Homepagina » Wereld » VIDEO: “Over twee weken vergaat de wereld”
VIDEO: "Over twee weken vergaat de wereld"

VIDEO: “Over twee weken vergaat de wereld”

Volgens complotdenkers is het einde van de wereld zeer nabij. Ze geloven namelijk dat de magnetische polen binnen 14 dagen gaan omkeren. Ook zou iedereen die niet in Jezus gelooft op 29 juli sterven door de gevolgen van een allesvernietigende aardbeving. Dat schrijft de Britse Daily Mirror.

End Time Prophecies, een groep doemdenkers die bijna jaarlijks het einde der tijden aankondigt, weet het zeker: een kwade Jezus maakt zich klaar voor een tweede komst en samen met een leger van engelen op witte paarden neemt hij iedere gelovige mee, waarna de rest omkomt in een vuurzee.

De doemdenkers proberen hun beweringen kracht bij te zetten met passages uit Bijbelboeken, zoals Openbaringen 6:12. Om sceptici te overtuigen hebben ze de beelden, die momenteel het internet overgaan, er doen uitzien als een nieuwsuitzending.

In de onheilspellende video wordt gezegd: “We gaan het hebben over de terugkeer van Jezus Christus. Die vindt plaats op hetzelfde moment dat de magnetische polen omkeren, waarna een wereldwijde aardbeving zal volgen. De zon zal zwart worden, de sterren zullen op aarde vallen en alle bergen en eilanden zullen van hun plaats worden gerukt.”

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

95 reacties

 1. Als je de bijbel goed leest, gaat het in ieder geval NIET zo…..

  17 likes
  • De bijbel zou helemaal niet gelezen moeten worden, zelfde geldt voor de koran. Dat kinderen op scholen (en kerken,moskeeën) überhaupt aan dit soort boeken worden blootgesteld is mij een raadsel. Dan vraagt men zich (onterecht) af waar al die oorlog, tweespalt, ellende enz vandaan komt? bijbel, koran, mein kampf, drie kwalijke boeken die op dezelfde plank thuis horen…..

   17 likes
   • @nietons.

    Het is niet de schuld van de bijbel maar van de mens zelf. Het feit dat je dergelijke boeken wilt verbieden verteld mij dat je waarschijnlijk een aanhanger bent van dictaturen, verbied dat wat je niet zint en verkondig alleen jouw “waarheid”. De tweespalt is niet specifiek iets voor het geloof. Fans van voetbalteams tuigen elkaar ook af, dus verbied voetbal?! Spanningen tussen rijk en arm, blank en zwart, het is de mens in al zijn simpelheid, inclusief de commentaren hier.

    17 likes
    • “Het is niet de schuld van de bijbel maar van de mens zelf.” Juist, en het is de mens zelf, die de bijbel heeft geschreven…

     12 likes
     • Het verhaal wordt duidelijker als je er natuur fenomenen voor in de plaats zet. Die witte paarden(golvende kolkende zee/water). Iets met licht: hitte zon/tweede zon bv.

      1 likes
     • @rob

      Klopt helemaal, en dat hebben we gelukkig te danken aan het feit dat de apostelen de belevingen van Yeshua hebben geschreven.

      1 likes
     • Geïnspireert de de Heilige Geest.

      1 likes
    • Als er in de geloofsboeken recht voor z’n raap geschreven staat dat genocide, mensoffers, vrouwenmisbruik, afslachten van kinderen, slavernij e.d allemaal prima zijn
     Dan moet je natuurlijk niet vreemd opkijken dat mensen dat als normaal beschouwen.

     Daarom zijn die boeken levensgevaarlijk.

     2 likes
     • Weet je dan niet dat de cabal ook in de Heilige Schriften flink huisgehouden hebben met de boel naar hun hand zetten? Leugens, verdraaingen, weglaten, toevoegen. Core busines voor ze.
      Doelbewust om de boel tegen elkaar op te zetten.
      Wist je dat niet?
      Het lijkt wel of een boel je ene oog ingaat en je andere oog weer uit.
      Er blijft niets hangen zeg maar. Grapje.
      Maar die bijbel is kinderwerk qua history vergeleken met de Black Knight, die hangt al tussen 13.000 en 15.000 jaar ergens rond onze aardbol. Die heeft wellicht ook informatie uit die tijd op geslagen.
      We zullen het allemaal te weten komen hoe het toen precies zat.
      Nu is alles nog standaard een leugen en doen ze krampachtig hun best om alles warrig en leugenachtig te houden.
      Maar de voorstelling is afgelopen, inmiddels weet iedereen dat ons hele wereldbeeld een groot theaterstuk is.

