Buitenland

Explosie aantal hartaandoeningen weggewuifd als ‘postpandemische stressstoornis’

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse ‘experts’ zeggen dat de explosie in het aantal hartaandoeningen bij jonge patiënten kan worden verklaard door ‘postpandemische stressstoornis’. Ja, echt.

In een artikel van de London Evening Standard wordt vaatchirurg Tahir Hussain geciteerd, die werkzaam is in een ziekenhuis in Londen. Hij ziet een forse toename van het aantal vasculaire aandoeningen veroorzaakt door trombose.

Er worden op dit moment veel meer jonge patiënten opgenomen die medische hulp nodig hebben dan vóór de pandemie. Hussain zei dat de gevallen een rechtstreeks gevolg zijn van de stress en angst veroorzaakt door ‘postpandemische stressstoornis’.

Dat mensen thuis overlijden aan een longembolie of een hartinfarct komt volgens hem doordat ze in zelfisolatie gaan en geen medische hulp zoeken.


Voormalig psychotherapeut Mark Rayner zei dat tot wel 300.000 hartkwalen te wijten kunnen zijn aan ‘postpandemische stressstoornis’.

“Ligt het aan mij of vallen er dit jaar veel jonge, gezonde sporters plotseling dood neer?” vroeg politiek commentator Candace Owens zich af op Twitter.

“Laat maar,” voegde ze toe. “Ik heb zojuist gehoord dat de plotse toename van het aantal hartproblemen waarschijnlijk het gevolg is van *kijkt naar de aantekeningen van Big Pharma* postpandemische stressstoornis. Niets te zien hier!”


[Zero Hedge via Summit News]

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richy
Richy
6 maanden geleden

Dan zouden er ook meer ongevaccineerde er last van moeten hebben en die heb ik niet gezien. Dus de link lijkt echt wel naar de vaccinatie te liggen.

Dhamma
Dhamma
6 maanden geleden

Het is inderdaad zo dat een somatisch ziektebeeld een psychosomatische “ opstart” kan hebben en een katalyserend lichamelijk effect kan hebben. In dit geval is dit vaak niet het geval wat bewezen wordt gegeven het feit dat ook erg ambitieuze personen (bijv sporters) met een sterke focus, dus niet voor deze stress vatbaar en gevoelig door juist deze mind-set, ook getroffen worden. Dan is het op zeker wel een somatische aandoening!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Bloedklonters zijn samen met de fameuze Cytokinestorm & Orgaanuitval dan ook de belangrijkste Semi-Natuurlijke Doodsoorzaken in de toekomst…dat is ook precies hoe de Cabal deze zéér geraffineerde Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazis de afgelopen decennia heeft laten ontwerpen in het Laboratorium…Er moesten zo weinig mogelijk sporen herleidbaar zijn naar de Moordenaar…Haastige spoed is echter zelden goed & nu komt het hele Duivelse plan uit….ik pleit dan ook voor Obductie van ELK Gevaccineerd Sterfgeval

Adrianus
Adrianus
6 maanden geleden

De Bigpharma industrie is niet aansprakelijk voor eventuele schade die kan ontstaan door dit goedje wat ingespoten wordt. Dus er moest er wel een ‘lijk’ uit de kast getrokken worden om deze onzin aan de mensen te verkopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x