Homepagina » Buitenland » Grote Reset: ‘De leiders spannen samen om ons machteloos te maken’
grote reset
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum / Pascal Bitz CC BY 2.0)

Grote Reset: ‘De leiders spannen samen om ons machteloos te maken’

Zou het kunnen dat de pandemie wordt gebruikt door machtige organisaties om hun macht nog verder uit te breiden? Die vraagt stelt de populaire acteur Russell Brand in één van zijn nieuwste video’s. In de video, die in slechts enkele dagen al meer dan een miljoen keer is bekeken, legt hij uit waar de Grote Reset over gaat.

Brand bekritiseert de techreuzen, die steeds meer macht over ons krijgen. Aan de hand van uitspraken van voormalig Google-baas Eric Schmidt tijdens het World Economic Forum laat hij zien waarom de machtigen der aarde zoveel baat hebben bij de coronaregels.

Geen vrijheden meer

De acteur legt uit wat de doctrine van Schmidt en zijn Davos-adepten inhoudt: minder leraren, minder artsen en dus minder werkgelegenheid. Een samenleving waarin contant geld is afgeschaft en alle geldstromen worden beheerst door kunstmatige intelligentie. En dat alles onder het mom van corona. We zullen geen vrijheden meer hebben, aldus Brand.

Ons huis wordt een school en gevangenis

Hij verwijst ook naar de Canadese activist en filmmaker Naomi Klein, die vorig jaar een artikel schreef over de Screen New Deal, ‘de poging van grote spelers in de digitale wereld om tijdens de coronacrisis hun winsten te vergroten en de democratie uit te hollen’.

De globalisten willen het coronavirus gebruiken om een dystopie te creëren waarin zij, de superrijken, alle macht in handen hebben, aldus Klein. “Het is een toekomst waarin onze huizen nooit meer een persoonlijke ruimte zullen zijn. Via supersnel internet verworden ze tot onze scholen, onze huisartsenpraktijken, onze sportscholen en – wanneer ze door de overheid worden gecontroleerd – onze gevangenissen.”

Russell Brand over de Grote Reset:

[Wochenblick]
4.9 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
18 dagen geleden

Russell Brand legt het goed uit. Het punt is alleen dat de meeste wereldleiders allang in de zak zitten van de globalisten. Ik heb kortgeleden gelezen dat de 1% institutionele beleggers tesamen alles maar dan ook alles beheersen. Van voedsel, grondstoffen, medicijnen en noem maar op. Zij zijn daar de baas van. Met andere woorden: zij hebben onbeperkte macht en dat is voor ons, normale stervelingen, levensgevaarlijk! Er lijkt momenteel ook bijna geen uitweg meer te zijn. Natuurlijk is het prachtig dat dat vaccinatieprogramma (ook georkestreerd door de WEF) hier in Nederland in ieder geval compleet in de soep draait, maar daar zijn we er nog niet mee. Als mensen straks dreigen ontslagen te worden, alles te verliezen, dan weet ik het zo net nog niet. Op dit moment zijn de ouderen aan de beurt. Voor hun is het gemakkelijker om die doodsprik te weigeren. Ik wacht het met spanning af.

EndgamePuncher
EndgamePuncher
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

Oplossings-optie #0.1: ‘Digitally Distributed Organized Society’ (DD-OS): staat voor het met elkaar bouwen van een gedistribueerd ICT-systeem waarmee we onafhankelijk van de welke politieke klasse dan ook zelf de samenleving kunnen besturen en het publieke domein kunnen beheren. DAT is mijn voorstel voor nu om dat met elkaar na te gaan streven. En dan NIET de fout maken om het als een SIMP voor te stellen aan Den Haag of Brussel of ze even akkoord zouden willen gaan. Nee natuurlijk niet; gewoon stug doorvoeren zo’n systeem. Graag reactie of u en jullie dat zien zitten om zoiets te maken met elkaar in zeer versneld tempo helaas. Bij voorbaat dank!

klaarermee
klaarermee
18 dagen geleden

Russell Brand is de volgende die de menigte op een dwaalspoor mag zetten. Een klassieke wolf in schaapskleren, zoals er in deze tijd heel veel van zijn. De pandemie wordt niet gebruikt, maar letterlijk gecreëerd om de great reset te lanceren. Dat weet deze Brand natuurlijk ook. En de pandemie wordt niet eens fysiek gecreëerd, maar puur op papier. Het lijkt dus alsof hij tegen dit alles is, maar hij benoemd het grote schandaal waar alles om draait niet. TERREIN THEORIE

Rob
Rob
Reactie op  klaarermee
18 dagen geleden

Precies. Er IS geen pandemie, alleen een plandemie. De pandemie zoals ze zo willen doen geloven is alleen maar angstzaaierij. Maar een echte pandemie is er niet. Het is voor hen alleen maar een camouflage voor wat er werkelijk gaande is: het oude financiële en economische systeem verneld in laten storten (want het zou sowieso al gaan instorten, ook zonder de maatregelen) en vervangen door een nieuw, volledig technologisch, systeem dat inclusief de mens is. Ze zijn uit op de totale controle van elk aspect van het leven. Da is dus niet alleen het menselijke leven maar alle leven.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob
17 dagen geleden