      1 likes
     • Nu zul je de Black Knight ook voor een doedelzak aanzien maar toch maar wat informatie er over. Best interessant.

      https://www.youtube.com/watch?v=A4AAHCpBOSw

      https://www.youtube.com/watch?v=ehJuRDkeMeo

      0 likes
    • @ Bert S, niet heel netjes van je om mij woorden inde mond te leggen. Met dezelfde plank bedoel ik dat het gevaarlijk boeken met een kwalijke invloed zijn. Ik heb nergens het woord verbod in de mond genomen en het schrijnend te moeten vernemen dat ik ook nog eens een aanhanger van dictaturen zou zijn. Waar haal je het vandaan en war beweegt jou zelf tot deze afwijkende redenaties. Het is niet de bijbel maar de mens stele je, is de bijbel dan niet door de mens geschreven? Wat probeer je hier precies mee te zeggen? Dat verhalen over engelen die baby’s afslachten, een Samson wiens ogen worden uitgestoken een Sodom en Gomorra die in as worden gelegd en een Abraham die zijn zoon moet opofferen geschikte verhalen zijn om aan kinderen voor te dragen? De walgelijkste verhalen komen juist hier in voor, maar het is de schuld van de mens?! Verder heb ik nooit aangegeven dat tweespalt enkel voorkomt uit religie? Of heb ik dat ergens wel vermeld? Kan je dat even aanwijzen? We hebben het hier nu niet over verschillende rassen of over voetbal toch?

     0 likes
   • @nietons

    Mein Kanpf zou juist vaker gelezen moeten worden!
    Mein Kampf betekend ‘mijn strijd’ en niet mijn kamp.

    Het bied een vergroting van perspectief en inzicht over politiek, media en europa. En men wordt er geen Jodenhater van.
    Waarom denkt u dat het boek in Nederland verboden is?
    Omdat er dingen instaan waarvan de overheid liever niet heeft dat u daar kennis van neemt. Want als iedereen het gaat lezen, hebben ze een groot probleem.
    En niet vanwege anti-semitisme.

    8 likes
   • Jouw redenering volgend zou dat betekenen dat voor het ontstaan v.d. Bijbel het 1 vreedzame paradijs was op aarde. DACHT HET NIET. De mensheid heeft elkaar altijd al de kop ingehakt, als gevolg van bv. territoriale disputen e.a. ruzies om wat voor reden dan ook.

    1 likes
   • De Bijbel zou gelezen moeten worden binnen het kader van de Buitenaardse beschaving de Elohim, dus binnen het kader van de Ufologie; God vertaald uit Elohim, in de Bijbel, is onjuist, Elohim betekent ‘zij die uit de hemelen’ komen, dus
    ‘God’ in de bijbel had op zijn minst vertaald moeten worden als ‘ Goden’.

    1 likes
  • Hé! Da’s nieuw! Een niet-eenduidige interpretatie van een historisch document….

   Nee, wij hebben de juiste uitleg..
   Nee hoor, kom bij ons gezelschap want, wij hebben dé waarheid in pacht. kijk maar: er staat:… en dát betekent: …..
   Uhum: je begrijpt het niet: wij hebben het al eeuwen bestudeerd en een reputatie opgebouwd van vasthoudendheid omtrent de enige echte strekking van dit geschrift…
   Enz….

   Tip: Wees bescheiden en terughoudend wanneer het gaat om een (of meerdere) autenticiteitsclaims hieromtrent. Het getuigd van een béétje intellect wanneer bij (iedere) ‘bijbelse’ hypothese(s) de kanttekening geplaatst wordt dat ‘het volgens jouw interpretatie dit en dat het meest waarschijnlijk lijkt. Niemand kan dé waarheid claimen omdat deze – naar mijn bescheiden mening – niet bestaat. Er zijn er legio.. (anders zou er ook maar één kerkgenootschap zijn ;-).

