Buitenland

Rechter bepaalt dat FDA elke maand 55.000 pagina’s over Pfizer-vaccin moet vrijgeven: ‘Grote overwinning’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft de rechter verzocht om slechts 500 pagina’s over het Pfizer-vaccin per maand te hoeven vrijgeven. De rechter heeft dat verzoek afgewezen en de FDA opdracht gegeven om 55.000 pagina’s per maand te openbaren.

Aangezien Pfizer de FDA zo’n 450.000 pagina’s heeft toegestuurd, zal het iets meer dan acht maanden duren voordat alle informatie is vrijgegeven. Het gaat daarbij om de pagina’s die betrekking hebben op de aanvraag voor goedkeuring voor noodgebruik.

75 jaar

Advocaat Aaron Siri, die in deze zaak de eiser vertegenwoordigt, spreekt van een ‘grote overwinning’ voor de transparantie. Nu kunnen onafhankelijke wetenschappers zich gaan bezighouden met de problemen die het vaccinatieprogramma met zich meebrengt, waaronder afnemende immuniteit, varianten die het vaccin omzeilen en het feit dat de vaccins transmissie niet voorkomen, schrijft hij op Substack.

En terwijl het al erg genoeg is dat de overheid het coronavaccin verplicht heeft gemaakt voor bepaalde groepen, wilde de overheid dus ook nog eens de data verspreid over 75 jaar vrijgeven, aldus Siri.

Bang van zijn eigen mensen

De advocaat citeert James Madison: “Een populaire regering zonder populaire informatie of de middelen om die te verwerven, is slechts een proloog op een farce of een tragedie.”

Hij citeert daarnaast John F. Kennedy: “Een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen.”


[Zero Hedge]

4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Yep, daar werkt de rechtspraak nog wel redelijk in tegenstelling tot bananenland Nederland.

Nehemia
Nehemia
7 maanden geleden

De ontmaskering begint op gang te komen. YES!

Rechtsstaat = Geschiedenis
Rechtsstaat = Geschiedenis
7 maanden geleden

In de USA is er dus nog een rechtsstaat.

In NL hebben we alleen toneel.
Wat een schijnvertoning van die duidelijk politieke rechter Vetter

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
7 maanden geleden

Nou kan er schot in de zaak komen en het is eigenlijk goed dat het gaat om 55000 pagina’s per maand vrij te geven want met 450000 ineens zouden advokaten ook het overzicht kwijt kunnen raken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x