Kleine monetaire systemen hebben vrijwel altijd perfect gewerkt. Noorwegen, Nederland met zijn zilveren gulden, Zwitserland. Voor welvaart en welzijn heb je altijd kleinschaligheid nodig. In de biologie kent men geen wereldregering voor alle eekhoorns op de planeet.
Het samen voegen van talloze gemeenten tot grotere bestuurseenheden, scholen tot leerfabrieken, Citroen, Peugeot, Matra, Mobylette, Renault tot een onbestuurbaar PSA, de voorbeelden zijn veelvuldig. Verdwijnen van mooie producten, briljante studenten, gemeenten met vlotte hulp.
Wie wil er leven in een wereldstaat met uitwisselbare, gehersenspoelde Ollongrens, Hugo de Jongs, Kaags, Halsema’s, met knuppel en pepperspray?

Geen tijd voor een grote reset, maar voor een grote schoonmaak. Ruim de beschimmelde oude troep op, werpt de zooi in de vuilcontainer waar het thuis hoort.

ItsMe
ItsMe
Reactie op  klaarermee
17 dagen geleden

Ik kwam er een paar dagen geleden achter dat hij zich wekelijks laat testen, sindsdien heb ik geen respect meer voor hem en neem ik hem niet meer serieus. Hij werkt mee aan meer fascisme door te gehoorzamen.

TaoTruth
TaoTruth
18 dagen geleden

Hoe meer bekende critici hoe beter.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
18 dagen geleden

Voor de duidelijkheid. Het coronavirus is bewust in de wereld gebracht, zodat Klaus Schwab met zijn NWO het karwei (de globale pandemie – Covid-19) van Bill Gates, de farmaceutische industrie en de elite van de wereld kunnen afmaken.

Covid-19 was slechts de opstap naar de New World Order, zodat die globaal kan worden ingevoerd. Het vaccineren was en is nog steeds de hoofdinzet van beide programma’s, om mensen die zijn gevaccineerd, wanneer zij die fase overleefd hebben, in een digitaal systeem, dat Gates-ID2020 heet, onder te kunnen brengen.

The Great Reset begint dus bij Bill Gates en zal over meer dan 50 jaar met Klaus Schwab en zijn team, zijn uitgedacht en loopt door tot 2029. Zij gebruiken de WHO om wereldwijd succes te hebben. Deze macht hebben zij eind jaren 90 al verworven, door wanneer er sprake is van een pandemie, de totale macht over alle landelijke gezondheidsorganisaties in de wereld te krijgen. Digitale technieken en controlesystemen van de laatste decennia maken het mogelijk dit plan te realiseren. Daarvoor is het 5G netwerk wereldwijd ingevoerd, want anders werkt hun plan niet om: Microsoft patent 060606-cryptocurrency System using Body Activating Data, in te voeren.

Echter wanneer mensen niet meer bereid zijn zich aan dit programma over te geven (door zich niet meer te laten testen of inenten) komt dat programma in het nauw. Dan moeten er dus andere oplossingen komen om mensen te bewegen zich te laten inenten. Vandaar vandaag de mededeling dat vaccinaties toch zin hebben, terwijl daar tot gisteren geen sprake van was!!!

Hun plan is gebaseerd op Black Mirrors – Fifteen Million Merrits. Bekijk deze film, nadat je http://www.projekt-immanuel.de en Hippocratic Hypocrisy (Spacebusters) van Andrew Kaufman op Bitchute en de film Plandemic hebt gezien.

Prettige Paasdagen en deel dit met andere mensen.

Jan
Jan
Reactie op  serieuze aangelegenheid
18 dagen geleden

Ze hebben inderdaad een alternatief: een nieuwe uitbraak in de herfst dat naar eigen zeggen dodelijker is dan het huidige virus. Vanaf dat moment is vaccineren de enige optie en degene die weigert wordt opgesloten. Zie het draaiboek

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jan
17 dagen geleden

@ Jan. Die nieuwe uitbraak in de herfst zou ik geen alternatief willen noemen. Die wordt dan veroorzaakt door de mensen die zich de laatste 3 a 4 maanden hebben laten inenten. In de vaccinaties zit een vertragingselement geïmplementeerd van 3 a 6 maanden, waardoor het tegen die tijd lijkt dat er een nieuwe pandemie is, maar die zgn. pandemie veroorzaakt wordt doordat mensen in de val zijn gelopen, door zich de laatste maanden te laten inenten en dan massaal ziek worden of het loodje leggen. Het ziek worden zit dus in de vaccinatie, vandaar dat 10% geheim is.

