!! Oranje heeft helaas iets minder ‘schwein’ gehad. Ik heb in elk geval genoten van dit toernooi.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x