   12 likes
 2. Twee Polen? Da’s een goeie, er is maar 1 pool: Mount Meru, het midden van de platte aarde, in bol-perspectief vertaald; de Noordpool.

  9 likes
 3. Wat een onzin grotendeels, de poolverschuiving vindt later plaats (niet over 2 weken, en is er een kansje dat aliens een laserbeam van zuidpool naar noordpool jagen en zo de polen in evenwicht weten te houden), zo ook van een grote natuurramp worden we door aliens van gered en dat sterren op aarde vallen etc. is ook lariekoek. Ipv. Jezus moeten we Maitreya accepteren om heil te verkrijgen in de vorm dat we technologische vooruitgang verkrijgen. De overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk en zoals NU, vindt allemaal minder verschrikkelijker plaats dan hier in deze video wordt voorgeschoteld.

  Wel kunnen de dijken hier in Nederland bezwijken omdat ze van ONDEREN niet deugen en als het ware op drijfzand zijn gebouwd.

  5 likes
 4. OOOHHHHHHHH…..NIET WEER, he?!
  Sorry, maar aangaande dit onderwerp is mijn lontje een beetje kort.

  22 likes
  • Nee niet weer laten we ons voor de gek houden inderdaad . Wie denk je dat dit schrijft stelletje slapers.
   Ze zijn dus echt slimmer dan en we hebben in 2012 ons lesje wel geleerd.
   Inderdaad we spreken elkaar de 30 wel

   6 likes
   • In 2012 vertelden ze ons de waarheid. Dat de aarde plat is en omsloten. Draaikolk in het centrum en de Magnetische berg, zichtbaar op het NOS journaal. De volgende dag, nooit meer iets over te horen. Iedereen doet alsof er niks gebeurt is, en na geen tijd is iedereen het ook echt vergeten… als door een toverspreuk.

    0 likes
  • Ach… als het lastig wordt met “zeiken”..ga dan gewoon zitten . em houd verder je klep …

   2 likes
 5. Mattheüs 24:36-44

  Vermaning tot waakzaamheid

  Doch van dien dag en die ure weet niemand, ook niet de engelen der hemelen, dan Mijn Vader alleen.
  En gelijk de dagen van Noach waren, alzo zal ook zijn de toekomst van den Zoon des mensen.
  Want gelijk zij waren in de dagen voor den zondvloed, etende en drinkende, trouwende en ten huwelijk uitgevende, tot den dag toe, in welken Noach in de ark ging;
  En bekenden het niet, totdat de zondvloed kwam, en hen allen wegnam; alzo zal ook zijn de toekomst van den Zoon des mensen.
  Alsdan zullen er twee op den akker zijn, de een zal aangenomen, en de ander zal verlaten worden.
  Er zullen twee vrouwen malen in den molen, de ene zal aangenomen, en de andere zal verlaten worden.
  Waakt dan; want gij weet niet, in welke ure uw Heere komen zal.
  Maar weet dit, dat zo de heer des huizes geweten had, in welke nachtwake de dief komen zou, hij zou gewaakt hebben, en zou zijn huis niet hebben laten doorgraven.
  Daarom, zijt ook gij bereid; want in welke ure gij het niet meent, zal de Zoon des mensen komen.

  Lijkt me wel duidelijk, alleen God weet de dag.

  9 likes
 6. Nou, vooruit dan maar weer…. ik betaal me rekeningen wel na de 29e

  14 likes
 7. Dan mag ik wel opschieten,ik heb nog een aantal zeer lekkere whisky’s die opmoeten,proost.
  ( wat een gel*l )

  7 likes
 8. Ook ik ken die passages uit de bijbel , of het letterlijk is of niet de dag en uur zijn niemand bekend, wel zouden we aan de tekenen aan de hemel en de wereld gebeurtenissen kunnen afleiden dat” het voor de deur” staat.
  Ook staat er dat ” het zal komen als een dief in de nacht” juist als niemand het (meer )verwacht,
  Ook zal de kreet/wens /toestand. ”vrede en zekerheid” klinken en dán zal het gebeuren, wat hier exact mee bedoelt wordt is mij onduidelijk ,is het dat er eerst vrede en zekerheid moet heersen of is het dat de roep om vrede en zekerheid wereldwijd moet klinken. Al wat we kunnen doen is geduldig afwachten ,maar dat het gaat veranderen is zeker.

