Homepagina » Binnenland » Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis
zakenvrouw
Foto: Hospital CLÍNIC CC BY-ND 2.0

Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis

Maandag was de Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld te gast in Goedemorgen Nederland om te praten over het voorgestelde vrouwenquotum in de Eerste Kamer. Het gesprek kreeg een interessante wending toen de coronapas ter sprake kwam.

Op de vraag of ze snapt dat Robèr Willemsen van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland helemaal niet zit te wachten op de coronapas, antwoordde ze: “Ik snap het helemaal.”

“Ik snap sowieso die hele discussie en die angst niet, omdat het hele idee achter vaccinatie is dat de gevaccineerden veilig zijn,” zei Breeveld, die in 2003 werd verkozen tot Internationale Zwarte Zakenvrouw. “Je zou veilig zijn als je gevaccineerd bent. Bijna soort van immuniteit.”

Het tegendeel blijkt waar te zijn

“Dat is niet helemaal waar,” benadrukte de zakenvrouw. Presentatrice Maaike Timmerman onderbrak haar: “Je kunt het nog krijgen, maar je wordt in ieder geval niet zo ziek dat je in het ziekenhuis terechtkomt.”

“Ik snap die discussie niet zo goed, waar gevaccineerden zo bang voor zijn,” zei Breeveld, die een groot aantal bestuursfuncties vervult. Timmerman: “Waar ze bang voor zijn: dat de ziekenhuisaantallen zo hoog oplopen met mensen die niet gevaccineerd zijn dat er weer dingen weg moeten.”

“Het tegendeel blijkt waar te zijn,” zei Breeveld. Er belanden meer gevaccineerden dan ongevaccineerden in het ziekenhuis, maar daar hoor je Den Haag helemaal nooit over.”

Ze willen iedereen dat vaccin door de strot douwen

“Wat zegt u?!” reageerde Timmerman verbaasd. “Er zijn meer gevaccineerden die besmet raken nu, maar daar hoor je politiek Den Haag helemaal niet over, want dat komt niet uit omdat ze natuurlijk iedereen dat vaccin door de strot willen douwen,” zei de zakenvrouw.

Vervolgens schakelde Timmerman over naar de andere tafelgast.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henry
Henry
1 maand geleden

Maaike Timmerman laat zien dat ze net als de andere Npo-marionetten elk kritisch geluid dat de WEF-agenda in gevaar brengt de kop moet indrukken. Ze schudden hopelijk zo meer mensen wakker!!! Hulde voor Carmen Breeveld!!!

T!MO
T!MO
1 maand geleden

Goedzoo en zo is het ook HULDE 💞

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 maand geleden

De titel had ook kunnen zijn : dame van stand ziet de waarheid.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

“Je kunt het nog krijgen, maar je wordt in ieder geval niet zo ziek dat je in het ziekenhuis terechtkomt.”

Die Bullshit-Reden wordt voortdurend gebruikt…dat heeft niks te maken met het Besmetten van anderen, maar is een overweging puur uit Eigenbelang om die Spuit te nemen & ook het Excuus dat het is om de Zorg te Ontlasten is complete onzin…Want Führer Rüttler heeft de Zorg & de IC-Bedden de afgelopen tijd alleen maar verder afgeschaald…Dus blijkbaar géén enkele reden tot Paniek….

x

Check Also

belgi

In België is de meerderheid van de nieuwe ziekenhuispatiënten met corona gevaccineerd

We hadden de voorbije week 614 nieuwe ...

europarlementariër

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x