Buitenland

Leeft Adolf Hitler nog steeds? Hij bouwde al vliegende schotels, kent hij ook het geheim van ‘eeuwig’ leven?

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een naar verluidt 128-jarige man uit de Argentijnse stad Salta heeft geclaimd dat hij de voormalige nazileider Adolf Hitler is en de afgelopen 70 jaar ondergedoken heeft gezeten. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

In het land zijn nu net allerlei nazi-voorwerpen gevonden, waaronder een buste van Hitler, boxen met vergrootglazen en messen met swastika’s.

De Argentijnse autoriteiten gaan ervan uit dat de voorwerpen echt zijn en na de Tweede Wereldoorlog zijn meegenomen door gevluchte nazi’s.

Mossad

In een interview met lokale media zei de Duitse immigrant dat hij in 1945 met een vals paspoort Argentinië is binnengekomen.

Hij is naar eigen zeggen in de openbaarheid getreden omdat de Mossad, de Israëlische geheime dienst, sinds 2016 niet meer op oorlogsmisdadigers jaagt.

“Ik ben beschuldigd van veel misdaden die ik nooit heb gepleegd,” zei de man, die nu door het leven gaat als Herman Guntherberg.

Anders

“Ik ben neergezet als de slechterik omdat we de oorlog hebben verloren,” vervolgde hij. “Als mensen mijn kant van het verhaal horen, zullen ze anders naar me kijken.”

Hoewel de meeste historici van mening zijn dat Hitler op 30 april 1945 zelfmoord heeft gepleegd in Berlijn, stellen sommigen dat de Führer net als veel andere nazi’s is gevlucht naar Zuid-Amerika.

Zo publiceerde Abel Basti in juli 2016 de herziene versie van zijn boek Hitler in Exile, waarin hij stelt dat Hitler naar Argentinië vluchtte en uiteindelijk in Paraguay belandde.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Kom op weet je; iedereen die ome adolf een beetje kent, weet dat ie nooit zonder snor kan.

Earthaxis
Earthaxis
5 jaren geleden

Hoe dan?! Duidelijk ander type oren en neus.

Andries
Andries
5 jaren geleden

“Ik ben neergezet als de slechterik omdat we de oorlog hebben verloren,” vervolgde hij. “Als mensen mijn kant van het verhaal horen, zullen ze anders naar me kijken.”

Het stelselmatig uitroeien van 6 miljoen Joden heeft er natuurlijk niets mee te maken…

Kees Vermeulen
Kees Vermeulen
5 jaren geleden

Ja hoor dat is ‘m sprekend , hij is natuurlijk ietsjes ouder geworden in die 60 jaar maar dat is bijzaak . Trouwens twijfelen hoeft niet want hij zegt zelf dat ie het is .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x