  6 likes
  • Jij bent een mooi voorbeeld van de oneindige vastloper….. Ook jou is het (gelukkig) onduidelijk omdat er helemaal geen duidelijkheid is. Logischerwijs zal er uiteraard een hoop veranderen, dat is coherent in deze wereld, die veranderd met de dag. Het einde van de wereld is van alle tijden maar het is nog nooit voorgekomen op enkele oorlogen en natuurrampen na.. Wat moeten onze grootouders wel niet gedacht hebben toe die gekke nazi’s de wereld wilden overnemen. Of andere werelddelen toen de christenen met hun kruistochten het ware geloof (van vergeving, liefde en vrede) kwamen brengen…. De wereld is zoveel beter af als we deze boeken en verhalen laten gaan en in elkaar beginnen te geloven.

   3 likes
   • Vergeet niet dat die kruisttochten waren omdat de Noord Afrikanen en de Turken en de Syriers langs de kusten slaven kwamen halen. Men spreekt van ongeveer een miljoen blanken slaven. Die kruisttochten waren er om deze slavenhandelaars die voornamelijk moslims waren te stoppen. Het was voor hun of bekeren en de bevolking met rust te laten of gedood te worden. In de geschiedenisboekjes lijkt wel of de ridders slecht bezig waren maar dat is gewoon kul. Mede dankzij deze ridders zijn er minder slaven gevangen genomen en is Spanje bevrijd van de Mooren. heb je nooit vreemd gevonden dat de Noord Afrikanen heel anders uit zien dan de rest vanb Afrika? dat is omdat er veel europees bloed in ze zit. De mannelijke slaven werden op de boten al gecastereert zodat ze hun vrouwen met rust zouden laten en de gene die konden schrijven werden heel goed behandelt de rest werd in gezet voor het zware werk. De vrouwen werden vaak gebruikt om kinderen te baren en voor de sex en het huishouden.

    1 likes
 9. Weet je wat?
  Ik pak gauw mijn koffers en kom naar Nl. Want zoals (ik dacht) Nietsche zei:
  Als de wereld vergaat,moet je naar Nl gaan. Daar gebeurt alles 50 jaar later. LOL

  9 likes
 10. Weer een dagelijkse portie onzin!!! ik zie dit meer als een amusement.

  5 likes
  • Ook al kan dit amusant zijn, het is ook zeer ernstig dat (teveel) mensen oa dit aannemen. Het liefst geloof ik meer in mensen maar zolang er zovelen achter dit soort waanzin aanlopen is dit soms heel lastig…

   5 likes
 11. Armageddon News zelf komt nooit met een datum. End Time Prophecies misbruikt hun videootje. Eerst moeten Damascus en Babylon the Great nog vallen. Oja, ook de 2 getuigen (Eliyahu en henoch?) dienen nog naar de aarde terug te keren. Gog en Magog niet te vergeten. Er moet nog zoveel gebeuren. Kan nooit in zo’n korte tijd. Lol,

  5 likes
  • En hoeveel duizenden jaren gaan deze lieden erover doen om hun werk eens te doen dan? Het blijft verbazingwekkend wat mensen hier voor realiteit aannemen. Beste mensen, dit zijn allemaal menselijke verhalen en verzinsels waarbij de aftakkingen en spin offs nog gekker en idioter zijn dan het origineel. Dit voor realiteit aannemen durft men dan nog “wakker” worden te noemen? We weten helemaal niets, zijn hier gekomen met 0 kennis en eindigen met een reeks persoonlijke ervaringen. Deze planeet, wijzelf, de natuur en het Universum blijven zaken die wij niet kunnen doorgronden. Als we deze sterk verouderde onzin eens los gaan laten kunnen we misschien eens een frisse nieuwe poging doen…

   4 likes
 12. De Polen zullen omdraaien? Bij mij op ‘t werk zijn een heleboel Polen en ik zie niet in hoe die een aardbeving kunnen veroorzaken door zich om te draaien? Vaag verhaal, hoor…

  8 likes
 13. Zou het dan eindelijk gebeuren lol

  8 likes
 14. Het wordt beschreven in Jesaja 24:1-23. Het gericht over de aarde. Maar wanneer? Er staat geen tijd bij.

