Buitenland

Leeft Adolf Hitler nog steeds? Hij bouwde al vliegende schotels, kent hij ook het geheim van ‘eeuwig’ leven?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een naar verluidt 128-jarige man uit de Argentijnse stad Salta heeft geclaimd dat hij de voormalige nazileider Adolf Hitler is en de afgelopen 70 jaar ondergedoken heeft gezeten. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

In het land zijn nu net allerlei nazi-voorwerpen gevonden, waaronder een buste van Hitler, boxen met vergrootglazen en messen met swastika’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Argentijnse autoriteiten gaan ervan uit dat de voorwerpen echt zijn en na de Tweede Wereldoorlog zijn meegenomen door gevluchte nazi’s.

Mossad

In een interview met lokale media zei de Duitse immigrant dat hij in 1945 met een vals paspoort Argentinië is binnengekomen.

Hij is naar eigen zeggen in de openbaarheid getreden omdat de Mossad, de Israëlische geheime dienst, sinds 2016 niet meer op oorlogsmisdadigers jaagt.

“Ik ben beschuldigd van veel misdaden die ik nooit heb gepleegd,” zei de man, die nu door het leven gaat als Herman Guntherberg.

Anders

“Ik ben neergezet als de slechterik omdat we de oorlog hebben verloren,” vervolgde hij. “Als mensen mijn kant van het verhaal horen, zullen ze anders naar me kijken.”

Hoewel de meeste historici van mening zijn dat Hitler op 30 april 1945 zelfmoord heeft gepleegd in Berlijn, stellen sommigen dat de Führer net als veel andere nazi’s is gevlucht naar Zuid-Amerika.

Zo publiceerde Abel Basti in juli 2016 de herziene versie van zijn boek Hitler in Exile, waarin hij stelt dat Hitler naar Argentinië vluchtte en uiteindelijk in Paraguay belandde.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Kom op weet je; iedereen die ome adolf een beetje kent, weet dat ie nooit zonder snor kan.

Earthaxis
Earthaxis
6 jaren geleden

Hoe dan?! Duidelijk ander type oren en neus.

Andries
Andries
6 jaren geleden

“Ik ben neergezet als de slechterik omdat we de oorlog hebben verloren,” vervolgde hij. “Als mensen mijn kant van het verhaal horen, zullen ze anders naar me kijken.”

Het stelselmatig uitroeien van 6 miljoen Joden heeft er natuurlijk niets mee te maken…

Kees Vermeulen
Kees Vermeulen
6 jaren geleden

Ja hoor dat is ‘m sprekend , hij is natuurlijk ietsjes ouder geworden in die 60 jaar maar dat is bijzaak . Trouwens twijfelen hoeft niet want hij zegt zelf dat ie het is .

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x