Binnenland

Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag was de Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld te gast in Goedemorgen Nederland om te praten over het voorgestelde vrouwenquotum in de Eerste Kamer. Het gesprek kreeg een interessante wending toen de coronapas ter sprake kwam.

Op de vraag of ze snapt dat Robèr Willemsen van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland helemaal niet zit te wachten op de coronapas, antwoordde ze: “Ik snap het helemaal.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik snap sowieso die hele discussie en die angst niet, omdat het hele idee achter vaccinatie is dat de gevaccineerden veilig zijn,” zei Breeveld, die in 2003 werd verkozen tot Internationale Zwarte Zakenvrouw. “Je zou veilig zijn als je gevaccineerd bent. Bijna soort van immuniteit.”

Het tegendeel blijkt waar te zijn

“Dat is niet helemaal waar,” benadrukte de zakenvrouw. Presentatrice Maaike Timmerman onderbrak haar: “Je kunt het nog krijgen, maar je wordt in ieder geval niet zo ziek dat je in het ziekenhuis terechtkomt.”

“Ik snap die discussie niet zo goed, waar gevaccineerden zo bang voor zijn,” zei Breeveld, die een groot aantal bestuursfuncties vervult. Timmerman: “Waar ze bang voor zijn: dat de ziekenhuisaantallen zo hoog oplopen met mensen die niet gevaccineerd zijn dat er weer dingen weg moeten.”

“Het tegendeel blijkt waar te zijn,” zei Breeveld. Er belanden meer gevaccineerden dan ongevaccineerden in het ziekenhuis, maar daar hoor je Den Haag helemaal nooit over.”

Ze willen iedereen dat vaccin door de strot douwen

“Wat zegt u?!” reageerde Timmerman verbaasd. “Er zijn meer gevaccineerden die besmet raken nu, maar daar hoor je politiek Den Haag helemaal niet over, want dat komt niet uit omdat ze natuurlijk iedereen dat vaccin door de strot willen douwen,” zei de zakenvrouw.

Vervolgens schakelde Timmerman over naar de andere tafelgast.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henry
Henry
2 jaren geleden

Maaike Timmerman laat zien dat ze net als de andere Npo-marionetten elk kritisch geluid dat de WEF-agenda in gevaar brengt de kop moet indrukken. Ze schudden hopelijk zo meer mensen wakker!!! Hulde voor Carmen Breeveld!!!

T!MO
T!MO
2 jaren geleden

Goedzoo en zo is het ook HULDE ?

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

De titel had ook kunnen zijn : dame van stand ziet de waarheid.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

“Je kunt het nog krijgen, maar je wordt in ieder geval niet zo ziek dat je in het ziekenhuis terechtkomt.”

Die Bullshit-Reden wordt voortdurend gebruikt…dat heeft niks te maken met het Besmetten van anderen, maar is een overweging puur uit Eigenbelang om die Spuit te nemen & ook het Excuus dat het is om de Zorg te Ontlasten is complete onzin…Want Führer Rüttler heeft de Zorg & de IC-Bedden de afgelopen tijd alleen maar verder afgeschaald…Dus blijkbaar géén enkele reden tot Paniek….

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x