UFO

Expert verwacht UFO’s tijdens Olympische Spelen

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse UFO-expert sluit niet uit dat buitenaardsen zich tijdens de Olympische Spelen plotseling zouden kunnen vertonen boven de Britse hoofdstad.

Nick Pope was twee decennia werkzaam voor het Britse ministerie van Defensie en deed tussen 1991 en 1994 onderzoek naar UFO-meldingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij concludeerde op basis van zijn studies dat de waarnemingen grote implicaties hadden voor de nationale veiligheid en de luchtveiligheid.

Slotceremonie

“In overheidskringen wordt algemeen aangenomen dat ‘buitenaardsen’ ons al decennialang hebben weten te detecteren via onze televisie- en radiouitzendingen,” zei Pope. Hij voegde toe dat een massa-event deze zomer de uitgelezen mogelijkheid is voor buitenaardse schepen om zich te presenteren aan de mensheid.

“Als buitenaardsen onze psychologie hebben bestudeerd kunnen ze kiezen om op een belangrijke datum in ons luchtruim te verschijnen,” aldus de UFO-expert. “De dag van de Olympische slotceremonie is een populaire datum onder complotgroepen.”

Goede bedoelingen

Pope zei dat buitenaardsen met goede bedoelingen komen. Ze willen vriendschap sluiten en kennis delen. Hij merkte op dat de overheid ook is voorbereid op het ergste scenario, zoals bijvoorbeeld een buitenaardse invasie. Dan zou de luchtmacht Eurofighter Typhoons en Rapier-raketten inzetten.

Nick Pope is bekend vanwege zijn betrokkenheid bij de ‘X-Files van Groot-Brittannië’. Sinds hij het ministerie van Defensie in 2006 verliet heeft hij lezingen en interviews gegeven over zijn kijk op het bestaan van UFO’s.

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sus
sus
11 jaren geleden

dat zal natuurlijk een prachtig moment zijn voor een eerste officiele kennismaking… meteen wereldwijd uitgezonden. miljoenen mensen voor de tv… bijna te mooi om waar te zijn. nou, laten we ons maar verrassen. als ik buitenaards was zal ik lekker in amsterdam noord gaan landen, zondags in het norderpark. daar kan je nog eens een vriendelijke contact maken… galactic friends welcome!

Jan
Jan
11 jaren geleden

Pope zei dat buitenaardsen met goede bedoelingen komen. Ze willen vriendschap sluiten en kennis delen. Hij merkte op dat de overheid ook is voorbereid op het ergste scenario, zoals bijvoorbeeld een buitenaardse invasie. Dan zou de luchtmacht Eurofighter Typhoons en Rapier-raketten inzetten.

Tuurlijk…proest…. Zogenaamde buitenaards die met hun hoge graat van kennis aangevallen worden met proppeschieters…..wat ongeloofwaardig zeg.

agnes
agnes
11 jaren geleden

Dat zou Fantasties zijn! maar als wij nu al weten dat de zeer angstige luchtmacht Eurofighter Typhoons en Rapier-raketten inzetten…komen zij zeker niet…love & light.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

@2 Zij zouden lachen om onze speelgoed vliegtuigjes Agnes.Puur omdat als ze de aarde al kunnen bereiken, ze al zoveel technologische kennis hebben dat ze ons materiaal zouden weglachen.Ik denk dat ze zich zullen laten zien, maar gewoon zoals altijd met terughoudendheid, om de mens niet in paniek te laten geraken.Denk eens in, wat het met geloven etc. zou doen??Paniek zou de aarde wachten!En daar zijn ze nu juist NIET voor gekomen.Eerst Light dan Love en dan we can come in Peace!!Welkom buurtjes, de wapens hebben we omgesmolten tot ploegscharen!!!

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x