  1 likes
 15. Dat is kl*te.
  Ik ga pas over 7 weken op vakantie.
  Zit er dus niet meer in.

  8 likes
 16. Ik spreek Jezus af en toe en naast alle misvattingen over hem, zei hij eens iets heel moois; de hel? Waarom zou je iemand die verdwaald is diep in het bos daar vast zetten in een kooi in plaats van hem terug te begeleiden naar zichzelf? De hel bestaat niet, maar het is te heftig voor ons om toe te geven dat dit alles onze eigen makelij is geweest.

  2 likes
 17. Toch niet al weer het einde van de wereld? Je zou droevig worden voor al die mensen die berekeningen maken, anderen angst inboezemen met hun verhalen en hun doemdenkerij. Blijkbaar geeft negatieve energie veel voldoening… Ik wens ze veel succes

  7 likes
 18. alweer? damn……

  6 likes
 19. end time prophesies is dat niet net zo,n groep als die groep die al jaren de komst van niburu voorspellen??

  2 likes
 20. Aah nee niet weer!!!

  5 likes
 21. Gelukkig, ik zie het over twee weken wel weer.

  5 likes
 22. Dit artikel in de Daily Mirror is speciaal gemaakt voor de MSM om de alternatieve media in discrediet te brengen. Ze presenteren het als was het iets wat daadwerkelijk leeft bij waarheidzoekers.
  Gebeurt vaker dat ze zogenaamd goede aandacht besteden alleen maar om een beetje waarheid met onzin te verkopen. Het is ook de reden waarom er psy ops bestaan die onzin zoals de platte aarde en het mandela effect propageren. Allemaal om de geloofwaardigheid van waarheidszoekers aan te tasten.

  4 likes
  • Het probleem met waarheid is dat dit enkel zo is zoals men dat graag zou zien of vinden. Eeuwig leven, gerechtigheid, een grote eerlijke leider, noem maar op….

   1 likes
 23. Ah, het is weer zo laat.

  5 likes
 24. We spreken elkaar de 30e wel weer 🙂

  5 likes
 25. “Ook zou iedereen die niet in Jezus gelooft op 29 juli sterven door de gevolgen van een allesvernietigende aardbeving.”

  Niks van gemerkt. 😉 Dat zou Jezus ook niet gewild hebben.

  Wacht even, huh? Een *alles*vernietigende aardbeving die toch niet alles vernietigt? Mijn onzin-filter gaat weer aan.

  0 likes
  • Jezus is een looser en een zoon van de grootste dictator ter Wereld.
   Volg hem of brand voor eeuwig bij zijn vriend Satan.

   Van mij mag de complete mensheid ophouden te bestaan. Niemand zal ons missen en de Aarde zal weer opbloeien.

   4 likes
 26. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Het zal wel weer niet doorgaan…

  4 likes
 27. Dat is dan wel een erg secuur gerichte aardbeving dan. Een kwade jezus? Die was toch juist liefdevol? Hopelijk worden die mensen die in dit middeleeuwse gedachtegoed geloven nu eindelijk eens bevrijd van hun juk. Het leven gaat gewoon door, niemand weet of er een god is en wat deze precies inhoud, we weten allemaal eigenlijk helemaal niets en hebben zelf de verantwoordelijkheid naar elkaar toe en onze leefomgeving te dragen….

  4 likes
 28. Laat maar komen die handel.
  Ik hoop dat de complete mensheid sterft .
  Oh wat zal de Aarde daar blij mee zijn!

  3 likes
 29. Van dit soort berichten, maar ook van die overdreven gelovige sukkels, krijg ik zo langzamerhand een hang zak. Er is geen god, geen hemel en geen hel… echt GELOOF in mij. Heb er ook een boekje over geschreven. Daarin staat precies hoe het zit … ECHT WAAR… zucht….

