Homepagina » Universum » “Tekenen van hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen gevonden in 50 sterrenstelsels”
"Tekenen van hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen gevonden in 50 sterrenstelsels"

“Tekenen van hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen gevonden in 50 sterrenstelsels”

Astronomen hebben 100.000 sterrenstelsels afgespeurd op sporen van een hoogontwikkelde buitenaardse beschaving. In 50 sterrenstelsels werd een ongewoon grote hoeveelheid straling gedetecteerd. Dat melden Britse media.

Ongewoon grote hoeveelheden straling worden verwacht als een beschaving een sterrenstelsel heeft gekoloniseerd en kolossale hoeveelheden energie produceert. De onderzoeksgegevens zijn afkomstig van de infraroodsatelliet WISE.

Hoofdonderzoeker Roger Griffith van de Pennsylvania State University zei: “We hebben onverklaarbare overschotten aan mid-infraroodstraling gevonden in 50 sterrenstelsels. Tijdens vervolgonderzoek kan blijken dat het om natuurlijke astronomische processen gaat of dat we te maken hebben met hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen.”

De gedachte dat hoogontwikkelde beschavingen veel mid-infraroodstraling produceren stamt uit de jaren zestig en werd geformuleerd door theoretisch natuurkundige Freeman Dyson. Zulke straling is een bijproduct van de grote hoeveelheden energie die nodig zijn voor ruimteschepen, communicatiesystemen en computers.

De onderzochte stelsels zijn miljarden jaren oud. Hoogontwikkelde beschavingen zouden dus ruimschoots genoeg tijd moeten hebben gehad om zich door het stelsel te verspreiden.

“Als een sterrenstelsel gekoloniseerd is door een hoogontwikkeld ras, moeten de technologieën van die beschaving mid-infraroodstraling produceren,” zei dr. Jason Wright van de Penn State University. “Dat is precies de straling die we met de WISE-satelliet kunnen detecteren.”

[Daily Star]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Ook de Nazi’s waren hoger ontwikkeld dan wie dan ook. Je ziet waar dat toe leidt !
  Bekende geleerden waarschuwden, als ET belt neem dan nooit de telefoon op.
  Want dan weten ze dat er iemand thuis is komen ze je onderdrukken.

  9 likes
  • Je schreef: ‘Ook de Nazi’s waren hoger ontwikkeld dan wie dan ook’. Ik vind dat je je met deze uitspraak op glad ijs begeeft. Hun technologie mag dan, wellicht, een hoog niveau hebben bereikt maar op andere punten zou ik niet durven zeggen dat Nazi’s hoog ontwikkeld waren. Rest my case.

   18 likes
   • In 1933 is er in freiburg in duitsland een UFO neergestort en duitsland heeft net als amerika die ufo geback-engineerd en vanuit daar wisten ze heel veel informatie vandaan te halen. De duistere krachten achter hitler waren de Thule geselshaft en de Vril geselshaft. paranormale vrouwen van de Vril hebben via telepathie handleidingen doorgekregen om een anti-zwaartekracht voertuig te buigen sown zwaar magnetisch veld aanmaakte dat tijd en ruimte er omheen boog. de Vrill en Thule society dat waren twee geheime broederschappen die hitler aan de macht hebben gebracht omdat zij er heilig van overtuigd waren dat Aryans vroeger op aarde geleefd hebben gedurende de epos van Atlantis en MU, en dat zij een directe afstammeling waren omdat vrouwen ook tijdens telepathie merkten dat de taal van da Aryans heel er leek op de Duitse taal die nu gesproken werd.

    Admiraal byrd is na de tweede wereld oorlog met een vloot tientallen slagschepen en duizende mensen naar Antartica gevaren voor een expeditie van vele, vele maanden. Heel vreemd en abrupt keerde hij terug naar huis omdat hij meende aangevallen te zijn door vliegende objecten die vanuit het water uit vloegen tientalle malen behendiger waren dan amerikaanse vliegtuigen. binne No-time waren een heel aantal schepen verwoest en mensen verloren. hierover zijn allemaal gedocumenteerde bewijzen terug te vinden voor diegene die waarheid omarmen

    Admiraal Byrd wilde weten of de Nazi’s echt een ondergrondse bunker hadden in antartica. hij had gelijk.

    oja KLM heeft tot jaren na de oorlog helpen hooggeplaatste duitsers over te vliegen naar Zuid-amerika, toen Amerikaanse onderzoekers daarover vroegen mee te stoppen zij de KLM gewooonweg “neen, neen en voor een derdemaal neen, die mensen betalen ons veel te goed om te stoppen”

    2 likes
    • Hoi,

     het beste is om niet alle complottheorieen te geloven. Dat de nazi’s UFO inzichten hadden lijkt mij schier onhoudbaar, dan waren ze wel sneller dan de Amerikanen geweest om de atoombom te maken. En dan had de geschiedenis heel anders geweest dan nu het geval was.

