Wereld

VIDEO: “Over twee weken vergaat de wereld”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens complotdenkers is het einde van de wereld zeer nabij. Ze geloven namelijk dat de magnetische polen binnen 14 dagen gaan omkeren. Ook zou iedereen die niet in Jezus gelooft op 29 juli sterven door de gevolgen van een allesvernietigende aardbeving. Dat schrijft de Britse Daily Mirror.

End Time Prophecies, een groep doemdenkers die bijna jaarlijks het einde der tijden aankondigt, weet het zeker: een kwade Jezus maakt zich klaar voor een tweede komst en samen met een leger van engelen op witte paarden neemt hij iedere gelovige mee, waarna de rest omkomt in een vuurzee.

De doemdenkers proberen hun beweringen kracht bij te zetten met passages uit Bijbelboeken, zoals Openbaringen 6:12. Om sceptici te overtuigen hebben ze de beelden, die momenteel het internet overgaan, er doen uitzien als een nieuwsuitzending.

In de onheilspellende video wordt gezegd: “We gaan het hebben over de terugkeer van Jezus Christus. Die vindt plaats op hetzelfde moment dat de magnetische polen omkeren, waarna een wereldwijde aardbeving zal volgen. De zon zal zwart worden, de sterren zullen op aarde vallen en alle bergen en eilanden zullen van hun plaats worden gerukt.”

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
6 jaren geleden

OOOHHHHHHHH…..NIET WEER, he?!
Sorry, maar aangaande dit onderwerp is mijn lontje een beetje kort.

Johnny
Johnny
6 jaren geleden

Als je de bijbel goed leest, gaat het in ieder geval NIET zo…..

franck
franck
6 jaren geleden

Zou het dan eindelijk gebeuren lol

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Twee Polen? Da’s een goeie, er is maar 1 pool: Mount Meru, het midden van de platte aarde, in bol-perspectief vertaald; de Noordpool.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x