Universum

“Tekenen van hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen gevonden in 50 sterrenstelsels”

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astronomen hebben 100.000 sterrenstelsels afgespeurd op sporen van een hoogontwikkelde buitenaardse beschaving. In 50 sterrenstelsels werd een ongewoon grote hoeveelheid straling gedetecteerd. Dat melden Britse media.

Ongewoon grote hoeveelheden straling worden verwacht als een beschaving een sterrenstelsel heeft gekoloniseerd en kolossale hoeveelheden energie produceert. De onderzoeksgegevens zijn afkomstig van de infraroodsatelliet WISE.

Hoofdonderzoeker Roger Griffith van de Pennsylvania State University zei: “We hebben onverklaarbare overschotten aan mid-infraroodstraling gevonden in 50 sterrenstelsels. Tijdens vervolgonderzoek kan blijken dat het om natuurlijke astronomische processen gaat of dat we te maken hebben met hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen.”

De gedachte dat hoogontwikkelde beschavingen veel mid-infraroodstraling produceren stamt uit de jaren zestig en werd geformuleerd door theoretisch natuurkundige Freeman Dyson. Zulke straling is een bijproduct van de grote hoeveelheden energie die nodig zijn voor ruimteschepen, communicatiesystemen en computers.

De onderzochte stelsels zijn miljarden jaren oud. Hoogontwikkelde beschavingen zouden dus ruimschoots genoeg tijd moeten hebben gehad om zich door het stelsel te verspreiden.

“Als een sterrenstelsel gekoloniseerd is door een hoogontwikkeld ras, moeten de technologieën van die beschaving mid-infraroodstraling produceren,” zei dr. Jason Wright van de Penn State University. “Dat is precies de straling die we met de WISE-satelliet kunnen detecteren.”

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bernhard Schat
Bernhard Schat
7 jaren geleden

Zouden ze daar ook al halverwege het armageddon zijn en in 1 en dezelfde GOD geloven als wij ?
Misschien komen we ze dan allemaal op een goede dag nog wel eens tegen …

Sri Sri Magnitude

blabla
blabla
7 jaren geleden

Volgens mij is elke beschaving toch hoger ontwikkeld dan de mens………

Waarom blijft de zwakke mensheid toch altijd zoeken naar een hoger iets?……….

Ontwikkel eerst jezelf voordat je gaat zoeken……

nunki
nunki
7 jaren geleden

Ik heb pas geleden ergens iets gelezen over het kunnen detecteren van een soort van Death Star. (Uit StarWars) Het heette geloof ik een Dyson Sphere. Ik vermoed dat dit ongeveer hetzelfde is als dit bericht mij laat lezen.

Als je dit kan bereiken in je evolutie, dan acht ik het hoogstwaarschijnlijk, dat zo’n beschaving het miljoenen jaren of meer kan uithouden. Aan de andere kant lijkt het me maar voor weinig wezens weggelegd, om zolang de tijd te hebben om te evolueren.

G. Force
G. Force
7 jaren geleden

Ook de Nazi’s waren hoger ontwikkeld dan wie dan ook. Je ziet waar dat toe leidt !
Bekende geleerden waarschuwden, als ET belt neem dan nooit de telefoon op.
Want dan weten ze dat er iemand thuis is komen ze je onderdrukken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x