Ik vrees dan ook dat de meeste mensen niet goed uit de vaccinatieperiode komen en mensen die zich laten vaccineren hebben nog geen idee wat hen te wachten staat. Het lijkt allemaal, gezien het aantal doden (berichten in de media) na vaccinatie nog mee te vallen, maar elke slachtoffer is er 1 teveel en het wordt nog veel erger. Niet door Covid-19 als ziektebeeld, want dat is slechts de aanleiding, maar juist door de vaccinaties en daarom worden cijfers gemanipuleerd, want het is echt verschrikkelijk wat er nu gebeurd. Het is dus allemaal veel erger dan wordt bekend gemaakt.

Vervolgens wordt er dus nog meer gevaccineerd met nog meer zieke mensen als resultaat en wordt de ellende alleen maar groter.

Daarna zal deze procedure zich diverse keren herhalen en tegen die tijd zijn ook alle twijfelaars ingeënt, want de mensen die niet zijn ingeënt krijgen de schuld van de voortzetting van de pandemie. Dat is dus wat Bill Gates bedoelt. Hij is geen helderziende, maar heeft dit plan zelf uitgedacht. Tot nu toe werkt zijn plan en zit de wereld met een groot probleem opgezadeld.

Zie: Dr. Sherri Tenpenny explains how the depopulation vaccine will work over 6 months en Dr. judy Mickovits on Covid19, Dr Fauci, Bill Gates, Trump, etc.

Linda
Linda
18 dagen geleden

Eindelijk een bekend figuur die nadenkt en niet achter de deugmensen aanrent, zoals het gros van alle acteurs, zangers, kunstenmakers etc. 👍🏻

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Linda
18 dagen geleden

Alleen jammer dat het gros van alle acteurs, zangers, kunstenmakers etc. hiervoor ingehuurd zijn om een verhaaltje op te hangen, zodat wij in de pas lopen. Ik vertrouw geen enkele politici, en het gros van alle acteurs, zangers, kunstenmakers etc. niet meer. Het is enkel en alleen schijnheiligheid.

ProAsfalt
ProAsfalt
18 dagen geleden

Voor wereldwijde overheersing dient de alomvattende totalitaire regiem zeer goed georganiseerd te zijn. De kracht van het totalitaire regiem komt niet uit één leider maar uit de organisatie.

Je belooft het volk stabiliteit terwijl je in werkelijkheid in permanente revolutie moet blijven.
Het totalitarisme moet de fictieve wereld omzetten in een werkelijkheid, echter deze mag absoluut niet stabiel worden daar je anders de macht kwijtraakt.

salvar
salvar
17 dagen geleden

en wat doen we eraan?
NIETS.

Rop
Rop
17 dagen geleden

Zeker weten dat ze dat gaan gebruiken .maar ik zeg ze graven daar ook mee hun eigen val .

Piko
Piko
17 dagen geleden

Misschien worden er door deze uitzending toch weer een aantal mensen aan het denken gezet.

t de vries
t de vries
17 dagen geleden

Al de wereldleiders staan onder curatele van de boven hun gestelden .zij mogen het plan voorwerken en uitvoeren .Vandaar dat een rutte en kaag zich zo uitsloofden aangaande de formatie naar hun hand te zetten .Alleen is dat voor rutte uitgelopen op een fiasco.En kaag laat zien dat zij een rutte afserveerd omdat hij niet meer geschikt is voor een voortzetting van de opgedragen weg te volgen .Maar met al die leugens en manupulatie is het geen zij moesten realiseren nog steeds gaande .Het grote reset vind doorgang ,maar eerst zullen wij nog veel elende gaan verkrijgen .Nog meer lockdouwns wat ons in diverse grote crisissen zal brengen .Een voedselcrisis bankencrisis en nog meer van die ellende Al deze narigheden zullen de bovenons gestelden zo genaamd dwingen om maatregelen te nemen die ons verder in de beperkingen zal dwingen .Denk aan de verhogingen van kosten van energie voedsel gezondheid noem het maar .Daar mee zal men ons dwingen te accepteren dat zij ons opzadelen met hun richtlijnen en eisen .Daarmee zullen wij in een wereld belanden waar alle vrijheden ontnomen zullen worden .We zien dat nu al rond corona met de genomen beslissingen en gekozen beleids voering .Daar ziet men al hoe de regeringen zich houd aan het grote reset .Daar staat in dat men een grote afbraak van zowel de middenklasse en het mkb inzet als begin van het reduceren van de bevolking De bedoeling van dat reset is alleen een lagere klasse die men volledig in de hand heeft . En indien zij het nodig achten dreigen met een oorlog of te wel in het midden oosten of rusland ,een putin schuldig achten voor de elende die zij zelf veroorzaken om ons murf te maken en zij ons verder met angst zullen manupuleren .Word wakker verzet je en lukt dat niet let dan op zo dat u zich vooraf kan indekken aangaande voedsel en al de andere levenbehoeften let op

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x