     4 likes
    • Dicht bij de waarheid,
     om het wat spannender te maken.
     Hadden de nazi’s net als de geheime genootschappen eindelijk de code van energie gekraakt, net als de oude beschavingen. Ook die vochten op aarde. Mijn theorie: van een andere planeet kwamen eerst de donkere mensen naar australie, samen met een chinees ras waarmee ze eerst in oorlog samen hun thuisplaneet waar ze allebei woonde vernietigd. Later zijn de Joodse beschavingen en vele andere ook naar de aarde gekomen, vaak kolonies, of misschien uit noodzaak.
     Latere beschavingen als indianen, egyptenaren en de joodse ontwikkelde zich weer, toen ook die met elkaar in oorlog raakte, net als de zwarte en het gele ras zichzelf voor 90% vernietigde door corrupte, maar vooral door malaria, daar zij uit noodzaak op aarde waren en toen niet op tijd een tegen middel vonden bijna uitstorven, dit kwam doordat zij leefde in azie en australie (aboriginals). Toen de voorvaderen van de abo’s naar afrika reisde brak de malaria uit en roeide beide beschavingen bijna uit. Maar hoe het hierna is gelopen, tja blijkbaar verloren we ook door bijv. de meteorietinslag 100.000 jaar minimaal geleden het grootste gedeelte van de technologie van de oude witte, gele en zwarte rassen. Natuurlijk ontsnapte een gedeelte, die later ook in zuid-amerika de mensen hielp vanaf het ruimtestation(Indiase cosmology), maar toen werd het toch een tijdje stil en leefde de mens 1 met de natuur uiteindelijke vernietigde we elkaar elke keer weer. Nu is het punt gekomen dat we weer technologisch omhoog gaan, precies wat de elite wil, die heeft nameljik een deel van deze kennis en die wil deze keer wel overwinnen in plaats van ten onder gaan met de rest zoals steeds gebeurde.
     Maar deze keer zijn wij mensen voorbereid en binnen pakweg 15 tot 20 jaar weet iedereen dat aliens leven, dat we nooit ziek hoeven te worden en dat we de aarde in eer moeten herstellen.
     Dan kunnen we genieten van ons paradijs

     0 likes
    • Klopt als n huis.

     0 likes
 2. Volgens mij is elke beschaving toch hoger ontwikkeld dan de mens………

  Waarom blijft de zwakke mensheid toch altijd zoeken naar een hoger iets?……….

  Ontwikkel eerst jezelf voordat je gaat zoeken……

  20 likes
  • De kracht van de mensheid zit hem in zijn zwakte. Hij zal met de eenmaal ontwkkelde Christuskracht met zijn mogelijkheden boven alles komen te staan. De materie overwinnen daarmee zijn fysieke zijn. En dus de aarde zal zijn eigen fysiek zijn doorgronden overwinnen en ontstijgen naar een nieuw lichaam. Hemellichaam.

   3 likes
  • We kunnen ons ook ontwikkelen door te zoeken…..

   1 likes
  • Dit wist men in India allang. zoek op map van Brahma Samhita (is ook een boek).

   1 likes
 3. De mens is veel hoger ontwikkeld als “De mier”. En wat doet de mens met mieren?

  7 likes
  • Wat een onzin, wel eens een grote mierenkolonie, in werking gezien,?
   Alleen dat feit doet mij al twijffelen over die vermeende “ontwikkeling” van “de mens”.

   Of vind je 100000en onschuldigen de dood in jagen middels mensensmokkel “ontwikkeld” gedrag..om maar eens een actueel voorbeeld aan te halen.
   Mieren zullen dan nooit doen bijvoorbeeld.

