Buitenland

Grote Reset: ‘De leiders spannen samen om ons machteloos te maken’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zou het kunnen dat de pandemie wordt gebruikt door machtige organisaties om hun macht nog verder uit te breiden? Die vraagt stelt de populaire acteur Russell Brand in één van zijn nieuwste video’s. In de video, die in slechts enkele dagen al meer dan een miljoen keer is bekeken, legt hij uit waar de Grote Reset over gaat.

Brand bekritiseert de techreuzen, die steeds meer macht over ons krijgen. Aan de hand van uitspraken van voormalig Google-baas Eric Schmidt tijdens het World Economic Forum laat hij zien waarom de machtigen der aarde zoveel baat hebben bij de coronaregels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Geen vrijheden meer

De acteur legt uit wat de doctrine van Schmidt en zijn Davos-adepten inhoudt: minder leraren, minder artsen en dus minder werkgelegenheid. Een samenleving waarin contant geld is afgeschaft en alle geldstromen worden beheerst door kunstmatige intelligentie. En dat alles onder het mom van corona. We zullen geen vrijheden meer hebben, aldus Brand.

Ons huis wordt een school en gevangenis

Hij verwijst ook naar de Canadese activist en filmmaker Naomi Klein, die vorig jaar een artikel schreef over de Screen New Deal, ‘de poging van grote spelers in de digitale wereld om tijdens de coronacrisis hun winsten te vergroten en de democratie uit te hollen’.

De globalisten willen het coronavirus gebruiken om een dystopie te creëren waarin zij, de superrijken, alle macht in handen hebben, aldus Klein. “Het is een toekomst waarin onze huizen nooit meer een persoonlijke ruimte zullen zijn. Via supersnel internet verworden ze tot onze scholen, onze huisartsenpraktijken, onze sportscholen en – wanneer ze door de overheid worden gecontroleerd – onze gevangenissen.”

Russell Brand over de Grote Reset:

[Wochenblick]

4.8 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Russell Brand legt het goed uit. Het punt is alleen dat de meeste wereldleiders allang in de zak zitten van de globalisten. Ik heb kortgeleden gelezen dat de 1% institutionele beleggers tesamen alles maar dan ook alles beheersen. Van voedsel, grondstoffen, medicijnen en noem maar op. Zij zijn daar de baas van. Met andere woorden: zij hebben onbeperkte macht en dat is voor ons, normale stervelingen, levensgevaarlijk! Er lijkt momenteel ook bijna geen uitweg meer te zijn. Natuurlijk is het prachtig dat dat vaccinatieprogramma (ook georkestreerd door de WEF) hier in Nederland in ieder geval compleet in de soep draait, maar daar zijn we er nog niet mee. Als mensen straks dreigen ontslagen te worden, alles te verliezen, dan weet ik het zo net nog niet. Op dit moment zijn de ouderen aan de beurt. Voor hun is het gemakkelijker om die doodsprik te weigeren. Ik wacht het met spanning af.

klaarermee
klaarermee
3 jaren geleden

Russell Brand is de volgende die de menigte op een dwaalspoor mag zetten. Een klassieke wolf in schaapskleren, zoals er in deze tijd heel veel van zijn. De pandemie wordt niet gebruikt, maar letterlijk gecreëerd om de great reset te lanceren. Dat weet deze Brand natuurlijk ook. En de pandemie wordt niet eens fysiek gecreëerd, maar puur op papier. Het lijkt dus alsof hij tegen dit alles is, maar hij benoemd het grote schandaal waar alles om draait niet. TERREIN THEORIE

TaoTruth
TaoTruth
3 jaren geleden

Hoe meer bekende critici hoe beter.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Voor de duidelijkheid. Het coronavirus is bewust in de wereld gebracht, zodat Klaus Schwab met zijn NWO het karwei (de globale pandemie – Covid-19) van Bill Gates, de farmaceutische industrie en de elite van de wereld kunnen afmaken.

Covid-19 was slechts de opstap naar de New World Order, zodat die globaal kan worden ingevoerd. Het vaccineren was en is nog steeds de hoofdinzet van beide programma’s, om mensen die zijn gevaccineerd, wanneer zij die fase overleefd hebben, in een digitaal systeem, dat Gates-ID2020 heet, onder te kunnen brengen.

The Great Reset begint dus bij Bill Gates en zal over meer dan 50 jaar met Klaus Schwab en zijn team, zijn uitgedacht en loopt door tot 2029. Zij gebruiken de WHO om wereldwijd succes te hebben. Deze macht hebben zij eind jaren 90 al verworven, door wanneer er sprake is van een pandemie, de totale macht over alle landelijke gezondheidsorganisaties in de wereld te krijgen. Digitale technieken en controlesystemen van de laatste decennia maken het mogelijk dit plan te realiseren. Daarvoor is het 5G netwerk wereldwijd ingevoerd, want anders werkt hun plan niet om: Microsoft patent 060606-cryptocurrency System using Body Activating Data, in te voeren.

Echter wanneer mensen niet meer bereid zijn zich aan dit programma over te geven (door zich niet meer te laten testen of inenten) komt dat programma in het nauw. Dan moeten er dus andere oplossingen komen om mensen te bewegen zich te laten inenten. Vandaar vandaag de mededeling dat vaccinaties toch zin hebben, terwijl daar tot gisteren geen sprake van was!!!

Hun plan is gebaseerd op Black Mirrors – Fifteen Million Merrits. Bekijk deze film, nadat je http://www.projekt-immanuel.de en Hippocratic Hypocrisy (Spacebusters) van Andrew Kaufman op Bitchute en de film Plandemic hebt gezien.

Prettige Paasdagen en deel dit met andere mensen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x