  4 likes
 30. Ik(blanke mens) krijg eerder bij moslims iets te drinken en te eten, dan…De Koran erkent Jezus als een profeet. De Armageddon wordt gezamenlijk uitgevoerd volgens de Koran. Dus geen moslims versus christenen, maar mensen versus onmensen(ethisch gezien) Ik begrijp de hetze tegen de moslims en andersom dus niet. Het systeem en hun leiders sturen ons gewone mensen(alle kleurtjes) allemaal de afgrond in. Gelukkig zijn er nog moslims/blanke enz. die dit wel zien. Voor deze mensen is het steeds moeilijker om niet in deze strijd meegetrokken te worden. Ook de Koran spreekt over de veranderingen van het klimaat enz. Precies hetzelfde verhaal. Dus elk mens krijgt last van de veranderingen van het klimaat. Waarom zou je elkaar dan afslachten?Als de stamvader bij de drie boeken/geloven hetzelfde is: abraham. Mensen worden dus allemaal op allerlei manieren gehersenspoeld. Voor wat? Het systeem dat door bepaalde mensen zelf is opgezet? Mijn leven en ander leven is meer waard, dan het systeem. En zo blijf ik tot mijn einde denken. Wie goed doet, die goed ontmoet.

  4 likes
 31. Respect is hier ver te zoeken, man man man en dit moet de wakkere voorstellen!
  Ik weet niet of dit allemaal waar is maar 1 ding staat vast, er gaat iets gebeuren. Wat weet ik niet, maar vinden jullie dan die reisjes niet vreemd?
  https://www.youtube.com/watch?v=ar5bxIN0vSI

  0 likes
 32. Jammer dat de term complotdenker in dit artikel net zo bespottelijk wordt gebracht als doorgaans het geval is in de MSM.

  En wbt dat einde vd wereld, nou kom maar op zijn we eindelijk klaar deze kwats hier op aarde. Overigens wel triest dat juist die lui die geloven in je zus het juist zouden overleven. Je zou toch verwachten dat die juist zouden mogen gaan genieten vd hemel. Het is weer eens lekker krom.

  3 likes
 33. Ik heb genoeg schulden, Die hoef ik over twee weken niet meer af te lossen. Goed vooruitzicht.

  3 likes
 34. Het is wel bewezen dat de mensheid om de circa elke 4000jaar grotendeels word weggevaagd .
  Die bewijzen zijn Wereldwijd te vinden.
  Veel mensen sluiten hun ogen daarvoor en kijken liever naar het EK, NOS, SBS, Prinjesdag en de bijbel.
  De mens is echt een dom wezen.

  2 likes
 35. Vanaf mijn 11~12 de jaar heb ik echt stapels (geschiedenis) boeken uit de bieb verslonden, conclusie: nagenoeg alle overleveringsverhalen hetzij de inca’s boeddhistische of tibetaanse monninken, grieken egyptenaren mesopetamiers enz. kwamen allemaal op hetzelfde neer/uit dezelfde bronnen… De verhalen die je in de huidige religies tegenkomt chist/katho. islam/jodendom chinezen enz. zijn niks anders overgepennde verhalen uit de echte oudheid. Alle antwoorden staan in ons verleden en we zitten nu op een keerpunt net zoals 4000jr. geleden 12.000jr. geleden. In principe zit er een rode draad door alle culturen en overleveringsverhalen die op een geven moment gewoon opvalt en niet meer kan negeren.

  Er bestaat nog altijd zoiets als het collectieve bewustzijn, een onderdeel van ons onderbewuste waarmee me nog altijd in contact staan met elkaar en de “bron”. Ik noem het de bron sommige zouden het liever aan willen duiden al bv. god. Ieder zijn meug ik ben spiritueel en niet religieus, maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer.
  We staan meer in contact met elkaar dan je denkt, als je door de stad heen rijd en je ziet iemand lopen of fietsen die je leuk of aardig lijkt of gewoon aankijkt. Kijk die persoon maar eens in de rug aan, wedden dat die persoon zich omdraait en zoekend om zich heen kijkt. Het 12 monkey effect is ook een onderdeel van dit systeem en dat weten de elite maar al te goed (ook aangeduid als mj12/caball/illuminati enz.)
  De afgelopen 4000jr. hebben ze ons met oorlogen ziektes financiële conflicten e.d. hiermee onder de duim kunnen houden als zogezegd slaven omdat “het beter voor ons zou zijn, wij zouden te dom zijn om het alomvattende te begrijpen” Dat is dus verkeerd ingeschat. internet ons nieuwe collectieve bewustzijn (ondanks dat de meest en originele lijn kwijt zijn) heeft toch gezorgd voor een grotere bewustwording met het 12 monkey effect in onze kielzog.
  Binnenkort komt de aap we uit de mouw, ook politici wereldleiders staan te trappelen om hun mond open te doen, en het word ook tijd.