   7 likes
 4. Het zijn maar tekenen, eigenlijk een theorie uit de jaren zestig,, hoogontwikkelde beschavingen, deze worden gezien als een soort energie, de gedachtegang uit de jaren zestig krijgt nu een plaats, in deze tijd bijna zestig jaar verder is de computer, ruimteschepen en communicatie een feit ,deze man uit de jaren zestig al had bedacht ,dat is nu zo beetje werkelijkheid geworden, weet dat gedachtekracht die iemand in de atmosfeer van de aarde brengt , en vooral als het wereldwijd word vertelt, ook werkelijkheid gaat worden, de hoog ontwikkelde beschaving is hier al aanwezig ,we zijn een stuk verder dan de jaren zestig nu, en het word nu hoogontwikkeld genoemd , dus een stuk verder dan de jaren zestig zelf,, de mens is hier in ontwikkeling, maar er zijn theorieën dat het gebeurt in andere sterrenstelsels, men geeft een projectie naar sterren stelsel toe maar het gebeurt hier in de atmosfeer van de aarde met de mens als energievorm.. hetzelfde is ook gebeurt met het staat in de sterren geschreven, ook een projectie die als waarheden kan worden gezien, die door de mens zelf gevormd zijn ,als een hulpje voor de toekomst, als voorspelling, ook dit brengt de mens verder en leert het zichzelf kennen met behulp van voorspellingen ,deze man uit de jaren zestig heeft met zijn gedachtekracht een steentje bij gedragen aan de ontwikkeling naar computers ruimteschepen en communicatie omdat het de wereld is in gebracht, nu ziet een ander met behulp van infrarood energie vormen, en men neemt het dan aan als theorie dat er hoogontwikkelde beschavingen bestaan, het is een soort spiegel die men zichzelf voor houd , de hoog ontwikkel beschaving vind hier plaats op aarde als de toekomst van een soort naar een hoogontwikkelde soort, en de projectie is dan dat er hoogontwikkelde beschavingen zijn buiten de aarde om,, zal misschien waar kunnen zijn , maar het blijft projectie van ons eigen weten als een ontwikkelende soort hier op deze aarde..de sterren vertellen en die hebben ook voor ontwikkeling gezorgd als projectie van voorspellingen.. mensen zijn een energievorm gevormd uit de sterrenstelsels zelf en dat zal altijd een aantrekking blijven voor de ontwikkeling van de mens als energie..van die zelfde sterrenstof in ontwikkeling..

  4 likes
  • Ja, hier volg ik dus niets van.

   7 likes
  • Interstellar:)))
   Klopt wel alleen geloof ik ook nog als toevoeging dat alles wat nu gebeurd ookal is tijd relatief en alleen van toepassing om onze zon, een soort perspectief projectie. Dat alles herschreven wordt elke seconde en wij hier de top of Evolution zijn en alles wat wij meemaken betekenis heeft en wij als wezens of energie, individueel of collectief boodschap en mening geven aan het leven. Er achter komen wat we willen zijn, hoe we onze wereld willen zien en ons zelf. te ervaren wie we werkelijk zijn, want in de hemel zonder tijds perspectief lukt dat niet.

   Voorbeeld: In de eeuwige lichtbron zegt een eeuwig lichtuitstralend wezen, ik zie mezelf niet stralen, alles straalt en er is geen onderscheid. Het collectief(god, etc.) zegt ga uit de sfeer van eeuwig licht en ervaar in het eeuwig donker het contrast, daar leer je kennen wie je bent, daar zie je je licht stralen als individu, hier is alles al verblindend licht. En de ziel ging voort en wenste innerlijk zichzelf te leren kennen als individuele expressie. Zij was niet voor niets geschapen uit het eeuwige energietje, zij wou die ervaren. Zij wou haar sterkste kracht ervaren. waar anders dan in de vrije wil zone; de aarde.

   1 likes
 5. Volgens mij is dit verhaal dikke duimenwerk en weten ze helemaal niets.

  9 likes
 6. Om bij het voorbeeld van de mieren te blijven.
  Mieren zijn intelligente wezentjes met een strikte hierarchie met soldaten en werkers en onderlinge communicatie. Zij bouwen grote burchten en leggen (snel)wegen aan door het bos voor aanvoer voorraden.
  Stel zo’n rijksweg van de mieren loopt pal langs een 6 baans autosnelweg van de mens.
  De mieren zullen er ten eerste nooit weet van hebben en ook niet kunnen bevatten. Dat gaat boven hun mierenpet.
  Verplaats je nu in ons als mens en wij zullen (voorlopig) ook geen weet hebben of begrijpen als er pal naast ons een hogere intelligentie aanwezig is.

