Natuur en Milieu

Extreme zeespiegelstijging? Hieruit blijkt maar weer eens dat de bevolking stelselmatig voor het lapje wordt gehouden door de klimaatalarmisten

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs verschenen er alarmerende berichten in de media over de zeespiegelstijging. Dit keer waren het Vrij Nederland en de NOS die allerlei klimaatellende over het publiek uitstortten.

De website Climategate wees de NOS op haar stelselmatig alarmistische klimaatberichtgeving en paniekzaaierij.

De site kreeg een afwijzende reactie van hoofdredacteur NOS Nieuws Marcel Gelauff.

Toen verscheen in de Volkskrant opeens een heel ander bericht over de zeespiegelstijging:

Zijn alle voorspellingen over de oprukkende zee overdreven? Die indruk kun je krijgen bij het lezen van het recente rapport van het gerenommeerde kennisinstituut Deltares. Daarin staat dat de zeespiegel voor de Nederlandse kust minder is gestegen dan klimaatscenario’s hadden aangegeven. De stijging is de afgelopen decennia niet sneller gegaan.

Te alarmistisch

Hoewel het VN-klimaatpanel IPCC voor het jaar 2100 uitkwam op een wereldwijde gemiddelde zeespiegelstijging van 80 centimeter, blijkt dat de zeespiegel bij Nederland de afgelopen 128 jaar met gemiddeld 1,86 millimeter per jaar is gestegen.

Als je deze lijn zou doortrekken, kom je aan het einde van de eeuw op nog geen 20 centimeter.

Zijn de computermodellen te alarmistisch geweest? Climategate beantwoordde deze vraag al vele keren met een volmondig ‘ja’, maar de MSM, waaronder de NOS, bleven doof en blind voor deze kritiek.

Kritiekloos

“Hieruit blijkt maar weer eens dat de bevolking stelselmatig voor het lapje wordt gehouden door de klimaatalarmisten en dat de MSM daar kritiekloos achteraan lopen,” schrijft hoofdredacteur van Climategate Hans Labohm.

“Maar het is positief te waarderen dat Deltares nu met een realistische analyse komt en dat de Volkskrant daarvan melding maakt,” vervolgt hij.

[Climategate]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Mocht vroeg of laat Nederland en haar buurlanden toch nog getroffen worden door heftige overstromingen en veroorzaakt door rijzende zeespiegels, dan is dit ook mede te danken aan de Nederlandse Staat die volgens ingenieur/grondmechanicus J. W. Boehmer een ‘Staatsgeheim’ er op na houdt dat nml. de NL-zeedijken ‘van onderen niet deugen door een soort jacuzzi-vorming die plaats vindt van onder de dijken en deze elk moment als puddingen in elkaar kunnen zakken’.

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

Enkele tientallen moleculen co2 per miljoen geeft duizenden extra waterdamp moleculen.Het aantal methaan moleculen is nu nog een per duizend maar in de poolstreken ligt genoeg in vaste vorm op een 18 meter diepe zeebodem of als potentieel bij product van weer actief geworden bacteriën in ontdooiende perma frost om ook dat aantal tot ongekende hoogtes te laten stijgen.Al deze moleculen veroorzaken een warmte vast houdend effect.Warme lucht kan nog meer warmte vast houden dus nog meer watermoleculen per miljoen deeltjes etc,etc,etc,….Op allebei de polen is het warmer in het noorden zelfs veel warmer dan normaal en dat al een aantal jaren.

Jantje
Jantje
3 jaren geleden

Het afgelopen jaar, 2018, is de zeespiegel met 7,2 cm gedaald voor de Nederlandse kust.
https://nieuws.weeronline.nl/6-3-2019-zeespiegel-in-2018-gedaald/

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Ach ze zijn opzoek naar een flinke melkkoe..
En wij?????Wij laten ons melken…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x