  De laatste75 jaar coverup is wel genoeg geweest, het probleem is dat ons complete economische model hierop is gebaseerd. Dan moet de Elite echt met de billen bloot. En dat is nou net het probleem. De hele beerput moet dan los, overigens komen er wel steeds meer aanwijzingen dat dit ook ‘binnenkort’ gaat gebeuren. Ook het vaticaan heeft laatst een uitspraak gedaan ‘buitenaardaardse bezoekers zullen we ook zegenen. Het word eens tijd dat die archieven op worden gegooit want die hebben wereldwijd in de afgelopen 2000jr. Flink hun best gedaan om al het bewijsmatriaal te vernietigen of te verbergen.
  Nulpunt energie, plasma reactor draadloze AC van tesla, er is gekozen voor DC omdat AC niet te meten was dus geen geld op kon worden verdient. Tijden veranderen, maar helaas vinden sommigen dat nog steeds niet..
  De vraag is niet of er total disclosure komt maar wanneer?
  We zitten gewoon vast in een biologische wiskundige Matrix waarvan we allang hadden kunnen ‘groeien’ als onze Elite het toe zou laten. Stuck in 3D while we are 5D…
  Wake up!

  2 likes
 36. Oorlog krijgen we niet .2 het is wel zo dat god terug komt waneer dat weet nimand aleen god zelf en hij komt niet met een wite paard.lees dr bijbel daar staat ales in .god is bij ons als je er in geloof .ik geloof in mijn god .maar oorlog nee .kom hier in ned .niet.

  0 likes
  • Als die God komt moeten we hem snel vernietigen voordat hij zijn niet volgelingen voor eeuwig pijn zal laten lijden.
   Uit zijn daden is gebleken dat hij een dictator is, en ik volg dus geen dictators.

   Hij zal voor de 2e keer honderden miljoenen mensen doden en naar zijn vriend in de Hel sturen.

   1 likes
  • Wat jij god noemt, noem ik de bron en die kan niet terugkomen want het is een verzamelnaam voor alles. God (debron) dat ben jij, en de steen in je tuin of de kat aan het einde vd straat de planeten in ons zonnestelsel.

   De ‘goden’ van vroeger waren niets meer dan hoger ontwikkelde wezens die ons de mens voor hun karretje heeft gespannen met behulp van religie.
   Deze link zit aardig dicht bij de echte waarheid.
   http://www.ellaster.nl/2016/09/01/valse-licht-om-universum-veroveren/

   0 likes
 37. ja hoor daar gaan we weer! Dat er een aardbeving komt allé, dat kan altijd gebeuren en een krachtige ook Maar de wereld vergaat echt niet, want voor die kul heb ik geen tijd. Ik ben heel de dag bezig met leuke dingen te doen dus; die vergaat de wereld maar sla ik eventjes over.

  1 likes
 38. Mensen zijn helemaal knettergek! als er aliens bestaan wordt het hoog tijd dat ze ingrijpen!!

  1 likes
 39. Wat is precies het complot in dit verhaal?

  1 likes
 40. De Aarde is al 47% getild. Al die onweren en ovevloedigen, Gaia is zichzelf aan het schoonmaken. Gaia is al in de 5de dimensie.

  1 likes
 41. Nah zeg! Komt daar bij 0:40 zowaar een gejat NOS-item (ronde cirkel met expanderende delen) in beeld. Weer een exportproduct erbij… 😉

  0 likes
 42. promises, promises

  0 likes
 43. Zo is het Johan.Net zoals vele duizenden in Nederland…i cant wait…pffff

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ijsland

Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

zon

Hoe de zon vanaf eind april in 1 uur bijna alle coronavirussen doodt

Hitte-expert Arjan van Dijk van het RIVM ...