  5 likes
 7. MoonRaker, ik denk dat dat koffie dik kijken is; wat doet of zou de mier met ons doen? als grootte en ontwikkeling het zelfde zou zijn bla bla ? Waarom kijken we hier alleen maar naar het lege gedeelte van het glas….als er meer is dan dient dat zich wel aan. Wie weet is het alles wel een proces, welke onderweg is. Doem denken is voor doem denkers. Wij maken hier toch al een begin, gewoon door er te zijn. Verdiep je toch niet in allerlei ellende, lees en wees kritisch voor jezelf, maar ga vooral in fijne dingen zitten. Het is echt niet zo moeilijk, als je die schakelaar hebt gevonden opent een bloemenveld. Hee, geen wijsheden van mij hoor, maar leef in de liefde van jezelf en alles om je heen. Yo, Jeff

  3 likes
 8. Als zij hoger ontwikkeld zijn en zich over meerdere sterrenstelsels kunnen verspreiden dan vinden zij ons wel lijkt me.

  1 likes
 9. Tussen die hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen zit vast de Elohim en die hier op Aarde de eerste mensen kloonden.

  http://nl.rael.org/home

  2 likes
 10. Zomaar wat centen bij dit bericht. Van elke 2000 onderzochte melkwegstelsels bbevat er slechts 1 iets dat we niet kunnen verklaren. Vind ik eigenlijk ook wel iets zeggen over de ontwikkelingsfase van de mensheid. Best wel ver, zou ik zeggen. Maar ja, hoe ontwikkeld je ook bent, ieder antwoord dat je vindt levert weer 2 vragen op.

  Het onderzoeksverslag spreekt van highly advanced, en dat is vertaald met hoogontwikkeld. Persoonlijk vind ik dat een onfortuinlijke vertaling, en zou ik gekozen hebben voor verder ontwikkeld, of beschavingen met een langere geschiedenis. Immers: om een beschaving van een ander melkwegstelsel te vergelijken met deze hier in kwalificerende termen als hoog of laag vind ik nogal pretentieus. De kans dat zo’n beschaving ook maar enigzins op de onze lijkt of leek voor wat betreft normen, waarden en rechtsgevoel is erg klein. Verwaarloosbaar.

  2 likes
 11. Mijn theorie… Mensen die in comploten geloven zijn blank, rascistisch, antisemitisch, getikt…

  2 likes
 12. Wat is de definitie van een hoogontwikkeld mens? De meeste denken dan in kennis op het gebied van technologie. Maar er zijn vele andere vlakken om te ontwikkelen. Gaat het een niet ten koste van het andere? De mens vernietigt zo zichzelf. Een hoge beschaving is voor mij nog altijd dat iedereen te eten heeft bv. De voedselbanken groeien! Dat betekent een afbraak van beschaving. Naar mijn mening moeten we down to earth en niet naar de hemel/kosmos. Wij blijven aarddieren. Hier kun je ook gebruik maken van geen tijd en ruimte. bv. Gezelligheid kent geen tijd. Waar is de gezelligheid gebleven? Deze energie verbindt en maakt ons gelukkig en houdt ons gezond. De natuur is dichtbij en is prachtig, maar je moet het wel zien. Als iemand graag de ruimte in wil, is dat een teken dat ie niet van zichzelf of aarde houdt? Het gras is niet groener bij de buren, dit geldt ook voor de aarde/kosmos. We spelen nu met vuur! We zijn de natuurwetten aan het veranderen! Onverklaarbare explosies die steeds groter zullen worden. Veranderingen die grote golven zullen geven enz. Bescheidenheid=balans. balans=rust. Rust=vrede!

  1 likes
  • Wat bedoel je Elize, dus niet kosmische energieen aanwenden voor hoogontwikkeld maar bij het aardse blijven? Ik denk dat het andersom is, de mens vernietigd zichzelf juist langzaam maar zeker als hij in het aardse 3D blijft denken en dus ook handelen want dat houdt binnenkort op. Het is een natuurlijke ontwikkeling om hoog ontwikkeld te worden. Bij hoogontwikkelde mensen denk ik juist aan bijv. Edgar Cayce, die was het 3D en dus het aarde al lang voorbij. Tijdens zijn slaap gaf hij zoveel informatie door vanuit de kosmos dat hij mensen kon genezen. Ook Jezus en Bruno Groning konden mensen genezen en dit zijn maar 3 namen waarvan ik vind dat het hoogontwikkelde mensen zijn, maar er waren/zijn er veel meer. Nu met het nieuwe superras dat geboren is en alleen nog geboren zal worden zal het steeds meer gemeengoed en normaal gaan worden, ze zullen in dermate grote getale de wereld bevolken dat het niet meer te debunken valt maar normaal gaat worden denk ik. De tijd is er eindelijk rijp voor omdat we in het Aquarius Tijdperk zitten. Mensen die stug aan het aardse 3D blijven hangen gaan het juist steeds zwaarder krijgen door de verhoogde energieen.

