Gezondheid

VIDEO: Man behandelt chronische longaandoening succesvol met cannabisolie

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jeff Waters was 36 toen hij werd gediagnosticeerd met COPD (chronische obstructieve longziekte). De artsen zeiden hem dat er geen geneesmiddel was en dat hij uiteindelijk zou bezwijken aan de ziekte. Hij kreeg een groot aantal medicijnen voorgeschreven om de symptomen te verzachten.

Het ging snel bergafwaarts met de gezondheid van Jeff. Hij kreeg extra zuurstof en kon op den duur niet eens meer traplopen, douchen of scheren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een jaar geleden kreeg hij een allergische reactie als gevolg van zijn bloeddrukmedicatie. Het gevolg was een longontsteking. Jeff werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis en vocht bijna een maand lang voor zijn leven.

Toen hij weer thuis was, begon Jeff op internet te zoeken naar alternatieve behandelingen. Hij las dat diverse COPD-patiënten waren genezen door cannabisolie te gebruiken. Enkele maanden nam Jeff iedere ochtend en avond een druppel cannabisolie. Hij slikt inmiddels geen medicijnen meer, zijn bloeddruk is goed, hij heeft geen last meer van angsten of depressies en heeft zijn ziekte onder controle.

“Geen inhalatoren meer, geen extra zuurstof meer,” zei hij. “Ik wandel iedere dag een paar kilometer.” Jeff woont in Oklahoma, waar cannabis illegaal is. Hij koopt zelf geen cannabisolie, maar is afhankelijk van donaties van mensen uit staten waar cannabisolie wel legaal is. “Zonder cannabisolie zou ik weer aan de medicijnen moeten en ziek zijn,” voegde hij toe.

Als medicinale cannabis in Oklahoma niet wordt gelegaliseerd, zal Jeff waarschijnlijk naar een andere staat verhuizen. Gouverneur Mary Fallin is bereid medisch onderzoek te laten verrichten naar cannabisolie.

[News On 6]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arnout
arnout
9 jaren geleden

Zo langzamerhand wordt cannabisolie hier de nieuwe fountain of youth.

Het enige wat nog ontbreekt is een goude slagzin.

hero
hero
9 jaren geleden

Iemand een idee van de samenstelling van deze olie die gebruikt wordt of een verwijzing naar een recept / DIY video die hetzelfde product oplevert?
ik wil het wel proberen maar dan graag wel een eindproduct dat werkt.
misschien wil Nine voor de productie nog wel een artikel plaatsen hoop ik.

rosa
rosa
8 jaren geleden

Ik heb t gebruikt en voel me lekker relaxed behalve dat er verder niks uit mn handen komt….dus werkt tegen stress…. maar is voor werk niet handig! Ik gebruikte t voor eczeem…….ook dat knapte iets op……..maar kwam terug zodra ik stopte.

Hank
Hank
8 jaren geleden

ook ik heb cannabis voor longklachten gebruikt. Na bijna 3 maanden hoesten.
4 doktoren horen vragen of ik copd of astma had. Toen naar de longarts.
Hele batterij aan testen gedaan. Begonnen met canabis. Verampen. Uitsluitend rookloos
Dus met zorg voor de temperatuur.<185c
Maand later: klachten vrij.

Natuurlijk kan dat toeval zijn. Die kans is best aanwezig. Maar als ik ooit weer dit soort klachten krijg dan probeer ik het weer. Ook bij de grote k zal ik het zeker een kans geven.
Ieder mens reageert anders op van allerlei medicatie. Daarom oa. zijn er zoveel soorten "reguliere" medicijnen. Wietolie is volgens mij dan ook geen wondermiddel dat voor iedereen werkt maar het zou wel kunnen werken. Mits goed gemaakt / gebruikt

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x