CoronaBuitenland

Explosieve informatie uit Duitsland: 1 op 25 mensen declareerde zorg als gevolg van vaccinatieschade

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Terwijl de oorlog in Oekraïne volop woedt, komt er ook explosieve informatie naar buiten over de coronavaccins. De Duitse zorgverzekeraar BKK ProVita heeft een bericht gepubliceerd over bijwerkingen na de coronaprik.

Informatieanalist Wouter Aukema en arts Paul van Hoek hebben het uitvoerig bestudeerd. In een Twitterdraadje schrijven ze dat de zorgverzekeraar declaraties op vaccinatieschade na het coronavaccin heeft geanalyseerd en een waarschuwing afgeeft richting de Duitse overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er is volgens het tweetal keihard bewijs voor een factor 10 onderrapportage bij het Duitse Lareb en het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA). Het blijkt dat één op de 25 mensen zorg declareerde als gevolg van vaccinatieschade.

Oversterfte

Aukema en Van Hoek hebben de analyse en berekening van BKK ProVita aangehouden tegen de cijfers van het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, en EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen. “Lijkt te kloppen,” schrijven ze.

Ze vragen zich nu af hoe het in Nederland zit qua bijwerkingen en meldingen aan het Lareb. Er zijn 194.475 meldingen gedaan per 33,8 miljoen prikken. Dat is 1 melding op de 175 prikken.

Aukema en Van Hoek willen weten wanneer zorgverzekeraars als OHRA, Achmea of Vektis hun data gaan publiceren en of het RIVM en CBS ten behoeve van het onderzoek naar oversterfte ook in deze declaratiedata duiken.

2,5 tot 3 miljoen mensen behandeld wegens bijwerkingen

Bestuurslid Andreas Schöfbeck van BKK ProVita analyseerde ruim zeven maanden lang gegevens van ruim 10 miljoen individuen. Van de 10,9 miljoen verzekerden werden er 216.695 behandeld wegens bijwerkingen. Ter vergelijking: het Paul-Ehrlich-Insituut meldt er 244.576 op 61,4 miljoen mensen.

Schöfbeck sprak van een ‘alarmerend signaal’ en pleit dringend voor meer onderzoek. Hij schat dat er in Duitsland zo’n 2,5 tot 3 miljoen mensen zijn behandeld wegens bijwerkingen die optraden na het coronavaccin.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Die 100 miljard die Duitsland extra in defensie wil pompen kunnen ze beter hier aan gaan besteden, want er gaan nog heel wat meer meldingen binnenkomen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit is weer een typisch staaltje van “de put (proberen) te dempen als het kalf verdronken is”.

Voor mij komt dit verhaal absoluut niet als een verrassing.

Vanaf het begin van de prikcampagne zijn er berichten gekomen over mensen, die óf direct óf een korte tijd later, schade ondervonden van de experimentele gentechinjectie.

In Duitsland trekt deze zorgverzekeraar nu aan de bel.

Héél terecht, maar ik verwacht absoluut niet, dat hier in Nederland zorgverzekeraars hetzelfde zullen gaan doen.

Zij houden, zéér waarschijnlijk in opdracht van de overheid, de deksel stevig op de beerput.

Het zou óók mogelijk kunnen zijn, dat er in Duitsland toch meer mensen zijn, die prik 1, prik 2 en 1 of 2 boosters hebben gehad.

Ik ken die cijfers niet, maar als ik kijk naar de mentaliteit van de gemiddelde Duitser, is dat er één van redelijke gehoorzaamheid.

En dat in tegenstelling tot de toch wat vrijere en eigenzinnige mentaliteit van de Nederlander.

En dan bedoel ik uiteraard niet de schapen, die nog steeds met hun mondmaskers rondlopen.

Even tussendoor: Wisten jullie dat in vroeger tijden slaven met een masker moesten lopen als teken van gehoorzaamheid?

Weten wij gelijk waarom wij dit vanaf het begin ook moesten doen en waarom IK er vanaf het begin niet aan mee heb gedaan.

Ik denk ook, dat de zorgverzekeringen hier in Nederland zich absoluut niet zo druk maken over prikschade.

De potten zitten behoorlijk vol en door de enorme bezuinigingen in de zorg zijn de kosten natuurlijk ook behoorlijk gedaald.

Als ik kijk naar de situatie bij mij thuis, dan proberen wij sinds 2 jaar zoveel mogelijk bezoek aan huisarts en ziekenhuis te vermijden.

Dat zal bij veel anderen hetzelfde verhaal zijn.

Oh, en mochten er toch veel schadeclaims zijn, dan worden de premies gewoon nog wat verhoogd.

Er zit NU nog wat vlees op onze botten, dus er valt nog wel wat te halen.

Als binnenkort de energieprijzen, benzine, voedselprijzen NOG meer stijgen, dan zullen wij tot op het bot worden uitgekleed.

Ik weet dat er veel mensen nu al moeite hebben om de maand door te komen, maar aan de andere kant zijn er ook mensen, die nog een behoorlijke financiële reserve hebben, die zij kunnen aanspreken.

Die reserve is de afgelopen twee jaar ook nog eens groter geworden, doordat veel mensen niet meer op vakantie gaan of in ieder geval niet meer naar het buitenland gaan.

ALS er lezers zijn die ook wat reserve hebben: geef het uit aan praktische en leuke dingen.

Vóórdat de overheid het straks in pikt.

Dingerydoo
Dingerydoo
2 jaren geleden

Dit was ooit een complottheorie. Helaas nu niet neer.

Stop de fake moord vaccins verplichting ...
Stop de fake moord vaccins verplichting ...
2 jaren geleden

Wat volgt op langer termijn, straks toch een verplichte qr voor vaccinatie om te kunnen reizen dan ook nog eens de verplichte vaccinatie vanuit de who getekend door de ongekozen Nederlandse overheids minister kuiper die de ministerspost heeft gehad van rutte in opdracht van de wef, wanneer worden deze killer gestopt ….

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x