   1 likes
 13. O.a. kunsten uit de oudheid duiden erop dat ze hier al zijn geweest, gebleven en hebben de mens gemanipuleerd en gevormd naar hun behoeften.
  Ze zijn hier al duizenden jaren.
  Waar denk je anders dat enorme technologische sprongen vandaan komen?
  Niet van een stelletje apen op twee poten hoor.
  Transistors, microchips zijn technologieën die we aangereikt kregen, maar niet per se ten goede.
  Maar goed, zolang alles we geloven wat de media ons voorkauwd ontdekken we niks.

  1 likes
 14. Ik ben ook hoogontwikkeld. De mens zelf is natuurlijk de meest technologise machine ever. Ik ken geen machine die het zo lang vol houd dan de mens. Wij kunnen zeker 50 jaar zwaar werk verrichten met minimale slijtage. En als we dan stuk gaan zichzelf grotendeels repareerd. Ons brandstof is ook geniaal doordacht. Als je bijvoorbeeld een banaan eet krijg je al genoeg energie om een bos om te kappen. Dat hebben ze toch ff mooi geregeld die andere beschaving. Dan is het toch ook eigenlijk lochies dat wij de mens hier op aarde is neergezet door een veel intelligenter ras. En geloof mij ze weten alles over ons. Want wij zijn hun product. Gr

  1 likes
 15. in mijn ogen zijn indianenstammen die in het regenwoud leven, en de vroegere indianen die door europeanen afgeslacht zijn, hoger ontwikkeld dan ons, westerse mens. zij weten wat ze moeten weten om in harmonie te leven met moeder aarde, de natuur.., en wij, wij weten wat we niet moeten/mogen weten, om deze mooie planeet naar de vaantjes te helpen, en dat voor onze luxeleventjes..neem ons onze technologie af, onze elektriciteit,wagens,ipad’s en alle andere “hoogtechnologische”brol, en we zijn ten dode opgeschreven..
  een ras dat zijn eigen planeet naar de vaantjes helpt is volgens mij alles behalve hoog ontwikkeld, of zeker in de verkeerde zin ontwikkeld..

  1 likes
 16. Zouden ze daar ook al halverwege het armageddon zijn en in 1 en dezelfde GOD geloven als wij ?
  Misschien komen we ze dan allemaal op een goede dag nog wel eens tegen …

  Sri Sri Magnitude

  0 likes
 17. Ik heb pas geleden ergens iets gelezen over het kunnen detecteren van een soort van Death Star. (Uit StarWars) Het heette geloof ik een Dyson Sphere. Ik vermoed dat dit ongeveer hetzelfde is als dit bericht mij laat lezen.

  Als je dit kan bereiken in je evolutie, dan acht ik het hoogstwaarschijnlijk, dat zo’n beschaving het miljoenen jaren of meer kan uithouden. Aan de andere kant lijkt het me maar voor weinig wezens weggelegd, om zolang de tijd te hebben om te evolueren.

  0 likes
 18. Ach het blijft gissen. Er zijn wel gevallen engelen waar zullen die zijn? ergens in de ruimte.

  0 likes
 19. Weet iemand of planeet aarde al meetbaar meer midinfrarood straling produceert dan ..Weet ik veel, het begin van de industrieele revolutie. Dat zou deze theorie al weer wat meer mogelijk doen lijken.Ik vind deze theorie best interessant en mischien kansrijker dan zoeken naar radiosignalen. Time will tell.

  0 likes
 20. ‘t is allemaal relatief.
  hoe, en van uit welk standpunt definieer je de term “hoogontwikkeld”?

  0 likes
 21. Het is hier op aarde zwaar onder-ontwikkeld, dus wat mij betreft mengen die hoog ontwikkelde buitenaardsen zich met aardlingen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken

De Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson deed tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.